Nyt just vituttaa!

  • 2 575 058
  • 12 173

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Selailin aamulla veikkauksen sivuja ja tuijotin pitkään vaihtoehtoa "Luke Martin tekee maalin" jollain 13 kertoimella, mutta päätin että mitä sitä hyviä viinirahoja tuhlaamaan moiseen kun ei kuitenkaan osu.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vituttaa edelleen että tuo Cledening pelaa Ilveksessä. Jumalauta mikä seppä, ihan väärässä sarjassa. Hävyttömän hyvä pakki. 9 peliä ja 9 pongoa ja hirveitä viivapommeja.

Koska lasini on taas puolitäysi…
Mua vituttaisi enemmän se, jos C olisi jäänyt täysin HIFK:n tutkan ulkopuolelle. Niinhän ei ollut, vaan aika vain oli väärä ja Ilves pääsi iskemään juuri oikealla hetkellä. Muutama viikko myöhemmin ja hän voisi pelata meillä. Nää on näitä. Perussettiä meillä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, FLA
Itteäni vituttaa enemmän se, että Ilveksellä on paljon paremmin maalintekijöitä. Nyman, Kodytek.. Meskanen jne kun terveenä.
Ei tää maalintekijöistä ole kiinni. IFK on niin paskasti valmennettu joukkue ettei kukaan tiedä mitä jäällä pitäisi tehdä ja millä systeemillä. Peltonen saa kärkiäijät alisuorittamaan eikä yksikään junnu mene urallaan eteenpäin IFK:ssa. Vaikka Ville on pelaajalegenda niin se ei tee hänestä hyvää valmentajaa.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Häilyvä raja vitutuksen ja hymyilyn välillä.
Kun Nurmi kävi tasoitusmaalin tehtyään provosoimassa fanikulmaa, niin jos sen jälkeen tarkastuksessa maali olisi hylätty niin voisikin hymyilyttää vaikka paska peli olikin ekan erän jälkeen.
Se jos mikä olisi ollut oikein, mutta ei edes kiekkojumalia napannut tänään..
 
Suosikkijoukkue
HIFK, FLA
Kysyn vaan että olisi Brewerin tai Doug Sheddenin aikaan filmauksen jälkeen vastustajan pelaaja tuuletellut maalejaan Nordiksella? Tai ensimmäisen tuuletuksen jälkeen tuulettanut vielä uusiksi? "Nobody fucks us in our house" ei kyllä toteutunut tänään.
Tää ei ole enää se IFK mitä kannatti joskus 20-30 vuotta sitten. Silloin tunsi ylpeyttä joukkueesta, pelityylistä (brändistä) ja siitä mitä se edustaa. IFK voisi vaihtaa nimeään; HMV Helsinki tai Helsingin HMV.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Vituttaa se debiili, joka löi Ville Peltoselle käteen jatkosopimuksen vailla mitään näyttöjä. Tätä paskaa pitäisi vielä monta kautta katsoa?
 

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Kun tätä (paskaa) telkkarista katsoo, jos kuvanlaatu ei oo 80luvulta ni pätkii koko ajan. Ja ton vitun anusaukkosen vitun tyhmät höökimiset ja muut kuluneet fraasit. Saatana!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös