Olympiafinaali Suomi-Ruotsi su 26.2.2006

  • 111 707
  • 662
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ruotsi oli parempi ja se siitä. Kun voittomaalin värkkäsivät Forsberg- Sundin- Lidström ja Ruotsi alkoi jäädyttää peliä, niin tajusin että enää tasoihin ei tulla. Niin ikävä kuin se olikin ymmärtää.

Turnauksessa nousivat muutama kaveri todelliselle kansainvälisten pelien huipulle Suomi- paidassa, kuten Niittymäki ja Jarkko Ruutu. Samalla on aika jättää hyvästit muutamalla maajoukkuepelaajalle, kuten esim. Selänteelle ja Nummisen Tepolle.

Saku Koivu voi vielä World Cupissa olla ykkössentteri, mutta seuraavissa olympialaisissa ykköstä johtaa joku muu. Samoin Ville Peltosen arvokisoja ei voi olla montaa jäljellä.
 

Kah-Ville

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mighty Ducks Of Anaheim
Monte-Cristo kirjoitti:
Muok: joku tilastonikkari voisi tehdä tutkimusta. Suomi alkaa olla joukkue, joka on ollut merkittävän monessa arvokisafinaalissa, mutta voittanut vain kerran. Onko tästä jotain tilastoja? Me saatamme olla kaikkien aikojen luuseriporukka. Siksi sitä tilastovoittoa olisi tänään jo kaivannut. Ehkä se olisi tullutkin, jos vastassa olisi ollut joku muu kuin wanha rakas Tre Kronor.

Suomi on pelannut arvokisojen finaalissa yhteensä kahdeksan kertaa, kun lasketaan mukaan MM-kisat, Olympiakisat ja World Cup. Finaaleista on voitettu tasan yksi (1). Onnistumisprosentti on siis 12,5%.
Tyypillistä useimmille näille turnauksille on se, että Suomi on finaalipeliin/peleihin asti pelannut turnauksen parasta kiekkoa, mutta viimeisessä matsissa on yhtä poikkeusta lukuunottamatta tullut turpaan. Seuraavaa listaa katsoessa on selvää että ongelma on henkisellä puolella:

MM-92 : FIN - SWE -tappio
MM-94 : FIN - CAN -tappio
MM-95 : FIN - SWE -voitto
MM-98 : FIN - SWE -tappio
MM-99 : FIN - TSK -tappio
MM-01 : FIN - TSK -tappio
WC-04 : FIN - CAN -tappio
OK-06 : FIN - SWE -tappio
 

kymppipaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AcOulu, Liverpool, Barca
Ruotsi pelasi sitten tämän viimeisen pelin parhaiten. Suomi voitti kaikki muut paitsi tätä viimeistä. Pitäisiköhän seuraavissa turnauksissa aloittaa alkusarjan pelit perseilemällä, että jäisi niihin ratkaisupeleihin virtaa. Joka tapauksessa tämä hopea oli joukkueelta hieno ja sanoisimpa jopa ylisuoritus. Nitty pelasi itsensä All Starsiin, mutta ei kyennyt hänkään pelastamaan kultaa. Kuten ei ole edeltäjänsäkään. Ei tämä kuitenkaan maalivahtipeliin kaatunut vaan kyllähän koko joukkue oli hieman hukassa verrattuna Venäjää vastaan pelattuun välierään, joka oli paras peli koskaan Suomelta.
Onnea Ruotsille ja toivottavasti Suomikin oppii joskus voittamaan Sen Kaikista Tärkeimmän Pelin. Onhan se MM- kulta -95, mutta Olympia- ja WC- turnaukset ovat silti arvostetumpia kuin nuo joka vuosi pelattavat MM-kisat. Ratkaisu maalin tosiaankin tekivät, ei niin yllättäen Forsberg- Sundin- Lidström. Lidströmille ensimmäinen arvokisa kulta ja itse vielä ratkaisijana. Mahtaa tuntua hyvältä. Olisin tietenkin toivonut, että tuohon olisi voinut laittaa vaikka Koivu- Selänne- Numminen, jotka myös olisivat ansainneet voittaa jotain suurta.
Anyway. Onnittelut Leijonille Hopeasta.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei tätä fiilistä voi kuvata muutoin kun sanomalla kovaan ääneen Perkele!

Hieno joukkue, hienot kisat. Yksi tappio ja se Ruotsille finaalissa. PERKELE.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Voi perseen perse. Kyllä vituttaa.

Aina näin käy. Miksi Suomi ei osaa voittaa? Silti, hieno joukkue ja hieno turnaus. Tuosta joukkueesta saa ja pitää olla ylpeä. Hienosti taisteli joukkue, jonka ei pitänyt päästä edes neljän parhaan joukkoon.

Saku on kingi.
 

Vaicci#63

Jäsen
Kiitos Leijonat!
Ei tässä kannata käydä turnauksen parasta joukkuetta mistään syyttämään. Pelit olivat parasta katseltavaa maajoukkueelta. Nimenomaan JOUKKUEELTA. Paras suomalainen maajoukkue jonka olen jääkiekon saralla nähnyt!

Hopea tuntuu hävityltä, kun Ruotsille hävittiin. Harmittaa niin perkeleesti Nummisen, Selänteen ja muiden puolesta, joille tämä oli kenties viimeinen tilaisuus.

Kiitos erityisesti Nummiselle urastasi maajoukkueen puolesta. On vaikea kuvailla sanoin, kuinka suuri pelaaja olet. KIITOS.

Vielä kerran, kiitos LEIJONILLE!
 

Juanito

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei kai tässä voi kuin myöntää että häviäjäkansaa ollaan. Maailman parhaita kakkosia. Ja noille länsinaapurin runkkareille se kiekko taas tuntuu pomppivan joka vitun kerta. Oksettaa koko ruotsi. Leijonille kiitokset hienosta turnauksesta.
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Ruotsin kaltaiselle joukkueelle ei näistä kisoista tule täältä yhtään respectiä, puppelointi Slovakiaa vastaan jotta Sveitsi olisi seuraava vastustaja.

Ruotsille: satuitte sitten voittamaan finaaliin, oletteko ylpeitä esityksistänne Torinossa?
 

verco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Lucky kirjoitti:
Voisi toki jossitella Ruotsin ekaa maalia. Mutta totuus on, että Suomi aloitti jähmeästi eikä koko aikana pystynyt pelaamaan omaa peliään, vaan peli pelattiin Ruotsin ehdoilla. Miksi?
Aivan! Jossitella voidaan vaikka maailman tappiin, mutta kai se parempi voitti tässäkin pelissä, mutta kokonaisuutena turnauksessa ei! Sydäntä löytyi peliin taas, mutta Suomella tuntui luistin painavan tässä pelissä huomattavasti enemmän kuin aikaisemmissa, vaikka nyt oli yksi lepopäiväkin alla. Harmittaa ihan pirusti, pääasiassa Tepon ja Teemun takia. Nämä hienot kiekkoilijat olisivat ansainneet komean kruunun uralleen. Liian julma on tuo hopeapaikka näissä turnauksissa.

edit: Meinasi unohtua; suuri kiitos Leijonille upeimmasta turnauksesta ikinä!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ei nyt liioitella yhtään, mutta Suomen ja Ruotsin kiekkohistorian ylivoimaisesta Suurin kamppailu ikinä. Voitolla kaikki aiemmat ikävät tapahtumat olisivat pyyhkiytyneet unholaan. Nyt voi miettiä esimerkiksi Teemun ja Sakun historiaa; jatkoaikatappio Tshekille, kotikisojen Ruotsi -tappio, WC-tappio Kanadalle, olympiafinaali Ruotsille...ja pannaan Sakulle vielä Lillehammerilla paremmaksi.

Pää ei kestä vittu! Ei vaan, niin saatanasti vitutti että teki mieli lyödä joukkue maanrakoon. Kaikki kunnia vastustajalle mutta Suomi tärisi vaihteeksi pikkasen enemmän eikä kyennyt läheskään parhaalle tasolleen. Se tässä yksi suurimmista vitutuksen kohteista. Saatanan upea turnaus, kuten muutamia muitakin onnistuneita historiassa, mutta kuinka aina jäädytään saatana viime metreillä? Voiton ja hopean ero on vaan niin saatanan iso, mutta jääkiekossa pelataan vain voitosta. Ruotsilla oli nyt sitä rutiinia rahtusen enemmän. No tolppa sisään tolppa ulos, mutta vittu maalin tappiosta on valtameren matka maalin voittoon.

Luulin että Ruotsin juhliminen vituttaisi saatanasti, muttei sittenkään. Enemmän säälitti ja tunti myötätuntoa Sakua, Teemua, Jereä, Teppoa, Niklasta, Jakkea ja kumppaneita kohtaan. Mielestäni Suomi oli turnauksen paras joukkue ja parhaalla pelillään olisi kaatanut svedut. Suomi veti huikean sarjan voittoja kovista kiekkomaista Ruotsin päästessä finaaliin hiljaa hiipien. Mutta tällasilla asioillahan ei finaalin jälkeen ole mitään merkitystä. Kuitenkin, Ruotsin nimilista hyökkäyksen osalta huikea. Sundin, Forsberg, Alfredsson, Lidström etunenässä saivat nyt sen uransa kruunun. Omasta mielestäni meidän upeasti taistelleet veteraanit olisivat ansainneet tämän suuren palkinnon, mutta...symboliikkaa voittomaalissa; Lidas tekijänä, Foppa-Sundin syöttäjinä. Saatanan pienestä kiinni, mutta ei me nyt tänään tällä esityksellä taaskaan ansaittu mitään suurempaa.

Niittymäkeä ei voi maaleista syyttää, mutta tässäkin kamppailussa Henkke oli ainakin sen 3-2 verran parempi. Pari huikeata torjuntaa viime hetkillä.

Mahtava turnaus Leijonilta, kahet vikat Dream Team -turnaukset finaalissa. Ja tappiot. Millonkohan päästään seuraavan kerran vastaavan tilanteeseen? Tai no, vastaavaan tilanteeseen ei ikinä. Jos olen hypännyt kiekkokelkkaan 1991, niin niiden vuosien seutuvilla on alkanut esmes Sakun, Teemun, Tepon, Sundinin, Fopan ja Lidaksen nousu kiekkohuipulle. Näitä miehiä ei varmuudella nähdä enää ikinä vastaavassa tilanteessa. Tämä oli nyt erään aikakauden päätös. Tietysti, uusia miehiä tulee tilalle ja seuraavissa olympialaisissa voidaan esmes tehdä ihmeitä. No, se nyt ei tällä hetkellä lohduta, suomalaisen huippukiekon tulevaisuudesta on paha sanoa mitään ja vaikka taso levenisi, voi parin viime vuoden tapaisia finaalimahdollisuuksia voida joutua odottamaan vittu zeitzemän vuotta!

Kuuluisat viimeiset sanat; ei paljon vittu tulevat mm-kisat kiinnosta, saas nähä paljonko nyt pettyneitä pelaajia jaksaa raahustaa raskaan kauden päätteeksi Latviaan höntsäilemään. Ja vitun eurohockeytourit ja muu paska saatana! Voi itku ja kyynel, elämä palailee normeihin mutta päästäänkö vielä joskus vastaavaan tilanteeseen. No eipä päästä. Toivon mukaan siellä kirkonkylällä on kännistä porukkaa antamassa joukkueelle ansaitsemansa tunnustuksen.

Että näin. Vittu.
 

Thoke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masokistien ja pessimistien suosikki=SaiPa
Jaahas, että semmonen ottelu. Jaksoin katsoa ottelua kaksi erää ja kolmannen erän alussa syntyneen Ruotsin salamamaalin jälkeen sulkeutui telkkari ja minulta loppui matsin katsominen siihen paikkaan, joten annan kommenttini sen pohjalta. Otteluseurannasta luettujen viestien perusteella en hirveästi mitään menettänytkään.
Suomen peli oli kyllä aikamoisen hirveää katseltavaa, varsinkin toisessa erässä. Tokan erän kaltaisella pelaamisella oltaisiin oltu pihalla jo puolivälierien jälkeen. Ruotsi oli oikeastaan kaikessa parempi, eritoten aloituksissa. Tämä oli juuri sitä klassista Suomea. Ja tämä oli myös sitä samaa Ruotsia. Jos Ruotsi pääsee ottelussa johtoon, niin on hyvin vaikea kuroa sitä johtoa kiinni.
Ruotsi teki myös hyvän taktisen vedon alkulohkossa, tiedätte kyllä minkä. He eivät myös ilmeisesti peluuttaneet tärkeimpiä miehiään ihan loppuun kuten Suomi teki.
Kaikesta huolimatta Suomelta ihan hyvä turnaus odotuksiin nähden. Valitettavasti yhden erän häviämisellä hävittiin myös kulta. No, MM-kisoissa nähdään! Pistää vaan miettimään kiinnostaako pelaajia tulla Latviaan raskaan finaalitappion jälkeen. Se nähdään muutaman kuukauden kuluttua.

PS. Miksi Finaaliin pitää valita kisojen paskin tuomari?
 
Suosikkijoukkue
HPK, Chelsea
Surkea olohan tuosta jäi. Itku tuli täällä kun oman nuoruuden sankarit ovat todennäköisesti viimeistä kertaa Leijona-paidassa. Numminen olisi ansainnut parempaa, vaatimaton ja hiljainen kaveri, mutta silti niin esimerkillinen. Urheilu on raaka laji ja vain voittajat muistetaan, mutta Nummista en tule ikinä unohtamaan, hän on voittaja ainakin minulle.

Ruotsi oli kyllä rehellisyyden nimissä parempi ja Suomi oli loppujen lopuksi aika aseeton Ruotsin päästessä johtoon. Eipä tässä muuta oikein osaa sanoa, paljon on suotu mahdollisuuksia, vähän on voittoja tullut.

edit. Pakko lisätä sen verran, että vittu mikä tuomari olympiafinaalissa. Täysin linjatonta, aivan kuten USA-pelissäkin. Suomen tappiota ei tuomarin piikkiin voi laittaa, mutta olisi nyt jumalauta hyvä homma saada kunnon pillipiipari edes kerran neljässä vuodessa.
 

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
Suomi ei ole voittajakansaa!

Suomi ei ole koskaan ollut voittajakansaa!

TODISTEENA:

1) Montako hopeaa ja kultaa Suomi otti tuoreissa kisoissa vaikka nyt Ruotsiin verrattuna. Siinä missä meikämannen käteen jäi silveriä, isäsvedy otti kultaa.

2) Jatko- ja talvisota hävittiin "torjuntavoittoina". 2-3 sielläkin. Oltiin hyviä, muttei riittävän hyviä. Asetelmat olivat kuten tänään - lilliputti vastaan mammutti. Hyvä tulos silloinkin.

3) Presidentinvaalit. Suomi valitsee johtajakseen paikallisen "voittajan" - kansainvälisen luuserin, joka ajaa hyvänä "kakkosena" Suomea ja sen yhteiskuntaa ahdinkoon. Kiitos äänestäjille - teemme itse itsestämme häviäjiä!

4) Montako Nobelia, montako Oscaria, montako musiikkilistaykköstä, montako voitettua sotaa, montako .... niin - listaa voisi jatkaa loputtomiin.

OPITTAVAA?

Tuskin. Suomalaiset eivät koskaan opi. Ollaan yritetty olla osa Novgorodia, Venäjää, joidenkin mielestä jopa osa Neuvostoliittoa, ollaan kimpattu Ruotsin kanssa ja nyttemmin EU:n. Jos joku yrittää olla voittajien puolella (NATO), hänet dumpataan poliittisessa debaatissa argumentein alas, jotka eivät kestä päivänvaloa. Suomi elää mutu- tunteella, ei analyyttisellä järjellä. Vielä jälleen seuraavat kuusi vuotta, eikös näin lippis-tuulis-Tarja?
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
On tämä kyllä niin uskomatonta, että Suomi voittaa alkusarjassa ja pudotuspeleissä Tsekin, Kanadan, USA:n ja Venäjän, osan jopa näytöstyyliin ja sitten häviää Ruotsille finaalissa. Kun tuolla ulkona kävelin matsia kotiin katsomaan niin hetken jo mietin, että näinköhän Ruotsista on lainkaan vastusta Suomen hurlumhei-hyökkäyspelille, mutta taisi olla joo. Ei kyllä todellakaan enää kiinnosta mitkään mömmöm- kisat tämän jälkeen.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Siren kirjoitti:
Ruotsille: satuitte sitten voittamaan finaaliin, oletteko ylpeitä esityksistänne Torinossa?
Toivoa täytyy vain että tämä tempaus jää leijumaan ruotsin ylle ja kaikki muistaa ruotsin kisoista vain siitä että hävisivät tahallaan alkusarjan ottelun.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Joo, on tässä nyt hetki sulateltu. Ei tullut kultaa. Parempi voitti. Oikeastaan ei edes vituta, että Suomi hävisi, vaan se kuka voitti. Perkele. On ne hurrit aika kovia. Ei niiden menestys sattumaa ole. No, helvetin hienon turnauksen pelasi myös Suomi. En ole koskaan nähnyt Suomen pelaavan näin. Tämä oli jotain aivan ainutlaatuista. Koko turnaus on ollut kuin unta, joka on liian hyvää ollakseen totta. Lopussa sitten tuli se herätys, mutta kyllä fiilikset on vieläkin ihan hyvät. Onnea Leijonat! Aivan mahtava turnaus!

PS. Säälittävää mussutusta valittaa tuomarista. Samaan kategoriaan menee valittaminen Ruotsin hyvästä onnesta ja tuuripompuista. Suomella oli tässä turnauksessa aika paljon hyvää onnea. Ruotsi oli yksinkertaisesti parempi.

PS1. Onneksi häviö tuli "siedettävästi". Eli ei tyyliin 5-1 --> 5-6. Joukkue antoi kaikkensa, ei riittänyt.

PS2. Mitä vittua toi Saarinen tekee tuolla? Toivottavasti sitä pelleä ei päästetä enää koskaan lähellekkään jääkiekkoa. Menköön haastattelemaan vaikka jotain curlingpelaajia. Jumalauta, että mulla hirtti kiinni kun se urpo kyseli Nummiselta "kokeneen pelaajan päällimmäisiä tunnelmia"? Nummisesta puheen ollen, on siinä hieno mies.
 

Sökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olihan siinä taas... muutama huomio pelistä.

Ruotsin maaleista kaksi oli taas niitä onnen kultapoikien maaleja, joihin tottakai tarvitaan myös taitoa. Ensimmäinen Bergin luistimesta, kuinkas muuten. Kolmas maali tuli tosiaan siitä, että Suomelle tuli tavallaan alivoimatilanne, kun Koivun maila katkesi aloituksessa. Päälle unelmalaukaus, siis jopa Lidströmiltä todennäköisesti 1/50 laukauksesta onnistuu noin... ja lisätään vielä vedon lähtöhetkellä ollut maski siihen päälle.

Toinen seikka oli Suomen ihmeellinen pehmeys, varsinkin omassa päässä. Pelättiin jäähyjä - > ei uskallettu mennä päälle - > jäätiin jälkeen - > otettiin koukkimis/estämisjäähy. Lydmanin korkea maila oli hyvä esimerkki; miksi aloittaa koukkiminen , kun vielä olisi voinut luistella ja taistella kiekosta?

Ylivoima; Ruotsille kunnia tehokkaasta alivoimapelaamisesta, mutta kyllä Suomalaisiltakin oli eika onneton esitys (aiempaan verrattuna). USA-pelissä oli samanlaista hätäilyä ylivoimassa. Hyvähän se on toimittaa kiekkoa maalille, muuten ei tule maaleja, mutta välillä oltiin liian hätäisiä tällä osastolla.

Ja kruununa (jopa kolmena sellaisena ;) ) oli viime hetken maalipaikka. Nosto yläkulmaan yli maalivahdin, ja peli olisi jatkunut. Jokinen ei tiukassa paikassa osannut ja Lundqvistillä kävi vielä vähän ruotsalaisesti siinä torjunnassa. Jo kerran aiemmin tässä turnauksessa oli tilanne, jossa epäilin, että Selänne olisi osannut nostaa ylös. Todennäköisesti niin olisi ollut nytkin. En itke sitä, että miksei tilanteessa voinut olla Selänne, vaan sitä, että kovaa liksaa nauttiva ammattipelaaja ei tuossa tilanteessa pystynyt ratkaisuun.

Pikku-Hakille IIIIIISO plussa pelistä ja Niittymäki piti Suomen välillä pitkään pelissä. Viimeisessä vedossa pudotti aikaisin polvilleen, mutta kuten sanoin, hän ei todennäköisesti nähnyt mihin suuntaan veto tarkalleen lähti.

P.S. Nummisen, Selänteen ja muiden kokeneen kaartin pelaajien puolesta harmittaa eniten. Etenkin Numminen ja Selänne jäänevät ilman voittoa maajoukkuepaidassa.
Ja olihan se Saarinen sen verran hereillä, että päästi Nummisen piteestä, kun kaverilta jäivät sanat kurkkuun... tai sitten tuli käsky ohjaajalta.
 
Viimeksi muokattu:

IFK_Helsinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, SaPKo ja Raine Hartus
Turnauksen huonoin peli Suomelle, Venäjä-pelissä nähdyllä pelillä oltaisi nyt olympiavoittajia.

Vitutus on täälläkin muuttunut jo surullisuuden puolelle. Viimeiset sekunnit tuntuivat jotenkin toiveikkailta mutta O.J. epäonnistuttua alkoi jo tulla tyhjä olo.
Ruotsi pelasi itseasiassa huonosti mutta Suomi pelasi vieläkin heikommin. Eka erä suomen paras, eikä siinäkään päästy sille tasolle, mitä leijonat parhaimmillaan esittivät.

Jokatapauksessa Suomen jääkiekkohistorian komein saavutus on tosiasia ja sitä ei kukaan enää ota pois. Kiitos Suomi hienoista kiekkomuistoista!
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No, ei vaivuta itsesäälin suohon sentään. Tässä tilanteessa pään pitäminen pystyssä on itsetunnon merkki.

Kaikenlaisten syiden etsiminen tappiolle on jälkiviisautta. Pettymyksen tunne ei tällaisessa asiassa saa kestää kolmea minuuttia kauempaa. Minulta siihen meni minuutti.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Kossu kirjoitti:
Suomi ei ole koskaan ollut voittajakansaa!

Onnittelut päivän parhaasta ei-mitenkään-liity-mihinkään -viestistä.

Joku sanoi, että ruotsalaisille nippu hamekangasta turnauksen tähden. Moraalinen voitto on meidän, niin kai joku voisi sanoa, mutta kyllä tässä on lopulta fiilis sellainen, että moraalisella voitolla nyt ei vaan tee yhtään mitään. Ei kukaan muista ruotsalaisten Slovakia-kikkailua neljän vuoden päästä, eikä varmaan sitä, miten Suomi jyräsi turnauksessa voitosta voittoon. Muistetaan vain Ruotsi, joka tuli ja vei. Tattis ja plottis.

Hävettää ja suruttaa vaan se, että vittuuntuneita urheilijoita ja vittuuntuneita katsojia ohjeistetaan johonkin säälittävään "hopeamitalijuhlaan". Sille nauraa jo ruotsalaiset iltapäivälehdetkin - ja kerrankin syystä.
 

Jarschka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
L4E kirjoitti:
Toivoa täytyy vain että tämä tempaus jää leijumaan ruotsin ylle ja kaikki muistaa ruotsin kisoista vain siitä että hävisivät tahallaan alkusarjan ottelun.

Turha tuosta nyt mitään yrittää vääntää. Gustafsson vain sattui sanomaan ääneen jotain minkä kaikki tiesivät. PR-moka, noita sattuu.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Kossu kirjoitti:
Suomi ei ole koskaan ollut voittajakansaa!

TODISTEENA:


3) Presidentinvaalit. Suomi valitsee johtajakseen paikallisen "voittajan" - kansainvälisen luuserin, joka ajaa hyvänä "kakkosena" Suomea ja sen yhteiskuntaa ahdinkoon. Kiitos äänestäjille - teemme itse itsestämme häviäjiä!

Amen,

Olis kuitnkin ollut mukavampi hävitä kuitenkin Kanadalle, kun siellä kuitenkin on tekua enemmän... Ruotsi on silti perseestä ja yliyönnit puuttuivat kokonaan, säälittävää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös