Oulu Kärpät / 2005-2006

  • 167 321
  • 820
Tila
Viestiketju on suljettu.

Ali Voima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Black Adder
Oulun TPS

Tarvittais vielä muutama rotta rosteriin. Mikähän on Kiviharjun, Rauteen ja Tuoccon sopimustilanne.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Habs
Viestin lähetti Silverspur
Kylläpä kyllä. 80-luvun Matikaisen aikanahan Kärppiin liitettiin adjektiivit iso ja paha. Nyt nuo termit tuntuvat todella kaukaisilta. Pisti ihan hymyilyttämään tuo Lukko-Hifk matsin loppumylläkkä. Tuli mieleeni klassinen "Myllyt!" -käsky ja tuo viisikko joka sen lopulta toteutti. Muitakin Penan aikaisia tapauksia kuten erimielisyys jäähylle menijästä olikohan Mäkelän kanssa, mikä johti lopulta siihen, että koko joukkue marssitettiin koppiin Penan toimesta. Tuloksena ottelun keskeytys ja vastustajan 5-0 voitto.
.

Hieman muistinvirkistykseksi tarinaa muinaiselta 80-luvulta....
".. Raksilan hallissa Kärppä-hurmos kasvaa.
Myös etelässä on herätty seuraamaan oululaisjoukkuetta uudesta perspektiivistä. Kärpistä on tullut liigan värikkäin joukkue, jonka otteluissa sattuu ja tapahtuu.

Hyvien luistelijoiden joukkoon Matikainen on hakenut tarkoituksella isokokoisia pelaajia. Kookasta joukkuetta on vaikea voittaa. Sen imagoksi tulee iso paha Kärpät. Joukkue kamppailee keinoja kaihtamatta pisteistä. Mitään ei anneta ilmaiseksi.

Vastustajan taitopelaajat pimitetään voimalla pois pelistä. Tappiotilanteessa pelin kriittisillä loppuhetkillä pelaajilla on selvät ohjeet pistää vaikka kahakka pystyyn, jotta kaukaloon saadaan tilaa ja sitä kautta päästään yrittämään kavennusta.

Seppo Hiitelän valmentama Tampereen Ilves on 14.11.1985 hakemassa Raksilasta täyttä pistepottia. Peli on 1-4 neljä minuuttia ennen loppua. Ilveksen kenttä tulee b-pistealoitukseen. Harva katselija ehtii rekisteröidä Kärppien vaihtoaitiosta jäälle lipuvia pelaajia: Hannu Jalonen, Tapani Lehto, Ossi Piitulainen, Kai Rautio, Ari Tuppurainen... Koko raskas kalusto! Neljä kookasta pakkia ja joukkueen "poliisi" Tuppurainen!

Kiekko putoaa jäähän ja peli lähtee pyörimään toiseen päähän, josta se aaltoilee keskustaan. Kärppien pelaaja taklaa Ilveksen miestä. Yhtäkkiä jokaisella on jo painikaveri valmiina!

Nujakasta kaikki jäällä olleet 10 pelaajaa saavat jäähyrangaistukset. Neljä heistä päätuomari Juhani Jokela marssittaa suoraan suihkuun. Peliä jatketaan 3-3 miehityksellä. Kärpät on raivannut tilaa kentälle. Matikainen heittää nyt taitavimmat korttinsa jäälle rakentamaan kavennusta.

Tarvittaessa Kärpät ei kavahda kovaakaan peliä. Vastustajalle tehdään selväksi, että mikäli se käyttää kovia otteita, niihin tullaan vastaamaan samalla mitalla. Kovuudella Kärppiä ei voiteta!

Tämä Matikaisen psykologinen strategia taata joukkueen taitopelaajille pelirauha onnistuu, sillä vastustajien alitajuntaan tulee kuva kovasta ja pelottavasta Kärppä-joukkueesta.

Jyp Hockey Teamin Tero Lehikoinen erehtyy pelin tuoksinassa ajamaan Kärppien taitavan keskushyökkääjän Kari Jalosen kovalla taklauksella laitaan. Toista kertaa hän ei tätä tee. Kun summeri soi toisen erän loppumisen merkiksi ja joukkueet hyppäävät jäälle poistuakseen erätauolle, laidan yli ponnahtava Tuppurainen kelaa kuin ohi mennen väellä ja voimalla Lehikoisen nurin.

Tuppurainen saa väkivaltaisuudesta 2+2 minuuttia. Se on hinta siitä, että Lehikoinen menettää loppupelin ajaksi pelihalunsa ja löysää vartiointitehtävistään.

Pentti Matikaisen nimi ja otteet alkavat tulla tunnetuksi kiekkoyleisölle. "

Ote Erkki Liesmäen kirjasta Maalina mestaruus.

Ei ole Matikainen muuttunut n. 20 vuoden aikana. Samat konstit edelleen käytössä. Vaikea kuvitella tämän päivän Kärppien tekevän vastaavaa.
 

Grove

Jäsen
Heikkilä

Heikkilä palasi siis kotimaahan ja odotetusti Bluesileiriin.

Kärppien pelaajat ovat tuttuja ja saattaa hyvinkin olla, että sieltä joku Bluesiin siirtyy. Heikkilän suosikki Kärpissä? Ketä siirtyy vai siirtyykö ketään?
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Heikkilän suosikki?
Spede.

Onneksi sopimus sitoo ouluun vielä vuodeksi.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Andrei Potaichuk
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Re: Heikkilä

Viestin lähetti Grove
Heikkilän suosikki Kärpissä? Ketä siirtyy vai siirtyykö ketään?

Eikös Haataja ollut Kaken suosikki? Vastuuta tuli vaikka me kannattajat olimme valmiita heittämään hänet Hokkiin. Myös Lotvonen sai todella paljon peliaikaa peliesityksiinsä nähden. Jos Bluesille pitää joku antaa niin sovitaan että saatte Lotvosen.

Pota on lienee enemmänkin Tamin luottomiehiä kuin Kaken.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpillä on melkoisen hyvin sopimukset jo kasassa ja en usko Bluesin ostavan sopimuksia ulos. Jos ensikaudelle jotakin pitäisi Kaken valmennukseen Kärpistä veikata niin panisin roponi Sakari Palsolan puolesta. Junno ei välttämättä halua satsata suuria loukkaantumisherkkään pelaajaan ja KLaken ykkösen sentteri voisi kelvata Bluesille, jolla on vajausta sentteri osastolla Ribeiron, MacLeanin ja Ylösen poistuttua rosterista. Ylösen tili voi olla kohtuullinen Palsolalle. Toinen potentiaalinen siirtyjä voisi olla Kimmo Lotvonen.

Aarnio voisi olla toinen mahdollinen siirtyjä, mutta mielestäni Antti eika Kakenkaan alaisuudessa suurta luottamusta nauttinut, vaikka aika ajoin pelasikin ykkösessä. Juntunen puolestaan tuntui antisuosikilta. Henkkana lähtisin kokeilemaan mielummin toisen valmentajan alaisuuteen.

Todennäköisimpiä Kärppätaustaisia pelaajia voisi olla mielestäni Potaichuk ja Machulda. Stepanek on varmasti Kaken haluamia pelaajia.

En löytänyt mistään Heikkilän sopimuksen pituutta, mutta seuraaville kausille Blues uhka voi olla pahempi. Spede Pyörälä tulee ensimmäisenä mieleen pelaajana joka nautti suurempaa vastuuta Kaken alaisuudessa. Tosin nyt mies on lunastanut paikan Tenkratin ja Viuhkolan rinnalta, joten lähtökohdat seuraavaan kauteen on loistavat. Lisäksi vastuu erikoistilanteissa on ollut suurta. Saarenheimo ja Haataja kuuluivat myös Kaken luottomiehiin, mutta Jalosen aikana rooli ja vastuu on kasvanut huomattavasti. Vuoden päästä Blues voi tarjota vielä isompaa roolia. Toisaalta Blues yrittänee kasvaattaa pelaajia omistaan. Tukonen, Pihlström jne. En usko Kakenkaan sortuvan kovin isoon kuppaukseen Kärpistä. Malli jatkunee kuten Venäjällä. Pääpaino on omien kasvattien sisään ajamisessa.

