Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Shannon Szabados, Jeremy Roenick, Tuukka Rask
Kyllä mun mielestä kauden lopettaminen olisi miehekkäämpi ratkaisu kuin pelaaminen tyhjille katsomoille (muuallakin kuin Floridassa).

Siis kyllähän tuosta vähintään puolet lähtee tunteesta ja kaikesta pois kun äänet kaikuvat tyhjässä hallissa.

En mä tuollaista kannua arvostaisi läheskään niin paljoa kuin tavallisesti pelattua (vaikkei se yhtään helpommalla tietenkään tulisi mutta jotain tuosta vain uupuisi).
Tottakai, itsehän olin kauden keskeyttämisen puolella jo yli kuukausi sitten. Ymmärrän rahan ja pelatkoon jos se on mahdollista, mutta onhan tälläkin palstalla sellasta NHL:n pyllynnuolentaa ettei pahemmasta väliä. Ois kyllä kiva saada kommentteja miksi NHL:n seuraajan pitäs niellä kaikki mitä tarjotaan.

Rehellisyys ois vaan niin helppoa. Sanoisivat suoraan, että kaikki tehdään rahan nimessä ja oikeesti "fanit" ei kiinnosta vittuakaan. Vois jopa kannustaa kauden jatkumiseen kun loppus paskanjahuhaminen.
--------
Jenkkilässä tietty porukka on erilaista joten nykynen linja varmaan hyvä sinne. Olen itsekin muuttanu mielipidettä sen suuntaan et pelatkoon ja kummasti nyt kausi voi alkaa jopa joulukuussa ja ehkä ei sit kuitenkaan sitä 82 peliä.

-----
Liiga pelaajille ainakaan raha ei riittäny motivaattoriksi. Yhden erän jaksoin kattoa viimestä kierrosta ilman yleisöä kun se oli vaa pelailua.
---------

Miehekkäistä ratkaisuista ei KHL:ää voi silti kehua vaikka itekki Jokereitten pelejä käyn kattomassa. Neuvostoliitossa ollaan sentään avoimesti mitä ollaan. Kovasti haukutaan Jokereita ja KHL:ää vaikka eivät NHL:n tavoin silottele kaikkea.
 
Republikaanit

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
mutta onhan tälläkin palstalla sellasta NHL:n pyllynnuolentaa ettei pahemmasta väliä.
Jep. Teki NHL mitä teki, niin kaikki on perusteltua ja hyvää, vaikka se olisikin normaalisti järjenvastaista. Pätee myös mediaan ja toimittajiin. Kriittisyys sarjaa kohtaan puuttuu täysin. Kaikkea silotellaan ja epäkohtia yritetään piilotella. Oikeastihan NHL:n sensuuri on kuin Neuvostoliitosta tai Pohjois-Koreasta. Jos joku erehtyy sanomaan kriittisen sanan, heti annetaan sakkoa. Muiden suut tukitaankin sitten sopimusteknisin asioin. Näin halutaan antaa ulospäin kuva tahrattomasta pinnasta, vaikka todellisuus ei ole niin tahraton. Tämä kai on hyväksyttävää sen varjolla, että sarjassa pelaa maailman parhaat pelaajat.
 
Kausi pakettiin vain ja katseet kohti ensi kautta. Ei tyhjille katsomoille pelattavia pudotuspelejä voi ottaa vakavasti. Kyseessä ei olisi Stanley cup vaan Corona cup.

Positiivista lienee se, että nykyisen työehtosopimuksen umpeutuessa parin vuoden päästä ei NHL:ssa liene pelkoa kauden jäämisestä pelaamatta työsulun takia. Kiitos koronan ja sen taloudellisien vaikutusten NHL:n kassavirtaan.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
Ehkä sun kannattaisi tarkastaa mitä minä kirjoitin. Kukaan ei kai ole ollut eri mieltä tuosta 88 prosentista.
No on se vähän outo johtopäätös. Missään ei ole vielä edes ehdoteltu, että millä formaatilla sinne playoffeihin suoraan mentäisiin tai mitä tarkoittaa runkosarjan pelaaminen ennen playoffeja. Jos pitäisi veikata, niin enemmän joukkueita sinne playoffeihin menee, vaikka runkosarjaa jatkettaisiinkin. Järjellä voisi olettaa, että nimenomaan nämä nyt suoralla playoff paikalla olevat joukkueet haluavat mennä suoraan playoffeihin ja nämä kuplassa tai ulkona olevat haluavat vielä pelata lisää, eli jos kysely tehtäisiin uudestaan niin enemmistö haluaisi edelleen pelata. Määrä luultavasti pysyy vielä aika samoissa, koska nyt vaikuttaisi siltä, että halutaan se 20-26 joukkuetta sinne mukaan ja jos formaatti on esim. 24 joukkuetta sisään niin ihan hyvin tuossa Sabres ja New Jersey voivat sanoa, että hei miksei meillä olisi myös mahdollisuus playoffeihin. Aika tarkalleen itseasiassa voisi päätellä, että tuo porukka, joka ei halua pelata on Kings, Senators, Detroit ja enemmistö Sharksin pelaajista niin saadaan aika tarkalleen joku 12%.

Vähän samaa tuossa jutussakin puhutaan:

"Among the eight teams we identified as “bubble teams” above, six of them would miss the playoffs if the NHL went straight to playoffs and chose the playoff teams based on points percentage. So if making the playoffs is the ultimate goal, it’s in the best interest of those players we polled to play more regular-season games to help decide their fate.

Players just from those eight bubble teams voted 70 percent in favor of playing regular-season games (24 percent straight to playoffs; six percent cancel the season)."

"So what we learned from our non-scientific poll is, generally, yes, players want to play, even if they don’t think they will, and only if the conditions are right and it’s as close to “normal” as possible."

Ja mitä noita kommentteja luki, niin vaikuttaisi kyllä paljon riippuvan kuinka turvallista touhua on, joutuuko elämään karanteenissa jne.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ja mitä noita kommentteja luki, niin vaikuttaisi kyllä paljon riippuvan kuinka turvallista touhua on, joutuuko elämään karanteenissa jne.
Eli käytännössä tuo pelaajien "mielipide" riippuu niin monesta asiasta. Jos pelaajilta kysyttäisiin että haluatko jatkaa kautta niin että olet 2-3kk eristyksissä ilman perhettäsi ja asut ja elät vain hotellissa ja hallilla niin veikkaanpa ettei lukema olisi enää 88-12.

Tulee mieleen keväällä uutisoitu kysely ulkonaliikkumiskiellosta ja lööpeistä, jossa sitä "suomalaiset vastustivat". Tämä kysely siis oli ilmeisesti tehty kyllä/ei-periaatteella ilman että oli otettu mukaan mahdollisia vapauksia, joita esim. osassa ulkomaita oli voimassa. Kuten lenkkeily, ulkoilu luonnossa jne.

Olen aivan varma että haluatko pelata lätkää-kysymykseen moni ammattilainen vastaa että kyllä. Millä hinnalla? No se on sitten jo ihan eri kysely.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Kausi pakettiin vain ja katseet kohti ensi kautta. Ei tyhjille katsomoille pelattavia pudotuspelejä voi ottaa vakavasti. Kyseessä ei olisi Stanley cup vaan Corona cup.
Varmasti pelejä katsoisin jos niitä jatkettaisiin (ainakin alkuun), mutta samaa mieltä kanssasi. Ei noita tyhjille katsomoille pelattavia pelejä jossain kuplassa kovinkaan vakavasti voisi ottaa, yleisöllä on vain järkyttävän suuri merkitys tapahtumassa vaikka pelaajat ja peli keskiössä onkin.

Pillit pussiin ja katseet kohti mahdollisimman fiksusti ja hyvin toteutettua draftia sekä vapaita markkinoita ja sitten uutta kautta, että miten edes se saadaan vietyä läpi!
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Onhan sitä väläytelty että lajissa kun lajissa yleisö palaa katsomoon vasta kaudella 2021-22. Varmaan jokainen tajuaa että se ihan viimeinen koronarajote joka puretaan on suuret yleisötapahtumat, ja ensi syksylle/talvelle on ennustettu sitä koronan seuraavaa aaltoa. Joten jos matsit ei ilman yleisö nappaa niin kanattaa varmaan sitten ruveta varmuuden vuoksi jo katselemaan jotain uutta harrastusta penkkiurheilun tilalle.
 
Requiescat in pace. Kiekko-Espoo 1984 - 2016 Espoo Blues

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Jos kausi saadaan vielä pudotuspelien ostalta päätökseen, niin olisi mukava kuulla muiden käyttäjien mielipiteitä siitä, että tuntuisiko tämä mestaruus yhtä hyvältä kuin normaaliolojen mestaruus. Ilman yleisöä jossain neutraalissa jäähallissa pelattu paras viidestä Stanley Cup -finaalisarja on kaukana siitä oikeasta finaalihuumasta. Miettikääpä, jos Toronto pitkän tauon jälkeen onnistuisi tänä vuonna voittamaan kannun, niin aivan varmasti siitä jäisi kaikille vähän katkera maku suuhun.

Ymmärrän toki, että isot rahat määrävät kauden tahdin. Urheilullisesti tässä kaudessa ei ole enää järkeä.
 
Marko Anttila - Vain vähän kovempi clutch kuin Logan Couture.

"Hienoa peliä kyllä, mutta et sitten ilmeisesti ole naista (tai miestä) ikinä saanut?? " totesi vihainen Manu-fani Jakke76 Liverpoolin johtaessa 1-0 Manua.

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Kannattaa muistaa, että tässä on useampi asia pöydällä. Seuroja ja pelaajia ajatellen. Suomessa voi tulla eteen tilanne, että urheilusarjat jäävät pelaamatta pandemian takia ja valtiovalta tukee toimintaa tukipaketilla. Pohjois-Amerikan isojen liigojen kohdalla näin ei tule käymään, jolloin tappiot jäävät liigojen kannettaviksi. NHL:ssä tulonjako on 50-50 ja palkat maksetaan toteutuneiden tulojen perusteella. Puolet pelaajille ja puolet omistajille.

Aika monella pelaajalla on ainakin miljoona (dollaria) syytä pelata kausi loppuun. Palkoista leikkautuu oletettavasti melkoinen osa, jos kausi perutaan. Palkat maksetaan runkosarjan aikana, mutta tulot muodostuvat myös pudotuspeleistä. Lipputulot on tämän kauden osalta menetetty, mutta muut tulot voitaneen pelastaa, jos kausi saadaan pelattua loppuun. Motivaatiota voi miettiä omalle kohdalle, jos 1-3kk pelaamisella voi pelastaa merkittävän osan vuosituloista. AHL pelaajat pelaavat pienillä sopimuksilla, eikä heidän kannata riskeerata terveyttään. NHL pelaajat joutuvat nyt puntaroimaan, että haluavatko koko palkan pelaamisen riskillä pandemian aikaan vai menettää osan vuosituloistaan nyt, mutta toisaalta tällä ratkaisulla vältellään terveydellisiä riskejä. Veikkaan että täällä aika moni keskustelija miettisi tarkkaan, jos omasta vuosipalkasta lähtisi esimerkiksi 25% tai jos kautta jatkamalla tilille kilahtaisi seitsemän numeroinen summa. Luvut kuvitteellisia.

Kyllähän tässä kohtaa jokainen urheilusarja ottaa hurjan riskin, jos päättävät jatkaa kautta. Yksi tartunta kuplan sisällä hajottaa käytännössä kaiken, kun otteluohjelmat menevät uusiksi, testausrumba ja lisäeristämiset. Lisäksi vielä muut tilanteet kuplan ulkopuolella. Voi olla että pelaajan perheenjäsen sairastuu esimerksi lapsi, puoliso, sisarus tai toinen vanhemmista.

Isot rahat vastaan isot asiat.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Raha ratkasee mutta on muitakin asioita kuin raha. Enkä tarkoita tässä nyt golfin peluuta vaikka täsaäkin ketjussa se + Vatanen on tuotu esille.

Varmasti jollekin Mikael Granlundillekin (tai Haulalle) jäisi melkoinen summa rahaa saamatta mutta mitä luulette haluaisiko mies lähteä nyt kesällä pariksi kuukaudeksi johonkin karanteeniin pelaamaan lätkää, jotta sitten ehkä loppusyksystä voisi aloittaa taas täyden kauden. Joo toki on saanut olla perheen kanssa nyt varmasti enemmän, kuten muutkin pelaajat, mutta ei se nykyisiä ja tulevia huolia poista. Laraquella kyllä on pointtinsa tässä asiassa.

 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Ilmeisesti se 24 jengin pleijarit on tällä hetkellä suosituin malli.


Tuostakin kun katsoo noita todennäköisyyksiä normirunkosarjan playoff-paikkoihin, niin 23 joukkueen kohdalla 0%:n mahdolliset jengit suodattuvat pihalle. Ja koska Montreal on siinä rajoilla...
...niin tokihan iso kiekkomarketti otetaan mukaan karkeloihin kiinnostavuuden maksimoimiseksi. Eikä Chicagoakaan haluta pudottaa samasta syystä. 22 voisi olla ihan yhtä järkevä, mutta 24:llä saadaan kaks valtavaa markettia mukaan.

Säälipleijarit tulisi siis noiden 5-12 sijoittuneiden kohdalle. Jos matseja aiotaan pelata neljässä eri "tukikohdassa", niin eiköhän nuo ole myös edelleen Divisional playoffs.

Divarit todennäköisesti muovautuisivat näin:

Atlantic
1. BOS .714
4. TBL .657
-----------------
14. TOR .579
16. FLO .565
24. MTL .500

Metropolitan
5. WSH .652
6. PHI .645
----------------
7. PIT .623
9. CAR .596
11. NYI .588
13. CBJ .579
19. NYR .564

Eli kuten näemme, idässä MEtropolitanista menee pleijareihin 7 joukkuetta ja Atlanticista 5. Samaa sääntöä sovellettu kuin normaalissa Wild Cardissa, eli vaikka Montreal on kaikista huonoin pleijarijoukkue pisteprosentissa, niin joukkue pysyy Atlanticissa. Ja Torontoa parempi säälipleijariykkönen Pittsburgh, kohtaa huonomman Wild Cardin kahdesta Metron "ylimääräisestä" joukkueesta. Penssi kohtaisi siis NY Rangersin ja Columbus menee Atlanticiin TOR vastustajaksi. CBJ pysyy koko pleijarit siis Atlanticissa.

BOS
TBL
------------
TOR - CBJ
FLO - MTL

WSH
PHI
---------
PIT - NYR
CAR - NYI

Näissä tulee aina näitä kieroutuneita playoff-pareja, kuten TOR ja CBJ molemmat ovat pisteprosentiltaan Floridaa ja MOntrealia parempia. Mutta se on nykyinen systeemi ja eiköhän nykyisen systeemin kaltaisuuksia pyritä säilyttämään. Ainakin tuosta sitten tiedetään, että TOR-CBJ voittaja menee varmuudella Tampan vastustajaksi ja Boston tulee kohtaamaan FLO tai MTL.

Lännessä vastaava:

Central
2. STL .662
3. COL .657
----------------
10. DAL .594
17. NSH .565
20. WPG .563
21. MIN .558
23. CHI .514

Pacific
8. VGK .606
12. EDM .585
------------------
15. VAN .565
18. CGY .564
22. ARI .529

Täälläkin sama homma, eli Centralista menee pleijareihin 7 joukkuetta, Pacificista 5. Arizona on Minnesotaa huonompi, mutta pysyy Pacificissa, koska Wild Cardit ovat tuon Centralin 2 huonointa. Näistä huonompi Chicago, kohtaa paremman Divariykkösen, eli Dallasin ja Minnesota menee Pacificiin Vancouverin vastustajaksi.

STL
COL
-------
DAL - CHI
NSH - WPG

VGK
EDM
------------
VAN - MIN
CGY - ARI

Tämän luulisin olevan systeemi, jos pleijarit halutaan aloittaa suoraan, eikä runkosarjaa pelattaisi enää ollenkaan.
 
Viimeksi muokattu:
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Pohjois-Amerikan isojen liigojen kohdalla näin ei tule käymään, jolloin tappiot jäävät liigojen kannettaviksi. NHL:ssä tulonjako on 50-50 ja palkat maksetaan toteutuneiden tulojen perusteella. Puolet pelaajille ja puolet omistajille.

Aika monella pelaajalla on ainakin miljoona (dollaria) syytä pelata kausi loppuun. Palkoista leikkautuu oletettavasti melkoinen osa, jos kausi perutaan. Palkat maksetaan runkosarjan aikana, mutta tulot muodostuvat myös pudotuspeleistä. Lipputulot on tämän kauden osalta menetetty, mutta muut tulot voitaneen pelastaa, jos kausi saadaan pelattua loppuun.
Näinpä näin. Jos kausi jää pelaamatta, niin ens kauden escrow olisi todennäköisesti jotain 50%, josta ei palautella takaisin mitään.

Mitä tulee näihin kysymyksiin olemiseen erossa perheestään, niin tokihan tuo on sellainen ongelma, että perheiden tapaamisen mahdollisuus järjestetään, vaikkapa jokaisen playoff-kierroksen välissä. Silloin se tarkoittaisi noin parin viikon pätkiä, kuten nyt pitkiä vieraskiertueita on muutenkin. Tämäkin porukka pienenee joka kierrokselta, kun joukkueita tippuu.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Tähdet tulee pelaamaan ihan normaalisti, jotta TV-sopparit myy. Ihan turha haihatella tuommosta, että juuri heidän annettaisiin istua sivussa. Mitään vapautuksia en muista muutenkaan kautensa aikaisin päättäneiltä lähihistoriassa. Lähinnä ne joukkueet ovat järkevästi lepuuttaneet runkosarjassa uurastaneita tähtiään, millä on ollut pitkät pleijarit edessä ja tarpeeksi pisteitä pankissa (sija varmistettu tms).

Peräpään jengien tulevat rivimies-UFAt ovat lähinnä pudonneet penkille kauden loppua kohti mentäessä. Eli juuri ne Huttonit ja Ryanit, jos sinne junnuja aletaan tuomaan.
Eiköhän ne tv-sopparit ole jo myyty kauden osalta ja enkä suoraan sanoen usko, että Losin tai kenenkään muun pohjalla olevan seuran pelit kiinnostavat suurta yleisöä pelasi joukkueiden tähdet tai ei. Henkilökohtaisesti Anaheim fanina katsoisin mieluusti esimerkiksi Zegrasin otteita kaukalossa ja olettaisin, että Los Angelesin faneja kiinnostaa joukkueen tulevaisuuden näkymät enemmän kuin nykyhetken taaperrus. Varmasti on niitäkin Losin faneja, jotka osaavat nimetä joukkueestaan vain Doughtyn ja Kopitarin, mutta ovatko he niin kovia faneja, jotka katsovat ne viimeiset 12 ottelua joissa ei ole mitään panosta?

Tässä keskustelussa oli kyse siitä, miten saada motivoitunut joukkue kentälle tämmöisessä poikkeusolosuhteissa ja yritän miettiä, kenellä olisi paras motivaatio pelata. Toisaalta mietin, kenen kannattaisi olla kotona perheen kanssa, koska tämä on vaan jääkiekkoa. Kaksi mestaruutta voittanut ja miljoonia tienannut Doughty, jolla tuskin on enää kehittymisen varaa tuskin on motivoitunein kaveri kentällä. Hänellä on myös perhe huolehdittavana ja kuukausien (?) poissaolo koronapandemian aikana voi olla aika rankkaa perheelle. Tämä on tietyssä mielessä absurdi ongelma, koska pelaaminen on pelaajien työtä ja heillä on siitä työsopimus, mutta jääkiekko on viihdebisnes, jolloin se pelin laatu kentällä vaikuttaa viihtymiseen. Tässä vaiheessa kautta joillakin joukkueilla ei ole enää saavutettavaa, mutta joillakin näiden joukkueiden pelaajilla on.

Niin kuin sanoit, niin pelaajien lepuuttaminen tai rivimiesten penkittäminen ja nuorten sekä AHL-ukkojen peluuttaminen tilalla ei ole mitään uutta, joten ehdotukseni ei ole niin radikaali tai uusi. Tällä hetkellä NHL miettii 24 joukkueen pudotuspelejä ja draftin järjestämistä ennen kauden päätöstä, mitkä ovat paljon villimpiä ja poikkeuksellisempia ideoita kuin mitä minä mietin. Ja haluan nyt tarkentaa, että en sano, että kaikkien pohjajoukkueiden tähtipelaajien pitäisi pysyä nyt kotona vaan niiden joiden ehkä kannattaa olla siellä esimerkiksi perhesyistä. Käytän nyt vaan Doughtyä esimerkkinä, koska hän on pohtinut kauden jatkamisen mielekkyyttä ja hän on hyvä esimerkki NHL-tähdestä, joka on saavuttanut kaiken ja jolta löytyy elämää kaukalon ulkopuolelta.

Ja tiedän, että jos kausi jatkuu ja runkosarja pelataan loppuun, niin todennäköisesti Doughty ja muut starat viilettävät kentällä, vaikka ei kiinnostaisi, mutta kun ei ole oikein mitään muutakaan puhuttavaa, niin voi ihan hyvin fantasioida, mitä joukkueet voisivat tehdä. Ajat ovat poikkeukselliset, joten ajatellaan poikkeuksellisia keinoja. Heitä vaan oma idea, miten jäällä nähtävästä tuotteesta saataisiin mielenkiintoinen ja viihdyttävä, jos pohjajoukkueet pelaavat runkosarjan loppuun.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Eiköhän ne tv-sopparit ole jo myyty kauden osalta ja enkä suoraan sanoen usko, että Losin tai kenenkään muun pohjalla olevan seuran pelit kiinnostavat suurta yleisöä pelasi joukkueiden tähdet tai ei. Henkilökohtaisesti Anaheim fanina katsoisin mieluusti esimerkiksi Zegrasin otteita kaukalossa ja olettaisin, että Los Angelesin faneja kiinnostaa joukkueen tulevaisuuden näkymät enemmän kuin nykyhetken taaperrus. Varmasti on niitäkin Losin faneja, jotka osaavat nimetä joukkueestaan vain Doughtyn ja Kopitarin, mutta ovatko he niin kovia faneja, jotka katsovat ne viimeiset 12 ottelua joissa ei ole mitään panosta?
Jos NHL palaa niin kyllä ihmiset sitä katsovat. Varmaan enemmän kuin normaalisti kun saavat viimeinkin uutta urheilua katsottavakseen. ESPN näyttää esimerkiksi Etelä-Korean ja Taiwanin baseball sarjoja ja ihmiset katsovat sitä Yhdysvalloissa, kun mitään muutakaan ei ole. Ihmiset haluavat katsoa urheilua ja sillä ei juurikaan ole väliä mistä lajista on kyse.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
Eli käytännössä tuo pelaajien "mielipide" riippuu niin monesta asiasta. Jos pelaajilta kysyttäisiin että haluatko jatkaa kautta niin että olet 2-3kk eristyksissä ilman perhettäsi ja asut ja elät vain hotellissa ja hallilla niin veikkaanpa ettei lukema olisi enää 88-12.
Kyllä. Silloin enemmistö varmasti vastustaisi asiaa. Pohjimmiltaan pelaajat kuitenkin vaikuttaisivat haluavan pelata.
 

Kuppi

Jäsen
En oikein ymmärrä kantaa ettei pitäisi pelata koska se ei vastaisi normaalia kautta. Jos yhtenä vuotena oli varaa kausikorttiin mutta seuraavalla ei, pitäisikö jättää pelit katsomatta koska viihdearvo on alhaisempi? Jos jollain on arvoa niin sillä on arvoa.

Eihän tyhjille katsomoille pelatut pelit olisi lainkaan sama asia kuin normipelit, se on ihan selvä. Mutta katsoisin silti koska se olisi parasta mitä on tarjolla. Uskon että moni muu tekisi saman. Joulukuun pelejä katsotaan vaikka tiedetään että keväällä on paremmat pelit, ei ole juuri silloin parempaa tarjolla.

Kaudet eivät ole nytkään keskenään samanarvoisia. Tynkäkausista lähtien siihen että liigassa on ollut vain muutama joukkue. Kaikki tietävät että viisi sormusta tänään olisi huomattavasti kovempi suoritus kuin ennen vanhaan. Eikä ole mikään ongelma, on jokaisen oma asia miten arvottavat. Ei kannata jättää tekemättä niitä asioita joista eniten nauttii sen takia että joskus on voinut nauttia niistä vielä enemmän. Tulee vanhuus tylsäksi muuten.

Jos kautta ei turvallisuuden tai logististen syiden takia voida pelata niin se on sitten eri asia.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja mitäs tapahtuu kun jossain jengissä vaikkapa molemmat maalivahdit todetaan taudin kantajiksi?
Kyllä, ja kaukalossa kahden metrin turvavälit ja käsidesipullot molempien maalilla, niin voi käydä aina hyökkäyksen jälkeen puhdistamassa kädet.

Ei nuo kokovisiirit mitään estäis. Pakko sinne on ilmaa saada.
Happipullot selkään? Jos noi loput pelit heinäkuussa pelattais ja jää yht´äkkiä sulaa alta niin sukeltamalla pärjäisi hetken ennenkuin kenttämestari onkisi pelaajat turvaan.
 
Ja mitäs tapahtuu kun jossain jengissä vaikkapa molemmat maalivahdit todetaan taudin kantajiksi?
No miten joukkuelajeissa yleensä tehdään jos maalivahdit ovat loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi sivussa? Aivan, nostetaan varamolari(t) tilalle. Ihan kuin jääkiekossa ei olisi koskaan kukaan pelaaja loukkaantunut.

Ja ei, en ole kauden jatkamisen kannalla, mutta kai nyt ihan tervettä järkeä saa käyttää kun pohtii eri skenaarioita. Sama kuin tuon jään sulamisen kanssa.
 
Mängimies tykkää tästä

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Ja mitäs tapahtuu kun jossain jengissä vaikkapa molemmat maalivahdit todetaan taudin kantajiksi?
No sitä pohditaan varmasti sitten. Eiköhän jengeillä ole reserviä sen verran, että halutessaan saavat sinne sen maalivahdin tolppien väliin. Saa sinne tietysti laittaa jonkun ryanreavesinkin, jos niin haluavat.

Sä voit itse miettiä, että jos sun fyrkat olisi kyseessä, niin kiinnostaisiko sua ihan kauheasti pieni riski niiden muiden ihmisten kohdalla.. Siis, kun olet toitottanut tuota ihmettelyä, miksi kautta edes yritetään jatkaa. Siellä on aika isot rahat kehissä 31 omistajalla tämän asian suhteen.

Puolittaista offtopiccia rahaan liittyen; itsehän lennän juniorin kanssa Pariisiin kesäkuun alussa (jos siis silloin se on vielä mahdollista). Sain paskaryöpyn SoMessa asiasta, että teen väärin. No mä olen kuitenkin sijoittanut sen reilun 1000€ jo nyt tuohon reissuun, ja se on ihan saatanan iso kasa hilloa duunarille. Kuulemma mun pitäisi laittaa MUIDEN ihmisten terveys mun rahojen edelle. Eipä samat ihmiset sitten suostuneet maksamaan sitä tonnia mulle, jotta jättäisin lähtemästä. Eli raha ei ole tärkeää niin pitkään, kun se ei ole omaa.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No miten joukkuelajeissa yleensä tehdään jos maalivahdit ovat loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi sivussa? Aivan, nostetaan varamolari(t) tilalle. Ihan kuin jääkiekossa ei olisi koskaan kukaan pelaaja loukkaantunut.

Ja ei, en ole kauden jatkamisen kannalla, mutta kai nyt ihan tervettä järkeä saa käyttää kun pohtii eri skenaarioita. Sama kuin tuon jään sulamisen kanssa.
No lähinnä karanteenia tarkoitin. Täällä ei pitäisi leikkiä tulella :-)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy