Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Päivän positiivinen

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Daywalker-75, 24.09.2010 klo 09.45.

 1. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Päätin avata uuden viestiketjun kun en oikein kehdannut sotkea muita ketjuja.

  SaiPan viimeaikaisten peliesitysten vastakohdaksi haetaan jotain positiivistakin liigajoukkueestamme!

  Lueskelin tuossa jonkun nostamaa vanhaa -Selinille kenkää! -ketjua ja sattui silmään Jussi77 kirjoittama juttu, joka sai kyllä kylmät väreet selkään. Ja sinulle Jussi77, viikonloppuna on iso lottopotti, kannattaisi veikata, koska tuo sinun kirjoittama juttu 16.11.2009 on kyllä mennyt niin sanasta sanaan oikein!


  Laitan tuon jutun tähän lainauksena:

  Lainaus:
  Kuten kaikki voi lukea, niin nuo ylläolevat ovat ihan aikuisten oikeasti tapahtuneet! Nyt kun vielä pelaajien kemiat kohtaisivat niin saattaisi tulla hyvääkin jälkeä kentällä.

  Sitä odotellessa...

  Tässä oli tämän päivän positiivinen.
   
 2. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Do dii!

  SaiPa sai jatkoa hienolle vieraspelikiertueelleen!!

  IHAN sama vaikka peli menisi miten päin per***tä tahansa, niin vain ne pisteet lasketaan. Kukaan, siis ihan oikeasti kukaan, ei muista myöhemmin oliko peli tasoltaan mikä. Hommahan on se, että sekä SaiPalla, että KalPalla on nyt palikat sekaisin. Karjalaisena olen tyytyväinen, että kone ei yski läheskään niin pahasti kuin Kalevan Pallon pelaajilla tällä hetkellä...

  Pannaan tähän loppukaneetiksi se, että loppukaudesta siellä kärjen tuntumassa on kyllä nämä molemmat joukkueet.
  I hope so...
   
 3. Kaaleppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tämä on ihan totta. Hyvä että pisteitä ropisee ns. hyh-hyh pelilläkin. Okei, kotipelit on lähtenyt huonosti, mutta takavuosina ei paljon vieraspeleistä pisteitä herunut. Iloitaan nyt tästä muutoksesta!

  Kiitos muuten Daywalker-75:lle hyvän ketjun avaamisesta. Pienen seuran on - stepeistä huolimatta - revittävä ilo irti pienistä jutuista. Pieleen menneitä asioita ja valittamista löytyy aina.
   
 4. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tosiaan, vaikka SaiPan peli on ollut sielutonta muniin puhaltelua kaikkien muiden paitsi Myllyniemen osalta, ollaan me silti säälipleijareiden kotiedussa kiinni. Sitten kun alkukankeudesta päästään ja kone toden teolla yskähtää käyntiin ja Dale tulee heittämään häkkejä niin mehän mennään pleijareihin jotta heilahtaa!
   
 5. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Vaikkei SaiPa täyttä pottia onnistunut lauantaina Tampereelta ottamaan, niin täällä ainakin ollaan oltu positiivisesti tyytyväisiä joukkueen peli-ilmeeseen parissa vikassa pelissä. Nyt on löytynyt tunnetta, yritystä ja taistelutahtoa suurimmalta osaa porukasta eikä meno ole ollut sellaista "kananmunat kainalossa" -touhua kuin alkukaudesta.

  Launtaina oli tarjolla kolme pistettä ja ne ois pitänyt kyllä ottaa, mutta silti jostain syystä vitutti normia vähemmän pelin jälkeen ihan sen takia, että jengin peli oli sentään yritteliästä ja viihdyttävää seurata. Jatketaan tällä ilmeellä, niin kyllä niitä pisteitä alkaa kohta enemmänkin karttua!

  Edit: Selinille isot propsit etenkin Tylerin penkityksestä ja erityisesti siitä, että kaveria ei otettu edes pelin lopussa yv:lle tai rankkeihin mukaan. Selkeä muistutus pelaajalle siitä, että erityisasema on ansaittava eikä kultakuuppa sitä takaa jatkossakaan.
   
 6. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Samaa mieltä. Vaikka Tappara-peliinkin tuli se musta jakso, milloin vastustaja pääsi peliin mukaan, niin kahden ensimmäisen erän 45(?) kutia vastustaja maalia kohti olivat hyvä suoritus. Aiemmissakin tappio-otteluissa laukauksia on saatu aikaan riittävästi, viimeistelyn tehokkuus on vain ollut puutteellista.
   
 7. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Päivän positiivinen pläjäys menköön nyt Urhotv:n suuntaan. Lokakuun aikana Urho on näyttänyt jo kaksi SaiPan ottelua (Pelsu & Tappara-voitot) ja tämän viikon perjantaina näyttää tulevan vieraspeli Pelsuja vastaan. Mutta ei siinä vielä kaikki! Viikon päästä tulee vielä lisäksi SaiPa-Jyppi, joten lokakuun kokonaispotti tulee olemaan ainakin sen neljä peliä, joka taitaa olla aika lähellä koko viime kauden saldoa?

  Seuralle tuo kotiotteluiden näyttö ei välttämättä ole mukava asia, mutta näin etäkannattajalle se on nannaa. Eittämättä on käynyt mielessä, että yrittääkö Urho saada tällä SaiPa-rynnäköllä allekirjoittaneen muuttamaan mielipiteensä ja jatkamaan tilaustaan kun määräaikainen tilaus umpeutuu n. kuukauden päästä. :D
   
 8. Aapee79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal, SaiPa ja Oilers
  Lainaus:
  Niin no. Nykyään ihan sama mitä "päälähetys" tarjoaa, kun kaikki pelit on vapaasti valittavissa suurimmassa osassa talouksia. Ehkä pienempien seurojen pelejä näyttämällä, yritetään saada lisää se jokunen, kellä total ei ole tai ei pysty hankkimaan.
   
 9. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Kyllähän se tämän päivän positiivinen on tuo Lippojoen Jarno.
  Mies on nyt niin liekeissä, että olla voi! Ollaan kaivattu sitä maalintekijää ja meillä on ollut se koko ajan tuolla kahdeksantena pakkina.
  Edelleenkin myönnän, että olen Liparia ajanut täällä mestikseen. Ei ainakaan noilla näytöillä tartte Jukureihin mennä...

  Hienoa, Saatana!
   
 10. Mulzi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jos tuntuu siltä että SaiPa pelaa ainoastaan kovia vastaan alkukaudella, niin olet aivan oikeassa! 1/4 kautta takana ja SaiPa ei ole vielä kohdannut pisteautomaatti TPS:ää. Tämä korjaantuu tasan kk päästä 2 perättäisellä?! TPS matsilla. Sarjataulukko valehtelee. ;)
   
 11. maalinedustaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Positiivista on se,että tänään oli ainakin asennetta ja yritystä mukana kiitettävästi. Sillä niitä pisteitäkin jatkossa tulee,jos on tullakseen.
   
 12. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Pitää vain toivoa, ettei selkäranka naksahtanut. Aika raskas tappio ja kerrankin on olla nimimerkki Saltin kanssa samat ajatukset ja todeta, että rökäletappio voi olla tiedossa lauantaina Raumalla.
   
 13. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Positiivistahan oli ehdottomasti Aarnion esiintyminen. Taklasi, taisteli ja iskipä vielä hienon maalin.
  Oli ehdottomasti Saipan parhaita !
   
 14. Battle Ankka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, IPPPK, Ässät
  Lainaus:
  Tuohon lisäisin vielä taklausten määrän yleensäkkin. Tuollaista peliä on ilo katsoa, vaikka turpiin tulisikin.
   
 15. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Voisihan sitä positiivisuuttakin välillä jakaa. Päivän positiivinen on uusien miesten pääsy pisteille heti ekassa pelissä. Aivan käsittämätön tämä joukkueen runkopelaajien saamattomuus. Sitten tulee pari mestisäijää yhdistettynä Kärppä kulta-ajan Aarniolla ja nakutetaan pisteitä. Tosin Flinckistä ja Forsbergista ei ole kuin tämän viikonlopun hyöty.
  Puolustuspelaamiselle myös plussaa. Olkoonkin, että Pukka ja co. eivät ole hyviä kulmavääntäjiä tai että hätäreitä tulee välillä omalla alueilla, niin he ovat ne todelliset kehittyjät viime kaudesta.
   
 16. aHab Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Montreal Canadiens
  Taklauspelin tuntuva lisääntyminen on erittäin hyvä asia. Koskirannan Tero pisti vihulaista seinälle miehekkäästi konetuli-Aarnion lisäksi. Toki muutkin pelasivat tilanteita loppuun ihan uudella innolla.

  Kisapuistossa viihtyy ihan eri tavalla kuin aikaisemmin, mikäli tuo pelityyli saadaan tuotua kunnolla myös kotikaukaloon. Yleisöä ei ehkä halliin saada ilman voittoja, mutta ne ketkä sinne jaksavat edelleen mennä näkisivät paremman shown.
   
 17. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Pelasi kyllä hyvin ja koko joukkue taklasi aktiivisesti, sellaista peliä on aina kiva seurata. Aarnion ottaisin heti Ässiin. Aarnion kotiavausta on varmasti mukava seurata, sytyttää varmasti Kisapuiston yleisön.
   
 18. maalinedustaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Positiivistahan on 3 pistettä länsirannikon turneelta ja taisteluilme molemmissa peleissä.
   
 19. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Tämänpäivän Lukkopelin jälkeen minulta löytyy kaksikin positiivista asiaa:

  Länsirannikon kiertueelta tuli kolme pistettä enemmän kuin odotin.
  Ja, yllättävin asia: Tällä kaudella ei ole tullut vielä yhtään rökäletappiota, jollaisia on yleensä tässä vaiheessa kautta ollut jo vähintään yksi.
  Joten jotain edistystä on tullut, nyt vielä noita niukkoja tappioita pitäisi pystyä kääntämään vaikka niukoiksi voitoiksi, vaikkapa jonkinlaisen putken verran.
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2010 klo 23.16
 20. varatuomari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Pisti silmään että kovasti vaikeasta alkukaudesta petrannut Savilahti- Nagander on viime aikoina viihtynyt perin useasti jäällä SaiPan maalatessa. Sm- liigan sivut paljastavat että ihan omiani en ole katsellut sillä tällä hetkellä mies ilmeisesti +/- tilaston kärkipäässä joukkueen sisällä. Hyvä Per!
   
 21. stuba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, St. Louis Blues
  Lainaus:
  Hyvin on herra pelannut, mutta on kyllä pelannut selvästi enemmän pelejä kuin tuo 7 joka siellä liigan sivuilla seisoo. Eli sieltä taitaa puuttua 6 peliä herran tilastoista. Olen laittanut jo yli viikko sitten asiasta palautettakin sinne, mutta eipä näytä kiinnostavan. Pelimäärän katsastin siis Jatkoajan tilastoista.
   
 22. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Lainaus:
  Juu, sanokoon Anssi Ritari tai eräs porilainen(?) ex-valmentaja mitä sanoo, mutta kyllä alkaa merkkejä olla siitä samasta Savilahti-Naganderista, joka jauhoi kovia Kvallserien-pelejä keväällä AIK:ssa.

  Tuntuu tosiaan olevan joka ikisen SaiPa-maalin aikana kentällä ja olisi kiva tietää tuo +/- tilaston oikea laita, kun nuo SM-Liigan sivujen statsit ovat niin perseellään. Onhan sillä miinuksiakin, kuten esim. Porissa Ässien 1-1 tasoitusmaali, mutta minkäs noille voi. Myllyniemi antaa lahjan porilaiselle jääkiekolle ja siitä kärsii muu joukkue, Sava sattui olemaan silloin kentällä.
   
 23. atsku Jäsen

 24. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Lainaus:
  Kato perkele. Minuunkin on luottoa edes jossain asiassa. :D Se on kyllä positiivista.
   
 25. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Lainaus:
  Hyvähän se on jos herättää jotain tunteita, kuin jos ei herättäisi niitä lainkaan.

  Tätä voinee pitää päivän positiivisena. Näemmä olen saanut itsekin kannatusta tuolla. =)