Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Oliver Lauridsen täydentämään Jokerien puolustusta

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana faro, 29.04.2016 klo 15.52.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Atte Ohtamaa, Janne Jalasvaara jne...
   
 2. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Öö, kyllä stay-at-home pakkeja pelaa Venäjällä ihan siinä mitä muitakin pelaajatyyppejä. Suomalaisista voisi nopeasti nostaa Ohtamaan, Kivistön, Melartin ja Järvisen joihin on ulkkaripaikka uhrattu.

  En mä usko että Lauridsen parempaa kokonaispakettia olisi muualta saanut, mutta kyllä sille duunia riittäisi KHL:ssä halutessaan.
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Maali!

  Ei kautta ilman häkkiä. Lauridsen pelasi tänään hyvin kiekollisena, uusi sopimus ja maali tuonut lisää luovuutta.
   
 4. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
 5. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jos nyt katsoo kymmenen peliä taaksepäin niin Lauridsen parantanut kiekollista peliään selvästi mutta samalla virheiden määrä ollut kasvussa.
  Uskoisin että valmennusjohto haluaa kuitenkin enemmän sitä ”stay at home” tai ”safety first” kuin hyökkäysten tukemista mihin on eri ukot tietenkin.
   
 6. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hienosti Lauridsen eilen ravisteli sitä vastustajan takatukkaa.
  Lauridsenin tyyppisellä isolla pelaajalla kestää yleensä pitkään parantua loukeista (jalkanopeus) mutta onneksi eilen siitä loukkaantumisesta ei näkynyt jälkeäkään.
   
 7. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Oli kyllä huikea hetki pelissä ja myös sen verran kunnioitti vastustajaa ettei lähtenyt silmittömästi mätkimään päätä lyhyempää kaveria, kun huomasi ettei hänellä ole menohaluja isompiin nyrkkihippasiin. Kruununa myös se jäähyboksista kuvattu hullun kiilto silmissä. Oliveria on tullut joskus kritisoitua ainakin kaveriporukassa lähetyksien ääressä, että tuon pelityylin pakiksi pelaa aivan liian kiltisti, mutta eilen antoi myös kovuutta ja kovia taklauksia. Toivotaan, että playoffeissa pelaa enemmän omilla vahvuuksillaan eikä lähde leikkimään mitään Bobby Orria niin hienon kevään hänkin tulee pelaamaan.
   
 8. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tänään oli Lauridsenilla spontaanisti mahdollisuus purkaa vitutus ja herättää joukkue sen vihulaisen aivopierun jälkeen mutta ei ei ei... EI Ei!

  Tuosta moukaria vaan päähän niin tuskin olisi KHL:ssä mitään isoa sanktiota tullut ja CSKA olisi voitu saada raiteilta.

  Nyt ei tehty mitään. No, ei tehty kyllä pelissäkään...
   
 9. Tonny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, KooKoo
  Lainaus:
  En halua kuvitella olevan haluttomuudesta kiinni, vaan Jalosen virheettömästä pelikirjasta ja omasta pelistä. Kyllähän näissä peleissä pitäisi syttyä lämmittelemään joukkuetta kun paikka on, mutta tiedä sitten näistä näin amatöörinä.
   
 10. Vahamestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Nhl-sympatiat Nashvilleen
  Pelillisesti loppujen lopuksi melko vähän annettavaa ja jos ei toimi edes goonina, niin täytyy toivoa, että J. Jensen on huomenna kokoonpanossa Lauridsenin tilalla
   
 11. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jensen ennemminkin Rissasen tilalle. Hänellä kun on vielä Lauridseniakin vähemmän annettavaa kentällä. Olli voi hyvin olla seiskapakki.
   
 12. Kartsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Pakko antaa tältä päivältä plussaa, blokkasi sen verran laukauksia että varmaan muutamat mustelmat tulee löytymään.
   
 13. spertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lauridsen saanut pojan vielä viime yönä. Hieno voitto pelistä, ja sitten vielä pieni yllätys Helsingissä. Tarkoittanee sitä että äijä lepää huomenna 7. pakkina, ja Rissanen pelaa enemmän? Oli kyllä muutenkin Oliverin jalat pelin lopussa niin tyhjät, että epäilen palautumista kunnon levollakaan.
   
 14. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Voitaisiin soppareihin ujuttaa mukaan salainen lisäpöytäkirja, että mukuloiden pistäminen aluilleen 1.5.-1.8 välisenä aikana on kiellettyä. Vähän turhan kovalla prosentilla voi pukata pienoista maailmaan kesken pleijarien tai vähintäänkin ajatus piakkoin vierailevasta haikarasta haitata keskittymistä.

  Vakavissaan, hieno homma tanskalaisen jätin puolesta. Tässä sarjassa ei ole mielestäni näkynyt mitään sellaista, että yöunia olisi mies menetellyt pelätessään/odottaessaan pikaista lähtöä sairaalaan tai vähintääkin sitä tärkeää puhelua. Mitä peluutukseen taas tulee, niin en oikein tiedä. Ymmärrän ja hyväksyn tyystin sen, jos Lauridsen on verkkarit jalassa ja kokonaan pois hallilta. Eikä tuolla ole mitään tekemistä sen kanssa, miten mies noin fyysisesti jaksaisi pelata. Jos kuitenkin mies on kokoonpanossa, niin toivoisin alkuun jonkin verran vaihtoja ja lopullisemman pelimäärän riippuvan enemmän siitä, miten Rissanen suorittaa. Ellei Rissasen edellisen pelin saama pieni peliaika näy selvästi muita raikkaampana pelinä tai noin muuten mies ylitä itseään, niin tuntisin oloni vähemmän pelokkaaksi juuri perheenlisäystä saaneen ja isot minuutit pelanneen väsyneen tanskalaisenkin ollessa kentällä.
   
 15. Flameberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lauridsen on kyllä riuhtonut tätä sarjaa välillä sellaisella antaumuksella, että jos vain kroppa vähänkään liikkuu, miestä voi olla kenenkään vaikea pitää poissa kaukalosta. First things first ja tolleen, mutta kyllä mä toivon näkeväni Oliverin kentällä huomenna. Rissanen on ikävä kyllä ihan hirveä riskitekijä tuolla puolustuksessa, sillä ei vain yksinkertaisesti riitä sen enempää jalat kuin pääkään, ja seurauksethan sitten nähdään jatkuvana kiinnipitämisrangaistuksen kynnystä tapailevana roikkumisena. Onneksi valmennus ymmärsi eilen penkittää Rissasen loppupelin ajaksi.
   
 16. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Tuskin tuo synnytys Lauridsenille tuli täytenä yllätyksenä. En usko, että Jokeeit on organisaatio missä tuossa tilanteessa tulevan isän on pakko pelata vaan se pelaaminen on tullut Lauridsenilta itseltään. Itse ihmettelen miksi edes tuossa tilanteessa on lähtenyt Moskovaan, mutta kukapa näitä tietää.
   
 17. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  No ei varmasti tullut yllätyksenä. Mutta sen verran isosta asiasta kuitenkin on kyse, että aivan varmasti takaraivossa jyskyttää se, että koska tahansa voi tulla se puhelu. Osa pystyy keskittymään tuollaisissa olosuhteissa hyvin, joillain fokus on aivan muualla ja osa ei pysty käytännössä edes toimimaan. Ihmiset ovat erilaisia ja Lauridsen pystyi hoitamaan homman kunnialla. Ja kyllä, olen samassa uskossa, että Lauridsen pelasi omasta tahdostaan ja jos reissu Moskovaan olisi jäänyt väliin, häntä tuskin olisi kukaan siitä syyllistänyt.
   
 18. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lapsen syntymä voi olla Isolle Ollielle jopa piristysruiske. Tuollainen tapahtuma käynnistää tiettyjä prosesseja kropassa, jota tuottavat lähes eufoorisen tilan. Toivottavasti se kanavoistuu maalin edessä jaettaviin makuupaikkoihin.
   
 19. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Oman kokemukseni ja lähipiiristä tehtyjen havaintojen perusteella isäksi tultua siitä ”äijästä” tulee ”leppoinen isukki” mutta tuskin vauvan syntymä sitä vihaista katsetta Oliverilta mihinkään vie? Whattttt!!!!!!!????
   
 20. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Hesarissa oli arvioitu torstaina energiakulutukseksi n. 20 000kcal/ iso ukko. Saa tuossa vähän huikopalaa napostella.
   
 21. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ylen mukaan Hero olisi sanonut 25 000. Perus 20 Hesen megahampurilaista tms.
   
 22. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kuulostaa tuo 20.000 kcal isolta luvulta. Tietty jos siihen laskettu alkulämmöt, peli, verryttelyt jne...

  Silti ihan näin näppituntumalta sanoisin, että vähän yläkanttiin tuo luku. Siis jos mietin, että olen juossut vaikka
  15 km lenkin tai painanut fillarilla 60 km niin ei noi Sportstrackerit ym. näytä lähellekään tuota vaikka oma paino säädetty
  sinne noin 90-92 kiloon.
   
 23. PokerJoker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings
  Ilmeisesti sekin vaikuttaa tuohon kalorinkulutukseen, että keho on sen kuusi tuntia valmiustilassa. Lauridsen pelasi ottelussa noin 40 minuuttia ja suurin osa tuosta ajasta oli sitä omassa päässä pelaamista. KHL:n tilastojen mukaan tuosta ajasta vain alle viisi minuuttia olisi ollut vastustajan päädyssä (olettaen, että time on attack -viittaa vastustajan hyökkäyspäässä vietettyyn aikaan). Isoltahan tuo luku kuulostaa, mutta tuollaiseen tasaiseen lenkkiin ja vauhdiinjakoon peilaten jääkiekossa tulee kuitenkin kamppailutilanteita ja noita pitkiä vaihtoja omassa päädyssä. Noh, tiedä näistä sitten.
   
 24. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jumankekka siellä on vastustaja tänä iltana täynnä Jokereista tuttuja naamoja. Lauridsen häärää tuttuun tyyliin gurkona oman maalin edessä.

  Hyvä ettei nähty Mörkö vs. Oliver painia ;=D
   
 25. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Lainaus:
  Pelasi muuten helvetin hyvän matsin. Samoin pakkikaveri Jensen. Reginin liike vähän samanlaista kun oli Jokereissa alkukaudesta eli tahmeaa.