Nyt vituttaa!

  • 3 013 040
  • 11 368

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vituttaa, kun huhuketjuun ilmestyy pari viestiä minuutissa, mutta ilman huhun huhua...
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
Vituttaa kun jengi alkaa höpertämään jo tähän aikaan perjantaina. Täällä palstoilla jotkut ihan oikeasti haikailevat jonkun helvetin Antti Kerälän perään, koska sentteriä ei vieläkään kuulu. Hankkimisen ilosta vaan joku, että olisi jotain uutta arkeen??

Kun avaa toisen ketjun, niin ensimmäisenä pomppaa silmille ehdotelma, jossa Hartwall Areenan screenille olisi hienoa saada tribuutti Kimmo Kuhdasta.
SIIS MITÄ ? ! ? !

Ja viimeisenä vituttaa kun ei ole sitä mitat täyttävää ykkössentteriä. Löytäkää Jari ja Janne jostakin sellainen ukko. Näettehän te noista ylemmistä esimerkeistä, että jengi alkaa olla aika leviämispisteessä...
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Hankkimisen ilosta vaan joku, että olisi jotain uutta arkeen??

Katsellaan taas lauantaina millainen kokoonpano sieltä Jokereiden arpakoneesta tulee, sitten voidaan taas hämmästellä ihmeissämme kuinka tuollainen kokoonpano vaikka ollaan ihan tietoisesti oltu pää perseessä kesästä asti eikä olla tehty yhtään mitään joukkueen sentteritilanteelle.
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
Katsellaan taas lauantaina millainen kokoonpano sieltä Jokereiden arpakoneesta tulee, sitten voidaan taas hämmästellä ihmeissämme kuinka tuollainen kokoonpano vaikka ollaan ihan tietoisesti oltu pää perseessä kesästä asti eikä olla tehty yhtään mitään joukkueen sentteritilanteelle.

Huomion arvoista, että viime kaudella 21 ottelun jälkeen olimme keränneet kokonaisen yhden pisteen enemmän kuin tällä hetkellä.

No panic, ei edelleenkään. Ja kyllä sille sentteritilanteelle on tehty jotain. Teuvo on nyt sentteri ja erittäin hyvä sellainen. Koivisto on löytynyt omista ja DeSimoneakin yritettiin. Haluan korostaa, että tämä ei todellakaan ole mielestäni tarpeeksi, mutta ei voi sanoa, että sille ei ole tehty mitään. Uskon edelleen että jo Kekun aikana otettu linjaus, että pyritään katsomaan viisaasti isoa kuvaa eikä hätäillä ja hankita huvikseen, on hyvä linjaus. Kyllä minuakin vituttaa että ei ole uutta Metroa mutta luotan silti täysin johtoportaaseen.

Uskotaan että lopussa kiitoksellakin seisoo, vai miten se menee..
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
...SIIS MITÄ ? ! ? !
No...tuo kolikkopussi jatkaa Tube82:n komeaa uraa, joka päättyi arvattavan ennenaikaisesti. Hetken jo luulin, että mies on noussut kuolleista, mutta Dimebagilta puuttuu se Tuben loistava verbaliikka, kuten myös muut kieliopilliset hienoudet, joten ei ehkä ole sama kirjoittelija?

Hienoa, että "näillä mennään"-ketjussa käydään läpi jonkun kimmokuhta-fetissiä, vaikka ehkä muutakin kirjoiteltavaa ko. ketjuun löytyisi.

Siitä samaa mieltä, että Kimmo Kuhta oli seuraikoni, mutta vain naapurissa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Kun avaa toisen ketjun, niin ensimmäisenä pomppaa silmille ehdotelma, jossa Hartwall Areenan screenille olisi hienoa saada tribuutti Kimmo Kuhdasta.
SIIS MITÄ ? ! ? !

Tää oli kyllä kaikkien aikojen rimanalitus. Huh huh... Tuokaa mulle viinaa, ei tätä palstaa kohta enää pysty selvinpäin lukemaan.
 

syndi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
Tällä hetkellä vituttaa liigan käsittämättömän paska tuomarointi, joka näytti jo alkukaudesta hyvältä, mutta ne puheet voi kuopata nyt. Eilenkin päätuomareina oli joku ammattituomari Tshekistä ja Aleksi liigan paras päätuomari Rantala, mutta tuomaritoiminta oli silti järkyttävää paskaa. Toivottavasti KHL:ssä on parempi tuomaritoiminta.


Tätä kompataan kympillä! Vituttaa megalomaanisen paljon tämmöinen tuomaritoiminta, jonka juuret menevät jo monen vuoden taakse!
Eiköhän se ole pelaajien tehtävä ratkoa pelit, ei tuomareiden!

Nyt muutama kysymys teille Jokerilätkävelhoille:

1. Onko tosiaan niin, että Liigalla ei ole varaa palkata täyspäiväisiä tuomareita?! Oppia voisi ottaa niin KHL- kuin NHL-tasolta.

2. Paljon SM-Liigalla ylipäätänsä on rahaa tuomaritoiminnan kehittämiseen vai ollaanko nyt alueella, jossa niin Kummolan Kale kuin SM-Liiga pesevät kätensä "Koska se maksaa"?

3. Mitäs sitten tehdään, kun näin ala-arvoinen tuomaritoiminta ratkaisee tärkeän playoff-pelin, jonka johdosta tulos on aivan toinen kuin sen pitäisi olla?!

Ehkä Suikkanen oli oikeassa Aleksi Rantalan tuomarityöskentelystä, alla haastattelu. Tyhjentävää ulosantia.

Kai Suikkanen ragee lehdistötilaisuudessa 2012 - MUST SEE - YouTube
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vituttaa megalomaanisen paljon tämmöinen tuomaritoiminta, jonka juuret menevät jo monen vuoden taakse!

Aina kun näitä muiden maiden tuomareita tulee Liigaan viheltämään, he saavat Suomalaiset tuomarit näyttämään todella huonoilta. Eilenkin Rantala veti jotain omaa showtaan Areenalla. Suurin ongelma Liigan tuomaritoiminnassa on se, että tuomareilla on aivan järkyttävän suuri tarve olla esillä ja ottaa roolia. Sitten kun yrittää keskustella jäähyn syystä, tulee ensimmäisenä vastaus "Turpa kiinni tai lähdet menemään". Keskusteluyhteys ei todellakaan toimi joukkueiden ja tuomarien välillä, siinä on oma osansa niin tuomareilla kuin liigajoukkueilla.
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Suurin ongelma Liigan tuomaritoiminnassa on se, että tuomareilla on aivan järkyttävän suuri tarve olla esillä ja ottaa roolia.

Tämä. Nähtävissä myös, kun linjurit haluavat olla esillä vaihtaessaan änärisenttereitä pois aloituksissa jne. Eikö joku Tepsin änärivahvistus tästä avautunutkin aikasemmin tällä kaudella.

Aleksi Rantala on liigan suurin huomiohuora. Haluaa tehdä itsestään jotain suurta hahmoa kentällä ollessaan.
Jokerit-HIFK-pelin kooste 24.3.2012 - YouTube <- Kusipää ottaa roolia ja oikein luistelee keskiympyrään näyttämään tuota tuomitsemaansa rankkaria. En arvosta tota limanuljaskaa sitten yhtään.
 

Tuoppi

Jäsen
Suurin ongelma Liigan tuomaritoiminnassa on se, että tuomareilla on aivan järkyttävän suuri tarve olla esillä ja ottaa roolia. Sitten kun yrittää keskustella jäähyn syystä, tulee ensimmäisenä vastaus "Turpa kiinni tai lähdet menemään". Keskusteluyhteys ei todellakaan toimi joukkueiden ja tuomarien välillä, siinä on oma osansa niin tuomareilla kuin liigajoukkueilla.

Tätähän se on! Ja tätä ongelmaa ei korjaisi tuomareiden ammattimaistaminen. Ainoastaan saisivat rahaa. Ongelma kun on jossain syvällä tuomarikoulutuksessa. Siellä pitäisikin iso luuta puhua, aloittaen jostain Järvelästä, ennen kuin esim. liigajengit alkavat mitään ammattituomarijärjestelmää maksamaan! Nyt tuntuu että ei tuomarikoulutuksesta pääse eteenpäin kuin nämä egoistiset pikku-hitlerit jotka kuvittelee olevansa pelin napoja.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuomaroinnista pistää 2 seikkaa silmään eli
1. rahaa ei ole tarjolla ja
2 paskaa niskaan sitäkin enemmän.

Tämä johtaa siihen, että halukkaita dumareiksi ei ole tarpeeksi. Minua ei ihmetytä lainkaan, että taso ei päätä huimaa. Oikeestaan saadaan olla tyytyväisiä, että löytyy joka matsiin tarpeellinen määrä raitapaitoja.

Muutosta tilanteeseen ei ole odotettavissa ennen kuin tulee ammattituomarit.
 

hashomer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sharks, Rishon Devils & Rishon Legion
Aivan tanan p*skaa peliä!!! Ihan hirveetä kuraa! Taas näyttää samalta kuin ennen tota voittoputken suonenvetoa. Onneks pystyy himasta kattomaan, niin ei tuhlaa montaa tuntia viikonlopusta tollaseen turhuuteen paikan päällä. Ugh.
 

faro

Jäsen
Vittu mitä paskaa! Tauon jälkeen peli ollut hirveetä kuraa ja tämä peli oli täysi farssi. Maalinteko tökkii taas pahasti, tauon jälkeen kolmeen peliin neljä maalia. Joukkue on Teräväistä ja Koivistoa lukuunottamatta täynnä pelkkiä puukäsiä ja samaan aikaan Vuorinen ja Kurri näppäilevät kiveksiään jossain tekemättä mitään uusien hankintojen eteen.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Tyrväiset, aivan vitusti, uskomattomia turhakkeita molemmat. Ei mitään käyttöä, päämäärätöntä koohotusta ilman minkäänlaista järjenhiventäkään. Meidän junnut ajaa ihan saman asian.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Jos

jengissä on 2 kiekko taitavaa hyökkääjää, Teukka ja Moses joista toinen puuttuu niin sen jälkeen on yksi siis yksi . Okei hienoa että nuoret stunttaa mutta menestyksen kanssa sillä ei ole mitään yhteistä.
Siis oikeasti jengissä on aivan turhia puukätisiä jätkiä joilla myös ei ole mitään tekemistä menestyksen kanssa.
Kurrin UTJ taidot on täysin testaamatta mutta heikoilla kantimilla ollaan. Ykkös senaa ei näy eikä kuulu Hahl ei tule olemaan kokokautena täydessä iskussa ja Moses pois pitkään.
Surkeaa paskaa. Eikä ketään johdossa edes hävetä.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Mua ei vituta tuo pelaaminen kentällä, koska se on kokoonpanon kanssa täysin samassa linjassa.

Se vituttaa kuinka Kurri&Vuorinen kaksikko ei reagoi tilanteeseen millään lailla. Odotin 26.10 sitä uutta sentteriä. Eipä kuulunut. Ymmärsin sen, koska mj taukohan tuossa oli ihan nurkan takana. Silloin viimeistään odotin jotain tapahtuvan. Tapahtuikin, saatiin Weakman maaliin. Ei paljon lämmitä mieltä.

Nyt jos ei Raumalla ensi perjantaina Jokeripaidassa skulaa Herra sentteri, sekä Herra laituri voin rehellisesti sanoa, että kaksikkoa Kurri ja Vuorinen ei kiinnosta tämän kauden liigamenestys vittuakaan. Jos ei kiinnosta, niin täällä on yksi fani, joka jättää kausikortin ostamiset tähän paikkaan.

Aikaa on ollut yli puolivuotta, siitä se ei ole voinut jäädä kiinni. Amatöörit!
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tyrväiset, aivan vitusti, uskomattomia turhakkeita molemmat. Ei mitään käyttöä, päämäärätöntä koohotusta ilman minkäänlaista järjenhiventäkään. Meidän junnut ajaa ihan saman asian.
Lainaan itseäni otteluketjusta:
Mua vituttaa noi Tyrväiset kyllä kovasti, tänään isobroidi enemmän. Hirveätä koohotusta.

Kousa on myös tämän ketjun kamaa. Muuten ihan ok tilanne, poissaolot näkyvät ja se on ihan fine, kunhan jengiä vahvistetaan ennen kuin on liian myöhäistä. Mä en jaksa vaatia Kurrille ja Vuoriselle potkuja (mitä, olleet duunissa jonkun viikon?), vaan odotan rauhassa, miten tilanteeseen reagoidaan.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Vieraspeli joka kaatui muutamaan henkilökohtaiseen virheeseen. Hienoa että nuoret saavat vastuuta, mutta onhan se nyt käsittämätöntä että ollaan Khl:ään menossa ja rosteri täynnä K-Vantaan pelaajia. Oikeastaan tällä hetkellä tarvitaan kaksi sentteriä ja pari laituria. Käsittämätöntä ettei tähän sentteritilanteeseen tehdä mitään. Turha läsyyttää ettei mitään ole tarjolla. Siellä Kurri ja kumppanit odottavat jotain Crosbyja! Koittakaa nyt seurajohto pikkuhiljaa herätä!!!!!!!!!
 

ARGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit?
On se hienoa että meidän GM on ameriikassa voitelemassa maajoukkueen ja nhl-pelaajien suhteita saatana. (Vaikka kuinka toitotetaan että se on Vuorisen duunia etsiä pelaajia niin on se Kurrin duunia istua pelaajien kanssa kahville ja vääntää sopparit kuntoon)
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
...Kurri ja Vuorinen ei kiinnosta tämän kauden liigamenestys vittuakaan. Jos ei kiinnosta, niin täällä on yksi fani, joka jättää kausikortin ostamiset tähän paikkaan.

Sama täällä. KHL:n jää kausikortit uusimatta, jos ei mitään tehdä ja vaikka tehtäisiin jos tää kausi jää flopiksi. Maajoukkue kuviot sotki paketin lisäksi mm. Moses klesaksi USA peleissä se oikeasti vituttaa + sentteri tilanne.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Okei hienoa että nuoret stunttaa mutta menestyksen kanssa sillä ei ole mitään yhteistä.
Pitkän päälle ei ole edes junnujen etu, että niitä on kerralla mukana noin paljon ja vastuu on liian suuri. Ihan hienostihan nuo yrittävät sen suhteen ei mitään moitittavaa. On kuitenkin ihan selvä asia, että 17-18 vuotiaat kaverit ovat liigassa vielä liian kevyttä kamaa. Tämä näkyy etenkin tärkeillä tonteilla kuten maalien edessä ja muissa vääntötilanteissa, ei vielä riitä ruuti.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tyrväiset, aivan vitusti, uskomattomia turhakkeita molemmat. Ei mitään käyttöä, päämäärätöntä koohotusta ilman minkäänlaista järjenhiventäkään. Meidän junnut ajaa ihan saman asian.

Ihan turhaan näitä dumaat Julle pelasi Eroselle huippu paikan mutta ei maistunut no Tyrsky kyllä sen olisi kyllä pitänyt byyri heittää siitä avopaikasta.
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko kukaan pyytänyt kausarista rahoja takaisin ja onnistuisiko tämä käytännössä esim. kuluttajaviranomaisen avustuksella? Hjallishan lupasi tähän kauteen suuria panostuksia ja mestaruuden tavoittelua, mutta tuote ei vastaa ollenkaan puheita. Tämä joukkue on kädettömin sitten 99-00, jolloin oli kunnon telaketjujengi.

Jari vissiin keskittyy parhaillaan maajoukkuetehtäviin ja viettää sen jälkeen varmaan jossain Pattayalla pari kuukautta, joten mitään parannusta tuskin on luvassa. Sitten tämä Vuorinen tms. Onko kukaan nähnyt tai kuullut hänestä pestin julkaisun jälkeen vai onko ollut lomilla?
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Tyrväiset, aivan vitusti, uskomattomia turhakkeita molemmat. Ei mitään käyttöä, päämäärätöntä koohotusta ilman minkäänlaista järjenhiventäkään. Meidän junnut ajaa ihan saman asian.

Huvittavaa tämä sinun puusilmäinen Tyrväisten ajojahti. Kumpikaan ei kuulunut tänään Jokereiden huonoimpien hyökkääjien joukkoon. AINEC.

Toimistolle sentteriä siihen asti, kunnes joukkueeseen saadaan sentteri ja laadukas sellainen.
 
Vituttaa valmennuksen munattomuus. Avainsurffailijoita rohkeasti katsomoon tai Vantaalle pohtimaan tulevaisuuttaan. Vedetään sitten vaikka kokonaan A-junnuilla ja otetaan kuokkaan 6-0. Sekin olisi mieluisampaa katseltavaa kuin tämä perseen paska. Koko jengin voi surutta laittaa myyntilistalle ja ulostaa pitää uskaltaa, kunhan hinta osuu edes hiukan kohdilleen.

Antti Tyrväinen. Monesko 200 kiloeuron koheltaja Jokereissa? Ei jumalauta terve.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös