Nyt just hymyilyttää!

  • 2 067 613
  • 10 301

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Vitun hyvä alku Jäkyltä tossa telkkari hommassa.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Itselle tuli vähän sentimentaalinen olo. Mietin miten helvetin hienoa on saada olla matsissa. Tuli jostain mieleen korona-ajan paska. Olin kaikissa oudoissa jutuissa, Nordiksen pihalla katsomasta screeniltä, matsissa jossa sai ottaa 500 katsojaa, fudiksen korona-derbyssä rajoituksineen. Tätä täytyy todella arvostaa, eikä pitää itsestäänselvyytenä.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tobbarin kommenteista katkeroituneet narrifanit kuittailemassa HIFK:n viime vuosien menestyksestä, oh the irony. No ehkäpä ne vielä ymmärtävät.
Asiaahan Salmelainen puhui. Yleensäkin ihmetyttää, että kuka itseään kunnioittava jääkiekkoilija viitsii pelata logolle, joka on jo kertaalleen Kremlin verirahoilla tahrittu. Puhumattakaan siitä, että jotkut haikailevat tuota hyödylliseen idioottien ilmentymää takaisin Liigaan.
 

Iris

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Jukurit sulaa, IFK rokkaa Nordiksella ja meanwhile Vinni hakkaa narreja Keravalla.
 

tiimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt just on aika hyvät fiilikset ja hymyilyttää. IFK:n viimeaikaiset esitykset ovat olleet vallan toiveita herättäviä. Ja kuten tässä ketjussa jo aiemmin tuli mainittua hengailua erään viehättävän IFK-henkisen daamisen kanssa, niin sekin on edennyt miellyttävällä tavalla ja nyt oltaisiin muuttamassa yhteen.

Toki pakko ottaa vähän kredittiä itsellekin menestyksestä; helmikuun alussa alkoi playoff-parran kasvattaminen. Tappara-matsia lukuun ottamatta pelkkiä 3 pisteen voittoja.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Niin kauan kun Lepistö käyttää termiä ifki ei häntä Branderin kasvatiksi voida tituulerata.
Noo, eräs numero #9 on myös monesti puhunut ifkistä, joka on kyllä kieltämättä se karsein väännös maailman kauneimman seuran nimestä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös