NHL16 – Hockey Ultimate Team

  • 211 714
  • 1 561

Up089

Jäsen
Suosikkijoukkue
FLA, JYP, KeuPa HT
Vihdoin itsekkin sain rämmittyä ykköseen kahden umpisurkean kakkosdivarikauen jälkeen. Ihme juttu sinänsä kun nyt nousun yhteydessä viimeiset 4 peliä sain pidettyä nollat joka pelissä, ei siis mitään ongelmia. Kuin taas edellisellä kaudella omiin soi useasti 4+ maalia.

Oma jengi:

TOTW Zuccarello (A) - Duchene (C) - Pavelski (A)
Parise - Kesler - TOTW Eriksson
Sharp - Hertl - Pominville
Vanek - Koivu - Niederreiter

Byfuglien - Burns
Ekman-larsson - Boychuk
Myers - Voynov

Dubnyk
Halak

Tarkoitus olisi hankkia seuraavaksi Boychukin tilalle Suter, joka on ainoa puuttuva Wildin joukkueesta. Jos jollain olisi myytävänä esim. rahalla tai vaihtaen niin pistäkää YV.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Mitäköhän helvettiä nyt taas kerran. Avasin pakkoja ykköstilillä, kun menivät yli sen 50 rajan ja peli alkaa huutamaan Failed to retrieve data-ilmoitusta. Lopulta sain yhden hopeapakan auki ja perään sitten tuon kultapakan joka tulee joka viikko ennakkotilauksen takia. Tauotta failed-ilmoitusta kun yritän joko pikamyydä kurakortteja tai siirtää niitä kokoelmiin. Ulos hutista ja lopulta koko hutti ei aukea kun tulee se saakelin Failed-ilmoitus. Käynnistin koko pelin uudestaan ja pääsin peliin sisään. Lähetin kortit kokoelmaan ja nyt ne ovat kadonneet kuin pieru saharaan. Ei ole iso raha, mutta kyllä mulle tuo ylimääräinen tonni kelpaisi. Toivottavasti samat ei käy jonkun kalliin pelaajan kanssa joku kerta, se voisi vituttaa jo oikeasti.

On tää hieno peli.

Edit: Nyt hävisi sitten lähes koko Utica Cometsin rosteri taivaan tuuliin, kun treidasin tuon toiselle tilille ja lähetin kokoonpanoon. Kiitos EA.

Älkää siis tehdä MITÄÄN tällä hetkellä HUT:ssa. Ainakaan Xbox Onen puolella.

Edit: Jätin EA:n aspalle soittopyynnön, joka soittikin heti kun olin selaimen sulkenut. Kertoivat että kikka1 on myydä joku turha kortti huutojen kautta tai 2: pikamyynnillä. Möin yhden kortin huutokaupan kautta ja kortit ilmestyivät tililleni takaisin.

On tää melkoista :D
 
Viimeksi muokattu:

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
On tullut tosiaan noita pakkoja kerättyä nyt ihan todenteolla taas vaihteeksi. Erona yleiseen pakankeräämiseen on se, että lainailuja ei ole liiemmin tullut harrastettua (pl. Carolina sekä Columbuksesta Bobrovsky ja Johansen), joten hieman hidastempoisempaa puuhaa paikka paikoin. Tosin nyt kun on päässyt näihin keskikalliisiin kokoelmiin jo käsiksi niin profitin tekeminenkin on helpompaa. Esimerkiksi äsken kerätessäni Coloradoa bongasin Landeskogin marketista 22k hinnalla ja hetihän se lähti mukaan (LPS siis herralla 38k) ja myyntiin lähti juurikin tuolla 38k hinnalla, jolla on vieläkin marketin halvimpien joukossa. Eilen tuli bongattua TOW-Pacioretty, jonka sain itselleni hintakilpailun jälkeen 122k hinnalla ja myytyä eteenpäin puolestaan 145k:lla. Hitaasti, mutta varmasti siis eteenpäin.

Kokoelmia on tullut kerättyä 17 NHL-joukkueen verran (+ All-Starsit) ja vieläkin antaa ne parhaimmat pelaajat kyllä odotuttaa itseään. Oikeastaan vasta äsken Coloradon pakkoja avatessani tuli ensimmäinen pelaaja meikäläiselle, joka sai jo hymynkin huulille kun Ryan McDonagh hypähti pakasta ruudulle. Tuon lisäksi ns. keskikovista nimistä on tullut Marian Hossa (x2), Daniel Sedin, Kyle Turris, Marc-André Fleury, Justin Faulk, Jaromir Jagr sekä Nick Foligno. Paljon on siis riittänyt niitä "ihan hyviä", mutta ne tähdet loistavat poissaolollaan (pl. McDonagh sekä Fleury). Noh, jospa niitäkin vielä alkaisi tipahtelemaan.

Seuraavana keräilyn alle sitten NYI tai Ottawa, joten eikun vaan keräämään taas kolikkoja..
 

Cream

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Jesse Niinimäki
Ei ole tullut noita tarjouspaketteja osteltua, mutta nyt tuli sorruttua kun joukkueiden keräilyssä nousi ikäänkuin seinä vastaan pucksien suhteen. Ihan tyytyväinen voi sortumiseen olla kun pakka maksoi sen 50 kiloa, ja sisälsi Malkinin, TOTW Doanin ja Crawfordin.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Pistetääs oma HUT tiimi millä riekun 1 divarissa. Nuottitiimihän tuon on melkein, mutta Tarasenko uupuu kun maksaa maltaita kunhan saan kerättyä puksit niin Oshie lähtee deleteen.

Koodi:
Steen TOTW (A) - Backes (C) - Oshie
Schwartz - Stastny - Berglund
Pääjärvi - Lehterä - Jaskin
Brouwer - Ott - Reaves


Jbo - Pietro (A)
Gunnar - Shattery
Lindbohm - Parayko


Allen
Elliott

Kierrättäny kentällä: Fabbri, Brodziak


Salary Cap 65,2850milj.$
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Mitä helvettiä tälle pelille on yht´äkkiä tapahtunut? Treidailen hopeajoukkueita tuossa ja kun lisään ne sieltä inboxista omaan kokoelmaan, joukkue kyllä kirjautuu kerätyksi, mutta kortit katoavat tuhkana tuuleen. Kortit saa takaisin kun myy jonkun kortin markkinoilla, mutta nyt löytyi taas uusi ongelma: Laitan toisen tilin kortit myyntiin, lähetän tuon hopea joukkueen sinne ja peli sanoo joko "Failed to retrieve data"ja heittää ulos HUT:sta kun treidin lähettää tai sitten "Card is no longer available for auction" kun yritän hyväksyä treidin sillä toisella tilillä. Osa treideistä menee läpi, osa ei.
 

Bacon

Jäsen
Mitä helvettiä tälle pelille on yht´äkkiä tapahtunut?...
Itsehän en jaksa yllättyä enää mistään. Lisää bugeja tulee neljä kertaa kovempaan tahtiin kuin niitä keretään korjaamaan. Tää koko peli on kyllä niin buginen paska, että tuskin kerkeävät seuraavaankaan änäriin kaikkea korjaamaan.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Itsehän en jaksa yllättyä enää mistään. Lisää bugeja tulee neljä kertaa kovempaan tahtiin kuin niitä keretään korjaamaan. Tää koko peli on kyllä niin buginen paska, että tuskin kerkeävät seuraavaankaan änäriin kaikkea korjaamaan.
No nyt kortit muka ilmestyi sinne tilille jossa hylkäsin ne treidit ensin hyväksymisen jälkeen ja sain kokoelman kasaan. Siltikin 5 korttia puuttuu kokoelmasta, vaikka ennen kun myin tuolta kortin, se kokoelma näytti joukkueiden kohdassa 21/21, mutta kun klikkasi joukkuetta 16/21. Osa korteista palautui sinne vanhalle tilille, josta ne treidasin.

Alkaa olla aika sanaton olo.

Edit: No nyt yht´äkkiä kaikki kortit ilmestyi mun tilille takaisin. Huikeeta!
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Jätin EA:lle soittopyynnön ja nopeasti tulikin soitto jälleen suomalaisesta palvelusta. Selitin tapahtumat ja aspan jannu lupasi laittaa raportin eteenpäin pelikehittäjille. PS4 puolella kuulemma samaa ongelmaa nyt treidausten kanssa ja nämä ongelmat ovat ilmestyneet peliin ihan äskettäin.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ja seuraava bugi. Ostin John Scottin Allstars-kortin ja löin kokoelmiin. Kortti hävisi kuten "pitikin" ja myin kortin. Kortti ilmestyi kokoelmiin, mutta kun sitä yrittää lisätä kokoonpanoon, peli sanoo ettei osiossa ole yhtään korttia.

Vittu tää on jäätävää oikeasti, enkä puhu nyt menossa olevista kireistä pakkasista.

Edit: Konsolin buuttaaminen auttoi. Mutta eihän tää nyt jumankauta voi näin jatkua.
 
Heh, nyt on kyllä EA päättänyt, että meikäläisen kolme kautta kestänyt visiitti ykkösdivarissa on ohi. Viimeiseen viiteen peliin pelkkää kuraa, joskin yhdestä ottelusta onnistuin kairaamaan voiton. Omien veskareiden torjuntaprosentti huitelee jossain 75% kieppeillä ja vastustajien veskat torjuilee mailallaan yläkulmavetoja.

Edellinen ottelu oli kyllä kaikkien aikojen omituisin. Laukaukset oli mulle 28-11, peli 1-4. Tein toki tuossa pelissä kolme maalia, mutta kaksi hylättiin korkeana mailana, vaikkei toinen ollut nähnytkään korkeaa mailaa. Lisäksi taisi olla neljä tolppaa avopaikoista + puolenkymmentä läpiajoa, joista pleksit paukkuivat. Ainoan maalini tein, kun vastustajan veska avasi pelin suoraan meikäläisen lapaan. Jäähyjäkin tuli, meikäläiselle. Tosin botti nappasi kolme, joista kahden aikana kaveri upotti suoralla vedolla viivalta ilman maskia ja toinen vielä ranteella. Yksi maaleista tuli, kun mun alimmalta mieheltä lyötiin maila kädestä ja vastustaja läpi. Kaikki syötöt menee päin persettä, eikä todellakaan sinne, mihin tatilla suuntaan. Viimeinen maaleista tuli, kun koitin laidasta syöttää viivalle, jostain käsittämättömästä syystä syöttö lähti jälleen kerran pakkien välistä, kaveri läpi ja nipsnaps. No, viisi peliä jäljellä ja neljä voittoa riittäisi paikan säilyttämiseen.

Laitetaan vielä jengi tällä hetkellä:

Galchenyuk - Kopitar - Vrbata
Cogliano - Bergeron - Grabner
Huberdeau "A" - Bjugstad - Frolik
Martin - Boyle - Stewart

J.Johnson - Gudbranson "C"
Hamhuis - Jones
Hamonic - Klingberg

Halak
Talbot

Chunky tuli ykkösen vasemmaksi laidaksi, kun siellä on epäonnistuneita ukkoja jo kymmenkunta, kellään ei tunnu homma natsaavan Kopitarin ja Vrbatan kanssa. Kakkonen on aivan timanttia ja jengin paras ketju hyökkäyssuuntaan. Kolmonen oli pitkään ilmiliekeissä, mutta viime peleissä keskiarvo on ollut -2. Käsittämätön muutos, kun alkuun homma luisti kuin ajatus. Neloseen Stewartin tilalle kaipaan jotain muuta. Puolustus on ok, joskin Klingbergillä on vaikeuksia omassa päässä ja J. Johnson kerää käsittämättömän paljon miinuksia verrattuna pakkipari Gudbransoniin. Alusta asti mukana ollut kaksikko on pelannut kokoajan yhdessä pl. erikoistilanteet ja tehotilastossa on käsittämätön 30 pykälän ero Gudbransonin hyväksi. Maalilla Talbot on tähän mennessä "paras" veskari, joka on mukana ollut. Torjuntaprosentti ei ole samaa tasoa, kuin parhailla, mutta jostain syystä PMK ja voittoprosentti on selvästi paras. Nyt otettiin uudestaan kokeiluun Halak, mutta kyllä toista veskaria kaivataan.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lisää bugeja.... Ollut ainakin itselläni koko pelin ajankin tämä ongelma. Lähes jokaisena päivänä en saa välittömästi HUT:tiin tullessa päivittäistä kolikkopalkintoa, vaan siinä pitää kikkailla, menemällä pois HUT:sta ja sulkemalla koko sovellus ja konsoli ja sitten, jossain vaiheessa ne ovat sitten tulleet kuitenkin. Eilen pelailin tuossa 16-17 aikaan ja ei tullut päivittäisiä kolikoita ja unohdin sitten illalla kokeilla uudestaan. Tänään näytti vielä pari tuntia sitten, että 2pv ollaan putkeen käyty, joka sekin on virheellinen, mutta nyt ollaankin muka ekaa päivää putkeen HUT:ssa.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
@Kulkija Itselläni meni myös yhden tilin päiväcoinsit jostain ihmeen syystä nolliin.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Edellinen ottelu oli kyllä kaikkien aikojen omituisin. Laukaukset oli mulle 28-11, peli 1-4. Tein toki tuossa pelissä kolme maalia, mutta kaksi hylättiin korkeana mailana, vaikkei toinen ollut nähnytkään korkeaa mailaa. Lisäksi taisi olla neljä tolppaa avopaikoista + puolenkymmentä läpiajoa, joista pleksit paukkuivat. Ainoan maalini tein, kun vastustajan veska avasi pelin suoraan meikäläisen lapaan. Jäähyjäkin tuli, meikäläiselle. Tosin botti nappasi kolme, joista kahden aikana kaveri upotti suoralla vedolla viivalta ilman maskia ja toinen vielä ranteella. Yksi maaleista tuli, kun mun alimmalta mieheltä lyötiin maila kädestä ja vastustaja läpi. Kaikki syötöt menee päin persettä, eikä todellakaan sinne, mihin tatilla suuntaan. Viimeinen maaleista tuli, kun koitin laidasta syöttää viivalle, jostain käsittämättömästä syystä syöttö lähti jälleen kerran pakkien välistä, kaveri läpi ja nipsnaps. No, viisi peliä jäljellä ja neljä voittoa riittäisi paikan säilyttämiseen.

Näköjään muillekkin osuu näitä. Itselle vähän useammin ja 90% peleistä jotka häviän on juuri tämänkaltaista sontaa. Siksi peli on ja pysyy hyllyllä, ei oma pääkoppa kestä tollasta pelleilyä, koska eihän tossa ole mitään realistista. Tai joo joskus häviät pelin oikeassakin elämässä vaikka pelaat paremmin, mutta kun noita tulee päivässä useita. Jos pelaan päivässä vaikka 10 peliä, niin ainakin kolme ovat tälläisiä, joskus pystyn vääntämään niistä hikisen voiton järkyttävän painostuksen jälkeen.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Hömmm, mitäköhän helvettiä nyt taas vaihteeksi? Keräilin tuossa äsken NHLguidesin pelaajalistan mukaan Rangersin alta pois ja kun olin kaikki pelaajat ostanut, kävin ihmettelemään, että missähän pakat mahtavat olla? Noh kävin omissa kokoelmissa katsomassa ja näyttää, että olen kerännyt 35/37 korttia kokoelmasta, mutta esimerkiksi kaverin boxilla näyttää, että kokoelmassa ei ole muuta kuin 35 korttia, joten mitäköhän nyt taas? :DD Kävin kortti-kortilta koko kokoelman moneen kertaan läpi NHLguidesin listan mukaan, mutta kun ei vain ole sellaisia kortteja joita minulta uupuisi (pl. TOW-Lindberg, mutta eihän se nyt saatana voi tuollaisesta olla kiinni, vai voiko? Ja ketä olisi se toinen puuttuva palanen sitten?)!

Apua kaivataan...

e. EA:n tukichatissa käyty jutustelemassa ja samaa paskanjauhantaa kuin aina ennenkin.. "Juu me pistetään ongelma eteenpäin spesialisteillemme ja ongelma korjataan varmasti ASAP..."

Ja ainiin, en saa myydä kokoelmaa pois ennen kuin ongelma on korjattu, koska "eihän me muuten nähdä, että oletko sinä kerännyt sen kokoelman vai et..". Vittu jee.
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
@FutureHockey Oletko laskenut ne pelaajat sieltä listasta? Pelihän hukkaa nyt kortteja niin XbOnella kuin PS:lläkin, kun niitä lisää kokoelmiin ja ne ilmestyvät sinne kun myy kortin markkinoilla. Viikonloppuna on tosin tulossa uusia pelaajia kultakorteiksi, yksi näistä ollee Dylan McIlrath, jonka hopeakortti saa upgraden ja myös sarjataso vaihtuu AHL:stä NHL:n. Ettei nyt vaan EA olisi jo ennakkoon mennyt tekemään sinne tilaa noille korteille ja kokoelmia ei voi täyttää, kun nuo bugaa jotenkin. Ei yllättäisi tämä.
 

Ronikki73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ostin sitten Bobby Hullin... Ostaessa oli vielä LW, sitten sitä ei näkynyt kokoelmassa, sit näkyi, mut ei saanut pantua joukkueeseen, ja sitten se oli muuttunut vielä jossain välissä sentteriksi?! Ja pelaajia häviää koko ajan kokoelmista... Olis aika jo korjata tämä jaska...
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
@lake79 olen laskenut ja tosiaan ealta sanoivat että parilla muullakin ollut ongelmaa. Ja äsken laittoi kaveri viestiä, että hänellä on Winnipegin kanssa täysin sama ongelma eli kaksi korttia uupuu edelleen..

Laskettu on ja kaikkia kikkoja on yritetty, ee auta...
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ostin sitten Bobby Hullin... Ostaessa oli vielä LW, sitten sitä ei näkynyt kokoelmassa, sit näkyi, mut ei saanut pantua joukkueeseen, ja sitten se oli muuttunut vielä jossain välissä sentteriksi?! Ja pelaajia häviää koko ajan kokoelmista... Olis aika jo korjata tämä jaska...
Tää peli alkaa muuttua huikeammaksi ja huikeammaksi kokoajan. Myy ihan mikä tahansa kortti markkinoilla, käynnistä konsoli uusiksi ja sun kortti pitäisi olla kunnossa.

Mulle kävi samat Allstars-Scott-kortin kanssa ja tuo kikka auttoi. Tosin pelipaikkoja en muista vaihdelleen.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
@FutureHockey EA on lisäämässä peliin lisää kultapelaajia oliko nyt päivän-parin sisään, esim. Arizonan Duclair ja Domi. Huikealla EA:n logiikalla peli laskee nuo tulevat kortit jo kokoelmaan kuuluvaksi, vaikkei niitä ole edes pelissä vielä. Eli ei taida kokoelmien kerääminen onnistua juuri nyt.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Onkohan tuo sitten syynä juuri kaverinkin ongelmiin? Että Winnipegillä olisi tulossa Ehlers ja Burmistrov? Ei saatana mitä paskaa!

@Götze
 

NiksuP

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, Travis Zajac, Jukka Peltola
Onkohan tuo sitten syynä juuri kaverinkin ongelmiin? Että Winnipegillä olisi tulossa Ehlers ja Burmistrov? Ei saatana mitä paskaa!
Todennäköisesti. Veikkaan, että uudet kortit tulee pakkoihin pe-la yönä kello kahden aikaan. Ja aluksi voi joutua jostain 80 kok pelaajastakin maksamaan sen 5-10k, jossei mitään spessupakkaa tule.
 

Ribals

Jäsen
Draisaitle sai upgraden, niin ihan kivasti nousi tuon 1totwin arvot. Ennen oli 80, nyt 87. Saatu kokoelmapakasta, joten tämä kelpaa oikein hyvin!
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Jahas. 3 tiliä mennyt nolliin päiväkolikoissa nyt sitten, ilman että olisin unohtanut käydä niitä noukkimassa. Kiitos EA, 20k hei hei.
 

A Siente

Jäsen
Näköjään HUT taas alhaalla PS4 puolella. Onneks on muitakin (toimivia) pelejä. Noh, toivotaan että saavat korjattua, niin pääsee illemmalla keräämään loput pelaajat Columbuksen joukkueesta. Vasta 9 joukkuetta saanut keräiltyä..

Edit: Se toimii sittenkin. Kaksi kertaa piti käynnistää peli uudelleen, että sai HUT:n avattua. Tosin ei löydy vastustajia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös