Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Nolan Yonkman – makuupaikkoja luvassa

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana TaiDoumi, 18.05.2015 klo 14.25.

 1. Suomi-Salama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kyllä tämä lämmittää niin paljon fyysisen kiekon ystävää, että piti tulla ihan pitkästä aikaa kirjoittamaan.

  Yogi ei välttämättä ole ihan sitä, mitä JYP ensisijaisesti pelillisesti tarvitsisi, mutta siitä huolimatta jatkosopimuksella on paljon hyviä puolia. Pahvi kannatti siis ehdottomasti tehdä. Tuo väriä halliin, toimii isähahmona joukkueessa, on pelote vastustajalle ja pelaa joka tapauksessa perusvarmaa oman pään peliä. Lisäksi tähän sopii jälleen kerran klisee "tiedetään varmasti mitä saadaan". Kyllä, tämä toi hyvää mieltä!
   
 2. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Minä olen edelleen sitä mieltä että JYP tarvitsi juuri tuollaisen fyysisen pelin oman pään isännän pelaavaan kokoonpanoon ja Yonkman tuttuna pelaajana oli paras mahdollinen valinta tähän joukkueeseen.
   
 3. Onnittelut Jyväskylään Yonkmanin jatkosta... Edellä mainittu "tiedetään mitä saadaan" pitää todella hyvin paikkaansa. Ja Yonkman on roolissaan Liigan parhaita. Kaikki tietää, että Liigan mittapuulla löytyy huippuluokan erityisosaamista. Liike riittää ja hoitaa myös peruspelaamisen varmasti. Jokaisessa joukkueessa pitäisi olla yksi Yonkman.
   
 4. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Tuo pakisto ei lähtökohtaisesti kestä Kaltevan loukkaantumista. Siinä vaiheessa ei auta Yonkmanin mörköilyt pätkän vertaa.

  Yonkmanin jatkosopimuksen edut tulevat siltä kantilta että JYPin valmennuksessa nähtäneen hänet hyvänä isähahmona ja mentorina nuorille pakeille.
   
  Viimeksi muokattu: 12.07.2016 klo 12.50
 5. Hyman Roth Jäsen

  Tämä oli todella hyvä sopimus saada aikaan! Olkoon kiekko nykyään olevinaan miten modernia ja hifiä tahansa, niin kyllä Yonkmanin kaltaiselle kaverille aina lopulta löytyy käyttöä.
   
 6. Hockey 24/7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Fights and Fighters
  Tulipa hyvä mieli Yonkmanin jatkosta. Kaksi vuotta johtajuutta ja kovuutta on hyvä. Nuorten on helpompi nyt liigaan tulla kun on isäntä heitä kopissa ja treeneissä opettamassa ja peleissä puolustamassa.
  A-rintaan legendaan lisää tarinaaa lisäämään.
   
 7. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Tuon 2-vuotisen sopimuksen myötä taitanee Yogibear lopettaa myös uransa JYP -paidassa, kun sopimus kahden vuoden päästä umpeutuu. Nuori pakkikaarti tarvitsi juuri Yonkmania tuohon ja siinä mielessä helvetin hyvä jatkosoppari. Nyt sitten katsotaan miten hyvin nuorukaiset pärjäävät ja tarpeen tulle reagoidaan täsmähankinnalla kesken kauden, jos kiekollisesti jäädään liikaa Kaltevan varaan.
   
 8. J.Shelley#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP,Toronto Maple Leafs.
  Ai jumalauta että maistuu! Sopimuksen pituus todella positiivinen yllätys, mutta olisi kyllä kiva tietää että millä mies saatiin pysymään Jyväskylässä? Huhuissa kuitenkin pyöri HIFK (Finleyn hankinnan jälkeen tosin eivät varmaan enään ollu Yogin perässä), Itävalta (taso niin ja näin, mutta hyvä liksa) ja jopa KHL. Noh, ei parane kysellä kun pian saa ei niin miellyttäviä vastauksia...

  Hieno mies, hieno joukkue.
   
 9. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Lainaus:
  Veikkaan että kysyntää nyt ei kuitenkaan ihan niin älyttömästi sitten loppupeleissä ollutkaan. Varmasti kyse oli siitä että Yonkman ja agentti mittauttivat arvonsa markkinoilla ja kun rahakasta KHL-sopimusta ei tullut (ja toisaalta JYPin meno vaikutti ihan hyvältä) niin sitten näin. Vähän ristiriitaiset fiilikset, pakkohan se on myöntää että Yonkmanin seisoskelua maalinedustalla on ihan hauska katsoa, mutta pelillisesti kuitenkin vähän köykäinen kaveri.
   
 10. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Minua mietityttää, minkä verran mies maksaa.. Toinen kausi lienee halvemmalla jolloin on se "virallinen mestaruudenjahtausvuosi" omissa kirjoissani eli sinne saadaan vähän enemmän pelimerkkejä.

  No jokatapauksessa Yonkmanin jatko on elintärkeää ensi ja sitä seuraavan kauden mestaruuden metsästykselle. Voi olla kallis mutta tiedetään mitä saadaan. Tälle helvetin iso plussa, isäntä on edelleen talossa!!
   
 11. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Veikkaan että neuvottelut ovat olleet luokkaa pohjois ja etelä -korea ☺ sen verran kauan tätä odotettiin. Hienoa että saatiin tämä ukko jatkamaan täällä, meille tarvitaan se alakerran pomo ja nyt se saatiin!
   
 12. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Varmaan loppupeleissä yllättävänkin kallis sopimus joukkueen mittapuussa ainakin, Yonkman on käytännössä melkein normaali peruspakki vain (toki hyvä semmoinen), mutta ei sen ihmeelisempi, mutta ne muut arvot jota edustaa ja antaa joukkueelle on semmoisia mitä on todella vaikea mitata rahassa. Jo se että kun mies on kentällä niin pelaajat saa työrauhaa enemmän on semmoinen joka auttaa paljon, sitten on ne johtajanominaisuudet ja myös markkina-arvo. Mieshän käytännössä antoi kasvonsa viimekaudella Valtralle ja varmasti tämä seikka jatkosopimuksesta painoi päälle, ehkä jopa osa palkasta tulee sieltä? Varmasti tämänkaltaiset pelaajat kuitenkin edesauttoi esimerkiksi tuota alkuvuodesta tehtyä 3 vuoden sponsorisopimusta Valtran kanssa ja tämän tyylisillä pelaajilla varmasti neuvottelut ei muidenkaan sponsoreiden kanssa heikkene ainakaan jatkossa.
   
 13. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kyllähän Yonkman näytti tänäänkin mitä varten on erittäin tärkeä pelaaja joukkueelle vaikka ihan jokainen ottelu ei välttämättä tunnu niin nappaavan, mutta silloin kun tarvitsee niin antaa sitä kovuutta. Tårkeä pelaaja mitä pitemmälle pelit menee..
   
 14. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Yonkman teki tänään juuri sen ainoan oikean mitä pitikin. Joukkue takuulla arvostaa. Liigan naurettavat linjaukset ovat vain niin syvältä.
   
 15. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Tällainen poliisi tarvittiin vuosien ajan ja nyt se saatiin. Perkele turpaan vaan olan takaa paskapäille, Yonkman!
   
 16. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Olihan meillä lockout kaudella vielä vähän kovempi seppä, Jody Shelley, mutta joo Yogi totta kai kokonaisvaltaisemmin tärkeä ja tekee pidemmän uran meillä.
   
 17. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Tärkeä hippastelu Yogilta. Ei ollut sattumaa, että voittomaali syntyi painin jälkeen. Näillä hommilla on niin iso henkinen vaikutus. Arvostan ja paljon.
   
 18. PeräkylänPena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joe Finley
  Sääli, että tästäkin tulee varmaan se 2 ottelua kieltoa. 100-0 se tappelu meni siitä ei käy kiistäminen.
   
 19. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tämä. Vituttaa jo etukäteen odotella täysin yliampuvia rangaistuksia. Toki Liiga voisi yllättää kerrankin posilla, mutta epäilen kun linjat on valittu.
   
 20. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  No tämä, ehkäpä yksi kauden parhaimpia otteluita ja rehti tappelu ja sitten jos tuommoisesta Show mitä on pystyssä ruvetaan rangaistuksia jakamaan niin on kyllä omaan perseeseen ampumista, Yonkmanille voisi jonkun palkinnon melkein antaa sen pelikielon sijaan.
   
 21. MiksaK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Pelin aikaisten tunnekuohujen laannuttua taklaus osuu varmaan olkapäähän ja vammat osumasta jäähän, mutta ei voi kuin arvostaa Yogia. Näillä teoilla näitä pelejä käännetään niin kuin nytkin.
   
 22. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mitä tähän sanoisi. Tuliko jotenkin muka velat maksettua? Tappelu oli turhanpäiväisin räpellysteatteri, joka piti käydä, että "tosimiesten hokikoodi" täyttyy. Taklaus oli sinänsä puhdas, mutta peli tilanteeseen, pelin luonteeseen ja pelin merkitykseen nähden täysin turha loppuun asti viety taklaus. Finley varmasti tiesi, mitä lähti hakemaan ja massaeron vuoksi tiesi myös selviävänsä tilanteesta voittajana.

  Joku voi nauttia näistä mahdollisesti työkyvyttömyyteen johtavista taklauksista, mutta itse en innostu. Minusta kyseessä oli vahingoittamisyritys ja sellaisiin pitäisi löytää joku lääke. Finley todennäköisesti naureskeli sankarina kopissa ja esitteli nenäänsä, joka ei edes verestänyt. Kertoo tarinaa, jossa olisi voittanut Yonkmanin, jos vaan ei olisi horjahtanut..
   
 23. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Valitettavasti kentällä ei ollut tuossa tilanteessa välittömään palautteeseen pystyvää kaveria. Hokikoodi olisi täytetty paljon paremmin heti, jos Yonkman olisi ollut kentällä. Nyt piti odotella, että roisto pääsee pois jäähyaitiosta... Teatteriksi en tuota sanoisi. Minun mielestä tuo, että molemmilla on aikaa oikea valmistautua koitokseen on turvallisempi ratkaisu kuin se, että kumpi on nopeampi heittämään hanskat tiskiin ja lyömään toista leukaan.

  En ihannoi turhia tappeluita tai väkivaltaa jääkiekkokaukalossa noin muutenkaan, mutta kieltämättä jäi harmittamaan Finleyn haluttomuus vastata teostaan. Kilpparit ja totaalialistuminen ekan koukun jälkeen ei ollut ihan mitä odotin. Yonkman voitti varmasti teollaan lähes jokaisen paikalla olijan arvostuksen.
   
 24. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Lainaus:
  Aika lailla sama itse taklaukseen ja jälkipyykkiin. Heti kun Finley meni istumaan aitioon tiesi miten homma hoidetaan ja kun kaukalosta lähdetään, niin lyödään kättä päälle.
   
 25. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Miksi Kalteva sitten meni tönimään Finleytä? Kun puhutaan kiekkokulttuureista, niin tässä näky ero. Pohjois-Amerikassa mennään päälle miettimättä tuleeko turpaan vai ei. Nyt otettiin näytöstappelu, mikä on säälittävää.