Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

NHL:n tuomarilinja

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Bosco, 11.04.2014 klo 12.01.

 1. Dougie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  bruins
  Lainaus:
  Katso Bruins-Blue Jackets sarja niin näet fyysistä peliä. Katso Blues sarja niin vahingoittamista. Ei huonolla tuurilla loukkaannu noin paljon pelaajia, tule pelikieltoja tai päähän kohdistuneita taklauksia. Tärkeä asia esimerkiksi Sundqvistin pelikieltovideossa DOPS sanoi, että Sundqvist näki kokoajan Gryzin numerot ja jatkoi selkään taklaamista silti (=tarkoituksellinen). Ymmärrän tavallaan sun homer mielipiteen, kyllä varmaan itsekin yrittäisin puolustella omaa jengiä jonkun verran. Esimerkiksi kun Thornton kylmensi sen Pensin tyypin, joka loukkaannutti Erikssonin olin tyytyväinen vaikka se loukkaantui. Varsinkin sen jälkeen kun Neal ajoi Marchandia polvella päähän. Tuntu hyvältä kun saivat opetuksen vaikka ei ollut sääntöjen mukainen ja loukkaantui, mutta oman jengin puolella silti. Omien puolella ollaan, joten tässä vaan kaksi homeria vastakkain ja eihän se pääty kuin kokoaikaiseen kilpailuun.
   
 2. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Näissä on annettu käsittämättömän paljon siimaa aina vastustajalle. Rikkeen tekijä tulee noista yli 90 %:sti voittajana. Uskon, että kunnon teurastuksia tulee tulevina vuosina huomattavasti lisää, kun haetaan kaikki mahdolliset edut ja niiden ansiosta voitetaan monia mestaruuksia.
   
 3. Jules W. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  MLSE
  Lainaus:
  No ei tämä löysä linja haittanut Bruinsia Torontoa vastaan, kun esimerkiksi toisessa pelissä, melkein joka ikinen taklaus tuli myöhässä. Bruins käytti fyysisyyttään hyväksi ja hyötyi tuomarilinjasta. Nyt Blues käyttää tuota samaa asetta ja kyllähän sen ymmärtää, että se ottaa päähän.
   
  Oskar, Vislami, tsajari ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 4. Rocco Jäsen

  Mitä enemmän olen katsonut tuota tilannetta, niin sitä enemmän näyttää koko tilanne puhtaasti vahingolta. Bozak enemmänkin koittaa välttää kontaktin selkä kentälle päin olevaan Acciariin, jarruttaa ja ajaa ohi, mutta Acciari vaan sattuu kääntymään viime hetkellä juuri luistelulinjalle, ja sen takia koko "jalkapyyhkäisy" tapahtuu. En itse näe, että Bozak hakee mitään kontaktia, päinvastoin yrittää välttää sen. Vielä pari metriä ennen tilannetta hän vaihtaa luistelulinjaa ja yrittää väistää selkääntaklauksen, ja sen jälkeen ei ole enää mitään tehtävissä kun Acciari kääntää itsensä suoraan luistelulinjalle. Lopputulos on ruma, mutta en kyllä näe tilanteessa kuin puhtaan vahingon.
   
 5. Atthe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, Detroit Lions, HJK
  Lainaus:
  Puhdas vahinkokin voi olla 5+20 mikäli se sattuu muuten täyttämään sellaisen tunnusmerkit. Vahingolla ei pidä saada mitään anteeksi, erityisesti jos kyseessä on muuten ruma teko.
   
  Alamummo ja AllEternity tykkäävät tästä.
 6. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Mä en jaksa edes mennä tästä eteenpäin. Et ansaitse sitä viestillä, jossa vedetään taas överiksi ja vääristellään toisten ajatuksia tahallaan.
   
 7. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Katselen tässä Viasatilta 24.5.1990 pelattua Oilers at Bruins 5. SC-finaalia ja on se vaan luojan lykky, että nykyisin pelataan sellaista kiekkoa kuin pelataan! On tuo mailahäirintä ja roikkuminen aivan karmeaa katsottavaa... Ja siellä on kuitenkin aivan huikeita talentteja vetämässä!