Onnellisuusketju

  • 1 292 869
  • 7 895

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Kaappi-Kärppää pitää välillä töniä.

Jatkoajan säännöt kieltävät tönimisen.

Rahaa tuli kivasti ja tyttöystävän kanssa tuli kinattua joka päivä töissä. No ei se mitään, kun sovinto saatiin aina aikaan ja lähinnä nuo pikkukinat puhdistivat ilmaa. Nyt elämä hymyilee. Kiva.

Nyt, kun keksisi, että mitä elämällä tekisi. Tai piäsisi ees muuttamaan savolaisten piäkaapuntiin, niin homma alkaisi luistamaan.

Tönin muuten takaisin.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Nyt, kun keksisi, että mitä elämällä tekisi.
Sinua huomattavasti tai ainakin jonkun verran vanhempana voin sanoa, että sinä et oikeasti voi päättää mitä elämälläsi teet, koska elämä vie, ja sinä olet matkustaja. Voi tuntua joltain pilkun nussinnalta, mutta näin se vaan on todellisuudessa.

Ketjun aiheeseen viitaten todettakoon, että voitin tänään golfissa reikäpeliottelun selvin numeroin, josta olen ylpeä. Vastus oli kova. Hyvä minä.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Hirveän yleisen vitutuksen keskellä pystyin puhumaan itselle lomapäivän perjantaiksi. Pitsiperjantai auttaa hukuttamaan murheet... ehkä jopa tuoppiin, ken tietää?
 

Pingu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jukurit
Sairaalareissu jota pelkäsin melkein hysteerisesti on käyty. Ei mikään miellyttävä kokemus, mutta nyt se on ohi! Tosin jatkoa seuraa pitkin talvea, mutta se on sen ajan murhe.

Enää kaksi päivää työharjoittelua, ja ensi viikko lomaa! Tulee tarpeeseen huili ja pääsee kiertelemään kauniita Saimaan rannan kaupunkeja. Kunhan vain sää suosisi silloin.
Sitten alkaakin uudet seikkailut, uusi työ ja siinäkin pääsen heti matkustamaan Etelä-Karjalaan.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Steve Clarkes tartan army
Noh niin, löytyi kämppäkin. Hyvältä paikalta, vaikka Porissa onkin...

Sitten vaan sopparia allekirjoittamaan parin viikon päästä ja muuttoa perään. Jesh, hiukan meinasi ahdistustakin tulemaan kämpästä, joskus näinkin päin.
 

Seppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät
JEAH! Pitsiiturnaus alkoi jo niin totutusti. Ässät kyykytti pikkuveljeään joka osa-alueella tasapuolisesti. Tästä on hyvä jatkaa.

Ja nimimerkki Ässäfania lainatakseni: Periksi ei anneta milloinkaan. Ässät on paras!
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Tänään uuden asunnon tupaantuliaiset! Jippii *hop*

Toivottavasti mitään ei mene rikki kun talo täyttää ihmisistä. Silti olen onnellinen!
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Loma. Vihdoin. On sitä perkele odotettukin. Pöytä vielä konttuurissa siihen kuntoon että on helpompi tulla takaisin ja sitten kadotaan.
 

Speedye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CR7, AO, Härski
Pitkästä aikaa jotain asiaa tähänkin ketjuun.. Talousasiat vihdoin mallillaan josta olen erittäin onnellinen. Ja säätkin tuntuvat suosivan :)
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Hyvää kesälomaa Pingulle. Itse olen kovin kovin onnellinen juuri nyt. Maailiman ihanimman ihmisen kanssa päästy yhteisymmärrykseen yhteisestä tulevaisuudesta. Ennen en ole tällaista fiilistä kokenut, mutta lähinnä tuntuu siltä kuin leijuisi muutaman metrin maan pinnan yläpuolella.
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Huh, ruokana broilerin filepihvejä ja uudet perunat. Olen onnellinen :)
 

fouba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, HPK
Vettä tulee raanasta, katto on pään päällä. Eipä tule ajatelleeksi että tuollaiset asiat eivät ole kaikille itsestäänselvyyksiä; on lottovoitto syntyä suomeen. Siitä on syytä olla onnellinen.

Kaiken lisäksi sen verran hyvät geenit olen saanut, että koulu sujuu ja naamakin on kohtalaisen näkönen joten tyttöjäkin näkee sillon tällön.
 

jossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Liverpool FC
Onhan tässä taas syytä olla niin onnellinen, että siitä tännekin pitää mainita.

Takana mukava viikonloppu perheen ja ystävien parissa. Lauantaina ns. keittiöväkenä eräissä juhlissa, josta ihan mukava palkka kaiken muun kivan lisäksi.

Ja eilen pääsin pitkästä aikaa kummityttöä ja hänen sisaruksiaan tapaamaan. Edellisestä näkemistä onkin jo reilu neljä kuukautta vierähtänyt. (Asuvat Espoossa, niin ei niin usein ole mahdollisuuksia.) Nyt puhelimen takakuoressa on söpösti kimalteleva prinsessatarra, jonka kummilikka halusi minulle antaa. Että se on ihana ipana. Kuten myös muutkin siinä perheessä.

Tästä viiden viikon kesälomasijaisuudesta alkoi neljäs mukavissa merkeissä myös. Sopivan hiljaista töitten suhteen, mutta silti sain kehuja eräästä viime viikolla hoitamastani jutusta.

Yksitoista viikkoa on (taas kerran) laskettu pisteitä ja painoa on pudonnut kilon viikkokeskiarvolla. Jos tämä nyt jäisi viimeiseksi isoksi projektiksi tällä saralla. Nyt ollaan ensimmäinen kolmannes urakasta taitettu ja toistaiseksi intoa riittää kovasti.

Ja pakkohan tähänkin viestiin raha on tunkea. Erittäin ihanaa, kun ei ihan joka senttiä tarvi laskea, vaikka aika tiukkaa tässä vielä onkin. Mutta parempaan päin mennään.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Eräs yh-blondi, joka tuli tavattua Juvan Puustockissa. Sen jälkeen puhelimet ja sähköpostit laulaneet. Viime viikonloppuna tuli sitten käytyä vierailulla naikkosen luona ja nappiinhan kaikki meni. Välimatkaa on reilu 100 kilsaa, mut kait sen kestää ja jääpähän myös omaa tilaa. No, Jurassic-rock on tulossa, ylityötunteja on pitämättä neljä päivää ja työvuorolistassa muutama vapaa viikonloppu, joten hyvältä näyttää..
 

efektimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Sain puhuttua työsopimukseen jatkoa. Ei vituta edes se että kastuin työmatkalla läpimäräksi pyöräillessäni kotiin. Taidan ottaa oluen tai kolme.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Sain uuden asiakkaan, joka tietää lisätuloja, mutta myös lisää duunia. Jouluna ollaan varmaan aika piipussa, mutta se on sen ajan murhe.
Tytär mökillä isovanhempien luona hoidossa ja meikäläisellä ensimmäistä kertaa "vapaata" tänä kesänä. Tänään yksin katsomaan Simpsonit (The Movie) ja huomenna terassille (paistaa). Muijalle keskisormea konkreettisesti.
 
Tänään yksin katsomaan Simpsonit (The Movie) ja huomenna terassille (paistaa).

Meinasin myös mennä tänään (itsekseni) katsomaan kyseisen leffan. Viimeksi käynyt katsomassa elokuvan joskus kun tuli taru sormusten herrasta. Edessä kylmä lonkero "pitkästä" aikaa. Viikonloppu meni mukavassa 39,5 asteen kuumeessa ja vihdoin alkaa olemaan normaali olo. (ja se vitun kuume tuli vieläpä jostain auton epäkunnossa olleesta ilmastoinnista. Puhalsi siis täysillä kylmää ilmaa lähes koko matkan eli 20km.) Mistään "normaalista" kuumetta ei ole tullut vuosiin. Oli kuitenkin mukavaa kun ensimmäistä kertaa oli joku rakas ihminen siinä pitämässä huolta. Jonka taas näkee viikonloppuna. Ja siihen mennessä pitäisi taas ilmankin taas lämmetä. Joten kyllä kai tässä asiat on suht hyvin, vaikka raha ja työtilanne ei paras olekkaan. Toivottavasti se paranee tuossa syksyn mittaan ja pääsisi sinne koulutukseen. Paranisi työnsaanti mahdollisuudet huomattavasti.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Kuulin tänään mielettömän hyvän uutisen, joka sai kestohymyn huulille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös