Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, rotaatiopelaajat
Taidanpa luopua S-Pankki asiakkuudesta ihan periaatteen vuoksi, kun niin hirveä ledimainos tossa jäällä. Mainostetaanhan siinä jäällä muitakin mutta muiden asiakas en liiemmin ole. No tuskin heitä silti tämmöinen porilainen hitsari muutenkaan kiinnostaa. (Hymiö) Kyllä tuolla jäällä pitäs jonkun ihan muun loistaa ku mainosten. Sponsorit ja joukkue varmasti eri mieltä!

Edit: Aivan loistava idea toisella tavalla toteutettuna. Olisi esimerkiksi samat ledimainokset/ottelu eikä vaihtuisi kokoajan.
En tiedä miten muilla mutta telkkarista katsottuna jää (ehkä) mainokset paremmin mieleen. Molemmat kauden pelit katsonut paikan päällä eikä oikestaan yhtään jäällä olevaa mainosta jää mieleen, hallissa ollessa niitä ei ehdi edes seuraamaan. Peliä sinne menen seuraamaan enkä mainoksia. Kamerat on tietenkin sen verran korkeammalla että mainokset varmasti näkyy paremmin televisiovastaanottimiin.
 
"Jos ei uskalla pellaa nii ei tarvi pellaa ollenkaan" -Juhamatti Vallinille hetki ennen mestaruusmaalia kun Arska nakkasi kiekon vaihtoaitioon.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy