Onnellisuusketju

  • 1 293 714
  • 7 895
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Olen onnekas, että saan tehdä duunia nykyisessä työpaikassani. Työhaastattelu toisaalla selkiytti, että mun on ihan hyvä olla, enkä todellakaan halua paskaan firmaan töihin.

Kiitos jätkät ja muijat. Mi love you long time.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Vajaa tunti duunia ja edessä vapaa vkl, houkutus ois lähteä tänään vetään nopeat pikakännit, mutta jos malttais huomisee. Salkkari-uusinnat putkeen ja pohjien aloittelua, tai sitten tasoittelua, ilta näyttää..

Anyway, huomenna hakataan pöytälätkää raskaan mätön tahdissa, unohtamatta nestetankkausta, mikä onkin pirun tärkeää urheillessa, eiks je?
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ukkometso on onnellinen! Jälleen ja taas tänään, ja myös eilen, ja varmaan myös huomenna. Aivan Loistavaa! Niin ja 11.7.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Jaahas. Henkisesti aika raskas viikko on takana, joten hain kanaa, sipulirenkaita ja pienen suklaan palkinnoksi. Lisäksi jemmassa on tölkillinen originaali Dr Pepperiä. Veikkaajan voisi vaikka lukaista loppuun ja puoli yksitoista alkaa vapari Urheilukanavalta, notta ihan jees palauttelua viikolta. Jos olisi urheilusuoritus takana, olisi fiilis ehkä vielä palkitsevampi, mutta kova flunssa käyköön selitykseksi omalletunnolle.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Eilisen Tepsin voiton myötä käsittämätön onnellisuus jatkuu edelleen. Lisäksi tuli tehtyä tänään pari kauppaa eli saa hieman finanssikuoppaa täytettyä.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Äsken ulkona rappusilla sikaria poltellessani ihmettelin, että mitä pirun valkoista menee potan yläpuolella. Siinä zuumia tarkennellessani tajusin, että tumman sinistä taivasta vasten lensi aivan matalalla kaksi vitivalkoista joutsenta. Jotenkin sessteinen olo tuli; kesä on taas kohta täällä ja neiti kevät jo kolkuttelee...
Pienestä ihminen tulee hyvälle tuulelle.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Vajaa tunti duunia ja edessä vapaa vkl, houkutus ois lähteä tänään vetään nopeat pikakännit, mutta jos malttais huomisee. Salkkari-uusinnat putkeen ja pohjien aloittelua, tai sitten tasoittelua, ilta näyttää..

Anyway, huomenna hakataan pöytälätkää raskaan mätön tahdissa, unohtamatta nestetankkausta, mikä onkin pirun tärkeää urheillessa, eiks je?

Onneksi maltoin pysyä illan kotona telkkaria väijymässä ja aamulla oli kiva herätä pirteänä. Kämppä kuurattu, matot tampattu ja muutama koneellinen pyykkiä pesty, kohta kauppaan ja sit salkkareiden uusintojen pariin ( vois Kotikadunkin väijyä) kaljaa kylmässä ja pullo Karpalettiakin löytyy.. Iltaa kohden!

Ja damn, on komea ilma, taas sen nään alkavan kevään..
 

Seppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät
Kauden ensimmäiset pisteet salibandyssa, kaksi maalia yhdessä pelissä. Hieno tunne!


Haha. Vai saitte tehtyä kaksi maalia vastustajan verkkoon jo tässä vaiheessa kautta. Luulin meidän säpätiimiä paskimmaksi, mutta maailma yllättää.

Onnellinen mieli on päällä kun aurinko paistaa ja takapihan terangilta on lumi jo sulanut. Kohta hajetaan grilli naftaliinista ja aletaan syömään hyvin.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tänään riittää syyksi onnellisuuteen jo pelkästään JYPin välieräpaikka. Viimeisin muisto noista matseista on Marko Palon jatkoaikamaali 16 vuotta sitten ja jo on aikakin, että tuo hetki lanataan kauemmas historiaan.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Pääsen isoon yritykseen, jossa juuri sopivan oloinen duuni, työhaastatteluun. Eihän tämä vielä mitään todellakaan lupaa, mutta hienolta tuntuu. Pelkillä papereilla en töihin pääsisi, haastattelun jälkeen vapiskaa muut hakijat!
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Maanantaina muuttuu hieman hommat töissä, viikon koulutus ja uudet työkuviot alkavat parin viikon päästä. Pari kuukauden määräaikainen homma alkuun, eikä oikeastaan haittaa vaikka sen jälkeen palaisinkin nykyisiin hommiiin. Ensi viikko majaillaan sitten hotellissa ja viuhdotaan taksilla ympäri Helsinkiä.

Palkka nousee n.400€ kuussa, sekä työvuorot muuttuvat arki- ja aamuvuoroiksi.

Aurinko paistaa, loppuviikko vapaata, liput hommattu alkuviikosta syksyn NHL Premiereen Jaffalle, pilkkikisat kavereiden kanssa mökillä ensi viikon loppuna, saunailta huomenna..

Nyt on aikalailla onnellinen fiilis.
 

Thomasson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hienoa Huuhkajat! Avausmaali vapautti, ja toisella puoliajalla Walesia vietiin. Kerrassaan mestarillinen esitys eilen. Nyt on loistavat mahdollisuudet kahden kärkeen, edellyttäen toki hyviä esityksiä jatkossakin ja käytännössä vähintään tasapeliä Venäjää vastaan.

Sekin ilostuttaa, että lomaa on kesän alkuun. Mahdollisesti pidempäänkin, jos hakemaani kesätyöpaikkaa ei heru. Mutta pitäisi kyllä herua. Alkuviikolla alkaa pääsykokeisiin pänttääminen, mutta muuten on hyvin rentoa. Suunnitelmiiin kuuluu muun muassa perjantain reissu Espooseen. Kaveriporukalla lähdemme katsomaan välieräottelua Blues-Kärpät, ja ottelun jälkeen teemme mahdollisesti tarkempaa tutustumista Espoon kaupunkiin.

Lauantaina tuleekin jo 19. ikävuosi täyteen. Perjantain reissulla saatan olla kuski, mutta lauantaina minusta ei siihen kuitenkaan liene. Ainakaan jos muistelee vuoden takaista perjantaista 18-vuotisjuhlapäivääni (pikkaisen taisi olla hulinaa)...
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Ohi on 270! Voisko enää parempaa fiilistä olla? Jea!

Helvetin hyvä fiilishän tuo on! Onnea! Muistan tuon päivän kun oma palvelus oli ohi, oli se mahtavaa!

Omalla kohdallani vaan vielä mahtavamman fiiliksen aiheutti kun valmistuin pari viikkoa sitten. Siihen asti luulin ettei intin päätösfiiliksen voittanutta ole, mutta perkele olihan! :D
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Tuli tuossa oltua maanantaina haastattelussa ja työpaikka sieltä sitten irtosi. Tuleekin sitten uusi ammattinimike tällekin kaverille, nimittäin puuha-petestä tuli asiantuntija. Puhelimessa on tarkoitus jonkin verran puhua ja palkka oli melko ok. En ole puhelinmyyjä ja tarkoitus on mahdollisesti jopa jäädä kyseiseen puljuun tulevaisuudessa hommiin. Kunhan vain saisi hieman hilattua palkkaa ylöspäin tulevaisuudessa. Hieman vaihtui muuten hommat, tähän mennessä ollut maanrakennushommissa ja tehtaassa hoitelemassa trukkien yms muiden kanssa isoja koneita. Nyt sitten naisten kanssa pyörittelemään tietokonehommia.

Ristiriitaset on fiilikset, saa nyt nähdä hajoaako kuuppa kuinka nopeasti.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Onnea Pu-Pe:lle uudesta työstä. Itsellä sama porskutus jatkuu. En muista milloin viimeksi olisin ollut näin onnellinen. Suuren osan syystä löytää naisasiat-ketjusta, mutta muutenkin kaikki on todella hyvin, oikeastaan mikään ei tällä hetkellä ole pielessä ja se on aika paljon se. Jopa tähän aikaan hereillä oleminen on ihan ok juuri nyt. Omalla partsilla kupillinen kahvia auringonnousua ihmetellessä tuo ylimääräisen annoksen hyväntuulisuutta.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Tuli muuten sekin mieleen, että tuossa tiistaina tapasin melkoisen naisen ja olen aikeissa mennä jopa jonkinlaisille treffeille hänen kanssaan. Saa nähdä saadaanko tästä jopa mielenkiintoinen "suhde" aikaan. Eli siinäkin mielessä pitkästä aikaa tapahtuu jopa jotakin vakavampaa. Keli on huikea ja huomenna on puulaaki odottamassa. Elämä taitaa hymyillä sittenkin.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Dream Theater syksyllä Suomeen! Progressive Nation -kiertue saapuu syyskuussa Suomeen, kirkkaimpana tähtenään Dream Theater. Kyseisen huippubändin lisäksi kiertueella esiintyy muutama pikkubändi, nimittäin Opeth, Bigelf ja Unexpect.

Kesäkuussa julkaistavaa DT:n uutta levyä odotellaan jo vesi kielellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös