Nyt just hymyilyttää!

  • 2 027 869
  • 10 079

Hattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä maistuu!!!

Vedin voiton kunniaksi pari hillittyä Juti-pumppua olkkarin sohvan vieressä.

Nyt olen onnekseni jo tuosta juntteilusta rauhoittunut, mutta kylläpä teki tämä voitto todella hyvää.
 

Bromse

Jäsen
Ja toinen samasta kaverista. Oli narripeli, tais olla se 7-0, ihan jurrissa. Narripelaaja jotain uhos meidän pelaajalle ja tää heppu söi siinä jotain lautaselta. Nousi ylös ja nauroi ja huusi jotain. Tiputti sinapit ja safkansa lautaselta alhaalla istuvan narrifanin päähän. Narrifani sai kauheen sätkyn, tää hemmo nauroi, näytti keskaria ja huusi mee pelle pesemään pääs.

Jestas mikä juntti ollut kyseessä.

Tämän iltainen tulos sen sijaan pistää kaikkien nykyisten kieltojen ja sulkujen keskellä hymyilyttämään.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
En jaksa pitkiä analyyseja kirjoitella, mutta: mä näin tänään askissa mestarijoukkueen ja se joukkue ei ollut vierasjoukkue, vaan kotijoukkue IFK. *snif*

PS. Tappara voisi tehdä kaikille palveluksen ja vaihtaa Tapolan pysyvästi tohon Tuokkolaan. Mukavan tuntuinen heppu, eikä ulissu mitää, vaikka olis ehkä ollut siitä Levtchin viheltämättä jääneestä rankkarista ollut vähän aihettakin. Mikä on kerroin sille että Marsu-Tapola olisi sen sattumalta maininnut?
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC

Vilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikös tähän kauteen lanseerattu uusi jäähykategoria, kaverin kiusaaminen? Siis kuittailu, ilkeily, vittuilu ym. huono käytös, josta voi vastukselle tulla paha mieli? Onkohan yhtään jäähyä tuolla koodilla tuomittu? Ilmeisesti kaikki ovat käyttäytyneet kiltisti tämän linjauksen perusteella?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös