Nick Ritchie, Oulun Kärpät

  • 503 649
  • 3 209

AllBehind

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Juu kyllä tuolla turkulaisten ulinalla on on jo yksi popcorn-tehdas rahoitettu vuoden päiviksi.
Ilman värilaseja ja neutraalina fanina, kyllä puolen suomen väkinäinen naurettava Big Dickin puolustelu aiheuttaa enemmän popcorni-ilmiötä. Siksi tänne eksytään, kun saa ulvonauraa luokattoman hankinnan väkinäiselle puolustamiselle.
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ai että, hienosti meidän Makke on päässyt rikun ja kärppäfanien ihon alle.

Ritchien ja Nurmen ero on siinä, että toinen tekee omalle joukkueelle edullisia ratkaisuja

Kuntopuntarin perusteella Ritchie on ollut hyödyllisempi Kärpille. Taisi tuo teko hieman herätellä muuta joukkuetta ja se on näkynyt parantuneessa peli-ilmeessä.

Pelikiellon jälkeen Ritchie tulee olemaan suuri vahvistus Kärpille. Usko pois.
 

Vyuola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Roki
Ilman värilaseja ja neutraalina fanina, kyllä puolen suomen väkinäinen naurettava Big Dickin puolustelu aiheuttaa enemmän popcorni-ilmiötä. Siksi tänne eksytään, kun saa ulvonauraa luokattoman hankinnan väkinäiselle puolustamiselle.
Eikai täällä kukaan väkinäisesti omaa puolusta? Teko on avattu ja juteltu täällä, eikä kukaan tuon tempun puolella ole, värilasit tai ei, meni yli, mutta verrattavissa olevaa perseilyä on tapahtunu tällä kaudella muiltakin, ja tulee tapahtumaan, oli se sitte taklaus, lyönti, tai mikä tahansa.

Ei edes mennä aikoihin, kun Melartti ei osannu sitoa kunnolla luistimia, ja oli pääasiassa vaan haitta itselle ja muille, silloin ifk palstalla puolustettiin Ilarin temput ja ylistettiin, kuinka kova luu on, nyt kun oppinu parin vuoden sisään pelaamaan, on eri ääni kellossa joka puolella.
 
Seuraavassa pelissä tulee pari - kolme putipuhdasta pommia Nurmeen. Sillä se on kuitattu, jos tissiposki ymmärtää olla provosoimatta loppu peliä. Jos ei niin sen jälkeen voi tulla vielä pari pusua lisää. Siitä puhtaasta kunnon taklauksestahan Nurmen oma kasetti petti ja alkoi loputon hiillostaminen. Tervetuloa TPS seuraavaan Kärppä peliin.
Ei kannata Nurmea ajella edes puhtaasti,parempi kun jättää rauhaan.
Nurmi kun sen filmaamisenkin osaa

Kaks sekunttia ja lennät perseelleen, kaikki tietää sen
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Vähän kyllä itseä jännittää nuo Ritchien lausunnot. Miehellä on pitkä NHL-ura takana ja muutama miljoona tienattuna. Ei välttämättä mikään pakko enää yrittää vakuuttaa ketään mistään.

Mikä hitto estää, että Ritchie pimahtaa uudestaan ja alkaa esim. jahtaamaan Makkea 27.1? Toki on tuomarien erityistarkkailussa, mutta ei nekään ihmeisiin pysty. Tilanteet tulee nopeesti ja pahasti voi käydä, jos vedetään esim. puun takaa vastapalloon, vaikka pitäisi päätä ylhäällä.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Tämähän se olisi. Tuossa Ritchien ensimmäisessä taklauksessa, kun olisi jäänyt filmaamaan ja kierimään olisi Nick lentänyt pihalle.
Tämähän se on ongelma Liigan tuomaroinnissa. Puhtaasta taklauksesta tai muusta vastaavasta teosta voit saada rangaistuksen ja jopa ulosajon, jos vain Juhaa sattuu sattumaan leukaan. Inhottavaa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kun Nurmi puhui medialle -> Itkemistä ja neiteilyä.

Kun BIG DICK NICK puhui medialle -> On se äijä!

Mistä tämä "big dick nick" nimitys tulee? Lähinnä kiinnostaisi onko se ollut jo rapakon takana vai kärppä/tepsifanien keksimä?
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken Kärpät
Pääpointit Ritchien haastiksesta:

1. Ruskon LEJJONALTA ei pyydellä anteeksi

Pääpointit päättyvät tähän.

Itse olisin toivonut jonkinlaista pahoittelua siitä, että aiheutti mediamylläkän, otti femman & pekkaa, ja loukkasi kauhean monen turkulaisen + jatkoajan huippukolumnistin fragiileja tunteita. Tekohan ei toki ole hyväksyttävä, eikä sitä ole hyväksynyt ainakaan mun pelikiellon aikaisen lukutaidon mukaan kärppäleiristä kukaan, pl. yksi vähän ruosteisemmilla ja/tai alkon huuruisilla rattailla operoinut kirjoittelija, vaikka Makkekylästä niin kovasti yritetäänkin väittää.

Ritchie voi olla loppukaudella joko aivan sysipaska tai sitten todella hyvä. Sitähän ei tässä kohtaa vielä tiedä kukaan. Joka tapauksessa Nick on tuonut jäätävän määrän mielenkiintoa jo usemman vuoden alakulosta kärsineeseen Kärppien seurantaan.

On myös aivan mahdollista, että Nickin pelit ovat seuraavan töppösten kohtaamisen jälkeen Suomessa ohi. Mä en ihan ymmärrä miksi joidenkin mukaan Nurmi ei "uskaltaisi" pelata tuota peliä, rasvarotathan nauttivat kun pääsevät yrittämään uudelleen kuumentamista huippuunsa viritetyllä kilpparinopeudella. Nurmihan tuon edellisen tilanteen vei, jos jätetään pois laskuista kaikki muu kuin jäähyminuutit. Tuossa on hyvä testi Ritchien pään kestävyydelle. Voi tehdä Nurmesta kilon palasia, jolloin tarina tulee vääjäämättä rumaan päätökseensä, tai sitten ohittaa koko keissin olkia kohauttaen. Mielenkiinnolla odotan.

Mitähän te turkulaiset ylipäätään odotatte kärppäfaneilta tällä jatkuvalla tässä osiossa tapahtuvalla vinkumisella? Banderollia Ritchien työsuhteen päättämiseksi? En ole käynyt, enkä aio käydäkään, teidän osiossa katsomassa mitä Head & Shoulders -poliisin mainiosta ja vastapelaajaa kunnioittavasta taklauksesta ollaan sanottu, mutta jos siellä, tai "TPS:n johtoportaassa", ei vaadita hänelle tasan samaa mitä se sitten onkin mitä täältä ja Kärppien johtoportaalta vaaditaan, voitte kääriä kaksinaismoralisminne rullalle ja työntää sen omaan henkilökohtaiseen turkuunne, EDELLEEN mieluusti siellä omassa osiossanne.
 

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
Ritchien haastattelusta se kävi ilmi miksi tämmöinen tapahtuma kävi. Tarunhohtoisessa tuollaiset kaverit (Nurmi) tietävät mitä tekevät ja ovat myös sitten valmiina, kun on aika vastata teoistaan. Täysin erilainen kulttuurihan täällä Suomessa on vallallaan, mutta ei poista sitä, että Ritchien teko oli tyhmä tuohon tilanteeseen ja näin ei voi Liigassa tehdä.

Kyllä itselleni alkaa nämä aivan saatanan väsyneet provoilut tässä ketjussa riittämään. Koittakaahan siellä Turussa malttaa siihen seuraavaan Kärpät-TPS matsiin, niin päästään keskustelemaan Nickin esityksistä pelikiellon jälkeen. Eiköhän me taas jotain keskustelun aihetta silloinkin keksitä.
 

M10

Jäsen
Uskallan väittää, että Ritchie tulee olemaan vielä väkevä vahvistus Kärpille. Pakkolepo ja tottuminen Suomen oloihin tuli hyvään paikkaan. Tehnyt varmasti ainoastaan hyvää katsella meininkiä vähän katsomon puolelta. Tuo Nurmesta avautuminen sen sijaan on häneltä tietoista eräänlaisen sotatilan luomista ja asetelmien hakemista. Tällaisessa ympäristössä kanadalaispelaaja on yleensä parhaimmillaan, toisin kun eurooppalainen menee ehkä vähän pois tolaltaan.

Tämä episodi on saanut ihan liian suuret mittasuhteet ja Ritchien tuomitseminen flopiksi on hyvin hätäistä. Toki tunteen vallassa sitä tulee kommentoitua mitä sattuu ja internet on sille sopivan turvallinen alusta. Ritchiestä minulla tulee mieleen muuan Sean Gagnon, joka Jokereissa sikaili läpi runkosarjan hankkien pelottavan maineen. Lopulta Gagnon keskittyi keväällä pelaamiseen ollen pudotuspeleissä täyttä kultaa narreille. NHL-mies Ritchie voi tehdä täysin saman tempun, eikä tämä edes yllättäisi.
 
Viimeksi muokattu:

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
En jaksaisi lähteä tähän jankkaukseen, mutta mikä vittu siinä on että on aivan pakko tulla aukomaan päätä vieraan joukkueen osioon, kun teillä turkulaisilla on se oma Nurmi -ketjunne jossa voitte ylistää ko. pelaajaa maasta taivaaseen, ilman yhtään ärsyttävää Kärppäfania mailla halmeilla? Vai sekö se siinä onkin, että siinä ketjussa ei ole yhtään provo(tt)avaa Kärppäfania...
Olen kyllä täysin samaa mieltä Aleesan kanssa.
Täällä vierailu ei aiheuta muuta kuin pelikieltoja, tietyille TPS kirjoittajille.
Sitä paitsi aihe on jo loppuun kaluttu. Odotellaan seuraavaa Kärpät-TPS peliä, joskos sen jälkeen olisi jotain uutta kirjoitettavaa.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näin ulkopuolisen silmin katsottuna tuosta Ritchien tempusta on noussut ehkä suurempi haloo mitä pitäisi. Omasta näkökulmasta kyseessä oli vaan koulutusta Nurmen suuntaan, eikä kyseessä ollut edes mikään äärimmäisen likainen temppu tai vahingoittamisyritys, mitä nyt on sattunut joskus, missä halutaan oikeasti satuttaa vastustajaa. Okei, Nurmelta lähti kypärä, mutta Ritchiellä on hanskat kädessä pehmentämässä iskuja. Jo pihapeleissä hakattiin kavereita hanskat kädessä kun hermot meni, eikä siinä ollut mitään tarkoitusta vahingoittaa toista, vaan nöyryyttää. Ei hän lähde millään paljain nyrkein takomaan. Jos tuossa olisi halunnut vahingoittaa Nurmea, olisi luultavasti jälki ollut erilaista ja eri tavalla tehtyä, eikä mitään tökkimistä hanskat kädessä. Välillä läikkyy ja ihan ymmärrettävää, että ikänsä Pohjois-Amerikassa pelannut hämmästelee kohua, kun siellä tuommoiset on suht arkipäivää jääkiekossa ja härnääjille käy yleensä kusiset ja niitä koulutetaan. Ehdottomasti ulosajon arvoinen suoritus, mutta noin pitkä pelikielto on ylireagointia. Kulttuurieroja. Jännä nähdä, mitä seuraavassa kohtaamisessa tapahtuu.
 

Ukkopekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Carolina Hurricanes
Ritchien haastattelusta se kävi ilmi miksi tämmöinen tapahtuma kävi. Tarunhohtoisessa tuollaiset kaverit (Nurmi) tietävät mitä tekevät ja ovat myös sitten valmiina, kun on aika vastata teoistaan. Täysin erilainen kulttuurihan täällä Suomessa on vallallaan, mutta ei poista sitä, että Ritchien teko oli tyhmä tuohon tilanteeseen ja näin ei voi Liigassa tehdä.

NHL-rotan temppuilu aiheutti poikkeuksellisen reaktion: ”En ole koskaan ennen tehnyt tätä” Iltalehden juttu, jossa Kevin Bieksa perkaa Panthersien "rottaa" Nick Cousinsin temppuilua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös