Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Olympialaiset 2018, Pyeongchang

Viestiketju osiossa 'Olympialaiset 2018, PyeongChang, jääkiekko' , aloittajana JJ#36, 18.02.2014 klo 14.13.

 1. EmeraldSapphire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Pittsburgh Penguins
  Turnaus pelataan 8.-12. marraskuuta eli 5 päivänä, ja turnauksessa on 6 joukkuetta. Kaikki tuskin pääsevät pelaamaan kaikkia vastaan, koska 5 peliä 5 päivään ei vain ole mitenkään inhimillinen pelitahti.
   
 2. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Mistään en mitään tiedä, mutta voisin veikata, että edelleen pelataan ne samat kolme ottelua per joukkue. Esimerkiksi kaksi kolmen joukkueen lohkoa ja vielä sijoitusottelut. Lohkojen voittajat pelaavat turnauksen voitosta keskenään jne.
   
 3. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Puoliksi tosissaan heitän ajatuksen kun ne NHL-pelaajat ei ole kisoihin tulossa, saataisiinkohan Teemu Selänne vielä kerran treenaamaan itseään sen verran kuntoon että voisi käydä muutaman pelin pelaamassa helmikuussa? Nojoo, on toki lähes absoluuttisen varmaa että Selännettä ei pelaamassa nähdä, mutta voisiko tuollainen edes teoriassa olla mahdollista? Kai äijä on sen verran itseään kuitenkin kunnossa pitänyt että voisi vielä vähän pelailla, ja ei se nyt oikeasti yhtään sen huonompi varmaan olisi kuin nämä Suomen EHT-sankarit.

  Nojoo, ei varmasti ole mitenkään mahdollista mutta ajatuksella hauska leikkiä kuitenkin.
   
 4. Jäkishöntsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Jokipojat
  Lainaus:
  Jeps, olen itse täysin samoilla linjoilla. Minkä takia NHL- pelaajien pitäisi tulla seuraaviinkaan Olympialaisiin Kiinaan 2022, jos NHL -organisaation ja seurajohtajien linja säilyy nykyisellään. Ja jos omistajat ja katto-organisaatio haluavat pelaajat kisoihin, niin saavat itse maksaa vakuutusmaksunsa, lennot, majoittumiset etc. kulut kuten kaikki muutkin tekevät. NHL ei voi harjoittaa kermankuorintaa ja asettaa taloudellisia ehtoja osallistumiselle etenkin jos NHL:n ainoana motiivina katto-organisaationa on sallia pelaajien osallistuminen Kiinan Olympialaisiin suuremman julkisuuden ja sitä myöten alueellisen liiketoiminnnan kasvattamisen nimissä, mutta sen jälkeen ei tulla taas seuraaviin Olympia -kisoihin. World Cupin muoviturnaus ei ole mitään Olympialaisiin verrattuna, mutta jos ei kunnon aito parhaiden maajoukkueiden Olympiaturnaus kiinnosta, niin pitäköön tunkkinsa.

  NHL -pelaajia toki käy sääliksi, jos Best of Olympiaturnausta ei ole, mutta näin Suomen ja muidenkin maajoukkueiden näkökulmasta hyvä asia on se, että keväiset MM-kisat kiinnostavat jatkossa varmasti entistä enemmän NHL- pelaajia kun kansainväliset näyttöpaikat ja mahdollisuudet olla paras maajoukkue jäävät kevään kisojan varaan. Esimerkiksi Ruotsilla kisoihin jo tuli paras mahdollinen NHL - miehitys, joka ei paljoa parempi olisi ollut muutenkaan. Ja eivät esim. Kanada, Venäjä ja USA olleet liikkeellä suinkaan turistijoukkueilla. Suomella vain toistaiseksi NHL pelajaamateriaali on kapea, mutta tulevina vuosina tilanne olettavasti paranee huomattavasti, joten MM- turnauksesta muodostuu jatkossa entistä parempi koitos maajoukkueiden osalta. Joten fuck off NHL muuten kuin sen runkosarjan ja play-offsien osalta.
   
 5. Hiihtofani Jäsen

  Lainaus:
  Juuri näin. NHL tähdet on nähty miljoona kertaa. Ei olympialaiset tarvitse mitään NHL pelaajia. Jääkiekko on kansainvälinen peli ja olympialaiset kansainvälinen tapahtuma. NHL on pelkkä kansallinen organisaatio, joka ajaa vain kansallisia etuja fasistisilla otteilla. Olympialaiset ovat tsiljoona kertaa kiinnostavampi tapahtuma kuin joku kansallinen junttiliiga. Olympialaisia seuraa miljoonat ja taas miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Jotkut sanovat, että jopa avaruusoliot tulevat seuraamaan ihmiskunnan kehitystä olympialaisiin. Ketään ei kiinnosta mikään NHL. Parhaimmat pelaajat ovat ne jotka voittavat tuon kerran 4x vuodessa tapahtuvan kekkerin.
   
 6. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  "...avaruusoliot." Niin no, miksei. Itsekin uskon maan ulkopuoliseen elämään, mutta vaikka siellä olisi taivaanrannassa kuinkakin paljon lentäviä lautasia seuraamassa atleettien otteita, niin totuus ei kuitenkaan ole tuolla ulkona, vaan totuus on, se että ilman NHL-pelaajia ko. turnaus ei ole parhaiden pelaajien turnaus sen enempää kuin esim. olympialainen futis olisi parhaiden turnaus. Jos Suomi sattuisi vuonna 2018 tuon turneen voittamaan, niin helvetin vaikea siihen olisi suhtautua. Tosin voittihan se luistelijakin olympiakultaa Salt Lake Citysssa (?), kun hänen edeltään olivat kaikki kilpakumppanit ensiksi kolaroineet alta pois Siinä oli hyvä "hiihdellä" maaliin ristoulmasmaisista tarkkailuasemista. :)
   
 7. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Älä nyt. Onhan olympiajalkapallo tsiljoona kertaa kiinnostavampi tapahtuma kuin joku Mestarien liiga. Se pelataan joka vuosi, mutta kovin juttu on voittaa olympialaisissa, jota seurataan avaruudesta asti ja ne järjestetään neljän vuoden välein.
   
 8. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Ei sinänsä tietysti aiheeseen liity, mutta noin vuoteen 1980 asti jalkapallo oli olympialaisissa itse asiassa myös sen osaltakin melko arvostettu ja vasta pikemminkin siitä vuodesta eteenpäin tai suunnilleen ehkä vähän ennen tuotakin alkoi sen vähättely olympiatasolla kun taas MM-kisatasolla jalkapallo alkoi todella olla äärimmäisen arvostettua.

  Jalkapallon osalta suomalaisittainhan olen joskus harmistunut todellakin sitä, että vuoden 1980 Suomen ainoaa itsenäisen ajan arvokisaturnausta jalkapallossa on vähätelty miesten tasolta puhuttaessa kun itsessään aikanaan se oli vähän siinä ja siinä joko arvostuksen tai arvostelun suhteen kun jalkapallo olympiatasolta oli juuri muuttumassa siihen vähätellympään suuntaan.

  Jääkiekon Talviolympialaisista Etelä-Koreasta ja siitä puhuttaessa on todettava, että ensi vuoden osalta mikäli NHL ei aivan tosiaan aio pelata turnauksessa niin onhan tuo kieltämättä huono juttu vaikka voihan Suomen mahdollisuudet nyt myös parantuakin. NHL:n osalta pahalta näyttää, mutta mikäli vielä kesän lopussa tai syksymmällä vaikkapa syyskuun tai lokakuun alussakin tältä näyttää niin sitten voisin alkaa itsekin pitämään täysin tapahtumattomana NHL-pelaajien mukanaoloa Etelä-Koreassa ensi vuonna.

  Muutenkin kieltäytymisten tapahtuessa aivan todella on vaikeaa nähdä myöskään Jään Lohikäärmeiden eli Kiinan Talviolympialaisissakaan sitten 2022... Kun vaikuttaa jotenkin jonkinlaiselta viime hetken kiristykseltä koko NHL:n linja ja niin kovin erikoiselta kun välillä ollaan oltu mielin kielin ja välillä on oltu pahimmillaan todella törkeitä oikeastaan kaikkia muita kansainvälisen kiekkoilun kattojärjestöjä kohtaan.
   
 9. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Niin no, en haluaisi leimautua olympialaisen jalkapallon suhteen vähättelijäksi. Kyllä kyseinen turnaus on tarjonnut hyvää jalkapalloa, jota on ollut jännittävääkin seurata.
   
 10. riimu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto, Wild, Leijonat
  Onhan tää kummaa touhua ja tavalliselle lätkäseuraajalle rasittavaa, kun erikseen pitää olla sata maksukanavaa, että näkee Liigaa, NHL:ää, sitten MM-kisoja ja Olympiakiekkoa. Näköjään futiksenkin Mestareiden liiga meni maksukanavalle kans.
   
 11. Kulkija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Ne niistä kisoista. Kaj Kunnas selostaa matsit.
   
 12. Divarijyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Kotarit
 13. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Lainaus:
  Eihän tuossa uutisessa lue että Kunnas selostaa yhtään mitään, vaan että Kunnaksella on näkyvä rooli jääkiekon ja lumilajien ympärillä. Aiemminhan tuli ilmoitus että jääkiekkopelit selostaa JP Jalo ja Oskari Saari TV5:llä ja Eurosportilla, joten eiköhän tuo Kunnaksen rooli ole ihan normaali toimittajan rooli, toki ns. kunnasmaisella twistillä höystettynä. Teemu, mäkin itken.

  Hyvä että saadaan Kajtsu takaisin ruutuun, tuo vähän väriä tv-lähetyksiin omalla persoonallaan. Toivottavasti kysyy taas ekana ruotsalaisilta hävittyjen pelien jälkeen että tiesitkö että Teemu Selänteellä on kaikkien aikojen piste-ennätys olympialaisissa.
   
 14. Divarijyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Kotarit
  Lainaus:
  Huh no hyvä näin.

  Itse en kaitsua kaipaa yhtään. Ei mitään tilannetajua ja suusta tulee jatkuvasti typeryyksiä. Tähän kun yhdistetään epämiellyttävä ääni ja olemus niin kiitos ei.
  "Hän nappaa kiekon deodorantti reikäänsä.."
   
 15. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Nyt se on sitten lopullisesti varmaa, että puulaakiturnaus nähdään Koreassa, kun NHL julkaisi otteluohjelmansa. Sarja ei siis pidä taukoa turnauksen aikana. Tämä on niin väärin, mutta ainahan voi katsoa uudestaan ja uudestaan esimerkiksi Naganon puolivälierän ja Teemun kaksi maalia, Torinon välierän Venäjä vastaan, Vancouverin pronssipelin, legendojen viimeinen palvelus leijonille ja Sotshin tuhkimotarina kokonaisuudessaan. Kiitos noista muutamista ikimuistoisista hetkistä. Kylmät väreet kulkee edelleen, kun noita ja muita hetkiä muistelee.

  Toivottavasti tämä päätös lisäisi pelaajien halua lähteä MM-kisoihin.
   
 16. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Tuossahan voi käydä lopulta niinkin, että kevään MM-kisoihin ei ole kaikilla europelaajilla kiinnostusta, koska ovat jo pelanneet paria kuukautta aiemmin isommat kisat Koreassa. Ja taas toisaalta NHL-pelaajia saattaa kiinnostaa MM-kisat enemmän kuin yleensä, koska eivät päässeet Olympialaisiin mukaan. Eli teoriassa voi MM-kisoista muodostua tasoltaan huomattavasti kovemmat kisat kuin Olympialaisista, vaikka puhutaan arvostukseltaan ihan b-luokan kisoista verrattuna Olympialaisiin.
   
 17. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Leijonien matka kohti Pyeongchangin olympialaisia on alakanut. leijonatfi-instagramin mukaan olympiaehdokkaat olivat jo kokoontuneena Helsingissä. Keitä mahtoi olla mukana?
   
 18. Hiihtofani Jäsen

  Muutamalla suomalaisella NHL/AHL pelaajalla olisi nyt mahdollisuus tavoitella olympialaisia, mutta ei. Tehdään mielummin sopimus NHL:ään johonkin rupujengiin....ja sitten ihmetellään huonoa Suomen olympiamenestystä. Minusta on ihan turha kritisoida jotain Marjamäen valmennusta. Kyllä minusta pelaajien asenteessa näyttäisi olevan paljon parantamisen varaa. Kyllä ruotsalaisilla ja venäläisillä pelaajilla on hirveä kiire ja hinku olympialaisiin. Ovetchkin on jopa puhunut sopimusrikkomuksista, jotta pääsisi olympialaisiin.

  Miksi näitä resursseja tuhlataan jääkiekkoon? Eikö olisi paljon fiksumpaa investoida nämä resurssit esim. hiihtolajeihin. Nämä urheilijat ovat aina uskollisia ja edustavat aina Suomea joka ikisessä arvokisassa tulevat olympialiset mukaan lukien?
   
 19. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
 20. Lauriman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Leijonat
  Lainaus:
  Niin. Tätäpä olen itsekkin miettinyt. Ei tarvitse oikeastaan ihmetellä yhtään miksi Suomella on niin surkean vähän arvokisavoittoja muihin suuriin verrattuna. Luulisi että änärimiehet haluaisivat voittaa edes kerrankin jotain Suomen paidassa. Esim. johonkin Triple Gold Clubiin tuskin kukaan suomalainen tulee koskaan pääsemään...
   
 21. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Kuten kellä? Shipachov, Dadonov ja Antipin matkasivat NHL:ään mielummin kuin olisivat KHL:ssä pysyneet ja päässeet olympialaisiin. Kovalchuk olisi tahtonut NHL:ään, mutta ovi meni kiinni. Raduloville tarjottiin KHL:stä selvästi enemmän, pysyi NHL:ssä. Ovechkin toki on höpissyt mediassa sitä sun tätä, mutta tuskin yksi Ovechkin kattaa termiä "ruotsalaiset ja venäläiset".

  Kuten mainittua, olympiajalkapallossa ei maailman tähdillä ole suurta kiinnostusta osallistua, mutta siitä ei itketä ja vikistä palstalla. Miksi jääkiekon osalta pitää sitten itkeä? Olympialaiset ei ole joka lajissa ykkösjuttu.
   
 22. Divarijyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Kotarit
  Lainaus:
  Ööö johtuiskohan siittä että jalkapallossa on jo kisat jossa kaikki parhaat on mukana.(MM, EM) Ja jalkapallossa on ikärajat Olympialaisissa.

  Jääkiekossa asia on eri tällä hetkellä. World Cup on vielä säälittävä tekele eli jäljelle jää Olympialaiset. Siellä olisi kaikki parhaat mukana ja saisi samalla sen Olympiamitalin mikä on kuitenkin kova juttu. Oli laji sitten mikä tahansa. Jääkiekossa tämä on kova juttu joten turha kiskoa futista tähän mukaan.
   
 23. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Niin, World Cup palautettaneen 2020 aikaisempaan formaattiinsa (kahdeksan maajoukkuetta). Silloin se ei enää olisi mikään säälittävä tekele vaan maailman selkeä ykkösturnaus.

  Eipä se omaa kisatunnelmaani romuta, että olympialaiset pelataan laajennettuna EHT:nä, koska onhan siellä muitakin lajeja.
   
 24. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Kyllä NHL tavallaan ampuu itseään jalkaan tuolla. Ilmaiskanavilta tulevat olympialaiset tähtipelaajilla on parasta mainosta NHLää/lajia kohtaan.
   
 25. Ciry Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  le Club de hockey Canadien
  Lainaus:
  Kun kerta ilmaiskanavista puhut tarkoitat ilmeisesti Suomea, tietenkin näkyyhän muuallakin ilmaiseksi mutta ei todellakaan kaikkialla. Jenkeissä ainakin kaapelin vaatii. Kuinka paljon mielestäsi Suomessa on potentiaalista kasvu varaa NHL suhteen? Ja onko se merkittävää mielestäsi jos asetat itsesi NHL omistajien näkökulmaan? Vai olisiko sittenkin heidän taloudellusen intressien paino enemmänkin kotimarkkinoilla? Ja miten tämä näkyvyys sinun mielestäsi korreloituu tuottoina, kun KOK ei suostunut ottamaan NHL yhteistyökumppaniksi?
  En minäkään väitä, että tämä olisi parasta pr:ä NHL:lle tai lajille, mutta en myöskään näe mitään suurta jalkaan ampumista NHL osalta, koska bisnekset pyörii ja rahaa tulee joka on pääsääntöinen tavoite pohjoisamerikkalaiselle urheiluorganisaatiolle.