Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Nolan Yonkman – makuupaikkoja luvassa

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana TaiDoumi, 18.05.2015 klo 14.25.

 1. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tottahan tuo on. Tunnekuohussa meinaa lipsahtaa itse epäloogisuuteen, jossa samaan aikaan on tyrmistynyt liian kovasta taklauksesta (tarpeettomasta voiman käytöstä) ja sitten valittaa, ettei nähnyt verta kentällä tappelun (tarpeettoman voiman käytön) seurauksena.

  Ehkä se on se sama turhautumisen tunne, joka tulee lukiessa rattijuoppojen aiheuttamasta kärsimyksestä sivullisille. Sitä toivoo oikeudenmukaisuuden.. voimallisempaa.. toteutumista.

  Täytyy kyllä kehua joukkuetta, jolla pysyi fokus pelissä tapahtuman jälkeenkin. Paremmin kuin vastustajalla. Ja pakko kehua tuomareitakin, jotka kykenivät nähtävästi tuomitsemaan oikein, vaikka verta olikin kentällä.
   
 2. MiksaK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mikä tässä tappelussa oli säälittävää? Se, että Finley vetää kilpparit heti ensimmäisen osuman jälkeen? Muutenhan tuossa tilanteessa jokainen tiesi mitä tästä pelin aikana seuraa.
   
 3. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Sitä kannattaa varmaan kysyä Kaltevan Mikolta. Näytöstappelua en kyllä tuosta itse saa, mutta ilmeisesti jälkikäteen ei saa antaa palautetta porilaisessa jääkiekkokulttuurissa? Pohjois-Amerikassa kostetaan ihan samalla tapaa myös myöhemmin, jos välitön palaute ei jostain syystä luonnistu sillä hetkellä.
   
 4. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tyyli millä tapellaan, aloituksessa tuijotus, sitten pyöritään nyrkit pystyssä ja kohta ollaankin jäässä. Kun puhutaan tunteesta, taklauksen jälkeen Finleyn kimppuun olisi pitänyt käydä useampi kaveri ja homma olisi pitänyt selvittää siinä.
   
 5. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
  Lainaus:
  Mitä järkeä pistää jotain Kaltevaa ottamaan siinä vielä turpaansa???Ihan oikein tuo meni että joukkueen kovin menee ja hoitaa hommansa.
   
 6. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kuten jo sanoin, minä en ymmärrä näitä showtappeluita, menneisyyden juttuja. Kun tapahtuu, kuitti heti tai sitten tilaisuuden tullen.
   
 7. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Juuri näin. Jos Yonkman olisi ollut jäällä silloin, luultavasti olisi tapahtunut heti, jos dumarit ei olisi saaneet estettyä.
   
 8. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Eli JYPin poikien ois pitänyt käydä 4vs5 alivoimalla (koska yksi mies oli poissa pelistä) IFK:n tyyppien kimppuun ja ottaa ite turpaansa siinä touhussa, kun kentällä oli niinkin kovia läpsyttelijöitä kuin Tavi, Hytönen ja Kalteva.
  Valoja päälle siellä Porin suunnalla.
   
 9. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
  Lainaus:
  Showtappelu oli esim Helenius vs Brennan ja tässä oli kyseessä selkeä kuitti kovasta taklauksesta josta ukko lähtee ambulanssilla sairaalaan. Vissi ero.
   
 10. Diesel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Harmillisinta tässä on se, että vaikka meillä on Yogi, liigan kovin nyrkkisankari, paras hyökkääjämme makaa silti sairaalassa.

  Ns. pelotevaikutus ei ole plaseboa kummempi.
   
 11. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  No eikö tuossa se kuitti käytetty about heti tilaisuuden tullen. Finley istui 10min boksissa tuon tilanteen jälkeen.
   
 12. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Me olemme tästä eri mieltä, joten turha tästä on enempää vääntää.
   
 13. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Hifkiläiset haukkuu tämän säälittäväksi ja naurettavaksi. Alan ihan oikeasti tykätä Tomek Valtosen tietämyksestä liittyen Törmäseen. Antti on aina oikeassa ja saa viimeisen sanan. Niin tälläkin kertaa.

  Kuvitellaanpa jos Yonkman olisi kolannut vaikkapa Aaltosen ja sitten kun Finley tulee kouluttamaan niin Yonkman vetäytyy. Jumalauta sitä metelin määrää, kaikki paskalehdet tursuaisi otsikoita "Miesten kohtaamisesta" "IFK järkäle jakoi kovuutta". Saatana tätä kaksinaismoraalin määrää. Kun on IFK kyseessä niin kaikki on mahdollista.

  Mutta kyllä Yonkman on äijä vitun isolla Ä:llä!!!
   
 14. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Tästä voipi kiittää Liigaa, joka on taas ottanut tiukemman (ämmälinjan) tappeluitten suhteen. Ei noita ongelmaksi asti ole ikinä Liigassa ollut, enemmän porukkaa loukkaantuu, kun kukaan ei pidä kuria.
   
 15. Diesel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  En kyllä usko tähänkään. Luulen, että pelotevaikutus on keksitty selittämään tappeluja ihannoivaa kulttuuria, eikä tappeluilla ole koskaan merkittävää tehoa pelaajien terveyden edistämisessä ole ollut.
   
 16. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Miten Liiga on ottanut tiukemman linjan tappeluiden suhteen? Spontaaneista tappeluista tulee PRK, ei lisä rangaistuksia, showtappeluista tulee sitten ylimääräistä. Tämä linja on ollut voimassa viime kauden alusta lähtien.
   
 17. Hurricane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NY Rangers, Suomi.
  Lainaus:
  Korjaus: Liigan kovin menee ja hoitaa hommansa!
   
 18. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Spontaaneista myllyistä ei välttämättä lentänyt ulos viime kaudella. Yonkmanhan pudotti sen yhden sporttilaisen ja sai pelata koko pelin loppuun asti.
   
 19. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Väitän että se toimii kotimaisten tykinkuulien suhteen, mutta joku Finley on sitä kaliberia ja taustat huomioiden ei varmasti vaikuta, koska kuitit näistä on sen verran normaalia kauraa ja pystyy nämä hoitelemaan. Suurin osa miettii varmasti, haluaako ottaa turpaansa Yonkmanin tasoiselta pajavasaralta.
   
 20. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ei kai linja tästä ole mihinkään muuttunut?
   
 21. Banhammer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Mystinen mies
  On kyllä karmea mörkö tämä Yonkman.
   
 22. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Sanoisin, että fifty-sixty. Peloitevaikutus toimii jossain määrin, mutta tokihan rinnalla pitää olla uskottava kurinpito. Nyt kurinpito on nopalla heittelyä ja peloitevaikutus tapetaan sillä, että tappeluista lähtee itse pihalle ja saa pahimmassa tapauksessa vielä huilia.
  Vahinkoja toki sattuu, mutta tarkoitukselliset urpoilut jää pois ja tähtipelaajia ei ihan niin jahdata. Wayne Gretzkyltä voi kysyä lisätietoja miten isot möröt auttavat tähtipelaajia pelaamaan omaa peliään rauhassa.
   
 23. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  No kyllä ainakin samanlaisesta Sportin -jannu tulee hakemalla hakemaan tappeluun -myllyistä Yonkman lähti ulos ovista tällä kaudella. En sitten tiedä onko joku tuomari jossain pelissä jättänyt heittämättä pelaajia pihalle, jotka ovat nyrkillä toisiaan paukutelleet (ilman hanskoja).
   
 24. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Isot Recpectit Yogille omien puolustamisesta, Finley kesti sen viisi sekuntia ja sen jälkeen oli pakko heittäytyä jäihin. Tulee mielleen takavuosilta Viitanen, kun haki Levokarin pelistä pois, kun se hakkasi mailalla kaikkea liikkuvaa.
  Muutenkin Yogi syttyi tänään pelaamaan, ilmeisesti sylikissat sytyttää hiukan enemmän kuin vaikka KalPa.
   
 25. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Yonkmanille ei mitään muuta kuin rispektit tän iltaisesta! Sai yleisönkin syttymään ja joukkue tappelun jälkeen taisteli itselleen täysin ansaitut kolme pistettä. Ylpeänä saan kantaa Yonkmanin paitaa hallilla!
   
 26. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Anteeksi tyhmyyteni, mutta mitä kauheuksia JYPin pelaajille on kaukalossa tehty kaikki nämä vuodet ilman Yonkmania?