JaSa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks
Reissu kuume alkaa olemaan kohdallaan ja ensi maanantaina 24.2. lähtee kone kohti Californiaa ja Los Angelesia. Alkuperäisistä suunnitelmista poiketen (muun matkaseurueen aikataulutuksista johtuen) piti vähentää suunniteltujen pelien määrää, mutta ei anneta sen haitata. Heti 25. pv on ohjelmassa Anaheim vs. Edmonton ja karkauspäivänä sitten L.A vs. New Jersey. Vegasin trippikin reissulle mahtuu, mutta valitettavasti vain siellä ei ole peliä juuri sillon.

Koko ketju on tullut luettua useammankin kerran, mutta tipsejä ja huomion arvioisia asiota otetaan vastaan :)
 
As long as it is about hockey I'm in!

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Juuri tässä TD Gardenin läheisessä kuppilassa valmistautumassa Bruinsin ja Flamesin kohtaamiseen. Hallin ympäristö on täyttynyt musta-keltaisiin pukeutuneesta väestä. Parinkymmenen minuutin päästä halliin sisään. Toivottavasti on hyvä peli!
 

Vercetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ei jaksa selata koko viestiketjua, mutta onko kokemusta Toronton kotipeleistä Scotiabank-areenalla? Tarkoitus olisi käydä pelissä ensi kuussa. Lippujen hinnat eivät ole halvimmasta päästä, kannattaako ottaa jo nyt, vai vielä odottaa? Liput olisi tarkoitus ottaa Tickpick-palvelun kautta. Myös vinkkejä Toronton suhteen, muuta kuin HOF, saa laittaa.
Viime vuoden maaliskuussa tuli käytyä Scotiabank Arenalla kahdessa matsissa (Rangers ja Florida). Liput tuli ostettua jo kuukausia aiemmin TIcketmasterista, mutta varmaankin jatkossa ostaisin rohkeasti Stubhubista vasta matsipäivänä. Aiemmat kokemukseni Stubhubista ovat hyviä, mutta nekin kerrat olen ostanut liput turhan aikaisin. Ketjun aiempii keskusteluihin viitaten porteilla kelpasi screenshotit lipuista, mutta tarvittaessa olisi voinut tuvautua myös wifi-yhteyteen, joka oli vieläpä jotenkin erikseen nimetty nettilippulaisia varten. Hienoa palvelua!

Tärkeimpänä vinkkinä sellainen, että älä missään nimessä osta lippuja yläkatsomon päätykulmista, ja jos ostat, niin mahdollisimman läheltä pitkiä sivuja. Areenan aivan päätysektorit (muistaakseni kummassakin päässä kenttää) ovat jotain aitio-, ravintola-, vip- tms. sektoreita, joiden reunarakenteet ovat ihan kunnon seinää (!). Mikäli istumapaikka on jotakuinkin 10-15 (tai alle) paikan päässä seinästä, jää saman päädyn kauempi kenttäkulmaus kokonaan näkemättä. Toki näissä lipuissa lukee "obstructed view", mutten itsekään olisi kyseistä näköestettä uskonut niin vakavasti otettavaksi ennen kuin sellaisella paikalla istuin. Ja tietenkin kummassakin matsissa. Omalta paikaltani jäi pimentoon muutaman metrin alue kentän kulmauksesta kumpaankin suuntaan, joten tyydyin kohtalooni. Sen sijaan aivan seinän vieressä istunut tsekkiläisporukka oli silmin nähden niin häkeltynyt, etteivät varmaankaan tienneet, pitäisikö itkeä vai nauraa. Heitä ei ensimmäisen erän jälkeen sitten enää näkynytkään kyseisessä katsomossa.

Ennen kumpaakin matsia katsoin alkulämmöt alakatsomossa aivan pleksin takana, ja tätä suosittelen kaikille muillekin, jotka tuota meininkiä haluavat nähdä läheltä ja päästä fiilikseen. Ensimmäisen ottelun alkulämpöä ennen taisin pikaisesti varmistaa järjestyksenvalvojalta, että asia on lippuun merkitystä paikasta huolimatta OK, ja toisessa marssin päättäväisesti suoraan pleksin taakse. Käsittääkseni tämä on suht monessa hallissa ihan yleinen käytäntö, että piippuhyllyläisetkin saavat vapaasti katsoa alkulämmöt alakatsomosta, kunhan poistuvat sen jälkeen käytävälle / omille paikoilleen. Toistaiseksi olen käynyt Devilsin, Islandersin (Barclays), Montrealin, Ottawan ja Toronton kotimatseissa, ja ainoastaan Ottawassa tämä ei onnistunut, sillä halliin sisään menemisen jälkeen yläkatsomolaiset ohjattiin muistaakseni suoraan yläkatsomokäytävälle, eikä sieltä päässyt enää takaisin alakatsomokäytävälle ollenkaan.

Torontosta vielä sellainen vinkki, että jos vähänkään kiinnostaa, niin kannattaa käydä pyörähtämässä vanhalla Maple Leaf Gardensilla, joka oli Leafsin kotihalli vuoteen -99 asti. Halli löytyy jostain päin keskustaa, kunhan katsoo osoitteen valmiiksi. Ulkoapäin ei nimittäin kävisi mielessäkään, että kyseessä on jäähalli. Kyseinen rakennus taitaa toimia nykyään pitkälti kauppakeskuksena, mutta kaukalo ja huomattavasti kulta-aikoja pienemmäksi muutettu katsomo löytyvät kuitenkin yhä. Halliin pääsee peruspäivänä vapaasti sisälle. Käydessäni paikalla menossa oli juuri jokin sokeiden lätkäturnaus, jota tulikin sitten mielenkiinnosta väijyttyä katsomosta käsin toista tuntia.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ozo
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Ensi lauantaina ohjelmassa Rangers-Devils. Lippujen hinnat ovat hieman kallistuneet tässä viime aikoina. Onko veikkauksia, voiko tässä ennen peliä, jopa pelipäivänä saada vielä hyvällä tarjouksella joltain joka haluaa pikaisesti eroon lipustaan vai onko lippujen hinnoilla yleensä tapana nousta peliä kohden? Mietin tässä vain painaisinko hampaita kiristellen ostonappia jo nyt vai yrittäisinkö kyttäillä hieman halvempia hintoja pitkin viikkoa.

Hieman harmittavasti ensi viikolla ennen lauantain Devils-kamppailua MSG:llä käyvät Blues ja Capitals, mutta omaan New Yorkin viikkooni tuo kyseinen Devils -matsi on ainoa tuolla.. Harmittavan tästä tekee erityisesti se, että liput Rangers-Devils -kamppailuun ovat huomattavasti kalliimpia kuin Capitalsia tai Bluesia vastaan olisi. Sattuu osumaan juuri lauantaille siis tämä Devils-ottelu.

Toki lippujen hintaan varmasti vaikuttaa Rangersin otteet kolmessa seuraavassa ottelussa, tappiot kaikista ja pudotuspelipaikka alkaa karata turhan kauas. Kun taas pari-kolme voittoa nostaisi varmasti pientä kiekkokiimaa. Vai onko tuo pytinki joka tapauksessa käytännössä täysi lauantaina, oli panosta tai ei ja vastustajakaan ei ilmeisesti lippujen hintaan niin vaikuta?
 

Tekila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pittsburgh Penguins
Parin viikon päästä olisi Pens @ Rangers peli MSG:llä. Ostin liput tuttuun tapaan Stubhubista. Nyt liput tulivatkin ladattavaksi, mutta ne tuli jenkkien Ticketmasteriin. Webbisivujen kautta lippuja ei saa auki vaan vaatii apin latauksen. Suomen applicationiin ei mene samat tunnarit mitkä tein tuonne nettisivu versioon. sovelluksessa voi kyllä valita kielen, mutta jenkkejä ei ole Suomessa valittavana. Toimiikohan tuo maagisesti NYCissÄ vai mitähän tässä kannattaisi panikoida?

edit. Näimmä tuo on vielä jokin oma MSG ticketmaster sivu, urlina am.ticketmaster.com eikä se perinteinen ticketmaster.com
 

Tekila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pittsburgh Penguins
@Tekila

Mene Ticketmaster Usa:n mobiilisivuille esimerkiksi kännykällä, niin toimii. Tai näin ainakin itsellä ollut Floridassa, New Yorkissa ja New Jerseyssa.
Ei näy siellä. Sanoo ettei ole lippuja. Jos menen am.ticketmaster.com sivuille, löytyy kirjautumalla liput mutta ne saa vain mobiili apilla auki.

edit. Aukesi ne kännykkään yltä olevalla urlilla. iPadilla ei auennut ja oletin sen olevan sama asia. Nyt on liput Apple Walletissa
 
Viimeksi muokattu:

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jaaha, tänään olisi sitten edessä kolmas NHL-peli livenä, Dallas-Nashville. Hauska päästä taas paikan päälle katsomaan ja näkemään miten Teksasin meininki eroaa Montrealin ja Islandersin touhuista, Montrealissa oli älytön meininki, Islandersin pelissä taas ei, se ois voinu olla Liigaakin. Suomalaisiakin pitäisi päästä näkemään, Kiviranta ei kai pelaa ni kolme Dallasin suomipoikaa ja sitten Nashvillen maalivahdit ja Granlund.

Sit ois vielä kaks muutakin peliä tällä samalla reissulla edessä, Rangersia ja Floridaa vastaan, ja koristakin. Ja aamujäitä tai mitälie pitäis kanssa päästä kattelee. Elämä on mukavaa!
 
RAPORTOI
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Itselläni edessä tänään myös kolmas NHL-peli livenä. Rangers-Devils. Hieman harmittaa, kun väliin jäi aikatauluongelmien vuoksi toissapäiväinen Rangers-Capitals, joka päättyi siis Zibanejadin 5 maalin illan jälkeen 6-5 jatkoajalla. 11 maalia, loppuhetkien draama ja Ovechkinin 2 maalia tuon Zibanejadin tempun lisäksi olisivat varmasti jättäneet kivan muistijäljen. Toivottavasti tänään päästäisi edes lähelle, myös Kakkoa hauska seurata tarkemmin.

Tiistaille harkinnassa, josko ostaisi liput New Jerseyn puolelta Devils-Pens -matsiin.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
Jaaha, tänään olisi sitten edessä kolmas NHL-peli livenä, Dallas-Nashville. Hauska päästä taas paikan päälle katsomaan ja näkemään miten Teksasin meininki eroaa Montrealin ja Islandersin touhuista,
Laita please vähän matkakertomusta ja vinkkejä Dallasista, kiinnostaa itseänikin vierailla tuolla. Varmaan seuraavan NHL-keikan target tulee olemaan Texas.
 
Mörököl on Ice 2019

Tekila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pittsburgh Penguins
Viime vuodelta jäi näkemättä Tampa Bayn ensimmäisen kierroksen play off peli, kun meni pupeltamaan itsensä 4-0 ulos.
Nyt sitten Pens - Rangers pelin, toivottavasti tuo peruuntuu niin saisi rahat takaisin. Jälleemyyntiarvo on aika heikko tällä hetkellä ja siitäkin mahdolliset rahat tulisivat shekkinä.
Ei se Penssin puuhailukaan mitään hienoa ole, että suuremmin edes ärsyttäisi tämä suureellinen menetys.
 
Laita please vähän matkakertomusta ja vinkkejä Dallasista, kiinnostaa itseänikin vierailla tuolla. Varmaan seuraavan NHL-keikan target tulee olemaan Texas.
En ole FASLapsi, mutta Dallas on ihan mukava kaupunki. Sopivan kokoinen keskusta ja siellä on aina lämmin. Kannattaa ehkä menot ajoittaa joko alkusyksyyn tai huhtikuulle. Alkusyksyyn ihan siksi, että olisi NHL:n lisäksi NFL ja MLB kokeiltavana, jos ei oo käyny.

Ken Hitchcock sanoi palattuaan Starsin päävalmentajaksi, että hän tykkää Texasissa siitä, että kaikki on tavallaan valmista, mikään homma ei ole kesken. Ja niinhän se on. Itse voisin jopa muuttaa tuonne.

Maaseutua, jonka keskellä iso kaupunki. Mikään kummoinen lomakohde Dallas ei ole, mutta jos urheilua menee katsomaan ja ruokaa syömään, niin toimii hyvin.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
En ole FASLapsi, mutta Dallas on ihan mukava kaupunki. Sopivan kokoinen keskusta ja siellä on aina lämmin. Kannattaa ehkä menot ajoittaa joko alkusyksyyn tai huhtikuulle. Alkusyksyyn ihan siksi, että olisi NHL:n lisäksi NFL ja MLB kokeiltavana, jos ei oo käyny.

Ken Hitchcock sanoi palattuaan Starsin päävalmentajaksi, että hän tykkää Texasissa siitä, että kaikki on tavallaan valmista, mikään homma ei ole kesken. Ja niinhän se on. Itse voisin jopa muuttaa tuonne.

Maaseutua, jonka keskellä iso kaupunki. Mikään kummoinen lomakohde Dallas ei ole, mutta jos urheilua menee katsomaan ja ruokaa syömään, niin toimii hyvin.
Kiitti! Lokakuun loppu voisi olla hyvä, kun näkisi Starsin lisäksi Cowboysien ja Mavericksin pelejä.
 
Mörököl on Ice 2019
Kiitti! Lokakuun loppu voisi olla hyvä, kun näkisi Starsin lisäksi Cowboysien ja Mavericksin pelejä.
Joo. Siitä vaan sellaiset päivät, että osuu kotipelejä kivasti kaikille. Kahden viikon reissulle saa helposti 7 matsia. 3 NHL ja NBA matsia, ja sit Cowboysin pelin. Starsin vieraspeleihin järjestetään omia "kisastudioita" aina johkiin rafloihin. Ihan siis Dallas Starsin toimesta.

Dallas on alueena tosiaan semmonen et metropoli osa on korkeita taloja ja niin edelleen, mut sit ympärillä pirusti omakotitalo aluetta ja tavallista seutua. Aika monet USA kaupungit toki samanlaisia, mutta joo. Urheilullisessa mielessä käymisen arvoinen.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
En ole FASLapsi, mutta Dallas on ihan mukava kaupunki. Sopivan kokoinen keskusta ja siellä on aina lämmin. Kannattaa ehkä menot ajoittaa joko alkusyksyyn tai huhtikuulle. Alkusyksyyn ihan siksi, että olisi NHL:n lisäksi NFL ja MLB kokeiltavana, jos ei oo käyny.

Maaseutua, jonka keskellä iso kaupunki. Mikään kummoinen lomakohde Dallas ei ole, mutta jos urheilua menee katsomaan ja ruokaa syömään, niin toimii hyvin.
En ole Dallasissa toistaiseksi kuin hallin ohi ajanut, mutta itse en tykännyt yhtään kaupungista. Laajalle levinnyt metropoli, jonka keskustassa oli kovin paljon laitapuolen kulkijoita. Kennedyn ampumapaikka on tietenkin nähtävyys, mutta siihen se melkein jää. Muuten Texas on ihan mukavaa aluetta ja varsinkin Austin kaupunkina aivan eri luokkaa.

Kaverin kanssa on suunnitelmissa mennä lokakuussa itärannikon kiertue, jossa saataisiin sopivasti ohjelmaan pelejä eri kaupungeissa. Nyt korona tahtoo vähän tuoda tähän epävarmuutta. Toki uskon, että virus ei lentoja ja matkaa tuolloin estä. Ongelma voi olla, jos NHL jatkuukin nyt pitkälle kesään ja aloittavat syksyllä kauden myöhemmin. Tällöin lokakuu voi olla liian aikaisin.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Laita please vähän matkakertomusta ja vinkkejä Dallasista, kiinnostaa itseänikin vierailla tuolla. Varmaan seuraavan NHL-keikan target tulee olemaan Texas.
Moro! Muistin vasta nyt että tämmöstä joskus pyysit, ja eihän mulla tässä nyt mukamas mitään järkevämpääkään tekemistä just ole, niin rustaillaanpa jotain.

Olin tosiaan tämmösellä vähän erikoisemmalla reissulla mukana, parinkymmenen hengen porukalla tehdyllä ryhmämatkalla. Vinkkejä on sillee vähän huono antaa, koska itse ei tarvinnut järjestellä juuri mitään, riitti kun roikkui vaan porukan mukana ja kuunteli ohjeita että missä tavataan ja sitten oli lennot ja kyydit sun muut liput ja paidat järkätty. Ja koska matkalla oli ajoittain mukana semmosetkin herrat kuin Jere Lehtinen ja Jukka Jalonen, ja Jere vieläpä jeesi välillä järjestelyiden kanssa, niin hommat toimi melkoisen sujuvasti.

Tarkoitus oli käydä katsomassa kolme NHL-matsia, Dallas-Nashville, Dallas-NY Rangers ja Dallas-Florida. Matkalle kun lähdettiin, niin koronahässäkkä oli toki jo tulilla, mutta jylläsi toden teolla vasta Kiinassa, Iranissa ja Italiassa ja joissain muissa paikoissa. Tosin jo matkalle lähtiessä oli tietoa että oliko se nyt Kazakstan joka oli jo päättänyt että heidän urheilijansa eivät lähde kotimaasta tänä vuonna mihinkään, ja ne naisten MM-kisatkin taidettiin jo ehtiä perua, mutta ei nyt osattu kukaan matkalle lähtiessä vielä arvata, että matkan aikana tauti räjähtäisi pandemiaksi, USA vetäisi rajat kiinni ja että kaikki urheilusarjat vedetään totaalistoppiin. Jere ja Jukka vaikuttivat myös ihan tosimielellä lähtevänsä pelaajia tuleviin MM-kisoihin arvioimaan, Jere ehkä enemmän toi ilmi sitä että saapa nähdä kuinka tässä nyt tän koronahässäkän kanssa vielä käy.

Matkan edetessä sitten tilanne muuttui joka päivä, mutta lopulta päästiin sentään katsomaan nuo kaksi ensimmäistä matsia ennen kuin NHL veti ovet säppiin. Dallas-Floridan peruuntuminen toki harmitti, siellä olisi pelannut peräti 7 suomalaista ja oltaisiin päästy Dallasin aitioon peliä katsomaan, se nyt harmillisesti jäi välistä. Mutta sinänsä hyvä että kuitenkin kaksi matsia nähtiin, Dallashan nuo molemmat pelit hävisi mutta ei se minua kiinnostanut oikeastaan ollenkaan, olin tyytyväinen kun pääsi näkemään Juuse Saroksen nollapelin sekä Kaapo Kakon pari maalia, ja Dallasin kaikki suomalaiset pelasivat molemmissa matseissa oikein hyvin.

Käytiin myös Dallasin jossain treenikeskuksessa katsomassa Dallasin treenejä, ja treenien jälkeen Jere oli muiluttanut pojat hallin parkkipaikalle, missä nopeasti jamppojen kanssa juteltiin, saatiin nimmarit paitoihin ja lippiksiin ja sen sellaista. Meidän piti alunperin päästä pukukoppiin pelaajia tapaamaan, mutta siinä vaiheessa kaikilta oli jo pääsy pukukoppeihin kielletty. Jere onneksi sai jollain konstilla sieltä jampat parkkipaikalle houkuteltua, sillekin oli tosin ohjeistettu että ei saa sitten mitään kaulailuja tai kielisuudelmia pojille antaa, ja kyllä me kaikki ohjeita tietysti noudatettiin, vaikka kovasti tekikin mieli antautua Lindellin kanssa intohimoisiin suuteloihin. Oli hauska päästä jampat tapaamaan, kovin nuoria poikiahan ne kaikki vielä on, herranjestas sentään, siellä isossa maailmassa ovat. Matkan hintaan kuului myös Dallasin pelipaita, ja sai itse päättää kenen nimen paidan selkämykseen ottaa. Valtaosa oli ottanut Heiskasen, minä myös, mutta Hintz oli myös melko monella, ja oli pari Lindelliäkin. Lindell itse katteli niitä meidän paitoja siinä pihalla kun tultiin, ja heitti että katos on jotkut sentään minunkin nimen ottaneet, olin varma että pelkkiä Miroja ja Roopeja sieltä tulisi.

Treenikeskukseen oli vapaa pääsy kyllä myös sellaisilta ihmisiltä jotka eivät liikkuneet Dallasissa Stanley Cupin voittaneen kolminkertaisen Selke-voittajan kanssa, ajomatka keskustasta oli joku luokkaa puolisen tuntia. Lähistöllä oli myös ainakin Dallas Cowboysin treenimestat ja taisi olla koris- ja baseball-jengienkin, että sinänsä jos siellä on kausi ja treenit käynnissä ja aikataulut osuu niin yhdellä visiitillä pääsisi katselemaan muidenkin lajien treenejä. Olihan se jotenkin absurdia siellä katella kun miljonäärit pyöri kentällä ja välillä vähän Jalosen kanssa jutella että mitens joukkueen rakennus edistyy ja sen sellasta, kerran siinä kaukalon laidalla yritin ottaa Heiskasesta jotain kuvaa, mutta vitun Corey Perry tuli niskoineen siihen kameran eteen, saatana, pilasi hyvän kuvan.

Jere sai meidät myös muilutettua Dallas-NY Rangers pelipäivän aamujäille Dallasin jäähalliin, oli ihan metkaa istuskella siellä tyhjässä areenassa ja katella taas miljonäärien pyörimistä. Meidän lisäksi paikalla ei ollut kun muutama median edustaja ja sitten hallin henkilökuntaa jotka järkkäili kaikkea valmiiksi illan peliin. Dallasin suomalaiset eivät tuolloin aamujäille tulleet, Jere oli käynyt niitä pukukopissa haastattelemassa ja siellä oli kuulemma pojille kuittailtu että menkää nyt saatana sinne sirklailee, sieltä on tullu puolet teidän kotimaasta teitä kattoo ja täällä vaan nyhjötätte. Mutta ei ne tulleet, eikä Dallasilta muutenkaan hirveesti jengiä omalla vuorollaan jäällä ollut. Rangersiltä oli sitten melkein koko jengi, Kaapo Kakkokin siellä tomerana pisti menemään, näytti vähän siltä ettei Kaapo ihan aina tiennyt mitä pitäis tehdä, vähän se näytti toisinaan semmoselta eksyneen oloiselta. Saatana minä en samanikäisenä uskaltanut edes puhelimella jollekin vieraalle soittaa ilman että olin puoli tuntia päässäni harjoitellut, englannin kielellä puhumisesta nyt puhumattakaan, on se melko raju koulu mihin nuo alle kakskymppiset työnnetään. Onneksi ne saa siitä ihan kivan kompensaation.

NBA-matsiinkin ehdittiin ennen kuin sekin sarja pysäytettiin, koripallosta en tajua mitään, mutta viihdyttävä tapahtumahan peli oli, ja vaikka siinä joidenkin muiden yhtä kassalla olevien kanssamatkustajien kanssa oltiin naureskeltu koriksesta että eihän siinä oo mitään järkeä, vuorotellen käydään laittamassa se pallo sinne koriin, mitään väliä ei ole missaako vai ei koska niitä koreja tulee joku 4000 kappaletta pelissä kuitenkin. Mutta kyllä siinä sitten jotenkin tuli innostuttua siitäkin touhusta, ja huokailtua kun ei Mavericks taaskaan saanu sitä koria ja nyt nuo toiset sen teki ja katoppa perkele mikä Frankensteinin hirviö tuo yks äijä tuolla on, joku Marjanovic tai mikälie Marjamäki siellä onkaan, ja tuo Djocic on kanssa ihan etevä pallon kanssa. Ja jotenkin oli koomista kun sielläkin oli näitä rajoituksia että ei pääse lehdistö pukukoppiin ja välimatka täytyy pitää, niin aikalisillä sun muilla pelikatkoilla sinne kentälle ryntäsi aina joku 700 ihmistä temppuilemaan ja ampumaan paitoja ja palloja katsomoon ja oli poliisit ja palomiehet ja talonmiehet turvaamassa kaikki toisiaan siellä kentällä, varmana kaikki sai koronan toisiltaan siinä touhussa.

Muuten Dallasissa sitten tuli haahuiltua, hotelli meillä oli aivan siinä jäähallin vieressä, toisella puolella tietä, sieltä kelpasi aina peleihin maleksia. Kennedyn ampumispaikkaa vein osan porukasta kattelemaan, siinä on se semmonen museokin vieressä mutta sinne ei menty. Suurin osa kävi kanssa sen ikivanhan Dallas -TV sarjan kuvausmestalla, mä olin siellä jo aiemmin käynyt enkä silloin tajunnut että ketä nää vitun Pamelat ja JR:t ees on niin en toiste mennyt. Parissakin eri ostoshelvetissä käytiin, en nyt kuollaksenikaan muista niiden nimiä, saihan niistä rojua ja rompetta mukaansa vaikka minäkään en tyypillisesti kyllä missään kaupoissa jaksa käydä, mutta kun halvalla sai niin piti kaikenlaista rytjykettä sitten hamstrata. Osa kävi kanssa siinä Dallasin Näsinneulassa, se oli silloin kiinni kun Dallasissa enemmänkin työni puolesta kävin, tai siis siellä oli auki vain semmonen joku Michelin-ravintola, mutta nyt oli auki näkötalatasanteetkin. Me käytiin Dallas Cowboysin stadikalla kierroksella, se oli aika messevän kokoinen kolhoosi se niiden stadikka. Safka oli kaikkialla oikeastaan vitun hyvää, Moxies taisi olla semmosen paikan nimi missä sitten lopulta aina käytiin, sieltä sai aivan saatanan hyviä ribsejä. Niin ja semmosessa Stockyardsilla tai jossain yksi päivä kanssa haahuiltiin, siellä oli vähän semmosta villin lännen meininkiä, jengi osteli stetsoneja ja muutama isosarvinen lehmä käveli välillä teillä ja sen sellasta kärryajelua ja kaikkea tilpehööriä siellä oli.

Semmosia juttuja tuli mieleen. Hieno, hieno reissu, ja ikimuistoinen myös tän kaiken koronahässäkän takia. Oli hurjaa yksi aamu lukea Ilta-Sanomista klikkiotsikko "USA sulkee rajansa" ja alla Donald Trumpin kuva, että tännekö me nyt perkele jäätiin, mutta ei se sentään välittömästi alkanut. Kotimatkallakin vielä oli jo tietoa että Tsekki ja Tanska ovat vetäneet rajansa säppiin, ja Trumppi piti jotain katastrofipuhetta samaan aikaan kun oltiin lentokentällä, jännittihän se että kai tässä vielä pois päästään, ja ettei vaan Saksa - jonka kautta paluuvälilento oli - ei vedä sillä välin rajojaan säppiin kun ollaan ilmassa, meidäthän heitetään vittu mereen sieltä koneesta kun ei kelvata minnekään enää. Kotimatka meni kuitenkin täysin ilman kommervenkkejä, koneet ja kentät oli tyhjillään ja kaikki liikkui ajallaan, ei ollu mitään karanteeneja tai ees nähty että oisi lämpöjä mittailtu tai mitään.
 
RAPORTOI

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
@FASlapsi Iso kiitos! Dallasiin pitää mennä katsomaan seuraavat peli, kun tuonne joskus taas uskaltaa matkustaa. Jos joku syksy menisi, niin pääsisi vielä Cowboysin matsiinkin. Kerro vielä please, mitä kautta lensitte?
 
Mörököl on Ice 2019
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy