NHL-työsulku

  • 405 525
  • 2 608

solamnic76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlos Tevez... siis punaistako pitää kumartaa?
Re: Re: Re: Mitä Bettman sanoi?

Viestin lähetti Shammy Agitator
Näin hän vastasi toimittajan teoreettiseen kysymykseen, itse puheessaan hän totesi yksiselitteisesti, että viimeinen sopimustarjous ei ole voimassa. Siellä on neuvoteltu ympärivuorokautisesti viikkotolkulla ja on aivan varmaa ettei Bettman perunut kautta ennen kuin tilanne oli toivoton ja asiasta oli sovittu kaikkien seurojen kanssa.

Olet väärässä. Ensinnäkin kyseessä oli kaksi eri kysyjää. Gary sanoi että ensikautta varten tarjous ei ole enää pohjana, ja että paras tarjous on jo nähty.

Mutta erään toimittajan kysymykseen hän sanoi että kausi voisi teoreettisesti alkaa jos pelaajayhdistys hyväksyy tarjotun sopimuksen 24 h kuluessa. En ole salaliittoteorioiden kannattaja, mutta minuun tuo vastaus iski ja sai minut ihmettelemään. Jos ollaan tosissaan perumassa kautta, vastataan ettei ole enää mitään mahdollisuuksia... ei niin että no jos he nyt tulevatkin järkiinsä tosi pian niin kausi alkaa...



Tuntuu, että Solamnic76:lla on omaisuus kiinni siinä, että änäri alkaa, niin epätoivoista jahnaamista tämä on. Koko ajan on tiedetty, että peli on siinä kun Bettman tulee ja peruu kauden. Goodenowilla taas ei ole varaa tehdä itsestään enää yhtään suurempaa pelleä, ainoa teoreettinen mahdollisuus kauden alkamiselle on se, että pelaajayhdistys ilmoittaa hyväksynsä tänä aamuna hylkäämänsä viimeisen tarjouksen. Enää ei neuvotella!

Goodenow pelasi väärillä korteilla ja hävisi. Hän tulee saamaan kenkää joka tapauksessa. Saako hän kenkää 24h sisällä ja sopimus hyväksytään on mielestäni se oikea kysymys. Goodenowista asiat eivät ole enää kiinni.

Mitä tulee persoonaani, omaisuuteeni tai epätoivoisuuteeni niin ne ovat sivuseikkoja. Minun perse ei ole NHL:llästä kiinni, eikä itseasiassa sen alkaminen tai alkamattomuus juuri kiinnosta. Minusta Bettmanin vastaus oli NHL:än ultimatumlinjaan sopimaton.
 

solamnic76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlos Tevez... siis punaistako pitää kumartaa?
Viestin lähetti Hai
Joku epätoivoinen pelle ( jota ei todennäköisesti edes kiinnosta sinänsä NHL vaan se että muut joukkueet heikentyisivät mikä on muuten niin tyypillistä suomalaista ajattelutapaa kuin olla ja voi ) voi tähän kenties uskoa mutta kukaan muu ei.

Aika kornia alkaa pellettelemään, eikö sinusta?

EDIT: Ihan kuriositeettinä, tämä on jo toinen otaksuma tai heitto minua kohtaan. Joku saattaisi sanoa että ihan vittuilua. Ei sen puoleen että jotkin munattomat nimimerkit merkitsisivät minulle lutikan paskaa enempää, mutta kummeksuttaa jos täällä yleisesti ollaan näin matalaotsaista porukkaa.
 
Viimeksi muokattu:

Draco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti cobol
Näytti olleen Kummolakin varma NHL-kaudesta:

Kyllä tämä on
minulle lievä shokki, Kummola tunnusti.

Helvettiäkö se nyt Kummolalle tekee pelattiin siellä tai ei. Saisi olla vaan mielissään, tulee maajoukkuesäpinöistä paljon kovempitasoiset.
 

rossoblu

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Viestin lähetti mixu
... toiseksi minua on ärsyttänyt suunnattomasti monet nimimerkit jotka jo kuukausitolkulla ovat olleet varmoja että kausi käynnistyy ja faktoja on lyöty pöytään ja tosiasia oli se että Suomessa ei yksikään tiennyt missä mennään mutta täällä esitettiin ihan toista.

Minä kuulun niihin idiootteihin, jotka uskoivat kauden varmasti alkavan (enkä oikein usko vieläkään, ennenkuin tuo maaginen 24 tuntia on kulunut). Pyydän nöyrimmästi anteeksi.

Toisaalta esitin koko ajan, etten tiedä mitään, vaan vedän johtopäätöset ihan itse (itse asiassa taisin vähän kritisoidakin niitä, jotka esittivät tietävänsä). Voisiko tuota pitää lieventävänä asianhaarana?

Ja emmehän me aidot lätkäfanit toki välitä, kuka tästä nyt hyötyi, vaan nautimme huippupelaajien näkemisestä ihan kollektiivisesti...
 

lihaani

Jäsen
Viestin lähetti lihaani
1. NHL:n työsulku jatkuu koko kauden.
Alusta pitäen näytti tilanne niin lukkiutuneelle, että täällä jo kesällä ennustin NHL:n ainakin tämän kauden puihin menoa. Tosin jossain vaiheessa aloin uskoa, että NHLPA tulisi vastaan.

En uskonut alkuunkaan, etteikö pelaajayhdistyksen pomot tajunneet realiteetteja, että tässä nokituksessa he olivat alusta asti heikoilla seurojen omistajamiljardöörejä vastaan. Eivätpähän tajunneet. Typerykset.

Pääsi varmaan unohtumaan, että vapaassa maassa jokainen voi pistää rahansa mihin tahtoo.
 

Since 1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lappeenrannan sivujuoni

Viestin lähetti solamnic76
Aika kornia alkaa pellettelemään, eikö sinusta?

En usko, että sinulla on Saipanhäntä kainalossa, koska kyllähän teiltäkin lähtisivät herrat Mike Kabinetti ja Jason Metsä tällöin.

Kabinettikeskusteluja ei tarvitse enää käydä ja metsästä on turhaa maksaa mitään, jos ei näe sitä puilta.

Juuri sinunlaisia varten harkitaan peruskouluun pakollista 10. luokkaa. Kun mikään ei mene perille..
 

Lätty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti Dani
En nyt jaksa enempiä jauhaa asiasta, jonka pitäisi olla aikuisille aika selvä kun ajattelee missä maassa valtaosa seuroista sijaitsee, mutta pannaan ranskalaisittain pari ääripointtia ajateltavaksi..

- NHL seura Bangladeshiin, taloudelliset edellytykset 50 taalan vuosipalkkoihin, katto ehkä sataseen.
- 50 seuran Pohjois Amerikan laajuinen kyykkäliiga; joka seuralle 30 miljoonan dollarin lattia palkoille.
- Ilja Kovalchuk, Pavel Datsyuk..
- Lasse Pirjetä, Esa Pirnes..
- Dennis Rodman..

Nyt täytyy sanoa, etten ymmärtänyt näistä pointeistasi yhtään mitään, vaikka aikuinen ihminen olenkin. Mutta ehkäpä sitten on parempi olla enempää asiasta jauhamatta.

Otan nyt tässä vielä kuitenkin tämän pelaajien puolustajien yhden pointin esille, mitä en ole koskaan käsittänyt.
"Ei ole pelaajien vika, jos omistajat haluavat maksaa heille liikaa." Ok. Ei niin. Mutta nyt kun omistajat eivät enää halua maksaa liikaa, vaan luoda kaikkien kannalta toimivan ja kannattavan järjestelmän, niin eipäs kelpaakaan, koska "ei ole pelaajien vika, jos omistajat haluavat maksaa heille liikaa." Siis mitä ihmettä?
 
F

Flonaldo

Viestin lähetti Maple Leaf
Syytät siis NHLPA:ta siitä, etteivät seurat päästä NHLPA:n edustajia tutustumaan tilikirjoihinsa?
Omistajataho on tarjonnut pelaajille tilaisuutta yhteisen ja yhdessä valitun selvitysmiehen/tilintarkastajan käyttämiseen. Tähän NHLPA ei ole suostunut.

NHL:n ja seurojen tulovirrat saataisin hyvin selville tuollaisen yhteisen selvitysmiehen avulla, mutta se ei pelaajayhdistykselle ole kelvannut.

Sen sijaan he ovat vaatineet tilikirjoja itselleen tietäen, ettei NHL siihen koskaan suostu. Siellä tilikirjoissa nyt on kuitenkin kaikenlaista sellaista, jota ei muille haluta näyttää, mutta jotka eivät juuri tähän asiaan liity millään muotoa.

Kuten joku totesikin: NHLPA näyttelee mieluummin tietämätöntä kuin tyhmää. Kyllä ne tarpeelliset luvut ovat pelaajapuolellakin tiedossa. Vai miten muuten selität sen, että NHLPA viimeisimmässä ehdotuksessa palkkakaton suuruus oli sidottu juuri niihin tuloihin?
 

kaksoismetro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Virmasen herrasväki
Viestin lähetti Maple Leaf
Onko Bettman todella sanonut jossain NHLPA:n edustajien pääsevän tutustumaan joukkueiden kirjanpitoon? Vai tarkoitatko nyt sitä, että Bettman tarjosi NHLPA:lle (ja julkisuuteen) "tietona" liigan ja joukkueiden taloudellisesta tilanteesta ns. Levittin raporttia?

Mitä hän käytännössä tarkoitti tänään viitatessaan tilikirjoihin, sitä en osaa sanoa, ehkä keittokirjoja. Ei ole mahdotonta, että ymmärsin tai kuulin väärin, ehkä sotkin asiayhteyden (tosin tuo sisältyi yhteen virkkeeseen), mutta minun mielestäni hän nimenomaan sanoi, että NHLPA:n edustajia olisi kutsuttu perehtymään liigan tilikirjoihin (siis liigan). En muuten ole koskaan edes kuullut mistään Levittin raportista, joten en tosiaankaan ole perillä kaikista yksityiskohdista tai siitä voiko ko. raporttiin viitata sanalla books. Ehkä sinä voit valaista asiaa? Joka tapauksessa johonkin perehtymistä on NHLPA:n edustajille tarjottu, mutta he eivät ole suostuneet tuohon johonkin perehtymään.

Myöhemmin saman tiedotustilaisuuden aikana Bettman uudelleen viittasi NHLPA:n haluttomuuteen perehtyä liigan taloudelliseen tilanteeseen. Mitä hän tällä tarkoittaa? En todella tiedä, mutta vaikea kuvitella, että hän nyt ihan perättömiä väitteitäkään heittelee, koska niistä jää heti kiinni.
 

solamnic76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlos Tevez... siis punaistako pitää kumartaa?
Re: Lappeenrannan sivujuoni

Viestin lähetti Since 1981
En usko, että sinulla on Saipanhäntä kainalossa, koska kyllähän teiltäkin lähtisivät herrat Mike Kabinetti ja Jason Metsä tällöin.

Juuri sinunlaisia varten harkitaan peruskouluun pakollista 10. luokkaa. Kun mikään ei mene perille..

Ihan oikeasti, onko tälläinen välttämätöntä...? Kait sain mitä kerjäsin kun tulin apinoiden sekaan banaanit kainalossa.

Jos vilkaiset sarjataulukkoa niin voit todeta että naapurikaupungin pojilta on mahdollisuudet ihan käytännössä menneet, joten ei ole keltamustaa eikä paskanruskeaa häntää kainalossa.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Re: Mitä Bettman sanoi?

Viestin lähetti solamnic76
Goodenow pelasi väärillä korteilla ja hävisi. Hän tulee saamaan kenkää joka tapauksessa. Saako hän kenkää 24h sisällä ja sopimus hyväksytään on mielestäni se oikea kysymys.

Itse en ole varma, että kenkää tulee joka tapauksessa, mutta JOS pelaajat haluavat saada liksaa kevään aikana on minusta selvää että ainoa tapa on ilmoittaa G.n poistuneen talosta ja kysyä mihin kohtaan paperia nimi laitetaan. Ja olettaisin että valtaosa sadoista NHL-kiekkoilijoista (jotka sivumennen sanoen eivät saa portsarin tai McDonald'sin pihvinpaistajaa parempaa duunia mistään) haluaa palkkarahoja.

Alle kymmenen minuuttia...
 

E V

Jäsen
Viestin lähetti Lätty
Mutta nyt kun omistajat eivät enää halua maksaa liikaa, vaan luoda kaikkien kannalta toimivan ja kannattavan järjestelmän, niin eipäs kelpaakaan, koska "ei ole pelaajien vika, jos omistajat haluavat maksaa heille liikaa." Siis mitä ihmettä? [/B]

Tarkoittanee sitä, että pidetään vanhoista diileist kiinni ja katellaan sitten.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Viestin lähetti Draco
Helvettiäkö se nyt Kummolalle tekee pelattiin siellä tai ei. Saisi olla vaan mielissään, tulee maajoukkuesäpinöistä paljon kovempitasoiset.

Se ei välttämättä ole Leijonille eduksi...
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Viestin lähetti Flonaldo
Siellä tilikirjoissa nyt on kuitenkin kaikenlaista sellaista, jota ei muille haluta näyttää, mutta jotka eivät juuri tähän asiaan liity millään muotoa.

Eivätpä tietenkään. Siksihän niitä "kaikenlaisia sellaisia" ei varmaankaan haluta näyttää, sotkisivat vaan asioita, kun eivät liity niihin millään muotoa.
 

JPL

Jäsen
Viestin lähetti Maple Leaf
Tää on helppo! Tää on helppo!

Pois joutavat mielestäni Carolina, Phoenix, Anaheim, Nashville, Pittsburgh ja Florida.

Eikä edes kirpaissut!

NHLPA:n oman raportin (ns. Forbesin raportin) mukaan viime kaudella suurinta tappiota tekivät:
St. Louis 29M$
Anaheim 22M$
Carolina 18M$
Detroit 16M$
Washington 15M$
NJ 14M$

Phoenixin tappio oli 7,8M$ (9.)
Pittsburghin 0,6M$ (16.)
Floridan 3,7M$ (13.)
ja helmenä
Nashville voittoa 6,2M$ (25. heikommasta lähtien)

Siitä vain sitten kaikki tappiolliset seurat raakaamaan pois hienojen markkinataloudellisten aspektien mukaan, niin NHL:ssä pelaisivat:
Columbus ,Atlanta ,San Jose ,Vancouver ,Boston ,Calgary ,Edmonton ,Nashville ,Montreal ,Tampa Bay ,Chicago sekä Minnesota

Melkein kuin Original Six?
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Re: Re: Mitä Bettman sanoi?

Viestin lähetti solamnic76
Ei, Bettman sanoi että hän suostuu toiseen tiedotustilaisuuteen ja että kausi aloitetaan jos NHLPA ilmoittaa hyväksyvänsä sopimustarjouksen 24 tunnin kuluessa. Muussa tapauksessa kaikki paukut sijoitetaan seuraavaan kauteen.

Nämä Solamnicin jutut ovat kyllä säälittäviä paskapuheita. Bettman ei sanonut mitään tuollaista mitä väität hänen sanoneen. Kuten jo aiemmin totesin, kaikki mitä yllä väität pohjautuu ainoastaan oman mielikuvituksesi tuotteisiin. Kausi on ohi, mutta kausi jatkuu.

Muita ei todellakaan oo.
 

solamnic76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlos Tevez... siis punaistako pitää kumartaa?
Re: Re: Re: Mitä Bettman sanoi?

Viestin lähetti Buccaneer
Nämä Solamnicin jutut ovat kyllä säälittäviä paskapuheita. Bettman ei sanonut mitään tuollaista mitä väität hänen sanoneen. Kuten jo aiemmin totesin, kaikki mitä yllä väität pohjautuu ainoastaan oman mielikuvituksesi tuotteisiin. Kausi on ohi, mutta kausi jatkuu.

Sorry pojat että tulin teidän hiekkalaatikolle, mutta tiedän tasan tarkkaan mitä Bettman sanoi toimittajan kysymykseen ja sen olen aikaisemmin kertonutkin.

Pitää olla tarkka kun kuuntelee noita tiedotustilaisuuksia. Se että kerron mitä kuulin, ja otaksun siitä jotain, ei tarkoita että varastan hiekkalaatikolta teidän autot.

Rauhaa.
 

Pegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, HJK, Arsenal, 1. FC Köln
The End

Se on SIINÄ! Ja hyvä niin. NHLPA hävisi tämän kissa ja hiiri-leikin, onneksi.

Toisaalta molempien osapuolien sössiminen neuvotteluissa tinttasi epämiellyttävän tahran ei vain liigan osaamiselle, myös lajille. Ihmettelin jo alun perin NHLPA:n reaktiota palkkakattoon, kun se on käytössä aivan eri kokoluokkaa olevassa NFL:ssä. Nyt laitettiin primadonnat kuriin. Siinä samalla myös liigan tuhlaajat:)

Hieno päivä niin NHL:lle kuin IFK:lle!
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hähhäh. Goodenown alistunut olemus ei kyllä viesti minkäänlaisen loppuhuipennuksen olevan tulossa. Nakit esiin! Pena kouluttaa!!
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Re: Re: Re: Re: Mitä Bettman sanoi?

Viestin lähetti solamnic76
Pitää olla tarkka kun kuuntelee noita tiedotustilaisuuksia. Se että kerron mitä kuulin, ja otaksun siitä jotain, ei tarkoita että varastan hiekkalaatikolta teidän autot.


No nyt ollaan lähempänä totuutta. Otaksuit tiedotustilaisuuden perusteella että Bettman suostuisi jos tapahtuisi sitä ja tätä ja että kausi alkaisi jos nyt ihmeellisesti tapahtuisi tuota ja tuota. Bettman ei kuitenkaan sanonut näitä asioita mitä väität hänen sanoneen.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Viestin lähetti JPL
NHLPA:n oman raportin (ns. Forbesin raportin) mukaan viime kaudella suurinta tappiota tekivät...

Koska NHLPA on Forbesin siipiensä suojiin ottanut?

Mutta joukkueita on turha poistaa vain viime vuoden (Forbesin laskemien) tappioiden mukaisessa järjestyksessä. Muuttujiin kannattaa lisätä ainakin organisaation (oletettu) arvo ja yleisökehitys muutaman viime kauden ajalta, eikä tässä ole syytä unohtaa myöskään joukkueiden ns. kulttuurista maaperää, siis sitä, onko organisaatioilla toivoa juurruttaa jääkiekkoa kotikaupunkiinsa NHL-tasolla kannattavana toimintana. Minua analyyttisemmat ihmiset keksivät varmasti hetkessä vielä toisen mokoman muuttujia lisää, mutta mielikuvituksettomana menen nyt näillä.
 

E V

Jäsen
Viestin lähetti JPL
NHLPA:n oman raportin (ns. Forbesin raportin) mukaan viime kaudella suurinta tappiota tekivät:
St. Louis 29M$
Anaheim 22M$
Carolina 18M$
Detroit 16M$
Washington 15M$
NJ 14M$

Phoenixin tappio oli 7,8M$ (9.)
Pittsburghin 0,6M$ (16.)
Floridan 3,7M$ (13.)
ja helmenä
Nashville voittoa 6,2M$ (25. heikommasta lähtien)

Siitä vain sitten kaikki tappiolliset seurat raakaamaan pois hienojen markkinataloudellisten aspektien mukaan, niin NHL:ssä pelaisivat:
Columbus ,Atlanta ,San Jose ,Vancouver ,Boston ,Calgary ,Edmonton ,Nashville ,Montreal ,Tampa Bay ,Chicago sekä Minnesota

Melkein kuin Original Six?
Konsernin tilinpäätös on hieno asia.
 

Apia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk,Koo-Vee
Näin vuosia taannoin maassa asuneena ja kanadalaisen vaimon sieltä tänne raahanneena päivittäin jenkkislangia vääntävänä en
kyllä mitenkään Bettmania voi tulkita siten että hän mitään 24 tunnin aikarajaa enää asetti(kuuntelin tuon kohdan vielä uudestaan) ..kyse oli hyvin pohjustetusta vastauksesta ,jonka hän päätti tällaiseen hypoteettiseen toteamukseen ja korosti vielä että näin ei tule siis käymään!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Goodenow sanoi juuri: "Nothing`s going to happen", kun kysyttiin hänen mielipidettään tuohon Bettmanin sanomaan. Kausi ohi.

NHLPA:n tiedotustilaisuus on käynnissä parhaillaan.
 

erkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Bob...

NHLPA:n tiedotustilaisuudessa Goodenow syyttää vain ja ainoastaan omistajia kauden peruuntumisesta, pelaajat eivät ole ahneita ja faneilta pyysi anteeksi kun lehdistö kysyi onko hänellä mitään sanottavaa heille. Goodenow mokasi ilmeisesti itsensä lopullisesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös