Nyt just vituttaa!

  • 2 576 379
  • 12 174

Salo70

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PENA, RAMI, FRANK
Ainoa mikä lohduttaa on Gene Matin ja Big Joen vittumainen puolustuspelaaminen. Kaikki muu on paskaa.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Mika Partanen. Vituttaa katsoa tätä. Roope Hintz samoin. Se henkilö, joka on uskonut tähän liehulettiin Ramun korvaajana ei tiedä lätkästä yhtään mitään. Älkää edes mainitko näitä kahta samassa lauseessa. Tän jätkän kahdesta kaudesta jää paskaa käteen. Vituttaa jo valmiiksi, että pitäisi raahautua tiistaina hallille. Taidan hankkia paskataudin.
 

ikt

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Stadi HC, St. Louis Blues
Ottaa aivan tajuttomasti päähän katsella tuommoisia vetelyksiä, jotka vielä "kantavat" meidän perinteistä pelipaitaa.
 
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Ottaa aivan tajuttomasti päähän katsella tuommoisia vetelyksiä, jotka vielä "kantavat" meidän perinteistä pelipaitaa.

Tämä. HIFK:n edustaminen on lajista riippumatta kunnia-asia ja sen pitää näkyä joka ikisen jätkän pelaamisessa kovan asenteen muodossa! Niille pelureille joita ei kiinnosta löytyy jatkossa muitakin seuroja.

Myös tappioputki ja täpötäysi sairastupa aiheuttavat hiuksenhienoa vitutusta...
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Oli pakko käydä kävelyllä, että saisi tän vitutuksen pois mutta ei vaan lähde. Henkinen romahdus oli eilisessä pelissä niin suuri. Vituttaa jopa enemmän kuin viime vuoden pleijareissa. Sille ei voida mitään kun tuomarit päättää voittajan mutta nyt ollaan hypätty ihan ominvoimin kaivoon.
Viime kaudella oli kokoajan sellainen olo että tällä joukkueella mennään pitkälle kunhan tietyt puutteet saadaan paikattua. Tämän vuoden joukkueesta en löydä mitään hyvää, jonka varaan voisi rakentaa. 18 peliä ollaan neppailtu ja huonommaksi vaan menee. Liigan tasosta on paljon puhuttu viime aikoina. Ainoa asia minkä tämä joukkue on osoittanut on se, että tällä urheilutoimenjohtajalla ja tällä valmentajalla ja tällä joukkueella; Liigan taso on IFKlle liian kova. Mikä tahansa puoliammattilaisjoukkue mistä tahansa maakunnasta, tulee Nordikselle ennakkosuosikkina. Tosiasia on se, että IFK pelaa tällä hetkellä Liigan paskinta lätkää. Edes viidellä kolmea vastaan ei saada tilanteita luotua. Ehdotankin, että seuraavan kerran kun IFK tekee Nordiksella maalin, yleisö antaa kahden minuutin standing ovationin. Jos tästä joukkueesta jää jälkipolville jotain muisteltavaa niin se on se, että meillä pelasi Rovaniemen Kiekon pelaaja, jolla oli hassu nimi. Hävettää Elkinsin, Finleyn ja Johanssonin puolesta että tulivat tänne siinä uskossa, että täällä on voittava, menestyvä joukkue tarjolla. Lopettakaa tuo Brewerin, Hagmanin, Riihirannan, Lallin jne. jättämän perinnön raiskaaminen ja vaihtakaa rinnassa olevan kilven tilalle luomukaali.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ymmärrän vitutuksen, koska varsinkin viime kauden jälkeen odotukset olivat paljon korkeammalla kuin mitä on nyt saatu. Muistuttaisin kuitenkin, että eilisen vuoksi ei kannata ranteita vedellä auki sen suuremmin, sillä KalPa on perinteisesti ollut meille todella vaikea vastus, vaikka olisi ollut kaikki pelaajat edellisillä kierroksilla miten liekeissä tahansa. Samoin Ässien kanssa lopputulokset ovat aina voineet olla ihan mitä tahansa, riippumatta kummankin jengin sen hetkisestä sarjasijoituksesta.

Toivosta ja intohimosta ei kannata luopua, mutta ehkä kannattaa nyt vähän aikaa vielä ottaa rennommin ja laittaa kireä pipo päähän vaikkapa tammikuun lopussa uudelleen. Jos parin vikan runkosarjakuukauden aikana peli on samaa päämäärätöntä kakkaa ilman voittoja, keväästä on paha ennustaa kovin pitkää. Mahdotonta se toki ei ole sääleistäkään mennä jatkoon, mutta kyllä se HIFK:n kohdalla kaukaa haetulta kuulostaa.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Kaiken ketutuksen keskellä, yritetään muistaa, että siellä on kaksi kentällistä kovia äijiä saikulla. Tietysti nyt olisi näytönpaikkaa muilla, mutta ei ole toistaiseksi kiinnostanut ja kaikilla ei yksinkertaisesti taidot riitä liigaan.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Kaiken ketutuksen keskellä, yritetään muistaa, että siellä on kaksi kentällistä kovia äijiä saikulla. Tietysti nyt olisi näytönpaikkaa muilla, mutta ei ole toistaiseksi kiinnostanut ja kaikilla ei yksinkertaisesti taidot riitä liigaan.
Tämänhän sai aikaiseksi liigan järjetön kasvattaminen 15 joukkueen sarjaksi, kohta 16.
Yksinkertaistetuna: n. 450 pelaajaa, ulkomaanelävät n. 45 kpl. Mistä vitusta löytyy n. 405 ERITTÄIN HYVÄÄ suomalaista pelaajaa. (Erittäin) hyvä on mielestäni liiga -vaatimus. Tämä realisoituu pahasti Hifk:n kohdalla. Kärjestä tipahtaa kentällinen, hätäaputoimistosta löytyy lähinnä maakuntasarjan ukkoja. Järjettömän kapealla materiaalilla joudutaan menemään.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pelipäivä, mutta ei voi sanoa, että kovin innolla odottaisi illan peliä. Päinvastoin odottaa vain, että millaista kärsimysnäytelmää sitä tänään saa todistaa.
 
Viimeksi muokattu:

Sleep

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Juurikin näin. Pelipäivä ja vähän jopa vituttaa mennä hallille. On ok jos peli ei kulje, mutta yritystä pitää olla. Ja yritykseksi lasketaan vastustajasta fyysisen yliotteen ottaminen. 5 min ajettaisiin kaikkea mikä liikkuu ja maalillakin saisi härnätä kaveria. Pitkä päätyyn ja vaihtoon näyttää perseilyltä.
 

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kannattaa ottaa henkinen irtiotto tästä kaudesta. Se helpottaa heti kun ei odota enää mitään, säälipleijaripaikkakin olisi jo hieno saavutus. Kovat olivat odotukset ennen kautta, mutta näin tässä taas kerran kävi. Futiskausikin alkaa jo tammikuussa Suomen Cupin otteluilla, ja viimeistään silloin voi tämän surkean lätkäkauden heittää roskakoppaan.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joskus pelipäivä on juhlapäivä, mutta nyt vituttaa jo valmiiksi lähteä hallille. Eihän kukaan tietenkään pakota, mutta...

Näillä puheilla koitan siis manata kauden parasta peliä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Futiskausikin alkaa jo tammikuussa Suomen Cupin otteluilla, ja viimeistään silloin voi tämän surkean lätkäkauden heittää roskakoppaan.

IFK:n futiskausi tarjosikin viime kaudella paljon hymyilyyn aihetta, nippa nappa pysyi pää veden pinnalla.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Emmä nyt tiedä vituttaako, mutta tein juuri radikaaleja ratkaisuja ja irtisanoin lätkäpaketit. Ei vaan tällä hetkellä nappaa yhtään tuo rakas IFK. Mennään nyt tovi näin ja käydään paikanpäällä tässä lähiaikoina taas tsiigaamassa, jos peli olisi parantanut, mutta turha vaan maksella mitään 35€ kuukaudessa tuosta, että telkkari menee kiinni joka pelipäivänä about toisen erän aikana.

Minua voi varmaan kutsua sellaiseksi huonoksi kannattajaksi nyt sitten.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Vesalainen HPK:hon. Olisi ihan kiva, jos olisi saanut nähdä kaverin kasvattajaseurassa. Siihen Salmelan paikalle vaikka...

"Ei oo käyttöö, lähe menee"?
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Vesalainen HPK:hon. Olisi ihan kiva, jos olisi saanut nähdä kaverin kasvattajaseurassa. Siihen Salmelan paikalle vaikka...

"Ei oo käyttöö, lähe menee"?

Nyt nousi vitutuskäyrä korkeammalle kuin kertaakaan tällä kaudella. Siellä vetää vittu kasipakki Salmela ykkösketjun laidassa kun kaikki muut laiturit ovat telakalla. Samaan aikaan Ruotsista siirtyy lainapestillä johonkin helvetin HPK:hon yksi ikäluokkansa lupaavimmista laitahyökkääjistä, joka on vieläpä oma kasvatti. Mitä vittua oikeasti, Nybari?! Nyt se pää pois perseestä ja turha selitellä, että vastuun takia Hämeenlinnaan suuntaa jos täällä vetelee Salmelat ja Don Tamit tulosyksikössä.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse luulen, että tähän on yksinkertainen syy. Ruotsalaiselle jengille on tärkeää se minkälaista kiekkoa joukkue pelaa. Ei ole yllätys, että joukkue on luomu-IFK:n sijaan pelikirja HPK.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
HIFK:ta nöyryytetään monella rintamalla. Kun vertaa Kerhon ja Team Nybarin saikkulistoja, olisi voinut olettaa, että oma superkasvatti naarataan kotiin, vaikkakin vain kuukauden pestistä on kysymys. Mutta ei kun ei.
 

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kyllä, hyvä suoritus toiseksi pienimmällä pelaajabudjetilla. Toisin kun lätkäpuoli joka vetää suurimmalla nippanappa 10 joukossa.

Itse asiassa sarjan päätöskierrokset olivat aivan helvetin jännittäviä. IFK oli Muurisen tulon jälkeen sarjan 5. paras joukkue ja hänen aikakautenaan myös parempi kuin HJK. Futiksessa on se hyvä puoli että jokainen peli on tärkeä, pelattiin se sitten keväällä, kesällä tai syksyllä. Lätkässä eletään kauden synkimpiä hetkiä kun ketään ei oikein jaksa kiinnostaa. Pleijarit ovat jossain hamassa tulevaisuudessa ja kauden alun innostus on jo hiipunut. Todella puuduttavaa.
 

Vpiiroi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs,
Joo kyllä nää runkkaripelit on yhtä skeidaa. ei pitäisi olla, mutta IFK:n pelit on kyllä miltei joka syksy surkeita.
Ottaa päähän kun Vesalaista ei saatu edes nyt Stadiin. miten nää aina ryssitään. ihan poikkeuksetta. Heiskanen on vielä onnistuttu onneksi pitämään.

Kahdeksan vetoa maalia kohti tänään kahdessa ensimmäisessä erässä. upeeta.
Kun joukkue rakennetaan joka vuosi näiden jo valmiiksi loukkantumisista kärsineiden pelaajien varaan niin tässä on taas tulos. kuten viime vuonnakin.
Rask, Taimi, Puustinen, Nykopp, Bäckström, Ikonen, Hintz
Kukaan ei varmasti odottanut seuraavilta kavereilta teveitä kausia.
Nooo, koirat haukkuu jne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös