Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Noora Räty Kiekko-Vantaan maalille

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana mustaoranssi, 05.03.2014 klo 11.43.

 1. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Taas vaihteeksi K-Vantaa on maalivahtien osalta omillaan. Räty aloittaa ja Partanen availee luukkua tänään Hokkia vastaan.
   
 2. Fordél Jäsen

  Mites Räty suoriutui tänään maalin suulla ja tuliko voittolaukauskisassa myös torjuntoja vai vetikö jätkät päin pleksejä?
   
 3. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Mestis.fi:n mukaan yksi kolmesta rankkarin vetajasta onnistui. Numeroista paatellen ainakin ihan kelpo maara torjuntoja.
   
 4. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Molemmat Hokin pelitilannemaalit oli nopeita ilmaohjureita, joita ei olisi juuri kukaan muukaan maalivahti torjunut. Toinen yläputken kautta sisään, toinen nopea ohjaus alas, putosi jäähän haarojen väliin ja siitä pomppasi jäätä pitkin sisään.

  Toisessa erässä, jota Hokki vei, Räty otti aika monta gamesaveriä ja piti joukkuetta pystyssä. Kolmannen erän alku oli K-Vantaan ja lopussa Hokilla saumansa yv:llä, mutta ei saanut maalia. Eka erä oli rikkoinainen, kun molemmat jäähyili koko ajan. Siinä Rädyllä oli aika vähän töitä. Hokki ei kunnollisille maalipaikoille päässyt, vaikka nimellisesti torjuntoja Rädyllä olikin Niemeä enemmän siinä erässä.

  Voittolaukauskisasta:

  Hokki Mikus yritti nostaa ylös, veti yli
  KiVa Honkanen, torjunta
  Hokki Kalapudas maali kilpikäden puolelta alhaalta
  KiVa Lehtinen torjunta
  Hokki Wilenius ohi maalin
  KiVa Elola ohi maalin
   
 5. Fordél Jäsen

  Ok, kiitoksia raportista. Ilmeisesti hieno peli siis Rädyltä vaikka voittolaukauskisassa ainoa maalia kohti tullut veto meni myös maaliin. Rädyn torjuntaprosentti on nyt noussut viiden pelatun ottelun jälkeen lukemiin 90.56. Ei huono ja varmasti pelaaminen menee koko ajan eteenpäin.
   
 6. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  -OO-
  En siis tosiaankaan jaksa uskoa että Räty pystyisi muutamaa "PR-peliä" enempää pelaamaan Mestis-tasolla, tai sitten olen aliarvioinut pahasti naisten jääkiekon nykytason.
  MustatKortit
  Ennustan kuitenkin tämän yrityksen päättyvän katastrofiin ja farssiin, mikäli Räty saa pelata, niin päästettyjen maalien keskiarvo tulee olemaan luokkaa viisi.
  Numero 1080p
  Itse asiassa hiukan ihmettelen niitä jääkiekkoa aktiivisesti seuraavia ihmisiä, jotka ihan oikeasti ajattelevat, että Räty voisi jopa pärjätä Mestis-veskarina. Mestiksessä on kuitenkin paljon ihan oikeasti hyviä maalivahteja. Ja tämä yhtään Rätyä väheksymättä. Niin hyvä veskari kun Noora naisten sarjoissa onkin, niin pienimuotoinen reality check on kyllä paikallaan niille, jotka eivät ymmärrä sarjojen tasoeroa. Ei tule pärjäämään, se nyt lienee maailman selvin asia. Pelkkä julkisuustemppu jonka näemmä jotkut nielee koukkuineen päivineen. Hävittävää on ainoastaan Mestiksellä, jonka arvostus rapisee tällaisten pelleilyjen myötä entisestään, sikäli mikäli se nyt edes ylipäätään on mahdollista. Ihan perusteltua on toki sanoa, ettei ole. Mutta siis vaikka Räty ei mitään varsinaista uraa tule Mestiksessä tekemään, niin saadaanpa jatkossa kuulla Liigaihmisiltä vittuilua siitä, että siellä teidän sarjassahan pelaa naisiakin. Vaikkei oikeasti pelaakaan.
  Jaasin
  Ei Nooran koko/nopeus/tekninen touhu vaan riitä näin koviin miesten peleihin. Ei millään. Monen esiin nostama Seppänen Hokista on aika huono puolustus kun Nooran mahdollisuuksista puhutaan. Vähän eri tasolla on tuollainen räjähtävyys etc.
  Secondaryscoring
  Urheilullisestihan tämä on yksi naurettavimmista asioista koskaan.
  Mängimies
  Rädyn taso ei millään voi riittää Mestikseen.
  KKtig
  Ei kyllä Rädyn taso missään nimessä riitä enää Mestikseen johtuen hänen pienestä koostaan, mutta Suomi-Sarjassa voi pidemmän päälle pärjätä.
  VonRetee
  Ei tule mitenkään pärjäämään. Ensinnäkin jo erittäin pieni koko 1,65cm (70kg) tekee kiekkojen torjumisen erittäin vaikeaksi. Noora kun pudottautuu polvilleen niin hellanlettas siinä maalissa on tilaa. Ei noin pienikokoisena maalivahtina ole mitään asiaa noin korkealle sarjatasolle.


  Tuli poimittua muutama kommentti tästä Noora ketjusta. Nooran torjuntaprosentti on 90.56. Noora todisti että NAINEN voi pärjätä Mestiksessä. Seuraavaksi voidaan pohtia voiko Nooraa lyhempi MIES maalivahti pärjätä Mestiksessä kuten Ribarista ylös! nimimerkki alla pohtii.

  Ribarista ylös!
  Nooran tehtäväksi jää osoittaa kaikille epälijöille se, että 165 cm maalivahti pärjää tällä tasolla. Jos tai kun onnistuu niin pienet tapit alkavat taas olemaan kovassa huudossa. Näin pientä veskaria en muista koskaan pelaneen näin korkealla 30 vuoteen mutta propsit yrityksestä ja toivotaan että breikkaa ja isosti.
   
 7. Steus Jäsen

  Noora on pelannut viisi kotiottelua ja päästänyt niissä 17 maalia (ka. +3), mutta pitää ottaa huomioon sekin, että KiVa on päästänyt kotonaankin aika paljon maaleja (etenkin alkukaudesta). Taakse jää prosenteissa mm. Jukureiden Tadeas Galansky, TuTon viime pleijareiden ykkönen (ja tämän kauden floppi) Kimmo Meriläinen, sekä haastaja omista: Joona Partanen.

  Näillä faktoilla jättäisin nämä "mitä minä sanoin"-jutut vielä väliin ja yrittäisin uudestaan, mikäli Nooraa uskalletaan peluuttaa jatkossa vieraissa tai vaihtoehtoisesti kärkipään joukkueita vastaan. Nythän Noora on pelannut lähinnä "sapkoja" vastaan, joiden maalintekopotentiaalia pidän huomattavasti pienempänä kuin sarjan kärkien. Listoilta taitaa toki löytyä ylemmän keskikastin TuTo ja Akatemia, mutta Akatemiaan en osaa suhtautua vakavasti otettavana joukkueena).
   
 8. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Eikös Teemu Seppänen ole samaa pituusluokkaa? Ja valittu ainakin kahdesti mestiksen parhaaksi maalivahdiksi.
   
 9. Linnankundi Jäsen

  Tänään Savonlinnassa Noora Räty oli joukkueensa paras. Torjui Kaikki mahdolliset. Yksi helpon näköinen siniviivalta upposi, mutta se oli melkoinen kaarikiekko ja Räty ei varmaan nähnyt kiekkoa vasta kuin maalissa, edessä oli sen verran maskia, omia ja vieraita. Muuten torjui erittäin varmasti, tuntui ehtivän hyvin jaloillaan alanurkkiin ja reaktionopeus muutenkin oli huippuluokkaa. Puolustajien kanssa yhteispeli ei oikein joka hetki toiminut, sattui muutama väärinkäsitys, joista ei kuitenkaan syntynyt maaleja.
   
 10. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Moni ei olisi varmasti kauden alussa uskonut, mutta Noora Räty on K-Vantaan torjuntatilaston ykkönen yli viisi ottelua pelanneista maalivahdeista!

  Taakse jäävät HIFK:n Kevin Lankinen sekä Jokereiden Jani Kautto.

  Räty, 6 ottelua, 91,07%
  Kautto, 21 ottelua, 90,70%
  Lankinen, 9 ottelua, 90,63%
  Partanen, 6 ottelua, 84,32%

  Näillä näytöillä luulisi vastuuta tulevan enemmänkin!
   
 11. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Vihdoin pääsen näkemään Rädyn maalila tosin vain VeikkausTVn kautta.

  Toivottavasti muu joukkue ei heitä läskiksi kun mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat menneet.

  Melko vähäistä rohkeutta K-Vantaan valmentaja ja muu organisaatio ovat osoittaneet maalivahtipeluutuksessa. Rädyllä vain 7 ottelua, vaikka torjuntaprosentti kuitenkin on yli 90.
   
 12. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Mitäpä väliä kuka siellä maalilla on! Sillä taitaa olla historiansa viimeinen K-Vantaan kotipeli!
   
 13. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Harmillinenhan tuo K-Vantaan tilanne on minunkin mielestäni, mutta toivon että siellä mennään kausi kunnialla loppuun ja ehkä koko joukkueen ura, jos oikein heikosti käy.
   
 14. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Noora tosiaan pelas tänään. Karmeella tavalla tuli esiin se, että Kauppi ei ole osannut opettaa Nooralle pienen maailvahdin heikkouksia. Minun mielestä Nooralle olisi pitänyt opettaa seisomaan maalilla, ettei ylä kulmalmat jää tyhjäksi, kuten tänään.