Nyt vituttaa!

  • 3 016 792
  • 11 368

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Just.

Ensiksi muistutan, että kuulun niihin joita ei vituta KHL ja Karalahti-kuviot, vaan näen molemmissa siirroissa hyvää(kin).

Muutkin pelaajahankinnat ok (tyyliltään, ja osittain nimiltäänkin, pitkälti samanlaisia kuin itse olisin hakenut), huomioiden kuitenkin, ettei sitä ykkössentteriä ole vielä löytynyt eli rosteri ei ole valmis

Alkukauden esitykset ennen tätä päivää pääasiassa hieman parempia kuin tulostaulu osoittanut, eli ei niistäkään juuri vitutusta.

Tämänpäiväinen matsi oli sitten älykkäästi ja kaunopuheisesti ilmaistuna paskinta ripulipaskaa mitä olen Areenalla pitkään aikaan nähnyt ja nyt vitutti jo sen verran, että lähdin kiitämään toisen erän alussa. Aivan täydellistä ajanhukkaa tuollaisen katselu. Kaikesta näki, ettei mikään toimi, eikä mikään tule tänään toimimaan. Pelillisesti kyse oli kuitenkin enemmän yksittäistapaus, enkä jaksanut suuremmin raivota, lähinnä tylsistytti. Huolestuttavaa kuitenkin, että fanien kiukuttelu on vienyt Areenalta täydellisesti tunnelman ja se alkaa valitettavasti vaikuttamaan myös jokerijoukkueen asenteeseen kotiotteluissa. Tilanteesta ei hyödy kukaan, joten asianomaiset ehkäpä löytävät järkilinjan.

Se mikä nyt oikeasti vituttaa on tämä UTJ ja ”GM” –kuvio. Harkimolla on ollut puolivuotta aikaa etsiä Kekäläiselle korvaaja ja tulos on muka tässä?

Vedän tuloksesta seuraavat johtopäätökset:

Harkimo ei ole missään tapauksessa saanut niitä nimiä, joita halusi, vaan joutui tyytymään jämävaihtoehtoihin.Edellisen syy voi olla siinä, ettei Harkimo halua antaa urheilujohtajalle kunnon valtaa Kekäläisen tyyliin, koska Jokerit ei ole silloin julkisuudessa enää ”hänen” joukkueensa. Vaikka Harkimo ja Kekäläinen erosivat hyvissä väleissä, Hjallis on egoistina kateellinen Kekäläisen arvostetulle maineelle (etenkin koska Keklu ei voittanut Jokereissa mestaruutta) , eikä halunnut häntä edes neuvomaan uuden seurajohtajan hankinnassa.

Oli Harkimon motiivit mitkä hyvänsä, niin Jokerien ”johtoon” nousi GM, jolla on pelkästään pr-arvoa, eikä oikein minkäänlaista johtamiskykyä tai neuvottelutaitoja organisaatiotasolla. Tämä on kuitenkin hyväksyttävissä, jos Jokereihin tulee myöhemmin oikea toimitusjohtaja ja Kurri pysyy edustushenkilönä. NHL-puolellakin on muistaakseni vastaavia suojat....edustusjärjestelyitä. PR-ihmisiäkin tarvitaan ja Kurrilla on toki hyvä imago, varsinkin muissa lätkämaissa.

Tulevalla urheilutoimenjohtajalla on jotain kokemusta johtamisesta ja pelaajien hankkimisesta, mutta mitään onnistumisia niissä positioissa ei ole tiedossa. En myöskään tiedä, että joku alan ”guru” olisi suositellut tätä kesäpoika-Vuorista (vrt. kuten esim. Westerlund aikanaan suositteli Lämsää)

Puolessa vuodessa Jokerit siis menettää Kekäläisen ja tilalle tulee kaksi mitä ilmeisintä jees-miestä, jotka tuskin uskaltavat ja kykenevät ottamaan minkäänlaista tehokkaan johtajan roolia Jokereissa, vaan molemmat ovat Harkimolle helppoja kumileimasimia, joiden yli hän kävellee koska huvittaa. Lohtua voi repiä lähinnä siitä, etten voi onneksi tietää Kurrin ja Vuorisen epäonnistuvan. Onnea kuitenkin heille ja meille.

Jään tasolla homma kyllä paranee lyhyellä tähtäimellä, mutta pitkällä tähtäimellä Jokerien touhu ei just nyt just hyvältä näytä. Ja kyllähän se vituttaa.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
KAIKKI! Ihan kaikki, lähtien bissen mausta ja lonkeron hinnasta, siirtyen maailman surkeimman kuuluttajan ja "suomen suurimman ja kauneimman" eli eteläpäädyn kautta illan esitykseen ja järkyttävään pelaajakoordinaattorin/urheilutoimenjohtajan/sihteerin julkaisuun. Janne Vuorinen? Oikeasti?
 

Frankster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kylläpäs vituttaa. Tuli sitten otettua kunnon kännit, ja huomisen työpäivä taas kiittää.

Voihan hevonvittu. En edes voi selittää tätä (jokerifanin) olemustilaa sen enempää, enkä luultavasti tarvitse.
 

Infinity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, maajoukkue
V.tuttaa, että eilisen kärsimyksen jälkeen näin vielä untakin Jokereista- eikä unikaan tosissaan ollut kovin iloinen. Kiinnostaisi kovasti olla tänään Jokereiden kopissa / aamujäillä, pakkohan siellä on tuota eilistä puida ihan kunnolla.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Varmaan ainoa asia mikä eilen EI vituttanut hallilla oli se ensimmäinen bisse ennen peliä.

Vituttaa että ennen peliä Make kertoo miten ma ja ti on treenattu ylivoimaa ja sitten pelissä erän verran ylivoimaa tuottaa vittu Ilvekselle enemmän maalipaikkoja

Vituttaa Kousa, joka hommattiin tekemään maaleja ja mies ei osuisi ladon seinään vaikka olisi siellä vitun ladossa sisällä.

Vituttaa että Lindellillä on paskat housussa ja paniikki aina kun saa kiekon.

Vituttaa että Lahti ei saa mistään sisään.

Vituttaa että Lämsästä on tulossa Aramainen lässyttäjä medialle.

Vituttaa että kallispalkkaiset työntekijät (pelaajat) eivät tee työtään kunnolla. Ei vittu missään Nokiallakaan 300K vuodessa tienaavalle alansa huipulle tartte pomon käydä pitämässä joka aamu tsemppauspuheita että ukko hoitaisi duuninsa.

Eilen oli lähellä että olisin lähtenyt kesken pelin kaljalle ensimmäistä kertaa Jokeri-pelissä. Niin paljon vitutti se taaperrus. Lainatakseni Tuppuraista, "vittu mitä paskaa!"

Ai niin, se vitun kuuluttaja. Mitä vittua? Ei kai se nyt vittu ole rakettitiedettä sanoa aloittava maalivahti?

Vuorisesta en sano mitään, vituttaa vieläkin.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Aika pitkälti sama fiilis, siis mitä helvettiä meidän 6-7. pakki laitetaan kiertoon ja vuokrataan toisaalle, ei ymmärrä. Mielummin olisi nähnyt Linbohmin Saipaa vastaa jäällä esim. AJ tilalla ja pientä rotaatiota.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nämä ei ole ollenkaan hyviä merkkejä että omia talentteja lähtee edes lainalle vastustajiin. Petteri voi Ässissä huomata miten kiva onkaan pelata isoja minuuttia isossa roolissa ja päättääkin ettei edes halua tulla rämpimään ensi kaudeksi KHL:ään jämäminuuteista jos niitäkään on tarjolla omalle junnulle. Voihan olla että P-Amerikka kutsuu jo kuluvan kauden jälkeen, mutta kyllä mua pelottaa jos on vaarana taas menetettää oma junnu maakuntiin. Lindbohmin uran kannalta toki hyvä siirto, kivempi se on Liigaa vetää kun Mestistä, tosin ei ole lainasoppari nyt hirveän pitkä aika. Pelaakohan jo lauantaina? Vaikka laina vituttaa ja pelottaa, niin onhan se myös järjellä perusteltu jos Lindbohm ei mahdu rosteriin edes Jeren ollessa poissa.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pelaakohan jo lauantaina?
Ei voi pelata Jokereita vastaan seurojen yhteisen sopimuksen mukaan, mutta on jo huomenna Tepsiä vastaan kehissä.

Yllätyin kyllä, että Lindbohm oli ylipäätään saatavilla.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Nämä ei ole ollenkaan hyviä merkkejä että omia talentteja lähtee edes lainalle vastustajiin. ...jos niitäkään on tarjolla omalle junnulle. ...oma junnu maakuntiin.

Korjaan vaan, että Lindbohm ei ole millään mittarilla oma junnu, Keku hommasi Bluesista tämän erittäin lahjakkaan puolustajan, joka tulee aivan varmasti breikkaamaan lävitse lähitulevaisuudessa, jos ei jo tällä kaudella. Ihmettelen tätä siirtoa kovasti...
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Mitä vittua toimisto? No saapa nähdä jatkossa AJ:ta dominoimassa kentällä entistä enemmän.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Hei nyt mä keksin. Tää on varmaan tätä uutta toimintamallia, jossa SM liigaa käytetään KHL-Jokereiden farmina :-)
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Yllätyin kyllä, että Lindbohm oli ylipäätään saatavilla.
Vaikka sinänsä ihmettelenkin, ettei Lindbohmia olla käytetty edustuksessa, kaverin kehityksen kannalta hyvä juttu että rohkeasti uskalletaan vuokrata muualle, jossa sitä paljon kaivattua kokemusta on saatavilla. Ei minua edes häiritse se, että Ässät saattaa tässä olla suurin hyötyjä. Hieno homma että tällaista kierrätystä uskalletaan harrastaa!
 

koodinimi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerien näkökulmasta ehdottomasti tämän ketjun kamaa. Uutisen nähtyä ensimmäinen ajatus oli, että nytkö se perseily jo alkoi. Tän diilin voittaja on Ässät. Lindbohm siltä osin että pääsee pelaamaan "ylhäällä". Jokereille en näe tässä mitään etua, paitsi jos Toivola lupasi Dixonin "KHL-drop out draftin" Kurrille. *pari hymiötä* Voi luoja tätä touhua... oisin ihan mielelläni nähnyt huomenna Lindbohmin pelissä ja oikeastaan kenet tahansa eiliseltä katsomossa.

Tässä ketjussa kun ollaan, niin eiliseen liittyen.... koko top6 osasto (Teukan ja DeSimonen ketjut) poppareille loppuviikoks, tai menkööt vaikka westiin kaljalle, aivan sama. Hännikäinen, Koivisto ja kumppanit jäälle.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Jokerien näkökulmasta ehdottomasti tämän ketjun kamaa.

Lindbohm ei ole vielä tällä kaudella liigassa esiintynyt liigassa -> pelituntuma kuntoon Ässissä -> takaisin Jokereihin hyvässä vireessä -> Niemen syrjäyttäminen vakiokuusikosta

Eihän se näin tietenkään tule menemään, mutta on Jokereilla joku teoreettinen mahdollisuus voittaa tässä lainakuviossa.
 

hellcop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Lindbohm ei ole vielä tällä kaudella liigassa esiintynyt liigassa -> pelituntuma kuntoon Ässissä -> takaisin Jokereihin hyvässä vireessä -> Niemen syrjäyttäminen vakiokuusikosta

Eihän se näin tietenkään tule menemään, mutta on Jokereilla joku teoreettinen mahdollisuus voittaa tässä lainakuviossa.
Tämä olisi ehdottomasti se best case scenario. Siksi otan uutisen vastaan lapsenuskoisesti ja uskon tämän kääntyvän meille vielä hyödyksi.

Palatakseni ketjun aiheeseen, on nykymeno saanut KHL- ja Jere-positiivisenkin kaverin aika pahalle päälle. Kotona 0-4 turpaan ikijumbo-Ilvekseltä, kapteeni panee varikkomuijaa Seiskan lööpeissä, Hjallis möläyttelee mitä sattuu ja sentteriä ei löydy. Ensi syksyn reality tv-sarjaa Jokereiden KHL-taipaleesta odotellessa.. Tää ei oo mun Jokerit.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En nyt ymmärrä mikä tässä ratkaisussa on huonoa jos ei kerran meillä mahdu pelaamaan. Saapahan todennäköisemmin nyt edes tuntumaa liigasta ja voi sitten takaisin tullessa meilläkin päästä askiin. Ihmetellyt olen kyllä silti sitä, ettei ole mahdollisuutta saanut, mutta ilmeisesti valmennusjohto ei ole nähnyt tähän astisissa otteissa perusteita laittaa jäälle. Näyttää olevan Jokereissa 8. pakki.
 

koodinimi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lindbohm ei ole vielä tällä kaudella liigassa esiintynyt liigassa -> pelituntuma kuntoon Ässissä -> takaisin Jokereihin hyvässä vireessä -> Niemen syrjäyttäminen vakiokuusikosta

Eihän se näin tietenkään tule menemään, mutta on Jokereilla joku teoreettinen mahdollisuus voittaa tässä lainakuviossa.
Ehdottomasti toivon, että esittämäsi teoreettinen skenaario toteutuu. En vain oikeen jaksa uskoa siihen. Oma veikkaus on, että laina muuttuu loppukauden soppariksi.
 

Micqou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Avs, Mikko Rantanen, (HPK)
Ei jumalauta mitä puuhastelua taas. AJ kokoonpanossa ja oma lupaavin pakki maakuntiin lainalle. Jos (ja kun) Petteri breikkaa Ässissä niin tuskinpa nähdään miestä enään Jokereissa. Mikä miehen ajaisi pelaamaan K-Vantaalle jos Ässissä pääsee pelaamaan isoja minuutteja? Tähän turha vastata että sopimus, sillä kyllä niitä sopimuksia voi myös pelaajat olla kunnioittamatta.

Vaikuttaa siltä että Jokeri-laiva ajelehtii tällä hetkellä juuri niin syvissä vesissä kuin mitä voisi odottaa kun puikoissa puuhastelee Hjallis.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Niin

Lindhbomin siirto ei tullut yllätyksenä. Toivon että kaveri tulee takaisin mutta mutta. Näillä mennään .

edit. Sen verran vielä. Lindhbom OLI Tomekin luottojätkä ,nousi 20 vee maajengin kapteeniksi missä Tomek vaikutti ja hokku pokkus kuinkas sitten kävikään?
Ai niin Tome on kaikkien frendi ,jatketaan.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Lindhbomin siirto ei tullut yllätyksenä. Toivon että kaveri tulee takaisin mutta mutta. Näillä mennään .

Ai tässä oli se Tomekin toinen koirankopissa oleva pelaaja? En ihmettelisi, jos kolmas olisi vielä Saku Salminen, kun ei tunnu kuuluvan edustuksen suunnitelmiin millään tavalla.

Harmin paikka, kun molemmat todella lupaavia pelaajia ja jopa mahdollisia Pohjois-Amerikkaan siirtyviä tulevaisuudessa. No ei mitään uutta Jokereissa, koska maksaville katsojille kelpaa vaan kokeneet, hitaat, kalliit ja nimekkäät pelaajat kokoonpanossa. Vituttaa.

PS. Oli eilen todella mukava katsoa, kun Tuokkola oli saanut hyvin pelitapansa kohdilleen ja saanut nuoren Ilves-lauman pelaamaan hyvää kiekollista peliä. Hienoja pienten seurojen etuja, kun ei voida aina hakea sieltä pistepörssistä niitä kalleimpia vanhoja paskakasoja.
 

Infinity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, maajoukkue
....
PS. Oli eilen todella mukava katsoa, kun Tuokkola oli saanut hyvin pelitapansa kohdilleen ja saanut nuoren Ilves-lauman pelaamaan hyvää kiekollista peliä. Hienoja pienten seurojen etuja, kun ei voida aina hakea sieltä pistepörssistä niitä kalleimpia vanhoja paskakasoja.

Tuokkola on uskaltanut jättää vilttiin niin ulkkarivahvistuksia kuin kokeneempia pelaajia sen mukaan miltä peli-ilme on vaikuttanut. Nuorille on annettu mahdollisuus ja moni on sen lunastanut. Ilveksessä on selkeästi positiivinen kulttuuri ja pelipaikoista on terve kilpailu koko rosterin sisällä. Lindbohmin laina Ässiin ottaa itseäni pirusti päähän, sillä pelkään ettei tällä kaudella ainakaan enää takaisin tule. Oli ja on oma suosikkini nuorista pelaajistamme joten tämä ratkaisu tuntuu ihan idioottimaiselta. Kasvatetaan pelaajia liiga-tasolle ja sitten lähetetään muualle. Eilisen perusteella jo vähän vanhemmat, motivaationsa hukanneet liiga-starat sen sijaan pidetään meidän pelaavassa kokoonpanossa. Pöh.
 
Viimeksi muokattu:

naapuri

Jäsen
Kerran kahteen vuoteen otan vanhempani mukaan matsiin. Faija on vanhoja Stadin kundeja ja se kävis ihan mielellään useamminkin matseissa mutta mutsia on hankalampi saada peliin. Maanittelin kumpaakin mainostamalla Lambergin taklauksia, Teuvon käsiä, GM-nimitystä. Matkalla vielä sanoin että vaikka kannustus on tällä kaudella ollut heikkoa, niin aina siinä joukkueen sisääntulossa ja avauskentällisten kuuluttamisessa on oma siisti fiiliksensä. Mutsi tietää Jokereista Karalahden, ja sen että Jokerit pelaa taitavaa lätkää.

Vittu vuosisadan paskin esitys. Hirveintä paskaripulioksennusta Jokereilta mitä mä oon nähny moneen vuoteen. Ja juuri silloin otin old folksit messiin. Lamberg taklas kerran, sekin tais mennä puoliksi ohi. Teukka riplaili ittensäkin naruun ja Moses ei uskalla ampua. Ja sitten se kuuluttaja. Vois omistaa tälle kultakurkulle oman kappaleen mutta riittänee kun sanoo kuuluttajan tason olevan jossain nistihuoran elämäntason ja Nykäsen Matin laulutaitojen tasolla. V-G-:n kanssa samat fiilikset koko pelin, katselin pitkin peliä kuinka siitä omalta paikaltani olisin snaipannut kuuluttajan hiljaiseksi.

Kiitän kaikkia ottelutapahtumaan osallistuneita! Oli niin kivaa että ei tarvitse taas vähään aikaan kysellä porukoita mukaan.
 

hellcop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Kerran kahteen vuoteen otan vanhempani mukaan matsiin. Faija on vanhoja Stadin kundeja ja se kävis ihan mielellään useamminkin matseissa mutta mutsia on hankalampi saada peliin. Maanittelin kumpaakin mainostamalla Lambergin taklauksia, Teuvon käsiä, GM-nimitystä. Matkalla vielä sanoin että vaikka kannustus on tällä kaudella ollut heikkoa, niin aina siinä joukkueen sisääntulossa ja avauskentällisten kuuluttamisessa on oma siisti fiiliksensä. Mutsi tietää Jokereista Karalahden, ja sen että Jokerit pelaa taitavaa lätkää.

Vittu vuosisadan paskin esitys. Hirveintä paskaripulioksennusta Jokereilta mitä mä oon nähny moneen vuoteen. Ja juuri silloin otin old folksit messiin. Lamberg taklas kerran, sekin tais mennä puoliksi ohi. Teukka riplaili ittensäkin naruun ja Moses ei uskalla ampua. Ja sitten se kuuluttaja. Vois omistaa tälle kultakurkulle oman kappaleen mutta riittänee kun sanoo kuuluttajan tason olevan jossain nistihuoran elämäntason ja Nykäsen Matin laulutaitojen tasolla. V-G-:n kanssa samat fiilikset koko pelin, katselin pitkin peliä kuinka siitä omalta paikaltani olisin snaipannut kuuluttajan hiljaiseksi.

Kiitän kaikkia ottelutapahtumaan osallistuneita! Oli niin kivaa että ei tarvitse taas vähään aikaan kysellä porukoita mukaan.
Suosittelen em. palautteen lähettämistä toimistolle. Oi kun joku saisi ujutettua tuon tekstinpätkän vielä koppiin luettavaksi meidän urheille sotureille. Tokkopa siitä tosin kukaan mitään tajuaisi ottaa onkeensa..

Itse ajattelin ottaa kausikortin takaisin käyttöön ensi lauantain Ässät-peliin, mutta eilinen räpellys sai harkitsemaan asiaa uudestaan. Ei oikein enää kiinnosta tuhlata kolmea tuntia vapaapäivästä täysin turhuuteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös