Noora Räty Kiekko-Vantaan maalille

BrDead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Taas vaihteeksi K-Vantaa on maalivahtien osalta omillaan. Räty aloittaa ja Partanen availee luukkua tänään Hokkia vastaan.
 

Fordél

Jäsen
Mites Räty suoriutui tänään maalin suulla ja tuliko voittolaukauskisassa myös torjuntoja vai vetikö jätkät päin pleksejä?
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Mites Räty suoriutui tänään maalin suulla ja tuliko voittolaukauskisassa myös torjuntoja vai vetikö jätkät päin pleksejä?
Mestis.fi:n mukaan yksi kolmesta rankkarin vetajasta onnistui. Numeroista paatellen ainakin ihan kelpo maara torjuntoja.
 

BrDead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mites Räty suoriutui tänään maalin suulla ja tuliko voittolaukauskisassa myös torjuntoja vai vetikö jätkät päin pleksejä?
Molemmat Hokin pelitilannemaalit oli nopeita ilmaohjureita, joita ei olisi juuri kukaan muukaan maalivahti torjunut. Toinen yläputken kautta sisään, toinen nopea ohjaus alas, putosi jäähän haarojen väliin ja siitä pomppasi jäätä pitkin sisään.

Toisessa erässä, jota Hokki vei, Räty otti aika monta gamesaveriä ja piti joukkuetta pystyssä. Kolmannen erän alku oli K-Vantaan ja lopussa Hokilla saumansa yv:llä, mutta ei saanut maalia. Eka erä oli rikkoinainen, kun molemmat jäähyili koko ajan. Siinä Rädyllä oli aika vähän töitä. Hokki ei kunnollisille maalipaikoille päässyt, vaikka nimellisesti torjuntoja Rädyllä olikin Niemeä enemmän siinä erässä.

Voittolaukauskisasta:

Hokki Mikus yritti nostaa ylös, veti yli
KiVa Honkanen, torjunta
Hokki Kalapudas maali kilpikäden puolelta alhaalta
KiVa Lehtinen torjunta
Hokki Wilenius ohi maalin
KiVa Elola ohi maalin
 

Fordél

Jäsen
Ok, kiitoksia raportista. Ilmeisesti hieno peli siis Rädyltä vaikka voittolaukauskisassa ainoa maalia kohti tullut veto meni myös maaliin. Rädyn torjuntaprosentti on nyt noussut viiden pelatun ottelun jälkeen lukemiin 90.56. Ei huono ja varmasti pelaaminen menee koko ajan eteenpäin.
 

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
-OO-
En siis tosiaankaan jaksa uskoa että Räty pystyisi muutamaa "PR-peliä" enempää pelaamaan Mestis-tasolla, tai sitten olen aliarvioinut pahasti naisten jääkiekon nykytason.
MustatKortit
Ennustan kuitenkin tämän yrityksen päättyvän katastrofiin ja farssiin, mikäli Räty saa pelata, niin päästettyjen maalien keskiarvo tulee olemaan luokkaa viisi.
Numero 1080p
Itse asiassa hiukan ihmettelen niitä jääkiekkoa aktiivisesti seuraavia ihmisiä, jotka ihan oikeasti ajattelevat, että Räty voisi jopa pärjätä Mestis-veskarina. Mestiksessä on kuitenkin paljon ihan oikeasti hyviä maalivahteja. Ja tämä yhtään Rätyä väheksymättä. Niin hyvä veskari kun Noora naisten sarjoissa onkin, niin pienimuotoinen reality check on kyllä paikallaan niille, jotka eivät ymmärrä sarjojen tasoeroa. Ei tule pärjäämään, se nyt lienee maailman selvin asia. Pelkkä julkisuustemppu jonka näemmä jotkut nielee koukkuineen päivineen. Hävittävää on ainoastaan Mestiksellä, jonka arvostus rapisee tällaisten pelleilyjen myötä entisestään, sikäli mikäli se nyt edes ylipäätään on mahdollista. Ihan perusteltua on toki sanoa, ettei ole. Mutta siis vaikka Räty ei mitään varsinaista uraa tule Mestiksessä tekemään, niin saadaanpa jatkossa kuulla Liigaihmisiltä vittuilua siitä, että siellä teidän sarjassahan pelaa naisiakin. Vaikkei oikeasti pelaakaan.
Jaasin
Ei Nooran koko/nopeus/tekninen touhu vaan riitä näin koviin miesten peleihin. Ei millään. Monen esiin nostama Seppänen Hokista on aika huono puolustus kun Nooran mahdollisuuksista puhutaan. Vähän eri tasolla on tuollainen räjähtävyys etc.
Secondaryscoring
Urheilullisestihan tämä on yksi naurettavimmista asioista koskaan.
Mängimies
Rädyn taso ei millään voi riittää Mestikseen.
KKtig
Ei kyllä Rädyn taso missään nimessä riitä enää Mestikseen johtuen hänen pienestä koostaan, mutta Suomi-Sarjassa voi pidemmän päälle pärjätä.
VonRetee
Ei tule mitenkään pärjäämään. Ensinnäkin jo erittäin pieni koko 1,65cm (70kg) tekee kiekkojen torjumisen erittäin vaikeaksi. Noora kun pudottautuu polvilleen niin hellanlettas siinä maalissa on tilaa. Ei noin pienikokoisena maalivahtina ole mitään asiaa noin korkealle sarjatasolle.


Tuli poimittua muutama kommentti tästä Noora ketjusta. Nooran torjuntaprosentti on 90.56. Noora todisti että NAINEN voi pärjätä Mestiksessä. Seuraavaksi voidaan pohtia voiko Nooraa lyhempi MIES maalivahti pärjätä Mestiksessä kuten Ribarista ylös! nimimerkki alla pohtii.

Ribarista ylös!
Nooran tehtäväksi jää osoittaa kaikille epälijöille se, että 165 cm maalivahti pärjää tällä tasolla. Jos tai kun onnistuu niin pienet tapit alkavat taas olemaan kovassa huudossa. Näin pientä veskaria en muista koskaan pelaneen näin korkealla 30 vuoteen mutta propsit yrityksestä ja toivotaan että breikkaa ja isosti.
 

Steus

Jäsen
Noora on pelannut viisi kotiottelua ja päästänyt niissä 17 maalia (ka. +3), mutta pitää ottaa huomioon sekin, että KiVa on päästänyt kotonaankin aika paljon maaleja (etenkin alkukaudesta). Taakse jää prosenteissa mm. Jukureiden Tadeas Galansky, TuTon viime pleijareiden ykkönen (ja tämän kauden floppi) Kimmo Meriläinen, sekä haastaja omista: Joona Partanen.

Näillä faktoilla jättäisin nämä "mitä minä sanoin"-jutut vielä väliin ja yrittäisin uudestaan, mikäli Nooraa uskalletaan peluuttaa jatkossa vieraissa tai vaihtoehtoisesti kärkipään joukkueita vastaan. Nythän Noora on pelannut lähinnä "sapkoja" vastaan, joiden maalintekopotentiaalia pidän huomattavasti pienempänä kuin sarjan kärkien. Listoilta taitaa toki löytyä ylemmän keskikastin TuTo ja Akatemia, mutta Akatemiaan en osaa suhtautua vakavasti otettavana joukkueena).
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Eikös Teemu Seppänen ole samaa pituusluokkaa? Ja valittu ainakin kahdesti mestiksen parhaaksi maalivahdiksi.
 
Tänään Savonlinnassa Noora Räty oli joukkueensa paras. Torjui Kaikki mahdolliset. Yksi helpon näköinen siniviivalta upposi, mutta se oli melkoinen kaarikiekko ja Räty ei varmaan nähnyt kiekkoa vasta kuin maalissa, edessä oli sen verran maskia, omia ja vieraita. Muuten torjui erittäin varmasti, tuntui ehtivän hyvin jaloillaan alanurkkiin ja reaktionopeus muutenkin oli huippuluokkaa. Puolustajien kanssa yhteispeli ei oikein joka hetki toiminut, sattui muutama väärinkäsitys, joista ei kuitenkaan syntynyt maaleja.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Tänään Savonlinnassa Noora Räty oli joukkueensa paras. Torjui Kaikki mahdolliset.
Moni ei olisi varmasti kauden alussa uskonut, mutta Noora Räty on K-Vantaan torjuntatilaston ykkönen yli viisi ottelua pelanneista maalivahdeista!

Taakse jäävät HIFK:n Kevin Lankinen sekä Jokereiden Jani Kautto.

Räty, 6 ottelua, 91,07%
Kautto, 21 ottelua, 90,70%
Lankinen, 9 ottelua, 90,63%
Partanen, 6 ottelua, 84,32%

Näillä näytöillä luulisi vastuuta tulevan enemmänkin!
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Vihdoin pääsen näkemään Rädyn maalila tosin vain VeikkausTVn kautta.

Toivottavasti muu joukkue ei heitä läskiksi kun mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat menneet.

Melko vähäistä rohkeutta K-Vantaan valmentaja ja muu organisaatio ovat osoittaneet maalivahtipeluutuksessa. Rädyllä vain 7 ottelua, vaikka torjuntaprosentti kuitenkin on yli 90.
 

Severi94

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa
Mitäpä väliä kuka siellä maalilla on! Sillä taitaa olla historiansa viimeinen K-Vantaan kotipeli!
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Harmillinenhan tuo K-Vantaan tilanne on minunkin mielestäni, mutta toivon että siellä mennään kausi kunnialla loppuun ja ehkä koko joukkueen ura, jos oikein heikosti käy.
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Noora tosiaan pelas tänään. Karmeella tavalla tuli esiin se, että Kauppi ei ole osannut opettaa Nooralle pienen maailvahdin heikkouksia. Minun mielestä Nooralle olisi pitänyt opettaa seisomaan maalilla, ettei ylä kulmalmat jää tyhjäksi, kuten tänään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös