Nyrkkeilyketju

  • 756 726
  • 3 665

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Eihän tossa hinnassa ole mitään järkeä. Riittääkö ostajia muka niin paljon että tuo olisi järkevää?
USA:ssa maksaa 99,95 dollaria, joten siinä mielessä halpa. Mutta kuka nyt maksaa noista, kun on näitä streameja nykyään. Kertoo jotain hypestä, ettei taida tulla yhtään NHL/NBA-pleijari peliä yöllä, vaan ainoastaan Caps vs. Rangers suomalaisten kannalta parhaaseen katselu aikaan.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No sitä mietinkin että eikö kannattaisi hinnoitella siihen 5-10 euron väliin että joku tuon ostaisikin eikä katsoisi streamiltä.

Ottelun järjestävät tahot haastoivat jo etukäteen tunnettuja striimaussivustoja oikeuteen mahdollisesta striimauksesta. Saas nähdä miten hyvin on striimejä löydettävissä ottelun aikaan. Luultavasti niitä silti löytyy, jos ei kielellä ole niin väliä.

With Streaming Sites Down, Where Mayweather Vs Pacquiao Is Still Free - Forbes Tuossa yksi linkki noihin striimaussivujen oikeuteen haastoista. Ja linkki vie siis forbesin sivuille.
 
Kyllähän tämä aikamme suurin matsi kiinnostaa, eikä vähiten huikeiden urheilijoiden ansiosta. Vaikka millään mittarilla näitä on hankala mitata, omasta mielestäni Floyd Mayweather on ehkä aikamme paras urheilija, huolimatta siitä miten ärsyttävä persoona on kyseessä. Harmittavan hankalaan aikaan tuo matsi kyllä tulee ja valitettavan suolaiset ovat nuo viaplayn hinnat, mutta ei auta. Jälkikäteen matsi lienee ladattavissa hd-laatuisena netistä, mutta pakkohan tämä on livenä nähdä.

HBO teki dokkarin siitä miten tämä matsi lopen saatiin aikaan ja tuo dokkari löytyy youtubesta. Hyvää nostatusta tulevaan.

Mannylle ei voi toivoa muuta kuin tyrmäysvoittoa, sen verran vastenmielinen kaveri Mayweather on. Uhoaminenhan kuuluu ainakin osittain lajiin, joten tässä vielä yksi youtube-video niille, jotka pitävät Mayweatheria jotenkin ylivertaisena.

Holyfield muuten väitti että Pacquiao voittaa että hommasta saataisiin revanssi ja kyseessä olisi suuri salaliitto, eli matsi on jo järjestetty etukäteen! Tuohon on hankala sanoa mitään nauramatta, mutta toivon todella ettei matsi jätä mitään jossiteltavaa ja päättyy tymäykseen. Go Pac-Man!
 

Morgoth

Jäsen
Viaplaystä voi matsilähetyksen hankkia hintaa 49,90e.

Itse en seuraa käytännössä nyrkkeilyä juuri ollenkaan, mutta tämä kai olisi juuri SE matsi, joka kannattaisi katsoa. Ihan vain tämän hypen takia. Hienostihan tämä on markkinoitu. Tosin matsin viihearvokin saa olla aika huikea tai muuten samanlaista spektaakkelia tuskin ihan nopeasti saadaan myytyä toistamiseen.

Harmi vain, että 50 € jostakin sunnuntai aamuyöllä alkavasta urheilutapahtumasta on aivan liikaa. Periaatteessa voisin maksaakin, jos se tulisi tänään illalla. Liian suuri riski vain nukahtaa sohvalle kesken matsin. Eiköhän se jostakin ole nähtävissä huomenna aamulla jälkikäteen. Saanee riittää. Ei myöskään motivoi keskellä yötä etsiä jotain livestriimiä kenties arabiaksi selostettuna.
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Kertoo jotain hypestä, ettei taida tulla yhtään NHL/NBA-pleijari peliä yöllä, vaan ainoastaan Caps vs. Rangers suomalaisten kannalta parhaaseen katselu aikaan.
Tuleehan sieltä se Clippers-Spurs klo 3, ja sitä ennen Kentucky Derby. Aikaisemmin illalla tosiaan Rangers-Capitals, samoin kuin Red Sox-Yankees, golfia unohtamatta. Kyllä tämä on iso urheilupäivä jenkeissä muutenkin kuin vain tämän matsin vuoksi.

Striimien etsiminen kannattaa aloittaa jo reilusti ennen matsin alkua, ja jos ei löydy sitä arabiankielistä striimiä voi sitten päättää meneekö (takaisin) nukkumaan vai paskooko housuun ja maksaa viisikymppiä Viaplaylle. Toki Viasat olisi voinut tehdä elämästämme helpompaa hinnoittelemalla striimin jotenkin järkevästi mutta minkäs teet.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Ei kiinnosta muita kuin lajiniiloja? Missähän tynnyrissä elät? Tämän matsin yllä on aivan järkyttävä määrä hypeä, varsinkin kuluneen viikon aikana NBA- ja NHL-lähetyksissäkin on tätä matsia hehkutettu.

Tarkoitin ihan vain tätä ketjua, kun ei ollut herännyt eloon.

Moneltakohan tämä nyt vain oikeasti alkaa, onko asiantuntija-arvioita? Elelen semmoisella aikavyöhykkeellä missä pubi on auki, mutta olisi myös toinen meno missä melkein pitäisi käydä.

Jollain jenkkisivustolla sanottiin 12.30am local time liian pitkien juhlallisuuksien jälkeen mikä kuulostaa oikean suuntaiselta. Nyrkkeily jostain syystä nyrkkeillään aina keskellä yötä. Helsingin ja Las Vegasin aikaero on kymmenen tuntia eli mättö ei todellakaan ala vielä kuudelta aamulla Suomen aikaa niin kuin jossain viestissä oli.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Eihän tämä matsi Suomessa nyt mikään kovin iso tapahtuma ole. Muutama vuosi sitten ennen Super Bowlia Tomi Tiilikainen arvioi, että ilmaisen tv-lähetyksen katsoisi noin 20 000 ihmistä. Vertailun vuoksi sitten jotain hiihdon Suomen Cupia katsoo sadattuhannet ihmiset. Eli aivan "niche"-jutuista tässä puhutaan kun on kyse jenkkitapahtumista jotka järjestetään Suomen aikaan joskus pikkutunneilla. Ei se muuta asiaa, vaikka jenkeissä hype olisi jotain aivan megalomaanista niin kuin nyt tämän ottelun yhteydessä tai joka vuosi Super Bowlin aikaan.

Viaplay kyykännyt jo nyt. Yritin katsoa Sevilla - Real Madridin jälkeen golfia telkkarin kautta, mutta ei suostunut avaamaan lähetystä. Menin tsekkaamaan nettiin, ja kuulemma "sivullamme on tällä hetkellä tekninen häiriö, jota korjataan parhaillaan". Ei varmaan naurata niitä jotka ovat sen 50 euroa jo maksaneet. Viaplayn historia näiden isojen tapahtumien kanssa on surullinen kun muistellaan vaikka Jokereiden ekaa playoff-matsia aikaisemmin tänä vuonna. Taitaa tulla Viasatille aika tavalla takkiin tästä jos nyt joutuvat maksamaan (harvoille) maksaneille asiakkaille hyvityksiä.
 

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täys painajainen tiedossa, kun olen matsin aikaa todennäköisesti jo liikkeessä ja pitänee puhelimella koittaa saada jotain hämäräperäistä striimiä toimimaan.

Matsihan olisi pitänyt järjestää heti silloin kun Pacquiao oli pistänyt De La Hoyaa ja Hattonia turpiin ja Mayweather teki comebackinsa. Ei nyt 5 vuotta myöhemmin. Mutta perempi kai se nyt sitten myöhään kuin ei milloinkaan jne. Mayweather on nyt 38 ja Pacquiao 36. Ei nyt ihan ikäloppuja kumpikaan mutta varsinkin politikoituneen "Pack manin" nykyvireessä on paljon kysymysmerkkejä.

Kertoimet ovat tiukasti Mayweatherin voiton kannalla, mutta ero on ilmeisesti viime aikoina ollut kaventumaan päin.
 

Snagari

Jäsen
Pac-Manin puolella täysin, vaikkakin jos veikata pitäisi niin Mayweatherille rahani laittaisin. Pacquiaolla ei välttämättä olet sitä hulluutta mikä olisi saanut treenaamaan tätä ottelua varten kuin se olisi maailmaloppu. Filippiineillä jos on tullut syötyä muutama munkki liikaa niin luulen että noutaja tulee. Harmittaa jos näin käy, mutta katsotaan ja ihmetellään.

Tässä vielä hyvä artikkeli siitä, miten ja miksi Mayweatherin jatkuvaa naisia kohtaan käyttämää väkivaltaa on piiloteltu. "Why would anybody whose living depends on boxing’s good health want to give its face a black eye?"

Linkki Deadspin.comiin vajaan vuoden takaiseen artikkeliin "The Trouble With Floyd Mayweather"
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Tossa kuuden maissa. Kysyin ite samaa Kierrätyskeskuksessa ja kerrottiin...

Tapahtuma alkaa kuuden aikaan. Pääottelu on vasta noin kymmeneltä eli aivan hyvin ehtii yöunet nukkua, jos semmoista tarvetta on.

Katsoin ajan kuluksi Sports Academyn saittia, ei mitään mainintaa pelistä. Kyllähän Suomen laki tuohon taipuisi, mutta ilmeisesti ei vain ole lisenssiä baarissa näyttää. Tai voi toisaalta olla, että ei ole mielenkiintoa. Kuinkahan moni lopulta jaksaisi tuonne raahautua aamuyhdeksältä. Myöskään Aussie Bar ei ole koko tapahtumasta näköjään kuullutkaan.
 
Viimeksi muokattu:

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sen verran täytyy edellistä korjata että tapahtuma (HBO/SHOWTIME Pay Per View) alkaa klo 4:00 yöllä (9 p.m. ET). Lähetyksessä on kaksi lämmittelyottelua, jonka jälkeen sitten pääottelu Mayweather - Pacquaio.

Mayweather - Pacquaio alkaa aikaisintaan kello 6:00 yöllä (11 p.m. ET). Esimerkiksi USA today kehoittaa olemaan töllön ääressä viimeistään klo 6:30 (11:30 p.m. ET) jos haluaa ihan satavarmasti nähdä koko matsin. Tarkkaa ajankohtaa on mahdoton sanoa, mutta kymmeneltä aamulla matsi on jo kyllä taputeltu.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Kyllä päämatsin alustava alkamisaika on 8:00PM paikallista aikaa eli 6AM Suomen aikaa.

Voisihan tuo toisaalta olla mahdollista, jos myös filppareita on ajateltu ja halutaan heidän näkevän taiston ihmisten aikoihin. Saattaisi olla ottelusopimuksessa pykälä, että tämä ottelu alkaa aikaisemmin kuin normaalisti.

Käydäänpä seuraavaksi MGM Grandin sivuilla, ehkä ne siellä tietää. Tuosta nyt ei varsinaisesti saanut tietoa:

"Sports fans will be treated to the fight that has captured the attention of the entire world when boxing’s pound-for-pound king Floyd “Money” Mayweather steps into the ring to face eight-division world champion Manny “Pac-Man” Pacquiao in an epic welterweight world championship unification bout."
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Filippiineillä ottelu näkyy ilmaiskanavalta mikä on mahtavan hieno asia. BBC kertoo ottelun alkavan 9pm paikallista aikaa. Ei tätä nyt vain kukaan tiedä monelta tämä on ja ehkä se on osa nyrkkeilyn jännittävyyttä. Joskus tosin kaipaisi vähän sellaista skandinaavisempaa otetta ja pidettäisiiin sovituista asioista kiinni. Tai edes varma tieto ainakin tenniksestä tuttu not before -aika.

Niin tai näin, kohta pitää alkaa valmistautua pubiin siirtymiseen, mutta ei jaksaisi myöskään koko päivää käyttää rähinään mikä on lopulta todella lyhyt. Vaikka mentäisiin viimeiseen erään asti, niin eihän tuo kauaa kestä. Ja jos mennään päätyyn saakka, niin silloin ottelu on saattanut olla tylsää nyhjäämistä.
 

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt alkais olla hyvät neuvot tarpeen. Olen mätkinnän hetkellä JUNASSA. Jos jollakulla on vinkkiä, miten näitä kaikenmaailman streameja saa mahdollisesti toimimaan Android-puhelimella (rootattu custom rom 5.0 samsung), niin ois aika siistiä. Tai onko jotain mitkä pyörivät HTML5:lla tms. jota puhelin ymmärtäisi natiivisti ilman ongelmia. Mä olen ihan käsi näissä puhelinhommissa koska en ole ikinä vaivautunut edes yrittämään puhelimella minkään nettivideoiden katselua.

Valmistauduin kokeilemalla Chrome-selaimella, mutta eihän siitä mitään tullut. Pelkkää mainoshelvettiä (ja valitus, että pitää olla flash versio 10.1 vähintään tms). Google neuvoi kokeilemaan FlashFoxia, joka ei sekään suostunut mitään moisia streameja pyöräyttämään käyntiin. Pelkkä mainoshelvetti. Seuraavaksi Google neuvoi kokeilemaan Photon-selainta jonka kanssa yhdestä testatusta streamista alkoi kuulua jopa ääntä, mutta kuva oli täysin lävitsetunkemattoman mainoshelvetin takana. Seuraavaksi google käski kokeilla Dolphin-selainta, joka ei suostunut pyöräyttämään Flashia ollenkaan (valitti että pitää olla versio 10.1 vähintään tms)

Että jos jollakulla on vinkkiä niin..
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Että jos jollakulla on vinkkiä niin..

Joskus olen Android-luurilla salaa vilkuillut peliä ihan toimivasti, kun olin jossain missä en niin olisi halunnut olla. Siitä on kuitenkin aikaa enkä edes muista miten sain sen näkymään, mutta kuitenkin toimi. Eli mahdollista se siis on.

En usko hetkeäkään kongin kumahtavan juuri tasalta, mutta nyt pitää silti lähteä siirtymään. Linkkien metsästäjille ehdotan hahasport.com ja livetv.ru (AdBlock toki käytössä eli ei tietoa miten paljon paskaa noista mahdollisesti suolletaan), tavalliset pelit ainakin näkyvät loistavasti. En tiedä mitä tapahtuu, jos luurilla käy klikkailemassa eri linkkejä, taitaa se jonkun lisäsoftan latauksen vaatia.

Onnea matkaan kaikille. En laita mitään vetoja, kun nyt näkisi vain kunnon väännön mikä olisi oikeasti hypen arvoinen. Elikä minulle se tarkottaisi tyrmäystä ihan kummalle tahansa noin seitsemännessä erässä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Että jos jollakulla on vinkkiä niin..

Hieman vastaava tilanne joskus aikanaan niin kokeilin Photon ja ei auttanut, mutta lisämaksullinen Photon plus tms antoi paremman flash-tuen ja sillä pelitti. Muistini mukaan Photon ilmaisessa pitää flash kytkeä erikseen päälle, se ei ole päällä oletuksena.
 

Popi Orri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, HV71
Ilmeisesti ei ihan vielä kuuden maissa starttaa ottelu, kuten ounasteltiinkin. Twitteristä bongasin kellonajan 6:45, eli jospa siinä seitsemän maissa päästäisiin jo ottelua seuraamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös