Ollakko vai eikö olla – kärppähuhut ja mutut

  • 4 055 312
  • 17 253

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Marjamäkihän muuten sanoi tänään julkaistussa videossa jotenkin niin, että erikoistilanneosaamiseen pitää satsata, ja jos on joku spesialisti, niin voi vähän "varastaa" 5vs5-pelistäkin. En sitten tiedä, onko tämä Antonen sen arvoinen yv-spesialisti, että saa varastaa 5vs5-pelistä.

Jos Leskinen KooKoo:hon siirtyy, niin voi kyllä todeta KooKoon voittaneen tämän "treidin". Ylivoimaisesti.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Marjamäkihän muuten sanoi tänään julkaistussa videossa jotenkin niin, että erikoistilanneosaamiseen pitää satsata, ja jos on joku spesialisti, niin voi vähän "varastaa" 5vs5-pelistäkin. En sitten tiedä, onko tämä Antonen sen arvoinen yv-spesialisti, että saa varastaa 5vs5-pelistä.

Jos Leskinen KooKoo:hon siirtyy, niin voi kyllä todeta KooKoon voittaneen tämän "treidin". Ylivoimaisesti.
En tiedä, onko Antonen tulossa Kärppiin. Jos on, niin hyvä. Antosella on huikea laukaus ja sitä ylivoimamme viime kaudella kaipasi. Mitä Leskiseen tulee, niin mies petti meikäläisen kannattajana niin pahoin, että oksennus meinaa vieläkin puskea kurkkuun.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
En tiedä, onko Antonen tulossa Kärppiin. Jos on, niin hyvä. Antosella on huikea laukaus ja sitä ylivoimamme viime kaudella kaipasi. Mitä Leskiseen tulee, niin mies petti meikäläisen kannattajana niin pahoin, että oksennus meinaa vieläkin puskea kurkkuun.
En tiedä minäkään, mutta niin paljon on kuulunut paskaa entisten ja nykyisten joukkueiden kannattajilta, että Antonen on niin flegu eikä puolustaminen ollenkaan kiinnosta. Toivotaan, että peli maistuu Oulussa, mikäli tänne saapuu.

Huikea laukaus kyllä miehellä ajoittain on, mutta maalimäärät kovin vähäisiä. Maaliennätys hänellä sama kuin Marko Anttilalla tällä kaudella. Yv-osaamiselle kyllä muuten peukku.

Leskisestä samaa mieltä. Ei Marjamäen alaisuudessa pelaaminen maistunut sitten yhtään. Huono urheilijahan hän on, jos pettää joukkueensa ja kannattajansa noin pahasti, kuin nyt kävi. Mutta jos nyt esimerkiksi Kouvolaan päätyy, niin veikkaan että Salon joukkueesta löytyy Leskinen joka on ensi kaudella terveenä ollessaan +50p mies.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En tiedä minäkään, mutta niin paljon on kuulunut paskaa entisten ja nykyisten joukkueiden kannattajilta, että Antonen on niin flegu eikä puolustaminen ollenkaan kiinnosta.
Pikkaisen varauksella kannattaa näihin entisen seuran fanien kommentteihin suhtautua. No, se ja sama. Minä olen jostain syystä Antosesta pelaajana tykännyt ja tosiaan tuota laukausta pidän kyllä erittäin vaarallisena. Ennen menneen kauden alkua ennakossani sitä erikseen muuten oikein kehuin. Mielenkiintoinen hankinta olisi. Pelaajatyyppinä myös sellainen, joka ehkä voi kertoa jotain siitä, että Marjamäki on valmis muutokseen. No, en tiedä.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Pikkaisen varauksella kannattaa näihin entisen seuran fanien kommentteihin suhtautua. No, se ja sama. Minä olen jostain syystä Antosesta pelaajana tykännyt ja tosiaan tuota laukausta pidän kyllä erittäin vaarallisena. Ennen menneen kauden alkua ennakossani sitä erikseen muuten oikein kehuin. Mielenkiintoinen hankinta olisi.
Joo, ehkä tässä nyt painaa taustalla vähän muut jutut kuin Antosen hankinta meikäläisellä. Nimittäin joku Niemelän Tommi olisi saattanut painella finaaleihin tämän kauden Kärppäjoukkueella. Tai ehkä hän olisi halunnut enemmän nuoruuden intoa joukkueeseen? Mutta ei se pelaajamateriaali ole se tärkein, se on tullut nyt huomattua.

Mielenkiintoinen hankinta, jota vuosia olen jo haaveillut Kärppiin, tietämättä sen enempää. Antaa Joosen näyttää sitten syksyllä Raksilassa, mikä on miehiään. Ja se vielä todettakoon, että on laukauksensa puolesta sen tason potentiaalinen snaipperi, jota olen jo tovin kaipaillut.

Olkoot vaikka kuinka flegu, kunhan lyö sen kiekon maaliin paikan tullen. +20 maalia tilauksessa, jos tarjoilu ja ylivoima on kunnossa. Jos siis on se ykkösmaalintekijä. Voihan Kärpät hankkia vielä jonkun oman "Ojamäen", niin eipä Antoselle jää niitä +20 maalia.

Pelaajatyyppinä myös sellainen, joka ehkä voi kertoa jotain siitä, että Marjamäki on valmis muutokseen. No, en tiedä.
Toivottavasti.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

Olkoot vaikka kuinka flegu, kunhan lyö sen kiekon maaliin paikan tullen. +20 maalia
Sen enempää ketään nyt ennakkoon dumaamatta; niin alas Kärpätkään tuskin on vajonnut, että parhaalla kaudellaan 14 maalin pelaaja olisi hankittu ykköstykiksi varsinkin kun Antosen isompi vahvuus on syöttäminen. Mutta näen mitä Marja tässä ajaa takaa, selkeämmin haetaan joukkueeseen ns.erikoisosaamista. Antonen on ihan hyvä haku jos rooli on kovimman tulosyksikön takana kakkosylivoimassa.

Ratkaisevaa tulee olemaan ne kärkihevoset. Ykkösyv:n pakki sekä ykkösketjun hyökkääjä(t).

Noin muutoin tuli nuo Marjan horinat kuunneltua ja kyllähän siellä kaikenlaista puppua oli aika paljonkin. Esimerkiksi tuo matkustaminen ja rasitus. Marja on valmentanut Oulussa 4 kautta ja KHLssä 4 kautta ja nyt syttyi lamppu että matkustaminen rasittaa.

Edit. 14 maalin mies. Antosen paras kausi siis 14 maalia.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Antonen on ihan hyvä haku jos rooli on kovimman tulosyksikön takana kakkosylivoimassa.
Varmasti.
Sen enempää ketään nyt ennakkoon dumaamatta; niin alas Kärpätkään tuskin on vajonnut, että parhaalla kaudellaan 14 maalin pelaaja olisi hankittu ykköstykiksi varsinkin kun Antosen isompi vahvuus on syöttäminen.
Viime kaudeksi ei hankittu yhtään ykköstykkiä. Ainut maalintekijä Kärpissä oli Leskinen. Hänelläkin pari surkeaa kautta alla, että hienot lähtökohdat oli snaipperin osalta.

Ihan oikeasti veikkaan, että Antonen on se ykköspyssy, vaikka sinne joitain "Turusia" hankittaisiinkin lisää. Toki toivon, että sinne saataisiin ihan kunnolla ratkaisuvoimaa kerrankin. Mutta ihan ensiksi peli ja joukkuehenki kuntoon. Siihen ei ihan hirveästi ole luottoa, Marjamäki ei enää manipuloi minua puolelleen ennen kuin on sen luottamuksen tuloksella ansainnut.
 

Miksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, John Vanbiesbrouck
Mutuna heitän, että ensi kauden kärkipelaajat ovat ulkomaalaisia.

Kärppien vetovoima, saman vakavan kolmikon jatkaessa, ei voi olla kovin vahva. Kuka haluaa tulla Kärppiin voittamaan ja ottamaan seuraavia askelia kehityksen tiellä?

Kärppien vetovoiman takia olisi ollut oikein kenkiä koko valmennustroikka.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes




Sitten huhuilemaan. Kalevan toimittajat ja vaikeat kysymykset -väitteen uskon kyllä sitten kun kuulen.

Samaa liibalaabaa sieltä tulee jokaiseen kysymykseen kuin aina ennenkin. Olisi mukava kuulla perusteluja sille miksi minkäänlaista muutosta valmennusryhmään ei tehty, tai miksi fysiikkapuolelle siirretään vain yksi ihminen seuran sisällä. Jos tiedostetaan, että ongelmat on juuri noilla osa-alueilla mistä vastaavat apuvalmentajat, niin millä heidän jatkonsa perustellaan? Kauniilla korulauseillako? Marjamäenkin jatkon olisi voinut sulattaa paremmin, jos rinnalle olisi pyritty tuomaan uutta näkemystä.

Lisäksi haluaisin kuulla perusteluja Marjamäen jatkolle, että kaikki ei jäisi omien olettamuksien varaan. Uskon, että fiksujakin perusteluita Laten jatkon puolesta löytyy, mutta miksi niitä ei sanota ääneen?

Kärpät matkustaa paljon. Ok, mitä tälle tehdään? Se on realiteetti, joka ei muutu koskaan ja on ollut ennenkin olemassa. Ei Mamba tällä selitellyt muutama vuosi sitten.

Fyysinen kunto oli heikko ja ei pärjätty back2back peleissä. Otetaan junnuista yksi saunakerholainen lisää remmiin. Miksi ei kokonaan uutta asiantuntijaa seuran ulkopuolelta? Miksi nykyinen kokoonpano hoitaisi hommansa tulevalla kaudella paremmin?

Erikoistilanteet oli Liigan surkeinta tasoa. Miksi niistä vastuussa olevat apuvalmentajat saavat jatkaa tehtävissään? Heillä oli koko kausi aikaa korjata asia, mutta mitään ei tapahtunut. Miksi asia korjautuisi heidän johdollaan tulevaksi kaudeksi?

Joukkuehenki oli huono. Miksi sama valmennusryhmä onnistuisi tulevalla kaudella tätä kautta paremmin? Eikö ole kapteeniston ja valmennusryhmän tehtävä huolehtia siitä, että joukkuuen jäsenillä on hyvä olla kopissa? Vaihdetaanko vaan pelaajat ja lakaistaan muut puutteet maton alle? Ymmärtääkö kukaan valmennusryhmästä mistä ihmisen motivaatio koostuu? Miten pelaajat saadaan suoriutumaan omalla parhaalla tasollaan? Onko valmennusryhmässä ihmisjohtamisen asiantuntijoita vai pelkkiä tilastoniiloja?

Aho kertoi, että kokee eroamisensa olleen sekä joukkueen, että hänen omien etujensa mukainen ratkaisu. Kaikki ymmärrys sille, että Aho ei ainakaan vielä halua avautua sen enempää aiheesta, mutta eikö seuralla tosiaan ole mitään muuta sanottavaa kuin "Aho yllätti meidät housut kintuissa". Taas jälleen kerran kannattajien älykkyyttä aliarvioidaan kyllä rajulla kädellä. Olisitte edes keksineet paremmat kalajutut.

Ollaan juotu kahvia ja pidetty neljä viikkoa palaveria palaverin perään, mutta niiden lopputulema on toistaa samat korulauseet joita on kuultu koko edellisen kauden ajan. Matkustus, erikoistilanteet, pelinopeus, fyysinen kunto, ja nyt lisäksi joukkuehenki, jonka Late vakuutteli olevan loistavassa kunnossa vielä muutama kuukausi sitten. Mitä näille asioille ollaan tekemässä? Mitkä ovat ne palavereiden perusteella tehdyt muutokset? Yksi sisäinen siirto fysiikkavalmennuksessa ja jo talvella aloitettu Vuokatti-yhteistyökö? Henkilökohtainen avustaja kahdelle apuvalmentajalle, ja potkut miehelle joka otettiin muutamaksi kuukaudeksi korjaamaan kahden muun erikoistilannevelhon tuotoksia.

Tämän paskan hajun alle peittyy jopa sellutehtaan paskan katku. Toivottavasti Kalevan toimittajalla on riittävästi auktoriteettia vaatia perusteluja, eikä vain hyväksyä puolivillaiset aiheen ohi puhumiset. Tekemiset tai tekemättä jättämiset on erittäin paljon helpompaa hyväksyä jos ne osataan perustella edes alkeellisesti.
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Samaa liibalaabaa sieltä tulee jokaiseen kysymykseen kuin aina ennenkin. Olisi mukava kuulla perusteluja sille miksi minkäänlaista muutosta valmennusryhmään ei tehty, tai miksi fysiikkapuolelle siirretään vain yksi ihminen seuran sisällä. Jos tiedostetaan, että ongelmat on juuri noilla osa-alueilla mistä vastaavat apuvalmentajat, niin millä heidän jatkonsa perustellaan? Kauniilla korulauseillako? Marjamäenkin jatkon olisi voinut sulattaa paremmin, jos rinnalle olisi pyritty tuomaan uutta näkemystä.

Lisäksi haluaisin kuulla perusteluja Marjamäen jatkolle, että kaikki ei jäisi omien olettamuksien varaan. Uskon, että fiksujakin perusteluita Laten jatkon puolesta löytyy, mutta miksi niitä ei sanota ääneen?

Kärpät matkustaa paljon. Ok, mitä tälle tehdään? Se on realiteetti, joka ei muutu koskaan ja on ollut ennenkin olemassa. Ei Mamba tällä selitellyt muutama vuosi sitten.

Fyysinen kunto oli heikko ja ei pärjätty back2back peleissä. Otetaan junnuista yksi saunakerholainen lisää remmiin. Miksi ei kokonaan uutta asiantuntijaa seuran ulkopuolelta? Miksi nykyinen kokoonpano hoitaisi hommansa tulevalla kaudella paremmin?

Erikoistilanteet oli Liigan surkeinta tasoa. Miksi niistä vastuussa olevat apuvalmentajat saavat jatkaa tehtävissään? Heillä oli koko kausi aikaa korjata asia, mutta mitään ei tapahtunut. Miksi asia korjautuisi heidän johdollaan tulevaksi kaudeksi?

Joukkuehenki oli huono. Miksi sama valmennusryhmä onnistuisi tulevalla kaudella tätä kautta paremmin? Eikö ole kapteeniston ja valmennusryhmän tehtävä huolehtia siitä, että joukkuuen jäsenillä on hyvä olla kopissa? Vaihdetaanko vaan pelaajat ja lakaistaan muut puutteet maton alle? Ymmärtääkö kukaan valmennusryhmästä mistä ihmisen motivaatio koostuu? Miten pelaajat saadaan suoriutumaan omalla parhaalla tasollaan? Onko valmennusryhmässä ihmisjohtamisen asiantuntijoita vai pelkkiä tilastoniiloja?

Aho kertoi, että kokee eroamisensa olleen sekä joukkueen, että hänen omien etujensa mukainen ratkaisu. Kaikki ymmärrys sille, että Aho ei ainakaan vielä halua avautua sen enempää aiheesta, mutta eikö seuralla tosiaan ole mitään muuta sanottavaa kuin "Aho yllätti meidät housut kintuissa". Taas jälleen kerran kannattajien älykkyyttä aliarvioidaan kyllä rajulla kädellä. Olisitte edes keksineet paremmat kalajutut.

Ollaan juotu kahvia ja pidetty neljä viikkoa palaveria palaverin perään, mutta niiden lopputulema on toistaa samat korulauseet joita on kuultu koko edellisen kauden ajan. Matkustus, erikoistilanteet, pelinopeus, fyysinen kunto, ja nyt lisäksi joukkuehenki, jonka Late vakuutteli olevan loistavassa kunnossa vielä muutama kuukausi sitten. Mitä näille asioille ollaan tekemässä? Mitkä ovat ne palavereiden perusteella tehdyt muutokset? Yksi sisäinen siirto fysiikkavalmennuksessa ja jo talvella aloitettu Vuokatti-yhteistyökö? Henkilökohtainen avustaja kahdelle apuvalmentajalle, ja potkut miehelle joka otettiin muutamaksi kuukaudeksi korjaamaan kahden muun erikoistilannevelhon tuotoksia.

Tämän paskan hajun alle peittyy jopa sellutehtaan paskan katku. Toivottavasti Kalevan toimittajalla on riittävästi auktoriteettia vaatia perusteluja, eikä vain hyväksyä puolivillaiset aiheen ohi puhumiset. Tekemiset tai tekemättä jättämiset on erittäin paljon helpompaa hyväksyä jos ne osataan perustella edes alkeellisesti.
Linkkasin tämän Pietilälle, että tässä on mielestäni hyvin sanottu ja joihin haluaisin saada vastauksia huomenna. Niin Pietilä vastasi, että "Hyvin pitkälti juuri näin.".
 

Hanslankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aktiivinen aloitteellinen rohkea sakki
Eli:Leevi, Blomma, Rundblad, Niskala, Byström, Ode, Ema, Koivunen, Tieksola, Topi Niemelä, Kunyk ( ja Järvenpää) Toiveketjuni Lese-Tiivola-Antonen alkaa realisoitua
Uskot että Antonenkin ehtii vielä purkaa Kärppäsopimuksen ja löytää saman seuran kuin Lese ja Etelänvetelä? *hymiö*
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kärpät julkaisee huomenna uuden sopimuksen Kalevan radiovierailussa. Henderson Silver Knightsin ja Sakari Mannisen kausi päättyi su-ma-yönä. 1+1=?
Mannisella on voimassaolevan NHL-sopimus vielä heinäkuuhun asti ja Vegas kuitenkin vasta aloittelee pleijareita, joten en usko että mistään tällaisesta vielä on kysymys. Joo, ei ole pelannut vielä NHL:ssä mutta ikinä ei tiedä mitä tapahtuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös