Otteluseuranta 2.–3.1.2021 (8. kisapäivä)

  • 182 113
  • 2 346

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Pakko laittaa tämä tänne. Pelitapahtumiin nähden ansaittu voitto ja tästä on hyvä jatkaa välierään. Siellä sitten todennäköisesti Yhdysvallat.
 

Liitteet

  • Eqw0ZydXUAAYYco.jpeg
    Eqw0ZydXUAAYYco.jpeg
    260,1 KB · kertaa luettu: 312

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jotain se Suomi kaikesta huolimatta oikein tekee, kun vuodesta toiseen pelaa mitalipeleissä. Ihan hyvin joukkueelta, joka Kanadaa vastaan oli somessa, täällä ja joka puolella paskin_ikinä_missään ja tulevaisuus suomikiekon osalta sysimistaa.

Tämähän on vain sellainen Pennasen pelikirjan luoma "kasvutarina" millä se HPK:nkin mestariksi vei. Joukkueena koetaan kovia ja tästä sitten luodaan nahka sekä kasvetaan yhdessä rankentamaan sankaritarinaa.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Onko Heinola maalannut etenkin jefu-kentiltä tutut sotamaalaukset silmien yläpuolelle?
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Täytyy repiä paita, ottaa raippa käteen ja ruoskia selkä verille. Dissasin joukkueen ja valmentajan eka erän jälkeen, mutta kappas vaan, kyllä sieltä voitto vain napsahti. Oliko Ruotsin heikkoutta, Suomen hyvyyttä vai molempia? Sanoisin, että vähän kaikkea, mutta jotain siellä pukukopissa tapahtui 1. erätauolla. Pitikö Tuomo Ruutu palopuheen? Pennanen puhui haastiksessa tunteen löytymisestä ja kai siellä joku otti joukkueen henkisesti reppuselkään, joka kantoi lopulta voittoon. Onnittelut pelaajille ja toivottavasti tuli lisää nälkää jatkoon.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Joka kerta näissä junnukisoissa yllättyy noiden suomen jätkien asenteesta. Nytkin Heinola lähestulkoon keskeytti haastattelijan sanoakseen että kultaa otetaan. Vähän eri tasoa kuin ne jotka menivät tekemään parhaansa ja katsomaan mihin se riittää.

edit. Kuka vittu tämä haastattelija muuten on? Ihan vitun huono :D
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
En ollut täällä itse kommentoimassa,mutta olihan tuo ekan erän esitys karmea, ja sieltä ei ollut mitään hyvää nähtävissä. Mutta usein ekan erän jälkeen on vielä mahdollista suunta muuttaa täysin, ja tänään se onnistui. Itse varmaan uskoin ekan erän jälkeen juuri näin, että toivoa on vielä, mutta vaikeaa se on. Toinen erä oli niin hyvä, että kolmannessa usko oli jo korkeammalla, mutta vähän alkoi jo ahdistaa, kun maalia ei meinannut kuulua ;)
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Välierän ratkaisee koko turnauksen viltissä istunut, joukkueen ainoan aidon lätkätukan omaava Järventie

Minulle on ihan sama kuka kullan ratkoo, mutta tähän mennessä Järventie on ollut pettymys. Eli finaalin voittomaali tilattu Järventielle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös