Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

NHL:n valmentajakaruselli

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Bosco, 08.11.2013 klo 16.52.

 1. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Melkein voisi jopa sijoittaa rahat tälle skenaariolle.
  Mysteeriksi jäänee, kuinka paljon Eichelin ja Bylsman yhteensopimattomuus vaikutti tähän lopputulokseen.
   
 2. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Lainaus:
  Helposti voisi ajatella että kaikki mahdollinen. Murraysta kun sai vähän semmoisen kuvan ettei hän olisi halunnut erottaa Bylsmaa Eichelin vastuksesta huolimatta. Sitten jos vielä asettui Bylsman taakse omistusportaan edessä, olisi nyt nähty lopputulema hyvinkin looginen päätös tapahtumaketjulle minkä huhut Eichelin sopimuksesta laittoi liikkeelle.
  Tämä toki vain spekulaatiota, mutta en ihmettelisi yhtään jos asiat olisi jotenkin noin mennyt.
   
 3. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Itse yllätyin Tim Murrayn lähdöstä enemmän kuin Bylsman. Ajattelin, että olisi saanut enemmän vielä aikaa. Kuitenkin ihan ansioitunut kiekkomies.
   
 4. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Mitä tarkoittaa "ansioitunut"? Onhan Murray toki nyt Buffalossa ollut 3 ja puoli kautta, mutta menestys nyt on ollut vähintäänkin vaatimatonta. Sitä aiemmin Murray oli Ottawan apulais-GM eikä sielläkään nyt mitenkään juhlittu silloin (07-14). Jos en nyt ihan väärässä ole niin noina vuosina Murrayn joukkue on kerran päässyt playoffien ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon ja silloinkin matka tyssäsi toiselle kierrokselle. Vähintään puolet kausista taisi päättyä jo runkosarjaan. Onhan Murray tosiaan nyt 10 vuotta ollut GM tai apu-GM, mutta menestystä hän ei ole kyllä onnistunut tuomaan.
   
 5. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Oli kuitenkin Anaheimissa luomassa pohjaa joukkueelle, josta tuli Stanley Cup-kandinaatti vuosikausiksi. Ehkä meritoitunut oli väärä sana, mutta arvostettu tuo taitaa kuitenkin olla. Odotin, että olisi saanut enemmän aikaa, mutta jos antoi tukensa Bylsmalle, niin sai lähti siinä tapauksessa pesuveden mukana.
   
 6. Stark Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Olen kuluneina vuosina mieltänyt Buffalon tietyllä tapaa samalle viivalle Edmontonin ja Toronton kanssa. Kaikilla takana enemmän tai vähemmän tankkausta ja tärkeitä varaustilaisuuksia. Edmontonin ja Toronton kausi jatkuu, Buffalo on kesälomalla. Murrayn osalta olen kuullut paljon hienoa puhetta ja vakuuttelua, mutta näytöt edelleen aika ohuet. Bylsmalle uskon vielä avautuvan lukuisia mahdollisuuksia menestykseen.
   
 7. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Mielestäni ihan ymmärrettävää, että Murraykin lähti. Onhan siellä ollut kovia varausvuoroja ja uudelleenrakennus on kestänyt jo melko pitkään, mutta erityisesti tuo puolustusosasto on aika retuperällä Buffalossa. Ristolainen on ihan ykköspakki ja McCabestakin varmaa ainakin sellainen top 4 -kaveri tulee, mutta sen jälkeen on todella hiljaista.
   
 8. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Tuon pakiston lisäksi mielestäni myös maalivahdit ovat haastavassa tilanteessa. Lehner RFA, Nilsson UFA ja Ullmark RFA. Lehner on ollut nyt pari kautta ihan hyvä, mutta onko hänestä viemään joukkuetta menestykseen? Nilsson oli tällä kaudella hyvä, mutta aiemmin taso on vaihdellut äärilaidasta toiseen. Nyt sitten Nilsson on alle 100 NHL-pelin jälkeen UFA.

  Hyökkäystä kun katsoo niin eihän Moulsonin (5 milliä) tai Ennisin (4,6 miljoonaa) sopimukset mitenkään fiksuilta näytä. Moulson teki 32 pistettä ja Ennis 13 pistettä. Sopimukset jatkuvat vielä kaksi seuraavaa kautta... Lisäksi kun katsotaan mitä joukkueeseen ovat tuoneet Murrayn hankinnat Brian Gionta, Dmitri Kulikov tai Cody Franson niin eihän kärkihankinnat ihan putkeen ole menneet. Evander Kane tai Zach Bogosian ovat sentään jotain tuoneet, mutta tuskin heidänkään osaltaan voisi sanoa, että odotukset ovat täyttyneet. Rahaa on siis palanut ja kauppoja on tehty, mutta jälki ei oikein vakuuta.
   
 9. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Ihan mielenkiintoinen ajatus, jos tämän siivouksen taustalla on se, ettei joukkueen 20-vuotias kärkivaraus halua pelata valmentajalle, jota GM tukee. Jos näin tosiaan olisi, niin kyllä on omistaja kujalla. Jack Eichel nyt ei varsinaisesti ole mikään bobi orr ja vaikka olisikin, niin silti. Antaa väärän signaalin pelaajille, että heillä on valtaa esimiestensä suhteen.

  Mutta luultavastihan tämä on vain tuulesta temmattua spekulaatiota ja syyt Pegulan toiminnalle ovat ihan muualla.

  edit: Murrayltä kovat näytöt yhdestä NHL:n härskeimmistä tankkausoperaatioista. Harmi, ettei mies itse päässyt nauttimaan työnsä hedelmistä :D
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2017 klo 21.32
 10. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Oliskohan Buffalo Dean Lombardin seuraava rakennustyömaa. Olisi ainakin manageri jolla on meriittejä. Vaan kiinnostaako herraa muuttaa 25-vuoden Kaliforniassa vaikuttamisen jälkeen kylmään ja tuuliseen Buffaloon. Rahaa Pegulalla olisi ainakin varaan lyödä tiskiin.
   
 11. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  John Stevensistä Kingsien uusi valmentaja, kertoo LeBrun:
  LA Kings will name John Stevens their new head coach, source confirms. Monday news conference.
   
 12. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Aika yllättävää, että seura valitsee valmentajan ennen kuin sillä on GM:a. Siis omistajat valitsevat. Ehkä jonkun konsultin mielestä oli järkevää pitää Stevens ja tämä oli sidottavissa lyhyehköllä sopimuksella. Uusi GM voi sitten potkia pois, jos ei tykkää.
   
 13. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Eikös Rob Blakesta tehty GM, kun Lombardi sai kenkää?
   
 14. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Meinaatko että Blake on jo kengitty ulos vai mikä juttu?

  Edit: hidas
   
 15. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Ok, mennyt ohi :D
   
 16. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Toivottavasti sai muistoksi edes yhden McDavid #15 pelipaidan.
   
 17. HankMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vancouver Canucks
  Travis Green Vancouverin päävalmentajaksi.

  edit: ja ilmeisesti heti saamassa 4vuoden sopparia.
   
  Viimeksi muokattu: 25.04.2017 klo 19.26
 18. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Siinä on kyllä potentiaalinen kaveri. Hieno sainaus Nuckseilta, ja vielä "oma poika".
   
 19. Kavanagh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Bednar veti aiemman AHL-kevään voitoin 16-2, vakuuttaen Sakicin. Hirviöissä erinomaiset pohjat Bednarin AHL-mestaruudelle edellisillä kausilla rakentanut Brad Larsen on Blue Jacketsin apuvalmentajaksi ylennyksen saatuaan kasvattanut hirveät turpajouhet. GM:t Jarmo Kekäläinen ja farmiseura Cleveland Monstersin virkaveli Bill Zito keksivät tämän jatkumon huipentamiseksi palkata seuraavaksi päävalmentajaksi Panttereissa valmentamista kolme kautta tepponummisena opetelleen ex-HIFK-legendan John Maddenin, joka oli samaisen agenttitoimiston miehiä kuin Zito aikanaan. En tiedä harkittiinko yhteistyöseurojen toimistoilla, ennemmin tai myöhemmin, hetkeäkään ammattivalmentajan palkkaamista hyvän veljen sijaan, sillä mestaruutta puolustanut Columbuksen farmiseura karsiutui tällä erää play-offseista.
   
 20. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
 21. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Carlylelle vuosi lisää soppariin.
  #NHLDucks sign Head Coach Randy Carlyle to one-year contract extension through the 2018-19 season
   
 22. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 23. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 24. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Bob Boughner Floridan valmentajaksi:
  JUST IN: The Panthers announce hiring of Bob Boughner as the team's new head coach.
   
 25. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Tuli tässä mieleen, että nyt kun Pens on lopulta, varsin odotetusti, kostautunut melko keskinkertaisessa valmennuksessa dynastiaksi, niin mahtaako Bylsmalla olla enää mitään jakoja NHL-päävalmentajaksi?

  Vai jääkö perinnöksi, että torppasi Pensin menestyshaaveet viitenä kautena putkeen?