Sitten vielä itse aiheeseen ja Kärppiin. Joukkue tulee lienee hiukan muuttumaan seuraavalle kaudelle. Sentteriosastolle haettiin miestä melkein koko kausi. Sinne lienee mies haussa edelleenkin. Mies voisi löytyä listalta Pirjetä, Hancock, Pakaslahti, Kuki, Öhman ja MacLean. Puolustukseen kaivataan myös miestä ja Mikko Myllykosken paluuta en pidä mahdottomana.
 
Viimeksi muokattu:

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Viestin lähetti Tepa

Sitten vielä itse aiheeseen ja Kärppiin. Joukkue tulee lienee hiukan muuttumaan seuraavalle kaudelle. Sentteriosastolle haettiin miestä melkein koko kausi. Sinne lienee mies haussa edelleenkin. Mies voisi löytyä listalta Pirjetä, Hancock, Pakaslahti, Kuki, Öhman ja MacLean. Puolustukseen kaivataan myös miestä ja Mikko Myllykosken paluuta en pidä mahdottomana.

Päivitetään listaa. Hancock pelaa ensi kaudella Tapparassa ja Myllykoski on ilmoittanut lopettavansa pelaamisen. Noista senttereistä ainoa edes varteenotettava vaihtoehto on Pirjetä, mutta Lassenkaan tuloon ei kannata kovin paljoa laskea. Pakaslahti ei ole missään vaiheessa haikaillut takaisin kotikonnuille, paremminkin ollut varsin skeptinen Kärppien suhteen. Kukilla ei yksinkertaisesti tehdä mitään.

Junnon skouttaamat ulkomaalaispelaajat tulevat Tsekistä, mikään lomamatka se viiden päivän reissu sinne ei ollut.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Re: Re: Heikkilä

Viestin lähetti V-man
Pota on lienee enemmänkin Tamin luottomiehiä kuin Kaken.

Etkö huomannut ironiaa? Mm. Pota ja Tonhan istuivat Kaken aikana penkillä ja eivät todellakaan olleet Kaken lempipelaajia. Henkka taas ei saanut näytönpaikkoja ylemmissä ketjuissa senkään vertaa mitä tällä kaudella.

Lobsterihan oli Rexan suosikki. Ainoa puolustaja silloisessa rosterissa, joka pystyi rauhoittamaan kiekon viivassa ja pyörittämään sieltä peliä. Kai kaikki muistavat mm. "kultaranne" Stepanekin ja "the cannon" Myllykosken. Pakistossa on menty valovuosi eteenpäin tällä kaudella. Kiitos NHL-sähläilyiden.
 
Viimeksi muokattu:

Roy

Jäsen
Viestin lähetti Tepa
Mies voisi löytyä listalta Pirjetä, Hancock, Pakaslahti, Kuki, Öhman ja MacLean. Puolustukseen kaivataan myös miestä ja Mikko Myllykosken paluuta en pidä mahdottomana.

Entä Esa Pirnes?

Puolustukseen uskoisin yhden pelaajan tulevan Tsekistä (kenties yksi laituri myös) ja toinen voisi olla vaikka herra nimeltä Jouni Loponen, jota ilmeisesti huhutaan Turkuun ja Sveitsiin, mutta mutta...
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Viestin lähetti Roy
Entä Esa Pirnes?

Puolustukseen uskoisin yhden pelaajan tulevan Tsekistä (kenties yksi laituri myös) ja toinen voisi olla vaikka herra nimeltä Jouni Loponen, jota ilmeisesti huhutaan Turkuun ja Sveitsiin, mutta mutta...

Loponen kävisi kyllä, mutta ovatko vanhat kiistat edelleen taustalla? Toivottavasti ei.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Riippuu niin paljon siitä alkaako NHL. Nyt jos koskaan olisi Viuhkolalla ja Jokisella tilaisuus lähteä testaamaan omaa tasoaan Pohjois-Amerikkaan, jos ensi kausi pelataan.

Silloin, jos herrat lähtee, olisi ykkössentterin paikka auki. Jos tsekkiläistä taitoa haetaan, niin David Moravec olisi allekirjoittaneen ehdoton suosikki. Pelasihan se keskellä? Moravecin takatukka on niin legendaarinen, että pelkästään sen näkemisen takia tulisin halliin. Pelillisestihän Kärppiä ei jaksa tulla ensi kaudella katsomaan, jos Nokka-kiekko jatkuu.

Unelmavitja olisi sellainen, jossa Vihtorin pesselit viileittäisivät toisella laidalla, Juntusen henkan patapäässä leikattu moppi toisella ja keskellä takatukka-Moravec. Jos minä olisin Junno, niin...

http://1.im.cz/n/photo/00/45/68xcyfe-topsirka.jpg
 
Viimeksi muokattu:

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Viestin lähetti Kärpät#18
Noista senttereistä ainoa edes varteenotettava vaihtoehto on Pirjetä, mutta Lassenkaan tuloon ei kannata kovin paljoa laskea. Pakaslahti ei ole missään vaiheessa haikaillut takaisin kotikonnuille, paremminkin ollut varsin skeptinen Kärppien suhteen. Kukilla ei yksinkertaisesti tehdä mitään.

Junnon skouttaamat ulkomaalaispelaajat tulevat Tsekistä, mikään lomamatka se viiden päivän reissu sinne ei ollut.

Kiva kuulla. Kärppien tsekkihankinnat ovat olleet aika loistavia.
Mutta eikö todellakaan Tepan listalta Stefan Öhman kuulostaisi miltään? Tälläkin kaudella kädettömien laiturien kanssa 40(17+23)pistettä. Taitava pelaaja. Pelasi pudotuspelit ilmeisesti käsi rikki, joissa tehot 8ot. 1+1.

Kyllähän Essikin kelpaa. Ihan kohtuuhyvä sentteri, maaleja ei kyllä paljoa tee.
 
Viimeksi muokattu:

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Kärppien tsekkihankinnat ovat olleet aika loistavia.
I've got one word for you: Nedved.
:-)

Junnon hankkimat tsekkikanukit kelpaavat minulle erittäin hyvin. Tenkratista ja Ujcikista ei ole kuin iloa. :-)
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Viestin lähetti Jeff
I've got one word for you: Nedved.
:-)

Junnon hankkimat tsekkikanukit kelpaavat minulle erittäin hyvin. Tenkratista ja Ujcikista ei ole kuin iloa. :-)

Hehe:D Nedvedin floppaus oli helposti arvattavissa, kun katseli viime vuosien saavutuksia.
Tenkratin ja Ujcikin, eli tsekkikanukkien (:D) jälkeen on ollut myös Ton ja Stepanek.
No, tosin näistäkin vain Ujcik on ns. oma skouttaus.
 

Grohl

Jäsen
Viestin lähetti Black Adder
Jos tsekkiläistä taitoa haetaan, niin David Moravec olisi allekirjoittaneen ehdoton suosikki. Pelasihan se keskellä? Moravecin takatukka on niin legendaarinen, että pelkästään sen näkemisen takia tulisin halliin.
Jos tänne vielä Moravec saataisiiin niin meillähän olisi jo kaikki Suomea jatkoajalla mömmöm-kisojen finaaleissa kurittaneet tshekit.

Tietääkö kukaan muuten tämän kaverin sopimustilannetta?
Petr Leska
Tässä olisi Pikulle mainio stuntti, mutta vastapainoksi Jokisen lähtöä ajatellen pitäisi rosteriin saada iso ja ruma maalinedusta jyrä mallia Todd Bertuzzi.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Jaa-a, vai seuraavan kauden Kärpät...? Odottaisin, että joukkue nuorenee ja uudet miehet ottavat vastuuta kantaakseen. Pahimmillaan AHL/NHL voisi viedä Jokisen, Viuhkolan ja Kukkosen - näistä Viuhkola lienee kuitenkin kaikkein epätodennäköisimpiä lähtijöitä, mutta olisi kurjaa olla tässä asiassa väärässä. Lehtosen AHL/NHL -uraan on vielä ainakin vaikea uskoa.

Lisäksi Aarnio ja Juntunen jatkanevat uraansa jossain muualla.

Varmoja (tai "varmoja") vanhempia (ja "vanhempia") pelaajia joukkueessa ovat siis: Vallin (p), Mikkola (p), Lehtonen (p), Ujcik (h), Saarenheimo (h), Pyörälä (h), Pesonen (h), Haataja (h) ja Tenkrat (h).

Palsolan, Sihvosen, Jokisen ja Viuhkolan mukana joukkueesta lähtee paljon kokemusta. Somervuoren korvike voisi löytyä kuitenkin ihan omasta juniorikatraasta. Puolustuspäähän aukkoja tulee Kukkosen, Niinimaan, Boumediennen ja (mahd) Lotvosen muodossa.

Isot aukot jäisivät siis kuitenkin paikattavaksi. Jaakolan (uskoisin, että jatkaa) lisäksi uusia omia tarjokkaita olisivat Korpikari (p), Ylönen (p), Korhonen (p), Aaltonen (h), Paakkolanvaara (h), Keränen (h), Alikoski (h). Osa tarvitsee vielä fysiikkaa lisää, mutta kuitenkin.

Täsmävahvistuksia mielestäni tarvittaisiin. Pahimman NHL-skenaarion tapahtuessa joukkueessa olisi puutetta jopa kapteenistosta! Pakiston aukkojen paikkaaminen ei mielestäni ole edes mahdollista 1:1, mutta jonkin verran kokemusta sinne tarvittaisiin lisää. Viuhkola, Sihvonen ja Palsola jättäisivät isot aukot sentterikalustoon eikä Jokisiakaan joka oksalla kasva...

EDIT: Poistettu Palomäki listalta. Vastaus alempaan glebille Palomäestä: Sorry, mun moka, en muistanut.
 
Viimeksi muokattu:

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Euro71
Isot aukot jäisivät siis kuitenkin paikattavaksi. Jaakolan (uskoisin, että jatkaa) lisäksi uusia omia tarjokkaita olisivat Korpikari (p), Ylönen (p), Korhonen (p), Palomäki (p)

Palomäki pelaa SaiPassa ensi kaudella.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Itse pitäisin suhteellisen todenäköisenä Viuhkolan lähtemistä rapakon taakse. Kuten myös Jokisen. Kukkosen sen sijaan en usko lähtevän kovin helpolla enää AHLn. Tulihan mies sieltä täksikin kaudeksi pois ihan vapaaehtoisesti. Lehtonen taas on sen tyylinen pelaaja, joista NHL seurat ovat varmasti kiinostuneita ja tässä voikin olla yllätyslähtijä. Entäpä Rinteen Nashville viritykset viime kesältä?

Noilla olettamuksilla hyökkäys menisi ehkä näin.

Pyörälä - xx - Tenkrat
xx - xx - xx
Ujick - Saarenheimo - Haataja
Pesonen - Paakkolanvaara - xx

Suhteellisen paljon muutoksia hyökkäykseen JOS NHL rokottaa kunnolla. Sentteri tarvitaan, se on selvä. Mites ois iso-lasse? En nyt muista oliko NHL sopimus monivuotinen, mutta siinä olisi hyvä vaihtoehto yhdeksi. Toinen täysin avoin. Paakkolanvaaran ja Aaltosen molempien nostaminen pysyvästi ylös olisi ehkä liian radikaaliliike. Varsinkin, kun ottaa huomioon Aaltosen asenteen. jaa-a... tarkemmin ajatellen toi pakka saattaa kyllä levitä pahastikin. Enpäs kommentoikaan enempää tässä vaiheessa vielä. :-)
 
Viimeksi muokattu:

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kukkosen lähtö AHL:n tuntuisi ainakin minusta omituiselta, kun hän juuri sai täksi kaudeksi purettua sopimuksensa. Epäilen löytyykö myöskään AHL joukkueilta rahaa purkaa Jokisen tai Viuhkolan sopimus. Minusta heidän lähtiminen vaatii ainakin sopimuksen NHL:ään. Toisaalta Nuoret miehet voi hamuta uusia haasteita kahden mestaruuden jälkeen. Joukkueesta löytyy kuitenkin varmaan pelaajia, jotka osaa kertoa, että AHL ei ole mikään paratiisi. (Tenkrat, Kukkonen ja Somervuori)

Edit: Pistän oman viritelmäni.

Pyörälä-Viuhkola-Tenkrat
Haataja-Saarenheimo-Ujcik
Mustonen-Jokinen-Pesonen
Aaltonen-Paakkolanvaara-Appel

Lehtonen-Kukkonen
Mikkola-Vallin
Korpikari-Jaakola

Bäckström
Rinne/ Backup Hovi

Noilla katsellaan alkuun. Sentteri on hakusessa, kuten myös profiili pakki. NHL kuvioita odotellaan.
 
Viimeksi muokattu:

JPL

Jäsen
Ei jaksa bilettää... vanha jaksaa yhden päivän ja sittenkin ollaan kolme päivää kuolleena... Helppo siirtää ajatukset ensi kauteen.

Maalivahtiosasto:
Bäckström (1v), Rinne (1v)
Ainut, mikä kunnossa. Venäjältä on monikin joukkue yrittänyt ostaa Niken sopparia ulos, mutta Junnopa ei myy...

Puolustus:
Vallin (2v), Lehtonen (1v), Mikkola (1v), Korpikari (1v), Korhonen (2v), Kukkonen (1v)
Sopimuksettomista Jaakolan ja Lotvosen sopimukset mahdollisia. Itse epäilen, että Topi sekä Kike lähtee. Eli tälle osastolle tarvitaan 1-2 miestä. Korpikari + Korhonen + mahdollisesti Ylönen taitelevat jäävistä paikoista. Toivomuksena Bume-tyyppinen, mutta Rightin pakki. Ilmeisesti tälle paikalle onkin jo ulkomaanelävän kanssa sopimus saatu sorvattua.

Hyökkäys:
Tenkrat (1v), Ujcik (1v), Jokinen (1v), Viuhkola (1v), Pyörälä (1v), Pesonen (1v), Haataja (1v), Aaltonen (2v), Paakkolanvaara (?v), Alikoski (1v), Saarenheimo(1v?)
Sopimuksetta tällä hetkellä: Sihvonen, Juntunen (Kieroilemaan), Aarnio (Ruotsi), Palsola (lop.). Sopimus kannattaisi saada tehtyä sekä Sihvosen kanssa. Lisäksi 2 uutta miestä hakuun. Jos Soosi lähtee, niin tilalle tarvitaan oikeasti hyvä peluri.

Pakkiosasto:
Lehtonen - Kukkonen
Mikkola - Jaakola
Vallin - ?
Korpikari - Korhonen/Ylönen

Ketjut:
Pyörälä - Viuhkola - Tenkrat
Jokinen - Saarenheimo - Ujcik
Pesonen/X - Sihvonen - Haataja
Aaltonen - Paakkolanvaara - Pesonen
Alikoski

Henkisesti pitää varautua kuitenkin että jos NHL alkaa, sinne voi olla lähdössä niin Jokinen, kuin Viuhkolakin. Myös Lelulla on sinne kiinnityksiä, vaikka kuinka olisi polttanut Nashvillen kalsarit....

edit: Lasse+Peki
 
Viimeksi muokattu:

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Mistäs tuo Hovi ilmestyi tuonne Tepan listoille? Peksillä on sopimusta jäljellä ensi kevääseen, eikä änäriin mennä parin kauden luukunaukomisnäytöillä. Muihin liigaseuroihin Peksiä tuskin päästetään ja otetaan kakkosmaalivahdiksikin kelvoton Hovi rinkiin. Alkaisi vaikuttamaan liikaa HIFKin maalivahtipolitiikata.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Peksillä on sopimusta jäljellä ensi kevääseen, eikä änäriin mennä parin kauden luukunaukomisnäytöillä.
Eikös se ollut suht lähellä jo yhden kauden luukunaukomisilla viime kesänä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös