Nyt just vituttaa!

  • 2 579 060
  • 12 195

JoharinCrosby

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HIFK Fotboll
Mutta kuten fanikatsomo niin elegantisti asian eilen tiivisti omaa showtaan viereisessä katsomonosassa vetäneelle maalaiselle: "juntti, mikä juntti."
Tää oli kyllä pelin kohokohta. Tuli järkkäri rauhoittelemaan ja sama show jatkui. Lopulta tuli hieman skrodempi järjestyksenvalvoja ja uhkasi heittää kaverin ulos. Vähin äänin lähti 5min ennen loppua.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Kai se on lähettävä erätauolla hakemaan kaljaa kaupasta.
Vitutuksen aihe siis paska peli ja se ettei ole kaljaa.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Se vaan, että kaikki nämä turhaan menetetyt pisteet Sportin tasoisillekin jengille näkyvät siinä lopullisessa sarjataulukossa. Aivan turha kenenkään tulla sanomaan, että tärkeimmät matsit ovat keväällä ja näillä nyt pelattavilla ei ole mitään merkitystä isossa kuvassa, koska kyllä niillä vaan on. Runkosarjan lopussa taas taistellaan pleijaripaikasta hampaat irvessä, kun kärkijengit voivat jo keskittyä pudotuspeleihin HIFK:n puhaltaessa kaiken ulos jo runkkarissa. Siinä onkin sitten taas hyvät lähtökohdat jotain Tapparaa vastaan ja lopputulosta ei tarvitse arvailla.
 

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Aina kun on uusi pelipäivä niin sitä jotenkin uskoo että nyt. Ja vitut!!!
Nyt voi Ville ja Tobbari pakkaa laukut ja hei hei!!! Ja muutama pelaajakin.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Vittu, mitä hommaa. Sen lisäks, että pelataan aivan pitkin vittua niin noi munapäät ei vedä, kun on mesta.

Vittu, että vituttaa
 

McLovin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vegas Golden Knights
Lädäkin yks vitun vässykkä, ensin kahta päätä pienempää valmiina kovistelemaan mutta sitten yks vitun pyhäkoulupoika kun päätä lyhyempi tulee sekaan.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Taidan mielihyvin jäädä katsomaan tämän Satakunnan Derbyn lopun, katotaan jaksaako tämän jälkeen vaihtaa takaisin HIFK:n peliin vai tuijottaako mielummin tuota valkoista seinää teeveen vieressä...
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Mikä vittu siinä on kun idiootti (minä) ei opi. Toisinaan kuvittelen että verhon takaa paljastuu Kiira Korpi, Anniina Valtonen yms sukkanauhoissa ja muissa asiaankuuluvissa vermeissä. Pitäisi jo uskoa, Johanna Tukiainenhan siellä piilleksii.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Olin jo unohtanut, mutta ollaanko me todella mukana Spengler-cupissa...ei jumalauta.
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Tottakai Eurooppalainen suurseura on saanut kutsun Spengleriin! Hölmöähän se olisi turnausjärjestäjiltä jättää moinen mahdollisuus käyttämättä.

Turnauksessa olevien rahojen kannalta olisi ollut hölmöä, mutta pikkuhiljaa alan olla huolissani osataanko niitä(kään) rahoja käyttää? Eli ei dehnereihin, jardineihin tai norjalaisiin peruspakkeihin.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Nyt minulla on huurussa tähän hommaan.
Tilanteeseen viattoman norjalaisen tulo loppukauden diilillä naksautti jotakin.
Olisin halunnut nähdä Villen ilmeen kun Tobberi ilmoitti löydöstään. Voin melkein nähdä sen silmissäni. Ville rypistää otsaansa, ja silmät on suurina ja vastaa "Okei Tobias".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös