Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

NHL:n valmentajakaruselli

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Bosco, 08.11.2013 klo 16.52.

 1. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Tämä on hyvä uutinen myös siltä kantilta, että Kevin Dineen jatkanee nyt Blackhawksin valmennustiimissä. Dineen oli ollut yksi Avsin haastatelluista kanditaateista.
   
 2. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Itseni lisäksi muutkin Caps-fanit ovat myös varmasti tyytyväisiä Bednarin valintaan. Lambertilla on iso rooli Washingtonissa ja urakka ns. vielä kesken.
   
 3. Froggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Ainakin DenverPostin mukaan juuri Lambert ja Bednar olivat viimeiset kaksi kandidaattia ennen päätöstä.
  Uskon että Bednarin hyvät suhteet McFarlandiin ratkaisi.
   
 4. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Ei nyt välttämättä tämän ketjun asioita, mutta mainitaan kuitenkin että AHL:n viime kauden mestaruusjoukkue korvasi Jared Bednarin lähdön viimeiset kolme kautta Floridassa apulaisvalmentajana toimineella John Maddenilla. Maddenin kaikki varmasti muistavat tämän pelaajauralta Devils-vuosilta erinomaisena puolustavana sentterinä.

  Royn oma-aloitteinen lähtö tuli yllätyksenä, mutta nuoren nousevan valmentajakyvyn Avs löysi korvaajaksi. Saa nähdä paljonko Bednar saa irti tuosta Avsin laadukkaasta hyökkäysosastosta, erityisesti Duchenesta ja MacKinnonista.
   
 5. Myrkky Jäsen

  Lainaus:
  Eikä muista, kuin HIFK:n suurena vahvistuksena.

  Coloradolla on kyllä tosi mielenkiintoinen materiaali kasassa tulevaisuutta varten. Aika näyttää meneekö niin kuin Oilersilla vai alkaako realisoimaan jossain vaiheessa odotuksia.
   
 6. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Avs ja Oilers ei ole kyllä verrattavissa keskenään. Avsilla on hyvä materiaali, mutta Oilersiin on valunut jos ei nyt kultakimpaleita niin niitä ykkösvarauksia vuosi toisensa jälkeen. Oilersin pitää alkaa menestyä, Avsin menestyminen on ainoastaan todennäköistä - tulevaisuudessa. Aavistuksen eri odotukset joukkueilla, ainakin minun itseni muodostamat.
   
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Muistetaan toki siitä ku oli pimeää ja ei Jefu näkyny.
   
 8. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Florida antoi sitten Gerard Gallantille fudut ja GM Tom Rowen otti ohjat käsiinsä. Mutta taisipa Gallantista tulla nyt sitten se listan eka nimi kun fanit ja GM:ät rupee mittimään uutta valkkua. Voihan se olla että Gallant ei ehdi olla montaa päivää työttömänä ja päätyy Vegasin palkkalistoille.

  Nyt kun tähän ketjuun pitkästä aikaa eksyin niin tässä ketjussa on joskus juteltu siitä että nähdäänköhän NHL:lässä suomalaista päävalkkua. Sami Kapanenhan ilmoitti että se on hänelle unelmana. Itse uskon että jos joku suomalainen sinne pääsee niin kyseessä on just tällainen ex-nhl peluri, joten kai toi Kapanen on sitten paras veikkaus.
   
 9. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Lainaus:
  Kapanen valmentaa KalPaa ensi kaudella.
   
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Mutta ei välttämättä uransa loppuun asti, joten on Kapasellakin mahdollisuuksia olla NHL:ssä päävalmentaja.
   
 11. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Juu niin valmentaa, enkä uskonut että Kapanen suoraan Kalpan kakkosvalkun paikalta sinne NHL:lään lähtee. Jos Kapanen haluaa NHL-pestin niin kyllä sen pitää antaa ensin liigassa hyvät näytöt että kehtaa/kanattaa mennä rapakon taakse hommia pyytää. Varmaan joutuu aloittamaan kakkosena, ellei nyt näytöt ole ihan jäätävän kovaa luokkaa. Kapasen osoteena voisi olla vaikkapa hänen ex-seura ja suomalisystävällinen Carolaina, ja ennenkaikke siellä on GM:änä ex-pelikaveri Ron Francis. Uskon että sen suomalaisen palkkaavan GM:än pitää tuntea entuudestaan kyseinen henkilö ja arvostaa häntä että uskaltaa moisen rekrytointiriskin ottaa.
   
 12. passenger Jäsen

  Suomalaisista olisi muuten mahtavaa nähdä Juhani Tamminen jonkun nhl-joukkueen peräsimessä. Jos TuTon kopissa jo pelaajilla oli vaikea pitää naamaa pokerilla, niin olisi jännittävä nähdä jonkun kokeneen nhl-tähden naama, kun Tami kertoisi uroteoistaan maajoukkueessa Neuvostoliittoa vastaan, laittaisi siinä samalla ohjauspelin kuntoon ja piirtäisi ne neljä murtavaa syöttöä fläpille sekä antaisi haastattelua Annaan samaan aikaan. Tamillahan on puheidensa mukaan paljon "hyviä ystäviä" Pohjois-Amerikan valmentaja-skenessä, joten suhteiden pitäisi olla kunnossa.

  Itse ketjuun aiheeseen vakavammin, että keitäs vakavasti otettavia valmentajia on vapailla markkinoilla, jos kävisi sellainen epätodennäköinen, mutta toivottava sattumus, että Jack Capuano saisi kenkää Islandersin peräsimestä?
   
 13. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Gallant nyt ainakin.
   
 14. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Onko Gallant nyt niin hyvä valmentaja? Kuulemma pidetty pelaajien keskuudessa, mutta taktisesti aika keskinkertainen mielestäni. Melko selvää, ettei Panthers olisi ottanut enää askelia eteenpäin Gallantin johdolla. Toki GM:n Rowen valmennuksessa niitä saatetaan ottaa taakse päin ja Panthersin valmentajaratkaisu on sen puolesta kummallinen.
   
 15. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No ei kummoinen, mutta onko parempaa tarjolla? Vähän luulen ettei ole.
   
 16. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  ^ No tietenkään ei ole babcockeja ja bylsmia juuri tällä hetkellä tarjolla, mutta kait tuolta farmeissa joitain potentiaalisia valmentajia on. Ja Ron Wilson on tietääkseni edelleen vapaana ja odottaa puhelinsoittoa.

  Ylipäänsä uskoisin, että ammattimaisissa organisaatiossa nämä valmentaja-asiat hoidetaan nykyisin pääasiassa kesällä. Jos valmentajatilanne käykin kestämättömäksi, niin loppukausi mennään väliaikaisella koutsilla. Vain jarmokekäläiset palkkaavat kesken kauden uuden valmentajan pitkällä sopimuksella.
   
 17. Malmi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexaa
  Lainaus:
  Ja miksi se on sitten väärin?
   
 18. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Koska Jarmo on suomalainen eikä suomalaiset kuulu änäriin.
   
 19. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  ^^ A) Pääsääntöisesti kesken kauden ei ole tarjolla hyviä ja sopivia valmentajia. B) Jos kaudella tarvitaan valmentajan vaihdos, niin se on seurausta organisaation epäonnistumisesta. Monesti on parempi käsitellä epäonnistuminen ja siihen johtaneet syyt rauhassa kauden ulkopuolella, eikä reagoida nopeasti ja valita uutta koutsia ilman perinpohjaista analyysiä.
   
 20. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  In before Dan Bylsma, Mike Sullivan ja Pittsburgh Penguins vasta-argumentit.
   
 21. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  ^ Niin. Omissa silmissäni Pens on enemmänkin valtavalla rosteritalentilla varustettu vuotuinen alisuorittaja kuin hyvin johdettu seura. Se että joukkue on pari kertaa valmentajavaihdoksen jälkeen ryhdistäytynyt kannuun saakka oikeastaan vain alleviivaa asiaa. Bylsmaa katseltiin pari vuotta liian pitkään; Mike Johnston taistelee vahvasti NHL:n 2000-luvun huonoimman päävalmentajan tittelistä.

  Tietysti kun on Crosbya ja Malkinia sentterinä, niin on varaa vähän heikompaan johtamiseen. Se on rohkaisevaa ihan siksikin, että osoittaa, että jääkiekossa talentilla on edelleen väliä. Pelikirjat ja tilastoanalyysit kantavat vain osan matkaa.
   
 22. passenger Jäsen

  Gallantilla ei taida olla hyökkäyspelaamiseen mitään sen enempää annettavaa kuin Capuanolla Islandersin peräsimessä tällä hetkellä. Nuo farmikoutsit ovat ihan mielenkiintoisia hakuja, ja voivat parhaimmillaan tuoda jotain uutta visiota pelaamiseen. Travis Green olisi yksi ihan mielenkiintoinen vaihtoehto, miehellä on ihan kohtuu pitkä historiakin Islandersista.
   
 23. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Islanders antoi toisena joukkueena tällä kaudella potkut päävalmentajalleen (Jack Capuano) ja on jo ehtinyt saamaan luvan haastatella Gallantia vapautuneelle päävalmentajan paikalle.

  Isles receive permission to speak to Gallant - Article - TSN
   
 24. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Ken Hitchcock sai potkut ja Mike Yeo ottaa St.Louis Bluesin päävalmentajan pestin haltuunsa, eli siis alkuperäinen suunnitelma aikaistui muutamalla kuukaudella. Hitchockhan oli tosiaan jo viime kesänä sanonut jäävänsä tämän kauden jälkeen eläkkeelle, ja Yeo palkattiin silloin Bluesin seuraavaksi päävalmentajaksi kaudesta 17-18 eteenpäin, ja tällä kaudella toiminut Hitchcockin apulaisena. No ei saanut Hitchcock valmentaa kautta loppuun saakka kuitenkaan.

  Hitchcock relieved of duties, Yeo becomes head coach | NHL.com
   
 25. Snagari Jäsen

  Ilmeisesti Yeo saa Bluesin maalivahdit ottamaan taas rivitaloa pienemmät objektit kiinni. NHL:n huonoimmalla kaksikolla on paskin torjuntaprosentti (88,7 %) vaikka joukkue edessä on päästänyt maalia kohti 4. vähiten laukauksia. Tokikaan tuo ei kerro mistä laukaukset ovat tulleet, mutta Allen/Hutton kaksikolla tässä on isoin peiliinkatsomisen paikka.