Ottelut ja ”show”

  • 663 763
  • 2 620

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihmettelin myös samaa että ei mennyt ihan kohdalleen. Miten musaa oli soinut jo pitkään, ennen kuin joukkue tuli jäälle.
Onko se sovittu joukkueen kanssa, että se soi hetken aikaa, ja sen jälkeen vasta Jokerit luisteli jäälle.? Ei varmaan olla sovittu. , tai sitten epäonnistuttiin täysin!!

Eka kotimatsi ja heti menee vihkoon.!!
Ihmetellyt ihan samaa jo harkkamatseista lähtien. Miksi joukkue luistelee jäälle biisin puolessa välissä eikä alussa missä biisi oikein kunnolla räjähtää soimaan?

Muutta mutta, ollaan sentään oikea biisi saatu takaisin niin ei sen enempää kehtaa valittaa. Pientä hiomista jos tuohon saisi ja vitustako minä tiedän jos tuossa on joku logiikka takana.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Keravalla olleille kyssäri, kuinka pahasti näkörajotteisia mestoja nuo ylimmän rivin paikat ovat? Ticketmaster varoittelee mahd. näköesteestä.
 

91.1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensimmäistä kertaa Keravalla. Odotukset oli luonnollisesti tapissa - eilinen matsi jäi välistä ja television välityksellä se vaikutti vähintään vuoden urheilukulttuuritapahtumalta.

Tästä sisuuntuneena päätin ottaa kaiken irti Jokereiden historiallisesta kotiavauksesta Suomen kentillä. Tuntia ennen matsia hallille fiilistelemään ja haistelemaan tunnelmaa. No se oli nopeasti haisteltu. Yksi käytävä josta sai onneksi sentään kylmän kaljan käteen. Koffi kurkusta alas samalla bongaillessa muiden katsojien paidan selkämyksistä teräväisiä, variksia, moseseja ja anttiloita. Yllättävän paljon oli khl-paitoja jengillä päällä.

Puoli tuntia pelin alkuun. Aika siirtyä katsomon puolelle. Odotuksissa Areenalta tuttuja jokeribiisejä ja ehkä jopa jonkinsortin liikuttuminen koskettavalla hetkellä. Mitä vielä. Keravalaisista 80-luvun ämyreistä raikasi mitään sanomatonta rock?-musiikkia täysin ilman bassoa ja diskantit täysillä sellaisella volumella että kuuloaistin ja mielenterveyden säilyttääkseni, oli pakko poistua takaisin käytävän puolelle odottelemaan pelin alkua.

Hetken päästä uusi yritys. Jonkinlainen nostalginen tunnelmannostatus-alkuvideo oli tehty, josta tosin toiseen päähän hallia ei oikein nähnyt mitään, eikä musiikistakaan saanut selvää, päädyn jo laulaessa ja rummuttaessa. Ei se mitään, koska Jokerien sisään tullessa pärähti kaiuttimista Pretender! Hetki jota olin odottanut vuosia, nyt se koitti! Paitsi että hetken päästä kentälle tulikin KooVee. No, siihen asiaankuuluvat buuaukset väliin ja lopulta kotijoukkuekkin saatin jäälle. Jossain biisin puolessa välissä. No, ei aina voi onnistua ja tuskin tätä sisääntuloa on ihan hirveästi treenattu.

Kiekko jäähän ja peli käyntiin. Jokerit aloittaa pelin isännän ottein ja vaikuttaa näyttävän Tampereen kolmosjengille kaapin paikan. Ensimmäinen kymppi menee Jokerien ja Eteläpäädyn kiitettävää ja energistä menoa ihaillen.

Alkuinnostuksen jälkeen alkaa Keravan hallin kylmyys iskeä kesätamineissa paikalle saapuneen kannattajan luihin ja ytimiin. Vieras joukkueen kolme maalia ei lämmitä yhtään.

Erätauko. Uusi olut kouraan ja mieli korkealle, kyllä tämä vielä tästä lähtee! Jos edes kerran saisi Gonna Fly Now'n kuulla.

No ei lähde. Saatanan kylmä, peli ei hienouksia tarjoa, saati edes tunnelmaa nostattavia torikokouksia. Kusellakin joutui käymään kesken erän, koska pitkät ja kiemurtelevat jonot erätauolla eivät houkutelleet. Mieleen nousee jo ajatus siirtymisestä lämpimään autoon kuuntelemaan kolmas erä CMorelta takaisin kotiin ajellessa. Harmitti myös että miksi tulikin ostettua alkuhuumassa liput jo useampaankin Keravan matsiin. Pääseeköhän niistä eroon edes ilmaiseksi?

Mutta sitten! Pelin ollessa abaut puolessa välissä Roope ja @-Ville- onnistuvat saamaan megafonin suosiollisella avustuksella myös katkarapukatsomomme seisomaan ja kannattamaan kotijoukkuetta ihan ääneen.

Villen kitarisoja ja ympärilläni olevaa horroksesta herännyttä katsojamassaa ihmetellessä se odotettu liikutuksen hetkikin koitti. Ei ihan tullut tippa linssiin mutta kylmät väreet kyllä. Tuntui että samalla jotain tapahtui myös kentän puolella. Yht'äkkiä koko halli vaikutti sähköistyneen! Toinen puoli ottelusta menikin seisten, tunnelmasta nautiskellen ja pelaajien edesottamuksia ylpeydellä seuraten. Ottelun lopputulos vaikutti merkityksettömältä, vaikka Jokerit saivatkin vielä pelin tehtyä.

Ottelun viimeisellä ~viidellä minuutilla hallissa oli jo niin kova meteli, että tarkalla korvalla pystyi havaitsemaan pelikatkomusiikkienkin jääneen soimaan muutamaksi minuutiksi pelin ollessa käynnissä, mutta sitä tuskin kovin moni huomasi. Pelin päätyttyä ja hallista ulos astuessa huomasin korvien soivan edelleen, en muista vastavaa käyneen ikinä aiemmin jääkiekko-ottelussa.

Lopulta minä olin saanut juuri sen mitä tulin Keravalta hakemaan. Unohtumattoman kokemuksen, joka elää muistoissa ikuisesti. Kiitos kaikille paikalla olijoille, Ilman teitä ei ole meitä. Tiistaina mennään taas.

PS. Suosittelen lämpimästi* kaikkia kynnelle kykeneviä käymään kokemassa myös Keravan livenä.

*Mutta muistakaa pukeutua lämpimästi.
Mahtava viesti! Tällaisia "matkaraportteja" on aina ilo lukea.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Keravalla olleille kyssäri, kuinka pahasti näkörajotteisia mestoja nuo ylimmän rivin paikat ovat? Ticketmaster varoittelee mahd. näköesteestä.
Ei näkynyt tulostaulua. Itse vaihdoin pari penkkiriviä alemmaksi ensimmäisen erän aikana johan rupesi näkymään.
 
Suosikkijoukkue
Suomi
Ei näkynyt tulostaulua. Itse vaihdoin pari penkkiriviä alemmaksi ensimmäisen erän aikana johan rupesi näkymään.
Ja jos otat siitä ihan selostuspömpelin vierestä niin edes toista maalia ei näy, Onneksi katsomossa oli sen verran tiivistämisen varaa, että pääsi omalta paikalta metrin verran vasemmalle.
 

Vaakuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaiken muun ohella herkistää jokerilegenda Pave Maijasen Pidä huolta uutena loppubiisinä. Jes!

Pekka Juhani Maijanen oli hieno mies. Henkeen ja vereen Jokereiden kannattaja. Hienoa, että miehen työtä ja faniutta arvostetaan niin paljon, että hänen ehkä tunnetuin biisinsä toimii Jokereiden loppubiisinä tässä uudessa tulemisessa. Siinä se saa vielä suuremman kontekstin, kuin ehkä muuten saisi. Minä olen aina kuunnellut Pekan biisejä todellisella hartaudella, koska niissä on vain sitä jotakin. Eikä minua ole koskaan haitannut se, että Pekka oli henkeen ja vereen Jokerifani. Oikeastaan päinvastoin. Hän oli sitä rehellisesti omana itsenään. Sitä voi ja pitää arvostaa.

Jokereiden sometiimille sellainen vinkki vitonen, että jos jossain Jokereiden matsissa tulee kosiminen, niin siihen voisi Paven "Lähtisitkö" toimia aika hyvin. "Saa käyttää, muttei oo pakko". Olisi myös aika iso muistaminen Pekalle.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Ei paljon moitittavaa mistään! Hieno fiilistelyvideo, jonka kruunasi Veskun (RIP <3) "Ei oo ku Jokerit"! Ja ihan kiva oli myös se pelaajien esittely video. DJ:llä myös erinoimainen tilannetaju. Volyymit alhaalla kun tunnelma ylhäällä, ja päinvastoin. Soittolista on monipuolinen ja jokaiselle jotakin- tyyppinen. Toinen erä meni melkein pelkästään rokin soidessa, mistä varmaan moni mielissään, mutta oli sinne saatu myös sulavasti esim. Cha Cha Cha ja Villieläin ynnä muita nuorisoon meneviä hittipoppi biisejä. Loistava uusi DJ, sanon minä!

Ainoa pieni moite on ottelutapahtumasta on se, että itse en ainakaan yhtään syty sille, että kuuluttaja käskee yleisöä nousemaan ylös ja kannustamaan. Se on Eteläpäädyn tehtävä, ja kyllä kaikki varmasti lähtee mukaan ilman kuuluttajan käskyä.
 
Viimeksi muokattu:

Ice raven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Liverpool
Jäikö Froikkareiden Jokeribiisi tosiaankin täysin soittamatta? Aikamoinen lapsus kun miettii ysäriteemaa.
 

Ice raven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Liverpool
Hyvä! Tauko meni frendejä moikkaillessa ja röökimestalla joten ei yltänyt omiin korviin asti.
 

jeani

Jäsen
Ainoa pieni moite on ottelutapahtumasta on se, että itse en ainakaan yhtään syty sille, että kuuluttaja käskee yleisöä nousemaan ylös ja kannustamaan. Se on Eteläpäädyn tehtävä, ja kyllä kaikki varmasti lähtee mukaan ilman kuuluttajan käskyä.
Minäkin toivon, että kuuluttaja ei ole mikään capo jatkossa.

Musiikkia ei tarvitsisi soittaa joka pelikatkolla. Voisiko puolet olla musiikittomia?
 

jeani

Jäsen
Hallihan ei ole HIFK:n oma. Kuinkas hallin ulkoseinällä ei ollut Jokerien logoa (myös)? Jäällä en huomannut katsoa mitä logoja oli. Molempien laitettu ennen kauden alkua?

Myyntipisteissä ei jonoja oikeastaan lainkaan, kapasiteettia oli paljon.
 

Koppipelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Muutenkin kaikista khl-meininkiä muistuttavista elementeistä tulisi päästä eroon välittömästi. Valitut juontajat, kuuluttaja, ja näiden molempien maneerit aiheutti allekirjoittaneessa ihan helvetin ison vitutuksen.

Pekka Kuivalainen on varmasti hieno mies ja eittämättä loistava tenori, mutta ei. Koska khl-aika. Jos Pekka, juontajat ja kuuluttaja olisi olleet messissä jo ennen kamalaa harharetkeä, tilanne ajatuksissani olisi varmasti toinen.

Myötähäpeää ja fiiliksen laskua aiheutti Honkasen VIELÄ KESKEN PELIN aloittama huudatus. Siellä on jumalauta Suomen paras fanikatsomo ja aika kiihkeät sivukatsomot (ainakin vielä) sitä varten.

Maailman ekosysteemi on romahtamassa monesta syystä, valtamerten muoviroska on yksi niistä. Ei nyt pilata tätä meidän juttua taas turhalla muovilla. Eihän Jokerit?
 
Viimeksi muokattu:
Muutenkin kaikista khl-meininkiä muistuttavista elementeistä tulisi päästä eroon välittömästi. Valitut juontajat, kuuluttaja, ja näiden molempien maneerit aiheutti allekirjoittaneessa ihan helvetin ison vitutuksen.

Täsmälleen samaa mieltä. Kaikki kuvat, äänet, jopa mielleyhtymät KHL:sta pois. Nyt heti.

Suomesta löytyy kuuluttajia ja laulajia, joita meidän ei tarvitse yhdistää häpeälliseen KHL-aikaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Denver Broncos & Colorado Avalanche
Loppuvihellystä edeltänyt kannatus ja hallissa vallinnut käsinkosketeltava kollektiivinen onnellisuus sai ilmeisesti vieressäni olleen iäkkäämmän herrasmiehen tunteet nousemaan pintaan. Arviolta n. 70-vuotias mies itkemässä tiistai-iltaisessa jääkiekon runkosarjaottelussa, vieläpä katkarapukatsomossa. Se kertoo ainakin minulle kaiken tarvittavan tämän seuran ainutlaatuisuudesta ainakin suomalaisen urheilun mittapuulla.
 

JaSa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks
Hallihan ei ole HIFK:n oma. Kuinkas hallin ulkoseinällä ei ollut Jokerien logoa (myös)? Jäällä en huomannut katsoa mitä logoja oli. Molempien laitettu ennen kauden alkua?

Myyntipisteissä ei jonoja oikeastaan lainkaan, kapasiteettia oli paljon.
Kyllä sielä jäällä oli vain IFK:n ja Liigan logot.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Hyvä kommentti @Koppipelaaja

Todella erikoinen veto ottaa juontajiksi täysin koheloon profiloitunut kaksikko ja kaiken huippuna vielä nämä böndemäiset välihuudatukset. Lisäksi miinusta, että jullien logoa ei saatu peittoon EP:n edessä - tämä on korjattava seuraavissa matseissa.
Tämä täysin totta ja unohtui ekasta viestistäni. Eihän tota "juontajaa" vai mikä lie onkaan ollut liiga-aikoina? Mitä lisä-arvoa tuo? Ja kuuluttajan ääni tuo liian vahvasti mieleen KHL-Jokerit.
 

Shakermaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hallihan ei ole HIFK:n oma. Kuinkas hallin ulkoseinällä ei ollut Jokerien logoa (myös)? Jäällä en huomannut katsoa mitä logoja oli. Molempien laitettu ennen kauden alkua?
Jäässä on varmaankin Liigan ja hifkin mainokset, mutta laidasta niitä lienee helpompi vaihtaa, koska huomasin toimitsija-aition kohdalla Mestiksen ja Jokereiden ”mainoksia”.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Jäässä on varmaankin Liigan ja hifkin mainokset, mutta laidasta niitä lienee helpompi vaihtaa, koska huomasin toimitsija-aition kohdalla Mestiksen ja Jokereiden ”mainoksia”.
Laidassa on Jokerien omat mainokset, tästä Niemi mainitsi jossakin haastattelussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös