Olympiakisat 2014: Suomi

  • 2 235 789
  • 6 559
Tila
Viestiketju on suljettu.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Miten J.Jokinen oli 8-4 maalissa mukana, kun istui vaihdossa?! Valoja!

Kentällä oli Jarkko Immonen, ja ei hänkään mitään hyvää maskia tehnyt, pieni hyvä liike pois vedon edestä.

Vastasin jo tuohon asiaan. Kirjoitin väärän nimen. Rauhoittukaa hyvät ihmiset.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Näistä tulee ikimuistoiset kisat.

Aamen! Huikeet settiä, kiitos tuosta :)

Ekan pelin jälkeen nostaisin esille plussat ja miinukset.

  • Granlund. On se vaan hyvä. Ja yhteispeli ketjun toisen nuoren sankarin kanssa oli kaunista katsottavaa. Ihan sama kuka siinä kolmantena koohottaa.
  • Barkov. Varmaa, varmaa, hienoa. Kädet käyvät.
  • Vatanen. 0+3 ja jäätävä kommentti Selänteestä. Mutta yksi virhe uliuliuli!
  • Jussi Jokinen. Monipuolista suorittamista.
  • Aaltonen. Hieno jalkakynä kolmannessa erässä.
  • Määttä. Salon koomailujen vuoksi tuli miinuksia mutta omassa pelissä ei paljon moitittavaa, päin vastoin.

Ja jäi vähän parannettavaa:
  • Tuomo Ruutu. Olipa "yllätys" että ei ollut mitään hyötyä Ruudusta. Kuka tahansa muu sinne kentälle. Yliarvostettu lapanen.
  • Timonen. Säikähdin jo että Vatanen siellä lentää kuin rätti, mutta olikin tuo konkari numerolla 44.
  • Salo. Parantamisen varaa jäi roimasti.
  • Tuukka Rask. 4 omiin Itävaltaa vastaan. Nuff said.
  • Jarkko Immonen. Vain 2+0, voitti kaikki aloitukset ja hankki vain 10 maalipaikkaa neloskentän sentterin tontilta. Ei voi olla tyytyväinen! Hidas läski, kyllä Bergenheim olisi ollut parempi.

Enivei, tästä on hyvä jatkaa. Suomella on, hämmentävää kyllä, uskomaton määrä hyökkäyspään potentiaalia. Ei tarvitse kaikkien (kenekään...) olla 100-kiloisia voimahyökkääjiä, jos syötöt on teräviä ja niitä tulee 10 putkeen. Hienoa katsottavaa.
 

Mokela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos huomenna kerran Salminen ja Pillu kokoonpanossa, niin EHDOTTOMASTI T.Ruutu katsomon puolelle. Oli tänään aivan surkea häviten valtaosan kaksinkamppailuista. Kulmapelaaminen pitäisi nimenomaan olla se Ruudun hyöty joukkueelle ja jos ei edes se toimi niin ulos kokoonpanosta vaan. Surkea änärikausi ei myöskään rohkaise antamaan aikaa.


+++Mikke oli odotetun hyvä isossa kaukalossa, mutta itseäni yllätti se, kuinka hanakasti Mikke laukoi. Itseluottamus selvästi kunnossa.
++ Vatanen Kiekollisesti huikeaa pelaamista, puolustuspään hasardejakin oikeastaan vain se ensimmäisen vaihdon sähellys suoraan vastustajan lapaan.
+ O.Jokinen Kokonaisvaltaisesti kenties parasta pelaamista koko joukkueesta, mutta tehopisteiden jäädessä yhteen syöttöpisteeseen, niin tiputetaan kolmostähdeksi

--- Ruutu, perustelut yllä
-- Salo, oli kyllä yllättävän hasardi omassa päässä. Toivottavasti nähdään jatkossa selvä tasonnosto, todella tärkeässä roolissa pakistossa
- Korpikoski, tehotonta pörräämistä
 
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Dale Tallon
Mikäköhän siinä on, että kaikki ammattivalmentajat laittavat pakit lähtökohtaisesti niin, että oikeana pakkina on rightin pakki ja vasempana pakkina leftin pakki, jos tuo vain suinkin on mahdollista?

Onkos käynyt mielessä että kun oikean puolen puolustaja pysäyttää rännikiekkoa hyökkäysalueella niin onko helpompaa ja nopeampaa jatkaa kiekon liikutusta leftin vaiko rightin kepillä? Siinä on selkein ero, tosin varsinkin ylivoimalle monet kääntävät nämä ja tällöin se rännipurun katkaiseminen on huomattavasti vaikeampaa. Ja jos on pelannut samaa paikkaa koko ikänsä ja joutuu sitä vaihtamaan niin se luonnollisesti vaikeuttaa sijoittumista huomattavasti.

Toki on olemassa paljon varsinkin leftin miehiä jotka ovat joutuneet pelaamaan myös oikealla. Tämän otti esiin myös joku Canadan valmennusryhmästä kun kyseenalaistettiin Bouwmeesterin valintaa, taisi olla Babcock joka sanoi että Bouwmeester on ainoa joka pystyy pelaamaan kummallakin puolella puolustuksessa.

Tietysti tuo kätisyys vaikuttaa huomattavasti enemmän NHL-kaukalossa mitä näissä holidaykisoissa.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Jussi Jokisesta puhuminen maalintekijänä naurattaa joka vuosi. Enää pitäisi päättä kumpi on flegumpaa, laukaus vai fyysinen presenssi. Tänään toki muutama mainio syöttö. Jokisen paras ominaisuus on aina ollut tuuri ja sitähän toki tarvitaan, jos muut ominaisuudet ovat keskinkertaiset. Joo okei, pelisilmä ja syöttötaito hyvällä tasolla. Tuukka Mäkeläkin olisi tehnyt jo 30 maalia tällä kaudella, jos pelaisi Malkinin ja Crosbyn kanssa YV:tä.

Jos olet oikeasti katsonut paljon Jussin pelejä ja olet tätä mieltä, niin aika todella vahvat värilasit päässä on olleet. Jussi ei todellakaan ole mikään sniper, eikä mikään jään näyttävin pelaaja, mutta ihan maailmanluokan "täydentävä pelaaja" hän on monipuolisuudellaan ja erittäin hyvällä peliälyllään. Tuukka Mäkelä-argumentti on valitettavan yleinen monen muunkin pelaajan kohdalla kun todellisuudessa Pittsburghissa ollaan oltu iloisia siitä, että joku on Malkinin kanssa löytänyt saman pelin ajattelemisen tason. Muutenkin, mikäli siis noita Penguinsin pelejä on katsonut, pidän ihan käsittämättömänä Jokisen tekojen vähättelyä, Jokinenhan on pelannut ihan loistavaa peliä paikoitellen. Hieman epätasaisesti toki, mutta joka tapauksessa.

Joitain Tuukka Mäkelän pisteitä...
Jussi Jokinen breakaway backhand goal 1-0 Pittsburgh Penguins vs Detroit Red Wings 9/25/13 NHL - YouTube
Jussi Jokinen records his second career hat trick 10/8/13 - YouTube
Jussi Jokinen steals and scores goal - YouTube
Jussi Jokinen beautiful pass to Malkin - YouTube

Ja tosiaan Jokinen on ollut tehokas parissa muussakin seurassa ja muidenkin pelaajien kuin Malkinien kanssa. Tämä Jussin dissaus on sen verran yleistä ja lähes yksinomaan puusilmäisyyteen perustuvaa, että alkaa pikkuhiljaa rasittamaan. Joo, Jokinen ei ole mikään supertähti, mutta äärimmäisen laadukas pelaaja parhaimmillaan. Urallaan ongelmana on ollut lähinnä se, että joskus kun itsetunto menee pohjalukemiin, niin mikään ei tunnu onnistuvan ja siitä voi seurata pitkä pelillinen lamakausi. Näin kävi sekä Carolinassa että Tampa Bayssa aikoinaan.
 

JRuutu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Minusta tuo Konna-Aaltonen akseli ei toiminu pelissä. Jotenki tuntui että Konna ei löytänyt Aaltosta ja muiden peli näytti välillä pysähtyvän, kun kiekko ei irronnut Aaltosen lavasta tarpeeksi nopeasti. Salminen voisi olla kokeilun arvoinen Juhiksen tilalle Norja peliin. Kannatusta?

Tämä ei itseäni yllättänyt joten ehdottomasti kannatusta! Itse laittaisin Lexan JMA:n tilalle rymistelemään.
 

dabs

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Samaa mieltä kuin herrat tuossa ylempänä. Ruutu poppariosastoon ja muille yrittäjille tilaa. Minun mielestä Tuomo ole koskaan ollut arvokisoissa mikään kovin erikoinen, mutta Mikon laidalla on päässyt kuitenkin joten kuten peliin mukaan ja pisteiden syrjään siinä samalla. Pelaaminen on ihmeellistä koohotusta sinne ja tänne, yleensä tuntuu olevan kyllä kaksinkamppailuissa ensimmäisenä pää edellä paikalla, mutta sitten ollaankin jo taas selällään ja kaveri vie karkin.

Rask ei ihan hirveästi vakuuttanut, mutta pari aika pahaa kyllä tuli, eli toivotaan jatkossa vähän tasaisempia otteita jos ja kun miehelle vastuuta annetaan.

Mikke on aika kova Sakun korvaaja ja hieno katsoa, että uusi sukupolvi alkaa lunastaa odotuksiaan myös tällä tasolla, vaikka onhan Mikellä nyt toki näyttöjä jo tässäkin vaiheessa uraa. Toivottavasti myös Barkov nousee tuolta kunnolla esiin ja Selänteelle saadaan jostain uusi niska vanhan kipeytyneen tilalle.

Salo oli kyllä todella huono tänään, mutta pistetään tuo nyt vielä aikaeron piikkiin. Kukkosenlassekin pelasi paremmin ja oli näkymätön, eli siis mies paikallaan!
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Jos noihin nyt jotenkin pitää koskea niin ehkä

Granlund-Barkov-Selänne
Korpikoski-OJ-Lehterä
JJ-Kontiola-Aaltonen(Salminen jos halutaan kokeilla)
Komarov-Immonen-Ruutu/Pillu

Tai pelkästään Salminen kakkoseen ja Ruutu katsomoon
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
No aika looginen vaihtoehto olisi se, että Salminen ottaisi Lehterän paikan ja Pihlström Komarovin paikan. Täten vain yksi ketju rikkoontuisi.

Toki jos Selänteen niska on vielä jumissa, niin Selänteen tilalle voi vaihtaa Norja-otteluun vaikkapa Salmisen. Ihan sen takia, että muut ketjut saisivat pelata pääosin siinä kuosissa kuin on ajateltukin. Pihlströmin voisi vaihtaa päittäin vaikkapa Ruutuun tai Komaroviin.

Saa nähdä, onko Niemi huomenna kokoonpanossa kakkosveskarina ja Raskilla totaalinen lepopäivä, vai onko Rask kakkosena.
 

Hukkakaato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна / Jokerit 1992-2013 / Jokerit 2023-
Musta nää jengin Raskille antamat miinukset on aivan saatanan käsittämättömiä. Okei, huippupäivänä (eli aika usein) olisi voinut ottaa sen jalasta kimmonneen ja viimeisen Grabnerin maalin, mutta millä senkin huippupäivän saa käyntiin kun vetoja tulee joka neljäs minuutti ja ne tilanteet on vaarallisia kentällisen koomailun takia. Tällä kertaa ei tarvinnut niitä huippuseivejä, katsotaan sitten kun kiekkosade alkaa. Rask itsekin sanoi haastattelussa, että kun kahdeksan tehdään niin voi neljä päästääkin. Äijästä huokuu P-Amerikkalainen mentaliteetti millä katsotaan veskaritilastoja - vain voitoilla on väliä. "Neljä omiin, paska jätkä" ei todellakaan ole riittävä argumentti jotta voi antaa Raskille miinuksia. Sitä paitsi, maalit poislukien kiekot tarttuivat hyvin eikä ollut haparointia tai pomputtelua ilmassa, kuten tuon tason ja maineen äijällä pitää asian ollakin.

Ja joo, voitte kommentoida ettei kuitenkaan tehdä kahdeksaa maalia huippumaita vastaan.
 

morukara

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Rask ei ollut huono, mutta ei vakuuttanut. Jos Raskin jälkeen meillä olisi vain Liiga-vahteja, olisi tilanne toinen, mutta nyt meillä olisi mahdollista olla maalivahti, joka oikeasti ottaa niitä koppeja ja game-seivereitä, eikä vain maalivahtia joka on joskus ottanut niitä ja kädet ristissä toivotaan että kiekot tarttuu sitten tosipaikassa. Maalivahtirintamalla meidän ei tarvitse luottaa vain uskoon.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Rask ei ollut huono, mutta ei vakuuttanut. Jos Raskin jälkeen meillä olisi vain Liiga-vahteja, olisi tilanne toinen, mutta nyt meillä olisi mahdollista olla maalivahti, joka oikeasti ottaa niitä koppeja ja game-seivereitä, eikä vain maalivahtia joka on joskus ottanut niitä ja kädet ristissä toivotaan että kiekot tarttuu sitten tosipaikassa. Maalivahtirintamalla meidän ei tarvitse luottaa vain uskoon.

Vastassa oli Itävalta. Kuten koko jengistä näki, ei homma ollut mentaalisesti oikealla tasolla ja tämä koskee myös Raskia. Voitto tulee ilman ns "päällä seisomistakin", joten kyllä se vaikuttaa.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Kari Lehtonen pelaa huomenna maalilla. Mielestäni ehkä hieman pieni yllätys, vaikka todella hyvin on viime viikkoina NHL:ssä pelannut.
 
...
- Barkovin esitys ihan mukava mutta parantamisen varaakin vielä jäi. Ykkössentterin tehot saisivat olla suuremmat kuin 0+1 jos joukkue tekee kahdeksan maalia.
...
Ykkösketju taisi tehdä neljä maalia tänään? Barkoville syöttöpiste yhteen (käytännössä Immosen ei tarvinnut tehdä mitään), yhdessä teki täydellisen maskin, yhdessä petasi vetopaikan, jonka riparista tuli maali ja avausmaalissa oli oikealla avopaikassa, eli levitti oikeaoppisesti. Ja lisäksi aloitusten voittoprosentti 85. Ei se nyt kauhean huonosti mennyt. Siihen vielä lisäksi 0 päästettyä maalia.
Mikäköhän siinä on, että kaikki ammattivalmentajat laittavat pakit lähtökohtaisesti niin, että oikeana pakkina on rightin pakki ja vasempana pakkina leftin pakki, jos tuo vain suinkin on mahdollista? Ja sitten haluaisin kuulla sen viisauden, jonka perusteella lähtisit tätä ikiaikaista kaavaa noin räikeästi rikkomaan.
Helpompi katkoa rännipurkuja, lisäksi pystyvät syöttämään pakki-pakki rintamasuunta eteenpäin ja syöttösuunta on luontevasti auki koko kentän leveydeltä.
 
Viimeksi muokattu:
Vastassa oli Itävalta. Kuten koko jengistä näki, ei homma ollut mentaalisesti oikealla tasolla ja tämä koskee myös Raskia. Voitto tulee ilman ns "päällä seisomistakin", joten kyllä se vaikuttaa.

Ja tähän tosiaan mielestäni ihan selvä ratkaisu, eli Kärppä aloittaa Norjaa vastaan ja Rask Kanadaa. Sitten, jos Rask on huono Kanadaa vastaan ja Kärppä taas pelaa hyvin Norjaa vastaan, niin Kärppä jatkaa.
 

verco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Rask ei ollut huono, mutta ei vakuuttanut. Jos Raskin jälkeen meillä olisi vain Liiga-vahteja, olisi tilanne toinen, mutta nyt meillä olisi mahdollista olla maalivahti, joka oikeasti ottaa niitä koppeja ja game-seivereitä, eikä vain maalivahtia joka on joskus ottanut niitä ja kädet ristissä toivotaan että kiekot tarttuu sitten tosipaikassa.
Ai että heti vaan pakka sekaisin maalivahtilotolla?

Ei näin lyhyessä turnauksessa ole aikaa alkaa testailemaan tuota maalivahtiosastoa. Niinkuin kaikki muutkin paikat, myös maalivahtien roolit on varmasti mietitty jo etukäteen. Kaikkein pahinta on, jos tässä asiassa aletaan epäröidä ja luoda epävarmuutta joukkueeseen. Molemmat turnauksessa pelaavat maalivahdit ajetaan sisään näissä lämmittelymatseissa ja siitä eteenpäin annetaan ykkösmaalivahdille rauha seuraaviin peleihin keskittymisielle.

Eli ei tarvi laittaa käsiä ristiin. Lehtonen pelaa Norja-pelin ja Tuukka takaisin Kanada-peliin, johon hän varmasti latautuu koko joukkueen tavoin ihan eri lailla. Kuolemanpeleissä luotan kyllä edelleen enemmän Raskiin, kuin Lehtoseen. Itävalta ei ole millään mittakaavalla mikään mittari tälläkään osastolla.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Tuli katseltua tämä Leijonien avauspeli ensin töissä sivusilmällä testiläppäri+Lumian 3G-yhteys (koska työläppäreillä on Areena-estot LAN/WLAN) ja nyt illalla vielä digiboxilta. Itävalta-ottelussa oli paljon hyvää. Tuli tasaisesti onnistumisia, peräti 8 maalia, 2 ylivoimamaalia, yli 50 laukausta kohti maalia ja tasaista pörräystä kaikilta 4-ketjulta. Nooh, ne miinukset sitten: Määttä-Salo ihan kahvilla, Hietanen ja Vatanen liian kevyitä poikia tosipeleihin, Selänteen loukkaantuminen ja Rask ei vakuuttanut, koska ei tullut montaa maalipaikkaa ja kun olisi pitänyt venyä niin ei onnistunut. Mikke oli yllättävän valmiin oloinen, kuin myös Sasha. Taklauksia näkisin jatkossa lisää, mut Go Suomi Go!
 
Laitetaan vielä avausottelun maalintekijät ja syöttäjät. Kyseessä siis täysin epävirallinen tilasto, jossa pyritään huomioimaan syöttäjät ja tekijät oikein. Kv-peleissä nyt kun tahtoo menevän aina vähän miten sattuu.

1-1 Granlund (Selänne, Vatanen)
2-2 Lepistö (J.Jokinen, Ruutu)
3-2 Määttä (O.Jokinen, Korpikoski)
4-2 Immonen (Lehterä, Väänänen)
5-2 J.Jokinen (Aaltonen, Hietanen)
6-2 Kontiola (Granlund, Barkov)
7-3 Immonen (Barkov, Vatanen) yv
8-4 Granlund (Timonen, Vatanen) yv

Virallisissa tilastoissa Aaltoselta, Korpikoskelta, Hietaselta ja Barkovilta jäi yksi syöttöpiste pois. Ja Kontiola sai ilmaisen syöttöpisteen. Jussin maalissahan Hietanen avasi laitaan Aaltoselle, joka syötti keskelle Jokiselle, joka laittoi oman paluukiekon sisään. Kontiola oli hyvin mukana, mutta ei nähdäkseni edes koskenut kiekkoon.
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Puolustus on aina helpompi tiivistää kuin tehdä 8 maalia ottelussa, etenkin kun maalit jakautuivat monelle eri kentälle.

Tästä on hyvä jatkaa. Maalinteko piti (näissäkin kisoissa) olla Suomen ongelma. Nyt verkko heilui.

Puolustus tiivistyy kyllä tästä. Nou hätä.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Se pitää kyllä sanoa että onhan toi Immonen maajoukkueessa sellanen perusvarma työjuhta vaikkei kovin nopea olekaan. Tänäänkin 2 maalia, peliajasta en tiedä mutta ei se kauheita ollut.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Helpompi katkoa rännipurkuja, lisäksi pystyvät syöttämään pakki-pakki rintamasuunta eteenpäin ja syöttösuunta on luontevasti auki koko kentän leveydeltä.

Siis ymmärsitko nyt varmasti oikein ton kätisyys homman :D Oikea käsi on se, millä sää todennäköisesti kirjoitat?

Erkuhan sanoi tuossa, että rightin pakki oikealla, niin silloin se lapa on juuri siellä laidan puolella niitä rännikiekkoja varten. Vai onko mulla nyt unihiekkaa silmissä?
 

morukara

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Ai että heti vaan pakka sekaisin maalivahtilotolla?

Ei näin lyhyessä turnauksessa ole aikaa alkaa testailemaan tuota maalivahtiosastoa. Niinkuin kaikki muutkin paikat, myös maalivahtien roolit on varmasti mietitty jo etukäteen. Kaikkein pahinta on, jos tässä asiassa aletaan epäröidä ja luoda epävarmuutta joukkueeseen. Molemmat turnauksessa pelaavat maalivahdit ajetaan sisään näissä lämmittelymatseissa ja siitä eteenpäin annetaan ykkösmaalivahdille rauha seuraaviin peleihin keskittymisielle.

Eli ei tarvi laittaa käsiä ristiin. Lehtonen pelaa Norja-pelin ja Tuukka takaisin Kanada-peliin, johon hän varmasti latautuu koko joukkueen tavoin ihan eri lailla. Kuolemanpeleissä luotan kyllä edelleen enemmän Raskiin, kuin Lehtoseen. Itävalta ei ole millään mittakaavalla mikään mittari tälläkään osastolla.
Ei tarvitse laittaa pakkaa sekaisin. Kaikkia kolmea on mahdoton testata, mutta kahta pitää kokeilla. Mulle on ok että Rask pelaa sunnuntaina joka tapauksessa, mutta Rask-uskovaisuus vähän pistää ihmetyttämään.

Rask on viime kuukausina ollut normaalia ailahtelevampi ja siksi Raskiin liittyy riski. Ei tällaisessa turnauksessa voi tuijottaa jotain vanhoja statseja. Puolivälierä on kiinni yhdestä pelistä eikä siinä lohduta vanhat uroteot. Pitää olla hyvä nyt. Muuten olisi sama lennättää Kipru paikalle, koska sillähän on Vezina.

Sekä Rask, Lehtonen että Niemi pystyvät parhaimmillaan voittamaan pelejä lähes yksin. Tässä turnauksen pitäisi löytää maalivahti joka olisi puolivälierässä vähintään hyvä, mielellään erinomainen. Rask ei ole loistanut NHL:ssä viime aikoina eikä loistanut tänään. Lehtonen on ollut hyvä viime aikoinakin ja ansaitsee mahdollisuuden kilpailla ykkösvahdin paikasta.

Raskilla voisi hyvin olla huippupäivä ensi keskiviikkona, mutta viime aikojen otteet eivät puhu sen puolesta. Maalivahdin epävarmempi kausi on joukkueen kannalta isompi riski kuin yksittäisen Selänteen pari kuukautta piipussa ollut kuti.
 

SH67

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Avauspäivän herättämät toivonkipinät:

- Granlundin ja Barkovin hyökkäyspään mahtava peli-ilo ja luovuus
- samoin Korpikosken, Lehterän ja Kontiolan vauhdikas peli-ilme
- 8 maalia tietysti, muutenkin aniharvinainen terävyys hyökkäyspelissä; olenkohan edes minä nähnyt noin monta onetimer-ratkaisua missään Suomen matsissa
- Kanadan lyömiseen ei todennäköisesti tarvita edes mitään kaikkien aikojen unelmapeliä

Huolenaiheet:

- 4 omiin katastrofi; ei tarvitse olla mitään merkitystä jatkon kannalta mutta itävaltoja vastaan katastrofi silti
- horjuva puolustuspeli jätti ykkösmolarinkin epävarmuustilaan joka toivottavasti nollataan jo huomenna ja/tai sunnuntaina
- taklauspeli: huolestuttavasti etenkin Vatasta, Hietasta, Saloa ja Timosta joku itävaltakin kykeni voimaväännöissä kyykyttämään, toivotaan että oli vain asennevammasta (=huonosta valmistautumisesta) johtuvaa
- Aaltosen, J.Jokisen ja Komarovin tehoton toiminta: en tarkoita maalien muodossa vaan yleishyödyllistä panostaan joukkueelle

Erityispoimintana Tuomo Ruutu:
Täällä kovasti haukuttu ja nimenomaan tämän pelin osalta aivan aiheestakin: jatkuvasti myöhässä taklauksissa ja kun osui niin useimmiten itse lensi kuin rukkanen. Muutakaan ei oikein aikaan saanut. Mutta TR jos kuka on isojen pelien mies (ei mikään kimmorintanen) ja toivon todella että siinä missä Suomi yskähteli kokonaisuutenakin vielä liikaa niin ratkaisupelit kulminoituu koko leijonalauman osalta hurjasti tasoaan nostavaan Ruutuun...
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös