Ottelut ja ”show”

  • 665 819
  • 2 622

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Varmaan ite tullut vanhaksi, mutta noihin aikoihin osattiin vielä luoda autenttista Jokeri-fiilistä ja sähköä ennen show-timea. Tyylillä.

Nykyään vaan huudetaan muovia mikkiin. Hyvät naiset ja herrat, tässä kotijoukkue, Helsingiiiiiiiiiiiiin Jokeriiiiiit.

No joo, varmaan pakko koittaa päästä tästä yli, mutta khl-aika ja khl-matsit tulee liikaa mieleen liian monesta asiasta tänäkin päivänä.
Samaa mieltä, valitettavasti. Tosin luulen, että otteluiden alkushow:hun voidaan panostaa sitten paremmin, kun Helsinki Halli taas joskus vapautuu Jokerien käyttöön. Kuuluttajasta tulee aina vahvahkot k*l-fibat, mutta hoitaa hommansa ihan asiallisesti niin menkööt... Nordiksen otteluiden alussa nähtävässä videossa k*l-aika on sentään sivuutettu kokonaan.

"Pidä huolta" on erinomainen biisi matsien loppuun. Muistuttaa aina siitä, että ei tämä jääkiekko niin vakava asia ole kuitenkaan. Gonna Fly Now on pyhä, ei missään tapauksessa vaihtoon.
 

Museisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Miksi maalilaulun pitäisi ärsyttää????
Siis tätä itsekin ihmettelen. Eikö maalilaulu ole suunnattu ennemmin juhliville kotijoukkueen kannattajille kuin niinkään murjottaville vastustajajoukkueen faneille? Omaan korvaan nämä "hassuttelee vastustajaa" sun muut lällättelevät renkutukset ovat todella juntteja ja aiheuttavat lähinnä myötähäpeää. Ehkä mulle musahommat ovat muutenkin olleet aina pyhiä eikä huumorimusiikki ole koskaan iskenyt.

Gonna Fly Now on ollut yksi niistä Jokereihin liittyvistä asioista, joista on voinut (melkein) aina olla ylpeä. Maalilauluista nopealla mietinnällä ainakin kotimaan kentillä kakkosena tulee Tapparan Live is Life. Eihän sekään mikään räjähtävä bilebiisi ole, mutta komea ja mukaansa tempaava sävellys silti.
 

Nutshell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomen kaukaloissa, Manchester United
Nyt kun keskustelu yltyi näistä hallilla soivista kappaleista, niin sattuuko kukaan tietämään milloin tämän biisin soittaminen on lopetettu? Youtube työnsi suosituksiin jokunen aika sitten ja vaikka olin koko biisin olemassaolon unohtanut niin heti tuli kylmät väreet! En tiedä muiden mielipiteitä kappaleesta mutta tää on isosti Jokeribiisi mulle! Propsit myös jos on antaa esittäjä/nimi kappaleelle!


En osaa sanoa, koska lopetettiin, mutta tuo jäljittelee Metallican The House Jack Builtia ja muistaakseni saman tekijän toinen, vuoden 2012 sisääntulobiisi Enter Sandmania. Hyviä riffejä kyllä!
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Sanotaan nyt ihan ensi alkuun, että Gonna Fly Now on allekirjoittaneelle punakeltaisen narrinpään ohella sen mittakaavan osa jokeriutta, etten toivo sen koskaan väistyvän maalilaulun paikalta. Juhlava ja nostalginen. -Mielestäni paras koko jääkiekossa. Allekirjoittaneella juuri maalilaulumme myötä on vuosien aikana kehkeytynyt erittäin läheinen suhde Rocky-elokuviin yleensä. Kun näen taistelun uuvuttaman Stallonen, näen Jokerit.

Yhtä lailla Seven Nation Army on painunut selkäytimeen, mitä "nyt vaan on hoilattava" maalin tullessa. Vieraspeleissä tämä nousee omiin sfrääreihinsä, kun kotiyleisö on hiljaa vierasmaalista kettuuntuneena ja punakeltainen kööri hoilaa White Stripesia.

En osaa sanoa, koska lopetettiin, mutta tuo jäljittelee Metallican The House Jack Builtia ja muistaakseni saman tekijän toinen, vuoden 2012 sisääntulobiisi Enter Sandmania. Hyviä riffejä kyllä!




Tässä tämä 2000-2010-lukujen vaihteessa ollut sisääntulobiisi. Enter Sandman-vaikutteet kuuluvat kieltämättä.
 

Hokiameeba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Miksi maalilaulun pitäisi ärsyttää????

Kaksi biisiä kuuluu matsiin aina: Baker Street ja GFN. Muista voidaan keskustella.

Kakkoskori: Pretender, Crazy Train, The Game

Kolmoskori: Enter Sandman ja kaikki muut hyvät.
Ihan hyvää keskustelua ollut täällä, mutta mun mielestä Enter Sandman linkittyy todella vahvasti Tepsiin, etten käyttäisi sitä missään tilanteessa Jokereitten matsia.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Jokerien maalilaulun Gonna Fly Now muistan jo 80-luvun puolivälissä kun käytiin ensimmäisiä kertoja Jokerien kotipelissä. Heti jäi mieleen mahtava biisi ja suorastaan "sinfoninen" aloitus.

Silloin itselläni ei ollut mitään tietoa että tämä maalibiisi on Rocky-elokuvasta. Tuolloin Jokereilla 80-luvun puolivälissä ei mennyt kaukalossa kovin hyvin ja vielä vaikeampaa oli talouspuolella silloisella Jokeriklubin Tuki ry:lla joka oli seuran taustaorganisaatio. Velat olivat melkoisia ja välillä puhuttiin avoimesti konkurssista.

Samaan aikaan silloisista suomalaisista eturivin pop- ja rockmusiikoista koottiin Apua Orkesteri projekti joka kappaleella Maksamme Velkaa keräsi varoja kehitysmaihin (tämä oli siis suomalainen vastine Live Aidista). Niinpä joku varmaan Iltasanomien kynäniekka piruili että tässä olisi Jokereille maalilaulu..

Jotenkin yhdistin tuon jutun niin, että tämä on Jokerien maalilaulu...Niinpä sain sitten vanhemmilta "ruinattua" legendaarisen Epe Heleniuksen Poko Recordsin kasetin jossa oli myös tämä Maksamme Velkaa biisi. Tämän biisin takia tuon halusin ja odotin niin niitä huikeita riffejä jotka kuullaan Jokerien tehtyä maalin kotihallissa.

Paskat sieltä mankasta kuitenkaan mitään Jokerien matsista tuttua tullut vaan ihan toiset riffit ja sävelet...Myöhemmin kyllä sitten opin että Gonna Fly Now ja Maksamme Velkaa ovat kaksi ihan eri biisiä ja ensimmäinen niistä soi Jokerien kotimatsissa aina kun Jokerit tekee maaliin.

Ja näin se pitää olla jatkossakin!! Tuo maalilaulu on lähes yhtä pyhä kuin meidän upea logo!!
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Ymmärrän aivan täysin, että välillä tekee hyvää kokeilla ottelutapahtuman ympärillä uusia juttuja ja kehittää viihdekonseptia. Tämä on luonnollista ja toivottavaa.

On silti asioita joihin ei pitäisi koskaan ikinä milloinkaan kajota: sen kaikista pyhimmän, eli seuran logon tulee olla koskematon. Jokerien maalilaulu ei ole ihan yhtä pyhä, mutta kyllähän Gonna Fly Now on niin valtaisa osa Jokerien historiaa ja suoranainen tunnuskappale brändille, että ei siihenkään pidä mennä koskemaan tai muuksi vaihtamaan.

Jokereissa on tehty näiden osalta joskus virheitä. Kasarin vauhtijokeria en laske logonvaihdokseksi samaan tapaan vuosien 99-01 karmean irvinaaman kanssa, josta aidosti puuttui se narrimainen virnistys joka Jokerien aidossa logossa iskee heti.

Värit logon taustalla on toinen asia. Jokerit saa paljon kritiikkiä suhteellisen monivärisestä paitahistoriikistään. Logon taustalla onkin nähty lähes koko Tikkurilan värikartta. Sarjakuvahahmo Jokeri, pelikorttien jokerit, honinarrit, sirkuspellet ja kumppanit on totuttu näkemään niin monissa eri väreissä, että minusta on luonnollista, että jääkiekkoseura jonka nimi ja logo on ideoitu korttipakan jokerista nähdäänkin kaukalossa lukuisissa värikkäissä peliasuissa. Olkoon se osa jokeriuden sielunmaisemaa.
 

luukkumies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, maajoukkue , voima
4653 tänään, onko se vähän? Riippuu mihin vertaa.

6 liigapeliä tänään, jossa Tampereen derby veti häkin täyteen. Kaikissa muissa vähemmän väkeä
Kuin Jokerit-Ketterä Mestis pelissä. Liigapomona ottaisin Nitron ja kylkeen lonkeron.
Kespoo-Kiekkovantaa 1559 katsojaa. Sama halli huomenna täynnä!

Olen enemmän kuin ihmeissäni, kuinka paljon Jokerit vetää kotona ja vieraissa. Pelastaa aika monen mestisjoukkueen kassan ja jopa jatkon (tämä suoraan muiden joukkueiden johtajien suusta).

Kuvittelin ennen kauden alkua, että jos 2000 saadaan johonkin peliin, niin hyvä (tämä peilaten mestiksen yleisömäärä historiaan ja Espoon antamaan benchmarkiin). Keravan peleihin ajattelin, että jos pelaajien gimmafrendit edes tulisi niin mukava. Olinpa väärässä siinäkin. ( Hypoteesi : Espoohalli remontissa, mikä olisi Kespoo pelien yleisömäärä Keravalla? Alle 100?)

Mutta, mahtavaa kun olin rajusti väärässä ja Jokerit on kuin onkin edelleen Suomen kiinnostavin seurajoukkue ja saadaan kassakoneet kilisemään "Kotona ja vieraissa, aina teidän tukena "

Jos jotain saa rakastaa kodin ulkopuolella, niin se on tämä seura.

JOKERIT
 

töfting

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Bruins
Onko Nordiksella näkynyt viime aikoina vaalimainoksia, ständejä tms?
Eilen Espoossa oli Stubb- materiaalia pihalla ja sisällä ständejä ja pahvistubbia.
Pikkasen yllätti kyllä niiden näkeminen urheilutapahtumassa. Eikös se ole IFK:n miehiä vielä..
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Onko Nordiksella näkynyt viime aikoina vaalimainoksia, ständejä tms?
Eilen Espoossa oli Stubb- materiaalia pihalla ja sisällä ständejä ja pahvistubbia.
Pikkasen yllätti kyllä niiden näkeminen urheilutapahtumassa. Eikös se ole IFK:n miehiä vielä..
Toisaalta, löytyykö Uudeltamaalta Kokoomuslaisempaa aluetta kuin Espoo? Oikein hyvää kohdennettua mainontaa. Itse en ole Nordiksella nähnyt mitään pressanvaaleihin liittyvää.
 

#42

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, K-Espoo
Onko Nordiksella näkynyt viime aikoina vaalimainoksia, ständejä tms?
Eilen Espoossa oli Stubb- materiaalia pihalla ja sisällä ständejä ja pahvistubbia.
Pikkasen yllätti kyllä niiden näkeminen urheilutapahtumassa. Eikös se ole IFK:n miehiä vielä..
Olihan herra ihan paikanpäälläkin. Ja onhan se.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös