Onnellisuusketju

  • 1 292 379
  • 7 895

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
avatar kirjoitti:
Jotenkin vaan on vähän absurdi fiilis, kun on tosiaan tarvottu niin pitkään yksin.
Kuulostaa hyvältä, onnea vaan matkaan ja muutenkin. Jos on selkeästi oikeanlainen, niin hienoa kerrassaan. Aikaa se vie ja vaivaa, mutta joskus se on sen arvoista.
 

Näsä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Clarke Wilm, Teppo Numminen
Jepa, kerrankin pamahti tulosveto kiinni ja kerroinki oli yllättävän hyvä...
Paistaa se aurinko joskus risukasaankin.
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Sain varmistuksen, että koulu loppuu kunniakkaasti ja pääsen sieltä pois!
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ikkunapaikka avokonttorissa. Tietysti oma huone olisi mukavampi, mutta tämä ikkunan läheisyys tuntuu ylellisyydeltä parin "käytävällä" istutun vuoden jälkeen.
 

Aurora

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eilen oli taas älyttömän mukava ilta ihanan ystävän kanssa. Miten sitä voikin jonkun ihmisen kanssa olla niin samalla aaltopituudella. Olen onnellinen siitä, että hänen elämässään on kaikki niin kohdallaan, hän jos joku ansaitsee olla onnellinen. Pääsisipä vielä joskus itse samaan tilanteeseen.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Jes! Lohjan Salibandy elikkäs Losb tulee pelaamaan Jykylään ensi lauantaina ykkösdivaria jotain ihmeen SC Bluesia vastaan, paikallinen seura kai. Harmi, kun kaveri lopetti viime kauteen Losbin touhut, olisin varmasti väsännyt jonkinlaisen lakanan tuohon matsiin. No, kai sitä voi mennä huutelemaan, vaikken noita muita lohjalaisia taida tunteakaan. JEE!!!
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Blues otti erittäin tärkeän voiton ja taas ollaan playoff viivan päällä! Nyt ollaan hyvissä kyttäysasemissa. Muutenkin hyvä fiilis.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Saatiin sittenkin eilisisestä nettivarauksen epäonnistumisesta huolimatta haluamamme matka marraskuun lopulle Phuketin Karon Beachille Mövenpick-hotelliin - kiitokset Tjäreborgille!

Tämän lisäksi lauantaina pitäisi mennä ensimmästä kertaa oopperaan katsomaan Mozartin Così fan tutte - oivallista.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Olut on useimmin ansaittu nautinto, mutta eritoten nyt. Sain sahattua viisi perkeleen naulaa poikki rautasahan terällä, naulat seinässä kiinni kuin tauti. Joku liukuoven kisko oli kiinni seinässä, ankaran tappelun jälkeen se puuosa irti ja alta paljastuu nuo ihanat naulat, varmaankin titaanista tehtyjä. Toki rautasahakin olisi ollut käytössä mutta kun piti saada mahdollisimman läheltä seinää poikki joten terä kauniiseen käteen ja sahaamaan. Oikealla työkalulla olisi varmaan ollut parin minuutin puuha, sattuu tuo arsenaali olemaan aika vaatimaton. Onpahan sekin paska ohi, seuraavaksi pohjatyöt ja maalaus, päästiin rumista tapeteista eroon ja saa haluamaansa tilalle.

Suihkun kautta ruuan laittoon ja sitten testataan palstaveli Leonin suosittelemaa Mallaskosken Kuohua, tummaa versiota.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Vaatimattomat kaksi kuukautta odottamani Kelan sairaspäivärathat tänään tilillä, perskules oli ilo käydä aamulla maatilla..

Huomenna fanimatkalle Joensuuhun. Perjantaina Poets Of The Fall keikalla Mikkelissä ja tarjolla mielenkiintoista seuraa jos oikein natsaa..

Perskules, onhan elämä kurjaa, mutta PAHUKSEN HAUSKAA!!
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pääsinpä äsken Volvo Roadshowssa ihka aidon puoliperärekan rattiin. Aika helpoksi ovat moisella ajelun tehneet - pidin vain huolta että pysyin suurinpiirtein kaistalla, auto hoiti kaiken muun, vaihtamisesta ja välikaasuista lähtien.

Autokoulun C-opetuksesta on kuitenkin aikaa jo 9 vuotta joten aikalailla jännitti...
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
JES! Sain piirrettyä ne tekniset piirrustukset. Eihän ne kovinkaan ihmeelliset ole, mutta paskanko väliä, minähän niitä piirrustuksia tarvitsen ja ymmärrän ne hyvin.
 

Rinoa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
10 minuutin päästä pois töistä ja nokka äärettömän hyvällä porukalla kohti Pohjanmaata, jossa tiedossa todella loistokas vkonloppu. Rinoa kiittää ja kuittaa tältä vkolta : )
 

scholl

Jäsen
Siljan Merellä-lehti 4/2006 s. 23:

"...voit vaikkapa tilata kymmenen litran pullon Dom Perignon -shampanjaa Pariisista ja lennättää sen Tukholmaan erikoiskoneella. Se tuodaan lentokentältä yökerholle tarkasti vartioituna, ja jäähdytetään. Sitten se kannetaan keittiöstä saliin, kun tarjoilijat saavat sovitun merkin. Ravintolassa tulee aivan pimeää ja hiljaista - kunnes yht'äkkiä Dallas-televisiosarjan tunnusmusiikki alkaa soida kaiuttimista. Vain yksi valonheittäjä syttyy ja se kääntyy sinua kohden, kun vastaanotat shampanjapullon. Sitten maksat siitä 8000euroa, Schulman sanoo.
- Sellainen tilanne on nähty Stureplanilla, eikä se jää viimeiseksi kerraksi.
On se sen arvoista."

Mahtavaa lukea tuollaista. Tekisi kyllä todella mieli joku kerta kerätä ystävät kokoon ja viettää ilta noissa merkeissä. Aivan mahtava juttu!
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kiitos Blues! Kiitos kaikille, mahtava reissu!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Olen niiin onnellinen kun sellasen neitimäisen läpsyttelyn sijaan länsirannikon hegemoniaan on saatu jälleen puhallettua todellista tunnetta. Lisäksi, Ässät kiinnostaa ja kiihottaa näemmä kaukana Satakunnan rajojen ulkopuolellakin, mikä on aina positiivinen asia.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Äsken tuli koettua yksi kaikkein hienoimmista keikoista koskaan. Underworldin hurmoshenkinen reilu kaksituntinen täyteen ahdetussa Stokholm Diskotek:issa menee kyllä meiksin bileasteikoilla todella, todella korkealle. Se fiilis, se uskomaton fiilis. Kädet kattoon, reach for the lasers. Everything...everything...everything...

(kyllä siinä oli kyyneleet silmissä pariin otteeseen...)
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Individual kirjoitti:
Se fiilis, se uskomaton fiilis. Kädet kattoon, reach for the lasers. Everything...everything...everything...
Pistäpä tuosta tapahtumasta vaikka tarkempaakin raporttia UG-konemusaketjuun, jos suinkin kehtaat. Käsittääkseni Underworld on sen tyylistä musiikkia, että sopii aiheena sinnekin ihan hyvin. =)
 

Rinoa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aivan loistokas viikonloppu takana vanhalla ( ja osittain uudella ) jengillä takana. Juuri tälläisten vkonloppujen voimalla sitä jaksaa ne pimeät talvi-illat : )
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Rinoa kirjoitti:
Aivan loistokas viikonloppu takana vanhalla ( ja osittain uudella ) jengillä takana. Juuri tälläisten vkonloppujen voimalla sitä jaksaa ne pimeät talvi-illat : )

Mukava lukea tällaisia positiivisia uutisia!

Epäilemättä kyseisenkaltaiset loistokkaat hetket antavat voimia pitkälle tulevaan, hyvillä muistoilla kun voi monasti olla uskomaton piristävä vaikutus.

Täällä aletaan valmistautua uuteen syysviikkoon (toivottavasti ei-sateiseen sellaiseen) - tsemppiä myös Rinoalle tulevaan viikkoon!

vlad.
 

Pingu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jukurit
Melko hassu viikonloppu takana, matkailu on mukavaa.
Ja parina yönä olen saanut taas nukuttua kunnolla, muutaman päivän olin aika jumissa, väsytti kamalasti, mutta uni ei tullut. Ei muutama tunti unta riitä.

Viikon verran on masentanut ja mieltäni painanut kun eräs tuttava joutui sairaalaan kun halvaantui, joku tukos valtimossa aiheutti sen. Tänään hän kuulemma on päässyt jo liikkumaan varovasti.
Joten kaikki tuntuu olevan taas hyvin.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Viime aikojen ahdistus, vittuuntuneisuus ja stressi olivat ikäänkuin taikaiskusta poissa kun selvisi ettei opinnäytetyöhön tarvitse tehdä enää kovin suuria muutoksia, maanantaina toivottavasti työ luovutukseen ja jouluna paperit ulos.

Kummelin sanoin "Nyt on todella hyvä fiiwis".

Paska reissu mutta tulipahan tehtyä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös