Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

NHL:n valmentajakaruselli

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Bosco, 08.11.2013 klo 16.52.

 1. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Eikös Hitchcock ollut lopettelemassa? Jos jatkaa niin todennäköisesti tarttuu vain tarjoukseen jossa on ns. pöytä katettu.

  Mitä tarjottavaa Vegasilla olis koutsille muuta kuin puhtaalta pöydältä aloittaminen ja pääsy vaikuttamaan koko organisaation kehitykseen ensi askelista lähtien?
   
 2. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Voisin kuvitella, että ihan kohtuu hyvää palkkaa. Kun nuo valmentajien liksat ovat viime vuosina nousseet merkittävästi (tai ainakin niistä on tullut julkista tietoa), niin voisin kuvitella Vegasin ihan mielellään maksavan huippuvalmentajalle ihan koko NHL:n mittakaavassa top-5 palkkaa.
   
 3. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Jos ajattelee viimeisintä laajennusaaltoa, niin neljän joukkueen ensimmäisen päävalmentajan meriittilistaa ennen uusinta pestiä.

  Trotz: Viisi kautta AHL:ää, yksi mestaruus ja yksi finaalipaikka. Preds-GM Poile oli aikaisemmin Capitalsin GM, ja Trotz oli sitä kautta tuttu mies.
  Fraser: Pitkään farmiliigoja, kahdesti finaalissa.
  Lemaire: NHL-päävalmentajana seitsemällä kaudella, yksi Stanley Cup
  King: Kolme kautta NHL-päävalmentajana, kaksi apuvalmentajana. Pitkäaikainen Kanadan maajoukkuevalmentaja ajalta, jolloin NHL-pelaajat eivät osallistuneet olympialaisiin. Yksi olympiahopea, kaksi MM-hopeaa ja yksi nuorten maailmanmestaruus.
   
 4. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Panthersit ovat kyselleet Bruinsilta lupaa neuvotella Julienin kanssa, uutisoi joku epävirallinen taho facebookissa. Sanoisin, että äkkiseltään aika hyvänkuuloinen pari. Kuitenkin edelleen potentiaalinen Florida ja kaiken kokenut valmentaja.
   
 5. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Siellä on Bruisin toimistolla kinkkinen tilanne. Toisaalta olisi (ainakin omistajan kannalta) kiva päästä eroon Julienin isosta, ilmeisimmin n. 3 miljoonan palkasta. Toisaalta viimeinen asia, minkä Sweeney ja Neely haluavat nähdä, on Julienin menestyminen Floridassa potentiaalisen rosterin kanssa. Sehän tarkoittaisi, että vika Bostonissakin oli rosterissa eikä valmenjassa. Tämän tosin taitavat kaikki jo tietääkin, Sweeney ja Neely suurin piirtein ainoat poikkeukset.
   
 6. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Pierre LeBrun@Real_ESPNLeBrun
  Hearing that Claude Julien's deal with Habs starting next season is 5 x $5 M average per year. Would put him 3rd behind Babcock and Q in NHL

  Pierre LeBrun‏@Real_ESPNLeBrun
  So coaching salary ranks as far as I can tell: Babcock at $6.25 M avg, Quenneville $5.8 M, Julien $5 M, Vigneault $4.1 M, Sutter $3.5 M

  Babcock teki kyllä melkoisen palveluksen valmentajille lähtemällä Wingsistä ja ottamalla rahat. Julienin edellisen sopimuksen palkka oli noin 3M per kausi ja se oli allekirjoitushetkellä NHL:n kärkeä. Nyt sitten 25M:n diili ja ymmärtääkseni nämä valmentajasopimukset ovat käytännössä aina taattua rahaa. Eli vaikka työvelvoite päättyisi ennenaikaisesti, tulisi ns. kenkää, niin palkka juoksee sopimuksen loppuun asti täysimääräisenä.
   
 7. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Paitsi jos otat uuden pestin vastaan kuten Julien.
   
 8. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 9. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 10. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  NHL-valmentajien pienet piirit tietäen Lindy Ruff on kohta Nucksin penkin takana ja Desjardins valmentaa Starsia. Hymiö tähän.
   
 11. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Eikös Desjardins Dallas Starsin organisaatiosta, heidän AHL-valmentajan paikalta, palkattu Canucksin valmentajaksi? Oliko aikoinaan Jim Nillin palkkaus sille paikalle, vai edelsikö jo Nilliä Starsin organisaatiossa?

  Että jos siellä Nillillä ja Desjardinsilla on yhteistä historiaa, niin ei ainakaan toisen noista toteutuminen silloin suuri yllätys olisi.
   
 12. depre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
  Mielenkiintoista nähdä kuinka nopeasti markkinat alkavat pyörimään. Laadukkaita valmentajia on vapailla markkinoilla ja lisäksi tuolla on muuta herra joiden tuoli tutisee uhkaavasti. Osa joukkueista pelasi hyvän loppukauden ja se saattaa mahdollisesti pelastaa pari työpaikkaa. Parissa joukkueessa on havaittavissa pientä "inmates running the asylum" -syndroomaa ja se ei ole koskaan valmentajan kannalta edullinen tilanne. Heitetään vähän tavaraa seinään ja katsotaan kesällä osuiko.

  Los Angeles on huhujen mukaan miettimässä Sutterin asemaa ja sieltä mahdollisesti vapautuu yksi kokenut valmentaja ja samalla kertaa paikka mielenkiintoisessa organisaatiossa. Itse laittaisin rahani tässä tapauksessa potkujen kannalle. Joukkue kaipaa erilaista ääntä ja pelityylin vaihdosta. New Jersey pelasi huonon kauden, mutta toisaalta materiaalikin on verrattain heikko vielä. Löytyykö luottoa?

  Paul Maurice saattoi pelastaa hyvän loppukauden ansiosta jakkaransa, mutta minusta Winnipegissä on ollut edellä mainittua syndroomaa. Claude Noel ilmeisesti savustettiin pelaajien toimesta ulos ja en tiedä onko runko muuttunut tarpeeksi kun ilmassa on ollut hieman samoja oireita. En kuitenkaan ole seurannut joukkuetta tarpeeksi tarkkaan, että uskaltaisin varmaksi väittää. Dan Bylsmalle on mielestäni käynyt hieman samalla tavalla Buffalossa, mutta mies tuotiin sen verran näyttävästi kaupunkiin, että uskon vielä yhden kauden jatkoon. Mielenkiintoista nähdä jatkaako Evander Kane Buffalossa. Bill Peters Carolinassa taisi pelastaa jakkaransa joukkueen huikean loppukauden ansiosta. Olen pitänyt miehestä valmentajana, joten toivottavasti hän saa kasvaa tuon nuoren rungon kanssa vielä kauden verran.

  Lisäksi bonuksena vielä kaksi hieman fanien hampaisiin eksynyttä valmentajaa. Flyersin Hakstoliin ei ainakaan fanien toimesta olla oltu täysin tyytyväisiä. Philadelphia on vaikea kaupunki valmentajille ja toimiston väelle, se harvemmin on kuitenkaan hetkauttanut hirveästi toimiston väkeä. Hextall on ollut selkeä parannus Holmgreniin ja Hakstol on Hextallin valmentaja. Veikkaan vuoden jatkoaikaa. Lisäksi Detroitin kannattajat ovat olleet hieman Jeff Blashill vastaisia. Nuori valmentaja heitettiin kuitenkin todella hankalaan paikkaan ja jos Holland jatkaa (uskon ettei Ilitchin klaani halua lähteä heti korvaamaan pitkään heille työtä tehnyttä Hollandia), niin uskon että Blashill saa vielä kauden verran valmentaa.

  Hieman nopeaa ja spekulaation värittämää arvailua. Saa kommentoida, mutta toivon että naulat, ristit, tervat ja höyhenet jätetään kotiin. Kritiikkiä suosikkijoukkueen valmentajan arvostelemisesta otan mielelläni vastaan! Kaikki merkit viittaavat siihen että näemme mielenkiintoisen, värikkään ja vaiherikkaan kesän myös näillä markkinoilla. Hauska nähdä kuka laittaa dominot ensimmäisenä liikkeelle ja ketkä tekevät rohkeitakin ratkaisuja. Jollekin jäänee musta pekka käteen.

  Jos jollain on tietoa hyvistä NHL kakkosvalmentajista, jotka ovat valmiita ykkösen rooliin tai lupaavista valmentajista liigan ulkopuolella, niin sellaiset tiedot kiinnostavat myös.
   
 13. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Lainaus:
  Jos näin tosiaan on, niin tässähän sitä ihan tuli ennustajaksi ruvettua vitsiä vääntäessä. Ei kyllä ollut mitää hajua kaverin menneisyydestä.

  Lainaus:
  Minäkin uskoisin, että Losi lemppaa Sutterin pihalle. Voisi vielä ihan hyvä tulla tuosta porukasta kun tulisi freesi kaveri puikkoihin. Tällä hetkellä Losin touhu on niin tunkkaisen ja väsyneen oloista, että jotain siellä on pakko tehdä, ja valmentaja on kuitenkin aina helpompi vaihtaa kun pelaajat. Ja onhan muutenkin Kopitar-Doughty-Quick parhaimmillaan sellainen kärkikolmikko ettei paremmasta väliä.
   
 14. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Aika yleisenä huhuna puhutaan Capslandiassa, että on aika ihme, jos jo parina kesänä muiden NHL-seurojen kyselemä Todd Reirden jatkaa Trotzin alaisena enää ensi syksynä.
   
 15. Palsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, STL Blues
  Vieläköhän Sutter lähtee vaihtamaan kaupunkia, vai palaako kotiranchille. Eikös tuo pitänyt sieltä losiinkin houkutella kissojen ja koirien kanssa?
   
 16. Aunt Wang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Brommapojkarna, John Eichel
  Sheldon Keefe, Paul MacLean, Kevin Dineen, Mike Kitchen, John Stevens ja Travis Green. Siinäpä ne "kovimmat" nimet taitaa olla, joku Hartley tietysti juu ihan kova jätkä. Stevens on ihan saletisti Kingsin uusi koutsi parin vuoden sisään.
   
 17. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Gerard Gallant? Kylhän se irtoaa Panthersista
   
 18. Benn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
  Voin lyödä vasemman pallini vetoa, että Starsin seuraava valmentaja on joko Desjardins tahi Laxdal Ahl:stä.

  Edit: Nill höpisee kotisivuilla, että on puhunut kolmen ehdokkaan kanssa. Hitchcock kolmas?
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2017 klo 00.44
 19. Merovingi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Blue Jackets
 20. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Lisäksi Luc Robitaille sai ylennyksen Kingsin presidentiksi eli on Blaken pomo. Blake varapresidentti sekä GM.

  Siellä laitettiin kertaheitolla sitten organisaatiota uusiksi ja vapaille markkinoille tuli nyt parinkertainen Cup-voittaja GM sekä valmentaja. Eiköhän Lombardi pian löydä itselleen uuden työpaikan, ellei sitten jää rauhassa odottelemaan täydellistä tilaisuutta. Sutter voi tosiaan hyvin jäädä eläkkeellekin, tiedä sitten vetääkö maatila puoleensa enemmän kuin valmentaminen jatkossa.
   
 21. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Saattaa löytää itsensä ensi kaudella taas Floridan penkin takaa, ottaen huomioon että siellä kumotaan viimeisen vuoden aikana tehtyjä päätöksiä ja palataan lähtöpisteeseen...
   
 22. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Lainaus:
  John Stevens siellä on jo "associate head coach" nimikkeellä eli saa nähdä onko sitten tuleva päävalmentaja. Itsellä ei luottoa mieheen löydy vaikkei Kings porukassa veto vastuussa vielä ole ollutkaan. Mutta ei se nyt niin hyvin ainakaan Flyers:ssa mennyt.
   
 23. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Mielenkiintoista nykyisessä vapaiden valmentajien tilanteessa on se, että kahdesta kovimmasta nimestä ei ole varmuutta, kiinnostaako hommat enää. Eli siis Hitchcock ja Sutter. Edellisellä alkaa olla ikää ja jälkimmäinen on lopettanut jo valmentamisen kertaalleen nuorena miehenä, kunnes sitten saatiin houkutelluksi Kingsiin.

  Veikkaan silti, että ainakin Hitchcock palaa hommiin ja Dallasiin.
   
 24. Makkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Surullista, että laadukasta valmentajaa on kengitty ulos vaikka kuinka monesta seurasta, ja silti suunnilleen historian paskimman kauden pelannut Colorado jatkaa Jared Bednarin alaisuudessa, näin GM Sakicin lausuntojen mukaan ainakin. Tähän sitten niitä facepalm hymiöitä ja muuta päälle.
   
 25. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Sakicilla taitaa oma palli tutista sen verran, että saattaa olla valmentajavaihtonsa tehnyt. Bednarin kanssa yhdessä hautaan.