Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Noora Räty Kiekko-Vantaan maalille

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana mustaoranssi, 05.03.2014 klo 11.43.

 1. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Otti mm. kaksi läpiajoa kiinni. Toisen ja kolmannen maalin otti omaan piikkiinsä. Loppuja ei tuollaisen puolustuksen takana olisi todennäköisesti kukaan tuon sarjan maalivahti ottanut kiinni. Toivottavasti tuo maalivahtiruletti hieman rauhoittuu liigajengien kanssa, jotta KiVan omillekin maalivahdeille voidaan järkätä järkevästi vastuuta ja haasteita. Eiköhän Nooraa käytetä taas Suomi-sarjassa ottamassa vastuuta ja keräämässä hyviä onnistumisia ennen seuraavaa peliä KiVan maalilla.
   
 2. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Lainaus:
  Yllä kaksi näkemystä, joissa molemmissa pointtinsa. Mä ajattelen että Rädyn roolimalli, esimerkin voima nais/tyttökiekkoilulle on aivan huikee. Loi sitten millasen Mestis-uran tahansa. Toisaalta, kovana kilpailijana ja tsemppaajana voi hyvinkin olla riittävän hyvä kakkosveska K-Vantaalle, vielä kun muutaman startin jälkeen pääsee paremmin sinuiksi sarjaan, pääsee joukkueen sisään ja mediamyllytys taustallakin vaimenee antaen työrauhan. Hädin tuskin ylärimaan yltänyt Marko Härkönen oli mukiinmenevä tuuraaja Kari Takolle -96.

  Kolikon toinen puoli: maalivahdin paikka ehkä kuitenkin on se realistin naiskiekkoilijan pelata miehiä vastaan tällä tasolla. Samalla se on kaikkein raadollisin paikka koska pienetkin virheet näkyy äkkiä tulostaululla. En nyt edes puhu SaPKo-debyytistä, vaan ihan ylipäänsä. Kysykää vaikka Rasmus Rinteeltä. 95% hyvä matsi, pari helppoa riparia tai lipsahdusta ja pelistä tuleekin pannukakku. Meinaan kun somessa joku on jo sitä mieltä että debyytistä on löydetty hirveesti negaa. Itse taas en ole sellaiseen hirveesti törmännyt, eikä historian hetkillä sellasta tartte kaivellakaan. Rädyllä itse varmasti itsensä kovin kriitikko, on moneen kertaan todennut että haluaa olla vain pelaaja muiden joukossa ja testata rahkeensa. Hieno asenne.

  Räty tekee historiaa, tuo väriä ja värinää imagonsa kanssa kamppailevaan Mestikseen, on loistava roolimalli. Saa suunsa auki ja sieltä tulee muutakin kuin perusjargonia. Tämä nainen ei varmasti ensimmäisenä ala kitisemään yhtään mistään. Eri asia on sitten feel-good-storya hamuavat satunnaisseuraajat, miten heidän kuuppansa kestää jos Rädyn peliä analysoidaan kriittisesti. Ollaanko taas liian negatiivisia? Se kun nyt vain on niin että suorituksia tullaan vertaamaan Mestis-tasoa silmällä pitäen, ei sarjan parhaan naispelaajan näkökulmasta.

  Pää on kuitenkin auki. Varmasti itsekin olin hieman skeptinen kesällä mitä tästä tulee, nyt sanosin että vähintään mielenkiintonen tarina tälle kaudelle. Tullee saamaan rehdin näytönpaikan, ja kuten itsekin todennut, sitten katsotaan mihin rahkeet riittää.
   
 3. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
 4. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Jos tulee huomenna K-Vantaalle tappio, niin saapa nähdä moniko pistää sen Rädyn piikkiin, vaikka eipä K-Vantaan tämänpäiväinen esitys ihan miesmaalivahdinkaan (Partanen) kanssa niin huikea ollut: 5-0 -tappio Kupittaalla.

  Sinänsä olisi mielenkiintoista nähdä miten Räty pärjäisi kunnollisen Mestis-tasoisen puolustuksen takana, nythän K-Vantaan peleistä on vaikea mitään johtopäätöksiä vetää suuntaan tai toiseen kun puolustuksella on ns. avoimet ovet.
   
 5. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Laukaukset TUTOlle 65-26 ja kun katsoo laukaisukarttaa, eipä ole lohipaidoilla ollut suuremmin asiaa niille parhaille maalintekotonteille eli "sota-alueelle". Mitään pois ottamatta hyvää kautta pelaavalta Kähköseltä, tämän iltainen nollapeli tuli kenttäpelaajien erinomaisen työn ansiosta varsin helpolla. Mutta mitä muutakaan voi odottaa joukkueen ja pelaajakarusellin kohtaamiselta. Kiekko-Vantaa teki tänään sen mitä tuli spekuloitua viikko sitten eli ylitti lokakuun viimeisenä päivänä 50 pelaajan maagisen rajapyykin tämän kauden runkosarjassa. Puolitoista kuukautta runkosarjaa ja pukukopin ovet ovat käyneet kahden ja puolen joukkueellisen verran. Uskomatonta paskaa. Bluesin pelaajaruletti Vantaan suunnalle on pahempaa mitä aikoinaan Jokerit teki.
   
 6. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Itse aiheutettu katkeruus, se syö ihmistä sisältäpäin!
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2014 klo 10.40
 7. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Räty oli tänään loistava. Hanskakäsi heilahteli sukkelaan ja nopeilla sivuttaisliikkeillä pelasti pari varmalta näyttänyttä maalia.
   
 8. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Harmi, ettei Räty ei eilen pelannut Turussa, kun Vantaa oli täysin paska.

  Oliko syy Tovereiden tappioon tänään ainoastaan Rädyn hyvässä pelissä?
   
 9. M.O.R.O Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  mustavalkoinen rytminmuutos #24
  On se hurja flikka.
   
 10. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Noora Rädylle hatunnosto ja niinku valtaisia rispekti. Voitto laatujengistä ja isot torjuntamäärät.

  Kaikki siipeilijöille sen sijaan kolme lampaanpersettä. Noora Räty ei tule koskaan olemaan kiekkoilija ja maalivahti muiden joukossa, vaan tämä tulee olemaan sukupuolikysymys hamaan loppuun asti. Tappion tullessa puolustellaan, voiton tullessa ylenpalttinen hehkutus. Bandwagonissa olijat edustaa pahimmanlaista tytöttelyä.
   
 11. Mauri-Antero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  Tämä on suora mielpide. Kestää tovin että jääkiekkoa seuraavat miehet laskee naismaalivahdin tasavertaiseksi kilpakumppaniksi miesten kanssa. Noora Räty on tällä hetkellä Euroopan nais- jääkiekkoilun kirkkain tähti, ja tämä ilta toimi päänavauksena sille, että myös nainen voi pärjätä miesten sarjoissa. 43 torjuntaa ei tule ihan sattumalta huomioon ottaen maalivahdin pienen koon vuoksi, se on kova iltapuhde kelle tahansa maalivahdille.

  Enihau, eletään jänniä hetkiä ja Nooralla on tahtipuikko murroksen edessä.
   
 12. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Heh, tästä saa sen käsityksen, että kritisointi on ok, mutta puolustaminen ei. Miksi Nooran puolustelijat edustaa pahinta tytöttelyä?

  Jos otteluraporteista saa yhtään oikeaa käsitystä (eihän noista tiedä kuinka paljon hehkutetaan vain suupuolen takia), niin en olisi uskonut että Noora tällaisiin tekoihin pystyy Mestiksessä. Todellinen voittajatyyppi on kyllä kyseessä, hienoa olisi, jos pääsisi johonkin kovempaan nippuun kokeilemaan.
   
 13. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Se on sillon tytöttelyä kun arviointi poikkeaa yleisestä käytännöstä, eli tässä tapauksessa miesmaalivahtien käsittelystä. Yks tappio ei kaada maailmaa, mutta yks voitto ei ole myöskään paraatin paikka. Vastustajan fanit osottivat suosiotaan ottelun jälkeen. Ei nyt täysin ennenkuulumatonta, mutta hieman irvokas erikoisasetelma tässä on olemassa. Ei vastustajan maalivahdilla kuulu olla koskaan hauskaa.
   
 14. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Lainaus:
  Ei tämä mielestäni juuri eroa siitä, kun 16-vuotiaan ensikertalaisen ensimmäistä hyvää peliä hehkutetaan enemmän kuin tavallisen konkarin hyvää peliä. Kyllä pitää olla oikein alan mestari, että osaa tästäkin kaivaa esille jotain negatiivista.
   
 15. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  Hyvin monella suomalaisella tämä on niin sanottua "ydinosaamista".
   
 16. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Räty teki sen, minkä ei pitänyt olla naiselle mahdollista Mestiksessä. Torjui loistavasti ja oli joukkueensa avainpelaaja TuTon kaadossa. Huikea suoritus ja jotenkin hienoa, että näitä ihmeellisiä tarinoita aina jostain putkahtaa. Räty osoitti tällä pelillä, että hänestä voi oikeasti olla hyötyä joukkueelle, eikä hän ole vain mikään pelkkä markkinointi kikka.

  Henkisesti tämä voi myös vapauttaa Rädyn peliä. Maajoukkueessa ja muuaalla hän lienee tottunut vahvaan positiiviseen valokeilaan, mutta Mestiksessä monet varmasti eivät ole pitäneet hänen tulostaan miesten sarjaan. Pelkästään sopeutuminen joukkueeseen on varmasti ollut vaikeaa. Ehkä kuitenkin nyt hiljalleen hänen pelinsä on vapautumassa ja paras peli-ilme pääsemässä vasta esiin. Seuraava askel Rädylle lienee on ykkösveskarin paikasta tosissaan taisteleminen. Jos siinä onnistuu niin ties vaikka Liigankin ovet aukeaisivat?
   
 17. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Ei ole tarvis kaivaa mitään negatiivista. Mutta tokihan ilmiötä voi katsoa monelta kantilta, ja ilmiöhän tää totisesti on. Näitä on ollut ennenkin, Gretzkystä Crosbyyn ja Saku Koivusta Granlundiin. Iso hype josta toiset tykkää ja toiset ei, sitten perataa, analysoidaan ja vedetään köyttä siitä mikä se todellinen taso on. Eikä kaikki tykkää kaikista, parhaimmistakaan.

  Se että jääkiekon luontoisessa joukkuelajissa alettais joukolla kannustamaan yhtä yksilöä, sehän se vasta absurdia oliskin. Viime kauden Teemu-manian kohdalla näin tais tosin olla, ja sekin meni vähän överiks.
   
 18. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  No nyt Noora pelasi toisen ottelun ja torjuntaprosentti kahden ottelun osalta pomppasi lukemiin 91,36.

  Snagarin anti tähän ketjuun eilisen jälkeen ollut kovin hiljaista.
   
 19. Steus Jäsen

  Toivottavasti Noora saa hyvän ottelun jälkeen lisää vastuuta myös vieraspeleissä, koska hän on kuitenkin tämän sarjan - kenties koko suomikiekon - kiinnostavin yksilö. Tekisi varmasti hyvää sarjan yleisömäärille, jos hän pääsisi pelaamaan myös mm. Turussa, Kouvolassa, Jyväskylässä - paikoissa jossa on yleisöpotentiaalia. Pääkaupunkiseudun kolmosjoukkue on muuten melko HMV, mutta tieto Nooran esiintymisestä muualla toisi varmasti lisäeuroja yksittäisten seurojen kassaan ja näkyvyyttä sarjalle.

  Tokihan Vantaalla voidaan olla täysiä kyrpiä ja laittaa hänet maaliin vain kotipeleissä.
   
 20. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Harmi vaan että ei taida vantaalaisten kyrpien olla mahdollista kovinkaan usein päättää kuka sinne maalinsuulle luistelee. Täytyyhän niitä Liiga -vahteja välillä pitää hereillä vaikkei se peli kulkisikaan.

  Räty mukaan lukien K-Vantaassa pelanneita maalivahteja tällä hetekellä 5. Huonoimmasta torjuntaprosentista parhaaseen: Ore, Partanen, Lankinen, Kautto, Räty.

  Ja jos Rädylle ei tahdo löytyä peliakaan niin tietenkin K-Vantaan kannattaa peluuttaa häntä näinä harvoina kertoina kotona.
   
 21. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Vantaalta lähtee kuittia Ikalle. Ika vs Helenius. Saikohan Ika Jamilta hanskat mukaan kun lähtee kohtaamaan Heleniusta.

  https://www.youtube.com/watch?v=OKeEk8h3kbA
  Linkki Youtube, pätkä lehdistötilaisuudesta TuTo pelin jälkeen.
   
 22. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
 23. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Kevin Lankinen nollasi TUTOn.

  Ainakin täällä toivotaan että K-Vantaa tuo Noora Rädyn perjantaina Sumulaaksoon nollaamaan KooKoon.

  Taitaa olla turha märkä päiväuni?
   
 24. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Täällä puolestaan toiveissa Keuruun keskiviikko. Onko Vantaan huomisesta aloittavasta maalivahdista tihkunut tietoja?
   
 25. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Noora tänään lauantaina Bewe TuusKin maalissa kotiottelussa S-Kiekkoa vastaan.

  Linkki vie Bewe TuusKin Fb-sivulle ja illan kokoonpanoon: http://on.fb.me/126j4Cl