Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Nolan Yonkman – makuupaikkoja luvassa

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana TaiDoumi, 18.05.2015 klo 14.25.

 1. TaiDoumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kovuus luo taidolle tilaa!
  Viimeksi muokattu: 18.05.2015 klo 14.31
 2. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Kovuutta ja leadershipiä. Tällaista hankintaa pitää kyllä lähestyä viihteen nimissä ja toivottavasti myllyt on salittu ensi kauden JYPissä. Enemmistö oli siis oikeassa ja JYP hankki kovuutta alakertaan.
   
 3. Saint Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Hieno hankinta! ****u minkälainen seinä, nyt tuli isäntä taloon.
   
 4. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
  Jonne saa yhden leikkikaverin lisää liigaan. Hienoa ja onnea jyvaskylään.
   
 5. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
 6. Bemari Eki Jäsen

  Katsoin juuri 4 videota You Tubesta tästä pelaajasta ja jokaisessa otti turpaansa ihan huolella. Yhdessä matsissa vieläpä 2 päätä lyhyemmältä pelaajaltakin :D
  Ei ihme, että ura NHL:ssä ei auennut. Siinä teille "isäntä taloon".
   
 7. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  No eiköhän tuo nyt kotoisen liigan jokaiselle pussyboylle päihin pistä. Tyyliin jos joku Ville Järveläinen rupeaa keulimaan JYPin maalin edessä.
   
 8. Ribals Jäsen

  On kyllä kaverilla kokoa! Varmasti laadukas puolustava puolustaja. Omissa silmissäni loistava hankinta.
   
 9. TaiDoumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kovuus luo taidolle tilaa!
  Lainaus:
  113 tappelua uran aikana ja 54% näyttäisi olevan kaverin voittoprosentti.
   
 10. Tronic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
  Lainaus:
  Ville Järveläinen menee tämän mestarin jalkojen välistä.
   
 11. chubster Jäsen

  Tuo tappelutaito kun liigassa onkin todella tärkeä ominaisuus....

  Kokoa miehellä ainakin on, karsean kokoinen ukko! Viitasen korvaaja. Suurimmat huolenaiheet tuon kokoiselta ja ikäiseltä leinee jalkanopeus ja se kuinka sen todennäköistä puutettaa pystyy korvaamaan sijoittumisella. Maalin edessä hoitanee hommansa varmasti hienosti ja heittelee vastustajat helvettiin, mutta ei se sitten kauheasti lämmitä, jos koko ajan omissa jäljessä ja istuu jäähyllä.

  Hieman skeptinen olo tähän. Toivotaan kuitenkin, että jalka riittää ja onnistuu!
   
 12. marras Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Niin, liikehän tässä taitaa olla ainoa kysymysmerkki. Sikälimikäli se on skoutattu riittävän hyväksi niin kelpaa mainiosti.
   
 13. B-Piste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Toivottavasti tuo oikeanlaista kovuutta (vrt. Trevor Gillies=vääränlainen kovuus). Plusmiinus-lukemat ei tätä puolustajaa mairittele: kaudella 2012 - 2013 joukkueensa ja koko liigan ylivoimaisesti huonoin (-34), viime kaudellakin joukkueensa neljänneksi huonoin.
   
 14. TaiDoumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kovuus luo taidolle tilaa!
  Toki tässä nyt on sellainenkin murhe liikkeen lisäksi, että yhtäläisyytenä Viitaseen on myös kausien jääminen vähän vajaiksi. Kuluttava pelitapa kaverilla on, mutta keskimääräistä enemmän on ollut hajalla uran aikana. Toivottavasti pysyisi ehjänä ainakin Viitasta paremmin.
   
 15. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Jumankauta kun pelästyin, kun Nolan Yonkmanin nimi hyppäsi Liiga-puolelta palstan etusivulle. JYPiä vastaan on syytä kaikkien pitää ensi kaudella pää ylhäällä. Onneksi ei mennyt Ässiin...
   
 16. JPL Jäsen

  Aika heikko on ollut hänen tyylisten pelaajien onnistumisprosentti liigassa. Juuri nyt en hoksaa yhtään vastaavan historian (ja tyylin) omaavaa pelaajaa, joka olisi pelannut edes kohtuullista kiekkoa täällä. Todennäköisempää on, että ei näe joulua kuin että "pelaa itsensä kannattajien sydämiin".

  Mutta väriä toki aina tämmöiset kaverit tuo liigaan, joten en morkkaa tämän enempää.

  Lisätään vielä, että ilmeisesti johtajaominaisuuksia häneltä löytyy ihan hyvin, koska ollut kapteenina aika monessa joukkueessa. Pelilliseen antiin en usko, mutta saattaa tosiaan tuoda muita ominaisuuksia siihen suuntaan.
   
  Viimeksi muokattu: 18.05.2015 klo 15.13
 17. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Saa nähdä kuinka luistin liikkuu.
   
 18. Kynä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Varsin mielenkiintoinen ja samalla erittäin yllätyksellinen hankinta. Ei kyllä mielestäni niin yhtään JYP:in näköinen ostos, mutta katsotaan, mitä tuleman pitää. JYP:in scouttaus on kuitenkin ollut liigassa heittämällä keskimääräistä parempaa, enkä ainakaan itse tykkää teilata pelaajia ennen ensimmäisiä näyttöjä. Toivotaan, että scouttaus on nytkin ollut huolellista.

  Mututuntumalta johtajuus kuulostaa hyvältä ja ilmeisesti erittäin painavia taklauksia on lupa odottaa. Kokonsa puolesta luonnollisesti heti liigan raskaaseen sarjaan. Hyökkäyspäähän odotusarvo on aika nollissa, sillä parhaimmillaan Yonkman on tehnyt aikuisten sarjoissa 5 maalia per kausi, heti debyyttikaudellaan AHL:ssä 2001-2002. (4 AHL:ssä, 1 NHL:ssä). Muuten maaleja on syntynyt 0-3/kausi. Tappeluita JYP:in paidassa ei olla totuttu näkemään, mutta eiköhän Yonkman pelotteesta mene. Se, mikä huolettaa on kuitenkin jäähymäärät, liigan tuomarilinjan tuntien. Olli Malmivaaran kohdalla sai tottua siihen, että hipaisuistakin pidetään, joten kun Yonkmanin kokoinen pakki ottaa miestä, niin voi kakkosia tulla kerran jos toisenkin.

  Onkohan Vatasen Samilta konsultoitu tästä miehestä lisätietoja? Pelasivat kuitenkin toissa kaudella samassa organisaatiossa.

  Hyvää myös rightin laukaus ja se, että jäähyminuutit ovat olleet vähenemään päin viime vuosina. Yonkman lienee silti yksi ehdokas ensi kauden jäähykunkuksi. Tervetuloa anyway, Nolan Yonkman!

  Tässä vielä linkki Eliteprospectsiin: Eliteprospects.com - Nolan Yonkman

  Yonkman is a huge, defensive defenseman who can hit people with devastating force. Has a hard shot, but doesn't contribute much offensively. Has good leadership skills and will fight.
   
 19. Huerzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Donnerwetter S.p.A.
  Lainaus:
  Samat aatokset itsellänikin. Liigan linjaukset tietäen AHL/NHL-kovuuden siirtämisellä meikäläisiin peleihin ei saada kuin jäähypenkin pinta kiiltävämmäksi. Liikkuvuus se pahin kysymysmerkki. OK, ei viitasmikkokaan mikään raketti ollut, joten toivotaan, ettei tule hutia. Mielelläni olen väärässä ja toivottavasti mies tanssahtelee kepeällä jalalla myös jäällä, eikä tanssi vain luistinlambadaa kovien kavereiden kanssa. Ei ole lähtökohtaisesti ns. JYPin näköinen pelaaja.
   
 20. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Asshat
  Lainaus:
  Olis kelvannu. Pidän itse lähtökohtaisesti hyvänä hankintana JYPille, jos luistelutaito on edes jonkinlainen ja pysyy vauhdissa mukana. Eiköhän tuo ihan kivoja pommeja pysty välillä jakelemaan.
   
 21. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Oi, oi! Oli ihan pakko spämmätä tänne hehkutusta. Kertakaikkisen hieno kiinnitys JYPiltä. Ei mulla muuta, mutta eikö tossa ne tärkeimmät. Iso on kohlo. En haluaisi jäädä Komulaisena tms ton pakastimen alle. :)
   
 22. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Yonkman taitaa sopia aika sataprosenttisesti siihen mystisen miehen määritelmään, jota kutsutaan "hampaattomaksi kanukiksi". Jännä nähdä pääseekö alusta alkaen Liigan tuomareiden sylkykupiksi, joka istuu hipaisustakin jäähyllä vai onnistuuko pelaamaan omilla vahvuuksillaan läpi kauden.
   
 23. trivekku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, IFK
  Lainaus:
  Miten olisi Sean Gagnon, toki 99-00 oli erilainen tuomarilinja, nollatoleranssista tietoakaan, mutta tosiaan monta korstoa ei tule mieleen.
   
 24. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Mielenkiintoinen hankinta ja ainesta kulttipelaajaksi JYPin joukkueessa. Itseäni huolestuttaa jalkanopeus ja jäähyherkkyys. Liigassa, kun tuntuu kärsivän tuomaroinnista kovin helposti isommat kaverit ja nyt tämä iso kaveri on vielä ulkomaalainen, joka uskaltaa pudottaa hanskansa. Arto I. Järvelältä lähti jo varmaan varoituskirjelmä tästäkin huligaanista tuomareille...
   
 25. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  C-kirjainta kantanut useamman kauden aikana AHL:ssä, joten asennepuolelta ei varmasti tule Yonkmanin onnistuminen Liigassa jäämään kiinni. Eniten tosiaan mietityttää tuo miten riittävästi luistin liikkuu isommassa kaukalossa. Joka tapauksessa tyytyväinen täytyy olla hankintaan siinä mielessä että viime(kin) kaudella vitutti useaan otteeseen JYP:n pehmeys etenkin omalla maalinedustalla, kun Viitanenkin oli valtaosan kaudesta pois. Siellä on pari kooltaan suht isoa pakkia mutta ilkeyttä ei ole nimeksikään, viime kaudellahan tällä osastolla asenteeltaan selkeästi paras oli Pulli, joka ei mikään kovin iso körmy ole.