Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

NHL:n valmentajakaruselli

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Bosco, 08.11.2013 klo 16.52.

 1. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Tulee jotenkin mieleen viime kauden Flames & Bob Hartleyn potkut. En nyt kauheasti ole Hartleyn ja Flamesin suhteeseen tutustunut enkä Flamesia sitä kolmea matsia enemmän viime kaudelta nähnyt, mutta aika monet olivat sitä mieltä, että potkut olivat turhan hätäiset, kun joukkueella ei ykkösmaalivahtia ollut.
   
 2. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Mike Yeo ottamaan päävastuu joukkueesta jolla ei ole kunnon veskaria ja hyökkäystehot puuttuu. Onko nyt aprillipäivä tai vappu vähintään?!
   
 3. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Itse luin HF Boardsilta aikoinaan, että surkeat "advanced statsit" (vai olisiko mainittu eritoten kiekonhallintatilasto) olisivat olleet Hartleyn potkujen taustalla. Markus Granlundkin kertoi Vancouveriin siirtymisen jälkeen, kuinka Calgaryssa rooliin kuuluin ainoastaan kiekon lyöminen päätyyn punaviivan jälkeen. Taisi siellä siis vähän muitakin ongelmia olla kuin maalivahtipeli, vaikka sekään ei tietenkään toiminut.
   
 4. Snagari Jäsen

  Myös mv-valmentaja Jim Corsi (Corsi ratingin kehittäjä) on potkittu pihalle. Ihan ymmärrettävää, jos mv-kaksikko pelaa noin alta riman mitä Nuoteissa on nähty.
   
 5. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Lainaus:
  Yleensä Hitchcockin jengit ovat kyllä juuri sitä parasta maalintekosektoria osanneet puolustaa. En ole niin monta peliä nähnyt, että voisin sanoa asian olleen myös näin tällä kaudella.

  Uskooko joku muuten, että se todella oli sitten siinä Hitchcockin osalta? Itse olen kyllä saanut sen käsityksen, että Hitch on "coach-for-life" ja lähtee niistä hommista vasta arkussa. Eiköhän siellä avaudu kesällä sellainen homma, josta ei vaan voi kieltäytyä.
   
 6. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Voihan se olla, että Hitch suuntaa Vegasiin. No ei vaiskaan uskon, että hänen valmennuksensa oli tässä. harmi sinällään, että kaikki kääntyi näin ja eikä lopettanut uraansa viime kesänä. No tuosta, että joukkue päästää vähiten vetoja, mutta silti maalivahdit ovat änärin paskimpia on vain se, että Allen on Ryan MIllerin tapaan flashy, out of position ja varustettu huonolla rebound kontrollilla. Nuoteille sopii maalivahti joka ei tiputtele ripareita ja pelaa perkästään positiota ja luottaa puolustajien työstkentelyyn. (Brian Elliott oli juuri sopiva maalivahti nuottien pelityyliin.) Mitä tulee Corsin potkimiseen syy löytyy, että hän ajoi brodeurin kanssa, että Allen on #1 maalivahti ja oikea valinta. D Armstronghan teki kuitenkin lopullisen päätöksen ja hänhän olisi saanu itse potkia itsensä vittuun. Paljon paskaa lepää kuitenkin vielä Armyn konttosilla ja hänet pitäisi seuraavaksi poitkia pois. Tässähän saa olla pelko persiissä, että Army treidaa Bishopin nuottilaan ja nähdään naurettava re-signaus kesällä Bishopille.
   
 7. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Lainaus:
  "The Corsi number was named by Vic Ferrari, a pseudonym for a blogger on an Edmonton Oilers fan website. He had heard former Buffalo Sabres general manager Darcy Regier talking about shot differential on the radio, and then proceeded to develop a formula to accurately display shot differential. Ferrari originally wanted to name it the Regier number, but he didn’t think it sounded right. He then considered calling it the Ruff number after former Buffalo Sabres head coach Lindy Ruff but he didn’t think that was appropriate either. Ferrari ended up searching Buffalo Sabres staff, found a picture of Jim Corsi, and chose his name because he liked Corsi’s mustache.[1]
   
 8. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  "A notable accomplishment during his tenure as a goaltending coach is the development of the Corsi rating. This indicator is essentially a plus-minus statistic that measures shot attempts. A player receives a plus for any shot attempt (on net, missed, or blocked) that his team directs at the opponent's net, and a minus for any shot attempt against his own net. This indicator is widely used in most NHL teams as it has shown a strong correlation to player and team success. The person credited with popularizing the statistic, Vic Ferrari, attributed the stat to then-Sabres general manager Darcy Regier, but named it after Corsi because he thought Corsi's name had a better ring to it (he was inadvertently correct since Corsi did create the statistic)."

  Sinun wikipediasi on "Corsi statistic" otsikon alta, minun "Jim Corsi" otsikon alta.

  Bluesin mv-valmentajahommat jakaa kauden loppuun Marty Brodeur ja Ty Conklin. Siinä on kaksikko, jonka voisivat heittää kokoonpanoon vaikka seuraavaan peliin eikä homma ainakaan huonommaksi muuttuisi. Marty Hall of Fame maalivahtina ja Conklinin voi melkein laittaa back uppien Hall of Fameen.
   
 9. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Lainaus:
  Sama käsitys ja uskoisin, että Hitch on sen tason koutsi, että siinä saattaa jonkun GMn liipasinsormi herkistyä, kun on liki parasta tarjolla. Vegasiin en usko, mutta Bolts, Bruins jne. Onhan noita vaihtoehtoja.
   
 10. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Tätä ratkaisua minäkin suuresti epäilen, enkä varsinaisesti miehen fani kyllä muutenkaan ole.
   
 11. Opatsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, BVB, NHL, Snooker
  Lainaus:
  Antaa Bob-sedän kertoa koko tarina. Sattumalta tuli juuri syksyllä tuo syntytarina luettua kyseisestä artikkelista. Ihan hauskaa settiä.
   
 12. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Lainaus:
  Tässä oli tää joku käänne et Vic Ferrari oli nimennyt sattumalta Jim Corsin mukaan ton tilaston ja myöhemmin selvis et Jim oli samantyyppistä tilastointia tehnyt jo aikaisemmin.

  McKenzie: The real story of how Corsi got its name - Article - TSN
   
 13. Opatsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, BVB, NHL, Snooker
  Jos Hitchcockin ura valmentajana oli nyt sitten tässä, niin jäi voitoissa yhden päähän Al Arbourista ja kaikkien aikojen kolmannesta sijasta (boldatut ovat valmentaneet tällä kaudella):

  1. Scotty Bowman, 1244
  2. Joel Quenneville, 831
  3. Al Arbour, 782
  4. Ken Hitchcock, 781
  5. Lindy Ruff, 723
  6. Dick Irvin, 692
  7. Barry Trotz, 691
  8. Pat Quinn, 684
  9. Mike Keenan, 672
  10. Ron Wilson, 648

  Eiköhän sieltä HHOF-valinta ole jossain vaiheessa tulossa, vaikka Stanley Cupeja ei yhtä enempää kertynytkään.
   
 14. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Hitchcockin pct .606, joka on pirun kova ottaen huomioon uran pituuden, aikakauden ja valmennettujen joukkueiden määrän. Ilman CBJ stinttiä olisi noin .63X
   
 15. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Siellä on ilmeisesti Julien saanut potkut nyt Bruinsin peräsimestä? Nyt olisi pari kovemman luokan valmentajaa sitten vapaana...
   
 16. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Lainaus:
  Joo. Tuossa linkki The Scoren uutiseen.

  Bruins fire coach Claude Julien
  Bruins fire coach Claude Julien | theScore.com

  Jos Bruins olisi malttanut odottaa off-seasonille, ennustaisin Julienille yhtä lyhyttä aikaa kortistossa kuin Boudreaulle. Nyt Julien joutunee odottamaan kesään uutta työpaikkaa. Taitaa olla se kesän laadukkain UFA.
   
 17. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Saa nähdä, käynnistääkö tämä ketjureaktion, jossa joku tai jotkut joukkueet antavat kenkää valmentajalleen, jotta pääsevät tarjoamaan töitä Julienille ja/tai Hitchcockille. Se on ainakin ihan varmaa, että Julienin ei tarvitse olla pitkään työttömänä, mikäli valmentaminen kiinnostaa. Voi tietenkin olla, että vetää vähän henkeä ja ottaa uuden pestin vastaan vasta kesällä.
   
 18. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Julienin potkujen jälkeen ainoastaan kolmella valmentajalla on meneillään vähintään viides täysi kausi nykyisen joukkueensa peräsimessä (Quenneville, Sutter ja Therrien). Cooper valmentaa myös viidettä kauttaan Tampassa, mutta palkattiin kesken 2013 kauden eli ei ole viides täysi kausi meneillään.
   
 19. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Ja seuraavaksi Hitch siirtyy Bostoniin.
   
 20. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Tässähän olisi Vegasilla aika otollinen hetki palkata Julien valmentajaksi. Kevyt etulyöntiasema tällä hetkellä, kun ainoana tiiminä ilman valmentajaa. Sitä tosin tiedä houkutteleeko Julienia Vegasin valmentaminen. Toki nyt pääsisi hyvinkin vielä vaikuttamaan joukkueen kokoonpanoon.
   
 21. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Onko se naurettava kompensaatio vielä voimassa jos palkkaat muualla potkut saaneen valmentajan, niin joudut antamaan korvauksena 2. kierroksen varausvuoron? Sanokaa, että ei ole.
   
 22. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Ei ole voimassa. Linkki NHL:n sivuille: NHL to end coach and executive compensation policy | NHL.com
   
 23. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Lainaus:
  Dave Tippett unohtui listalta. Phoenixin/Arizonan koutsi 2009-2010 kaudesta lähtien eli kahdeksas kausi menossa Coyotesin penkin takana.
   
 24. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
 25. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Vaikea nähdä, että Julienia tai Hitchcockia kiinnostaisi Vegasin valmentaminen. Siis kun jokaista potkut saanutta valmentajaa ollaan viemässä Vegasiin. Rha voi kiinnostaa, mutta jos oletetaan, ettei Vegas maksa sitä älyttömästi enempää kuin muut, niin eiköhän nuo ykköskorin valmentajat löydä parempia joukkueita valmennettavaksi.