Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Olympialaiset 2018, Pyeongchang

Viestiketju osiossa 'Olympialaiset 2018, PyeongChang, jääkiekko' , aloittajana JJ#36, 18.02.2014 klo 14.13.

 1. Isäntä Jäsen

  Ja Suomessakin näkyvät ilmaiseksi ainoastaan Suomen ottelut sekä välierät, pronssiottelu ja finaali. Discoveryn myötä olisi kyllä Euroopan osalta jäänyt markkina-arvo mielestäni aiempaa huomattavasti pienemmäksi.
   
 2. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Vielä on toivoa, jotta parhaista parhaat kohtaavat Koreassa. Itse olen koko ajan pitänyt takarajana juuri Heinäkuuta, jolloin viimeksi ilmoitettiin päätös Sotshiin lähdöstä. Piristi kummasti sateista iltaa. Linkissä pisti silmään mm. Crosbyn tyytymättömyys nykyistä päätöstä kohtaan. Itse olen luullut, että hän ei tähän asiaan kantaa juurikaan ota. Toivottavasti maailman parhaan sana saa herrat vielä muuttamaan päätöstänsä.
  Venäläislähde: NHL:llä vaihtoehtoinen sarjaohjelma, jossa on olympiatauko - Jääkiekko - Jääkiekko - Sport - MTV.fi
   
 3. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
 4. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Kysytäänpä täältä, kun edelleen näkee otsikoita Ovechkinin "loikkaamisesta" Olympialaisiin kesken kauden.

  Jos NHL pysyy linjassaan, että NHL-pelaajat eivät osallistu Olympialaisiin, onko Ovechikinilla edes mahdollista pukea maajoukkuepaita päälle, vaikka kuinka ilmestyisi kisoihin paikalle? Korjatkaa jos olen väärässä, mutta eikö edustusoikeuteen vaadita IIHF:n siunaus? Ja IIHF taas tunnetusti kunnioittaa NHL:n päätöstä, eikä käsittääkseni anna pelilupaa NHL-pelaajille. Vai olenko ymmärtänyt jotain täysin väärin?
   
 5. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Tämän kun luki, niin tuli melkein tippa linssiin. Niin kauniisti ja suurella sydämellä Vlasic puhui.

  Ja samanaikaisesti tuli jotenkin todella surullinen olo, kun tajusin etten ole kuullut yhdenkään nuoremman sukupolven suomalaiskiekkoilijan suusta yhtä isänmaallista ja Suurta Jääkiekkosydäntä ilmentävää puhetta koskaan, missään yhteydessä. Jo ajatuskin moisesta tuntuisi tällä hetkellä oudolta. Viimeisimmät samaan sävyyn puhuneet suomalaiskiekkoilijat ovat Selänne sukupolvitovereineen (Timonen ja Numminen nyt ensimmäisenä tulee mieleen).

  Ei ihme, että Suomen maajoukkueella on ollut hieman vaikeaa viime aikoina. Jos tunne ja joukkuehenki puuttuu, niin se näkyy vääjäämättä myös aneemisina suorituksina kentällä. Individualismilla ei jääkiekossa pitkälle pötkitä.

  Patriotismi olisi saatava uuteen nousuun Suomessa, muuten ei näin piskuinen kansakunta pärjää missään.
   
 6. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Osaisiko joku asiaan paremmin perehtynyt sanoa, keitä nämä kahdensuunnan sopparin AHL-pelaajat sitten mahdollisesti olisivat?
   
 7. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  No en tiedä. Tuollainen yltiöisänmaallinen paasaus nyt on aika amerikkaa, eikä oikein istu suomalaiseen kansanluonteeseen.

  Yleisessä tiedossa on, että suomalaiset NHL-pelaajat haluaisivat pelata olympialaisissa ja kyllä se mulle ainakin on riittävä "todiste" isänmaallisuudesta.
   
 8. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Onko siis sinun mielestäsi esim. Selänteen, Timosen ja Nummisen puheissa ollut jotain sellaista, joka "ei oikein istu" suomalaiseen kansanluonteeseen?

  Ettet vaan sattuisi itse kuulumaan juuri tuohon nuorempaan ikäpolveen, jolle isänmaa ja kansallismielisyys ei enää merkitse yhtään mitään? Tai ei nyt leimata koko sukupolvea, sillä onhan siellä näitä esimerkillisiä leeviselänteitä, jotka reilusti esittelevät isoja Leijonakorujaan julkisuudessa, tietäen hyvin kuinka täällä Suvakkilandiassa moisiin suhtaudutaan.

  Kyllä Suomessa on ainakin ennen "paasattu" paljonkin isänmaan ja suomalaisuuden puolesta ja kun sellainen henki on näkynyt myös jääkiekkojoukkeissa, niin onhan sitä ollut hienoa seurata. Menestystäkin on kivasti tullut, vaikka paperilla sitä ei kukaan ole koskaan odottanutkaan. Itse väitän suurimmaksi syyksi menestymiseen heikommalla yksilömateriaalilla joukkuehengen ylivertaisuuden.
   
 9. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Asia kunnossa.
   
 10. eläin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen Maajoukkue, DIF, HIFK,
  Eikös tossa King of The Junglen artikkelissä mainita että vain "tavalliset" AHL pelaajat saa osallistua, ja ne joilla on kaksisuuntaiset sopparit on "prohibited", eli ne pelaajat EIVÄT saa osallistua. Eli esim Suomea tämä uusi sääntö/käänne ei auta käytännössä yhtään.
   
 11. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
 12. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Miten se nyt oli, saako AHL:ssa pelaavat kahden suunnan NHL-sopimuksella olevat pelata Olympialaisissa vai eivät? Kahdenlaista tietoa olen lukenut.
   
 13. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Hei palstaveljet! Jostain luin, että Kanadalla olisi jo nyt pieni roster laadittuna pelaajista, jotka mahdollisesti euroopasta olisivat lisättynä tuohon listaan. Osaamattomana ja kenties laiskana en tuota löytänyt. Olenkohan ymmärtänyt väärin vai osaako joku vahvistaa harhaluuloni?
   
 14. Lauriman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Leijonat
  Lainaus:
  Yritin etsiskellä Hockey Canada-sivustolta ja löysin Kanadan rosterit elokuussa pelattaviin Sochi Open ja Nikolai Pushkov turnauksiin. Näissä turnauksissa Kanada kohtaa KHL_joukkueita. Kanadan rosterit koostuvat euroopassa pelaavista pelureista ja nimilistat ovat melkoisen samanlaisia miltä kuvittelisi olympialaisiin matkaavan joukkueen näyttävän.

  Rosters

  Rosters

  Toivottavasti näistä on jotain iloa. Mitään varsinaista olympiakandidaattien listaa ei vastaan tullut.

  Btw. Kun tuota Miesten maajoukkueen alkukauden aikataulua katsoo niin huomaa miten Kanada nyt tosiaan panostaa olympialaisiin kokeilemalla europelaajia euroturnauksissa. Kanadahan osallistuu sekä Karjalaturnaukseen että Venäjän turnaukseen. Yhdysvallat taasen loistaa poissaolollaan. Mikä lie heidän suunnitelmansa. Selvää on että Yhdysvallatkin joutuu käyttämään paljon europelaajiaan joukueen kasaamisessa.
   
  Viimeksi muokattu: 26.07.2017 klo 12.45
 15. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lul. Jokerit Helskinki pelaa Kanadaa vastaan 14. elokuuta Pietarissa.
   
 16. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Selväähän se on, että kiekon ykkösmaa panostaa kisoihin ja ottaa suunnittelussa huomioon kaiken. Tosiaan elokuussa Kanada osallistuu Venäjällä kahdella joukkueella kahteen eri turnaukseen. Sitten syyskuussa pelaavat Karjala-turnauksessa ja joulukuussa kaksi turnausta. Ensin ennen joulua perinteinen Izvestija (eli nykyisin Channel One Cup) ja heti jouluun jälkeen vielä perinteisempi Spengler Cup, johon Kanada toki on tähän astikin osallistunut maajoukkueena ahkerasti. Näissä viidessä turnauksessa olisi sitten tarkoitus antaa näyttöjä ja lopulta kasata joukkue helmikuun Olympialaisiin. Joukkueen runko onkin jo vahvasti piirrettynä noihin kahteen julkaistuun Venäjällä elokuussa pelaaviin joukkueisiin. Täytyy sanoa, että ensimmäistä kertaa Kanadan rosteri ei herätä minkäänlaista pelkoa tai kunnioitusta. No tämä oli toki tiedossakin, mutta näihin kisoihin Kanada ei lähde suosikkina eikä edes suosikin ensimmäisenä haastajana.

  Kanadan johtoryhmä olympiaprojektiin on niin ikään nimetty. Joukkueen kokoamisesta vastaa GM:n ominaisuudessaan Sean Burke apunaan Martin Brodeur. Siinä on kaksi maalivahtilegendaa isoissa pesteissä. Päävalmentajaksi nimettiin Willie Desjardins ja tiimissä mukana apuvalmentajina Dave King, Scott Walker ja Craig Woodcroft. Noista King on tietysti jo legenda ja koutsannut Euroopassakin vuosikaudet. Woodcroft niinikään valmentaa Euroopassa ja nykyisin Sveitsissä, mutta aiemmin myös KHL:ssä. Selkeästi tiimiin on haettu osaamista myös eurooppalaisesta kiekosta. Koko tiimin pomona toki edelleen Tom Renney, joka vastaa lopulta kaikesta.

  Kenties muuten @Moderaattorit voisivat siirtää nämä pari viestiä ihan omaan Kanada-ketjuun. Olisi helpompi jatkaa keskustelua siellä näin suurkisojen lähestyessä.
   
 17. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
 18. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Kanadasta kun tuossa yllä oli puhetta, niin lisättäköön vielä, että Kanada yrittää saada houkuteltua noita kokeneita (entisiä) NHL-tähtiä mukaan Olympialaisiin. Ainakin Iginlan, Shane Doanin ja Mike Fisherin nimiä on väläytelty. Tämä siis toki siinä tapauksessa, että heidän uransa ei jatku enää NHL:ssä kuten juuri nyt näyttää. En tiedä mikä suunnitelma tuossa on taustalla, pelaisivatko ko. herrat pelkästään maajoukkuepaidassa ja pitäisivät itsensä treenaten kunnossa. Tuon tason veteraanit osaavat pitää itsensä kunnossa, mutta miten pelituntuman kanssa. Riittääkö pelkät treenipelit? Sen aika näyttää, mutta mielenkiintoisia suunnitelmia kuitenkin. Kyllähän kuka tahansa noistakin kolmesta vahvistaisi vaahteralahtipaitoja.
   
 19. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Saa nähdä kyllä vielä tuosta NHL:n osuudesta näihin Talviolympialaisiin jotka ovat tulossa Etelä-Korean suhteen. Ei enää itsellänikään ole paljoa toivoa asiasta sikäli jos nuo viime aikojen käytökset ovat mediassa totta eivätkä jälleen kerran näyteltyä kovaa PR-kuvaa joka vielä muuttuu mikäli kulisseissa kuitenkin saattaisi ihmeitä tapahtua.

  Ehkä kuukausi tai kaksi vielä jaksan odotella, korkeintaan ehkä lokakuulle asti mahdollista ihmettä tapahtuvaksi. Sitten alkaa olla liian myöhäistä ainakin oman uskoni osalta siihen mitä tulee mahdollisiin NHL-miehiin ihan kunnolla näissäkin Talviolympialaisissa vaikkakin tosin kaksisuuntaiset NHL-pelaajat tuonne jo aiemmin selitetyn mukaisesti AHL-pelaajatason tai sitä alemman ammattilaisliigan osalta eivät liene eivätkä kaiketi ole kiellettyjä olemaan mukana Talviolympialaisissa nytkin.

  Kovia ovat olleet toisinaan kyllä myös Kanadan tai Yhdysvaltain Euroopan sarjoissa pelaavat pelaajatkin joten vaikka eivät ehkä ihan kovimpia näiden viime aikojen pelaajasukupolvien mittarilla olisikaan niin eiväthän ne läpihuutojuttu ole. Ainakaan mikäli valmistautumistaso on kohdillaan eivätkä muutoin vain itse mene lukkoon tai ala perseillä jäällä kovassa paikassa itse kisoissa.
   
 20. Lauriman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Leijonat
  Ihmettelen miten porukka vielä jaksaa toivoa änärimiehiä kisoihin. Homma on jo tehty aivan selväksi. Nämä kisat pelataan ilman änäripelureita ja hyvä niin. Saadaan jokatapauksessa varmasti hieno ja viihdyttävä turnaus.
   
 21. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  No omalta osaltani ainakin toivoa vielä herättää tai on toistaiseksi herättänyt se, että Talviolympialaisiin on vielä aikaa sen noin puolisen vuotta.

  Mutta...

  Pian ja mieluiten hyvin pian onkin tapahduttava asioita joiden positiivisenakin on oltava merkittävää ja totta eivätkä ne saa olla pelkkää PR-kuplaa hyvänäkään.
   
 22. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  No, ei se nyt kyllä ihan hyväkään ole. Valitettava tilanne mutta näillä mennään - sinänsä turnauksesta tulee toki hyvä ja mielenkiintoinen, mutta olisihan se hienoa ollut jatkaa best on best -perinteitä. Vaan onhan meillä tuo NHL:n parhaiden aivojen luoma neronleimaus, "World Cup"...
   
 23. Lauriman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Leijonat
  Lainaus:
  Mitä olen artikkeleita sun muita lukenut niin jokaisella AHL-pelurilla on mahdollisuus pelata olympialaisissa jos ei NHL:än puolella tarvetta olympiakisojen aikana ole.
   
 24. Noma Jäsen

  Lainaus:
  Ei pidä paikkaansa. USA Hockeyn mukaan NHL:n pelaajarekisterissä olevat pelaajat - eli NHL-sopimukselliset NHL:ssä, AHL:ssä tai ECHL:ssä pelaavat pelaajat - eivät ole kelvollisia pelaamaan olympialaisissa. Ainoastaan lainalla Euroopassa olevat pelaajat voivat pelata olympialaisissa ja olla samaan aikaan NHL-sopimuksen alaisina.
   
 25. Lauriman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Leijonat
  Lainaus:
  NHL to Allow Two-Way and AHL Contracts to go to 2018 Winter Olympics - Last Word on Hockey

  Ristiriitaista tietoa löytyy netin syövereistä. Tuon mukaan kahden suunnan sopparin omaavat sekä pelkän ahl-sopparin omaavat voisivat osallistua.