Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

NHL:n tuomarilinja

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Bosco, 11.04.2014 klo 12.01.

 1. Atthe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, Detroit Lions, HJK
  Lainaus:
  Puhdas vahinkokin voi olla 5+20 mikäli se sattuu muuten täyttämään sellaisen tunnusmerkit. Vahingolla ei pidä saada mitään anteeksi, erityisesti jos kyseessä on muuten ruma teko.
   
  Alamummo ja AllEternity tykkäävät tästä.
 2. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Mä en jaksa edes mennä tästä eteenpäin. Et ansaitse sitä viestillä, jossa vedetään taas överiksi ja vääristellään toisten ajatuksia tahallaan.
   
 3. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Katselen tässä Viasatilta 24.5.1990 pelattua Oilers at Bruins 5. SC-finaalia ja on se vaan luojan lykky, että nykyisin pelataan sellaista kiekkoa kuin pelataan! On tuo mailahäirintä ja roikkuminen aivan karmeaa katsottavaa... Ja siellä on kuitenkin aivan huikeita talentteja vetämässä!