Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

NHL-matkat

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Old Ray, 27.04.2007 klo 22.58.

 1. Teräspekoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota wild
  Lainaus:
  Flash seatsin kurimukseen??? Kerroppa mikä tuossa systeemissä on niin surkeaa. Ite kans miettiin aluksi että ompas sekava systeemi tehty yksinkertaisesta lippujen hankkimisesta mutta paikan päällä sitten huomasin että onkin ihan helvetin huippu systeemi. Ei tarvi hotellilla tulostaa lippuja vaan kännykkää vilauttamalla pääset sisään hallille kun liput tulee automaattisesti appiin näkyviin. Akku tai nettiyhteys jos kyykkää niin sitten vilautat pankkikorttia ja pääset sisään.

  Huippu systeemi! Turha tuota on pelätä ja jännittää
   
 2. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Enempää samaa mieltä ei voi olla, selvä upgrade tulostettaviin lippuihin.
   
 3. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Olen helmikuussa New Yorkissa poikieni kanssa menossa katsomaan yhtä Islandersin (vs. Edmonton Oilers ) sekä kahta Devilsin (vs. Buffalo Sabres ja Pittsburgh Penguins) peliä sekä yhtä Brooklyn Netsin korispeliä. Koska ja mistä kannattaa ostaa liput noihin peleihin?
   
 4. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Itse ostin noihin samoihin Devilsin peleihin liput tickpickista sillon ku tuli myyntiin, mutta jos ei oo samanlainen hätähousu, niin lippuja saa satavarmasti vielä pelipäivinä esim. tickpick, stubhub, ticketmaster...
   
 5. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Nyt saisi n. 700€:lla viikon Vegasin reissun helmikuussa (lennot ja 4*hotelli). Matseina olisi Ari, Tor, Nas. Olis muuten edullinen mutta noi matsiliput, morjens...

  Washington 18-27.3. Tampa, Wild, Philly, Canes reissun lennot 303€
   
  Viimeksi muokattu: 22.11.2018 klo 22.35
 6. Mettis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers & Pelicans
  Itselle eka kerta yli Atlantin reissu tulossa helmikuun 23. - Maaliskuun 5. Oli pakko ostaa liput Stadium Series peliin Phillyyn, vaikka hieman hinnakas lippu olikin katsomoon 103. Oliko muita jäseniä tuolloin tulossa paikalle?

  Lisäksi olisi suunnitteilla käydä katsomassa Wild@Jets 27.2 ja Preds@Wild 4.3, jos kaikki menee putkeen. Onko täällä tietoa miten noiden lippujen kanssa kannattaisi toimia, että saisi kohtalaiseen hintaan ok paikat? Kun ei ihan jokaiseen peliin viitsisi maksaa 200$ lipusta..
   
 7. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Oma kokemukseni oli täysin päinvastainen. Ostin liput varmaan 1.5 kuukautta ennen peliä ja perustin Flash Seats tilin (tai kaksikin, kummallekin sähköpostilleni). Flash Seatsilta ei tullut muuta kuin tuo automaattinen "Tervetuloa pelaamaan meidän peliämme jne." -viesti. Liput olin hankkinut ticketsnow (Ticketmasterin) sivuilta, joista ne menivät siis Flash Seatsin pelattaviksi. Ei auttanut mikään, lippuja ei näkynyt kuin vasta matkaan lähdettyäni, jossa jostain sain pikkuhotellissa internet-yhteyden sen verran, että pystyin kirjautumaan Flash Seatsin tilille ja sinne oli tiketit tulleet noin 1.5 päivää ennen matsin alkamista. Joten kyllä siinä sai jännittää enemmän kuin tarpeeksi. Paljon selvempi peli mielestäni on se, että jos lähetetään pdf liput ja printtaa ne saman tien, niin ei tarvitse sitä lippujen tulemista ja toimimista jännittää. Mielestäni taas kerran selvä askel taaksepäin. Ja kaikki riippuu tekniikan pelaamisesta, mutta sillehän ei nykyään voi enää mitään.

  Ja katsopa vaikka yelpin sivuilta Flash Seatsin customer review -kommentteja, järjestäen yksi tähti viidestä, koska nollaa tähteä ei kai voi antaa, ja koko firma haukutaan pataluhaksi.
   
 8. Teräspekoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota wild
  Lainaus:
  Sehän ruukataan ilmottaa noissa monissa lippupaikoissa että liput toimitetaan vasta 1-2 vrk ennen tapahtuman alkua. Esim rangersin pdf-lippujakaan ei monia saa sähköpostiin/tulostettavaksi kuin vasta päivää ennen peliä.

  Miksi noita tilejä edes pitää tehdä kaksi!?!? Yhden tilin tekee ja samalla sähköpostilla kuin millä kirjautuu johonkin lipunmyynti paikkaan niin ei varmasti tule mitään ongelmia. Ite tein jo suomessa ennen reissua tilin lataamalla appin puhelimeen ja sitten lisäilin pankkikortit netissä siihen tiliin. Täällä kaiken maailman ”sählärit” meinas ettei oo mahollista ladata suomessa tuota appia jne jne jne.

  Turhaan säädetään ja sählätään eikä lueta ohjeita ollenkaan. Sitten haukutaan systeemi surkeaksi vaikka se toimii juurikin niinkuin pitää ja siellä ohjeissa sanotaan...
   
  Vislami tykkää tästä.
 9. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Tämähän se on ihan liian yleistä asiassa, kuin asiassa.

  Tässä harkinnassa reissu San Joseen pelejä kattomaan, pitää ruveta ajoissa ajoissa tutustumaan hommiin. Paikanpäällä käyneiltä
  otan vinkkejä vastaan, vaikka YVllä.


  Lainaus:
  Yelppiä en todellakaan pidä pätevänä. Lue kohta 1, ynnää kohta 2 siihen niin tajuaa millaset ihmiset yelppiä käyttää.
   
  Viimeksi muokattu: 27.11.2018 klo 10.16
 10. Turder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Pelien tms massatapahtumien jälkeen (vai onko Panthersin peleissä edes niin paljon yleisöä ;) ) uberilla on ns. surge-hinnoittelu, eli 2-3x hinta kovan hetkellisen kysynnän vuoksi. Niinpä jos ei ole kiire, on hyvä odotella esim, puolisen tuntia (katselee pelin loppuseremoniat, ehkä olut tai syö jotain tms.) niin saa taas normihintaisen uberin. Joskus tuo korotettu hinta on vain todella lyhyen aikaa, esim. 15-20min joten olen ainakin itse tykännyt odotella rauhassa, koska nyppisi ottaa kolmenkertainen hinta kyydille jos 5min myöhemmin sen saa normi hintaan.
   
  Vislami tykkää tästä.
 11. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Nykiin pääsee alkuvuodesta 260:llä ja olikohan peräti 239:llä. Harmi vain, ettei napsahda hiihtolomalle yksikään noista, kun ei huvita ottaa viikkoa palkatonta. Mutta tiedoksi, jos joku suunnittelee, sivustona lentodiilit.com
   
  Vislami tykkää tästä.
 12. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  En kyllä huomannut mitään tällaista Ticketmastersin saiteilla. Jostain guuglaamalla sitten luin, että Flash Seatsin lippuja ei ehkä toimiteta kuin vasta pari päivää ennen matsia. Kyllä tällaista vanhaa fossiilia se hermostutti, paljon rauhallisemmalla mielellä olen, kun liput on printattuna valmiina odottamassa hyvissä ajoin ennen peliä.

  Lainaus:
  Taaskin en tiennyt, että pitää olla sama sähköpostitili kuin mikä on Ticketmastersillakin. Joten tein ensin tilin toiseen sähköpostiosoitteeseni, ja sitten taas jostain netin artikulaatiosta luin, että ehkä noiden tilien pitääkin olla sama, ja tein toisen tilin Flash Seatille. Ei vanha tuollaisia osaa tajuta, kun ei kerran mitään opastusta annettu. Ticketmastersin help-palveluunkin kirjoitin, ja sieltä vaan vakuutettiin, että Flash Seats kyllä tietää, että tarvitsen liput tuohon matsiin. Ei paljon lohduttanut minua, kun en ollut mitään Flash Seatsilta kuullut.

  Lainaus:
  No kyllä guuglettamalla löytyy muitakin arvostelusaitteja ja eivät nuo arvostelut kovin mairittelevia ole. Ihmisillä on suuria vaikeuksia Flash Seatsin ja sen kaltaisten palveluiden kanssa. Toki on niinkin, että jos jollakin on hyvä kokemus, niin ei hän ehkä kirjoita arvostelua.

  No, homma toimi loppujen lopuksi, joten ei sen suhteen valittamista, mutta olisi voinut selvemmäksi tehdä, että koska liput tulevat tilille ja mitä pitää ylipäätään tehdä, ja lähettää vaikka joku tiedote Flash Seatsilta aikaisemmin, että liput tulevat silloin ja tällöin.
   
 13. Teräspekoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota wild
  Lainaus:
  Tuo on kyllä surkea homma jos ei ilmoiteta kun lippuja ei saakkaan heti oston yhteydessä. Tuon sähköpostin olisit voinut käydä muuttamassa/lisäämässä sinne flash seats tiliin eikä olisi tarvinnu tehdä uutta tiliä tuon takia. Tickpickistä kun osti liput niin sieltä ja fs:ltä tuli molemmilta sähköposti heti missä käskettiin tekemään fs tili tai jos on jo tili niin lisäämään tiliin sama sähköpostiosoite kuin mihin nuo ko. s-postit tuli. Sen jälkeen ilmestyvät appiin liput
   
 14. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Kuulostaa paremmalta systeemiltä. En tiennyt, että voi muuttaa sähköpostiosoitteen jo olemassa olevalla tilillä. No, oppia ikä kaikki.
   
 15. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Joulun jälkeen taas reissuun ja matkalle osuu nämä pelit:

  26.12 Magic - Suns (NBA)

  27.12 Tampa - Philadelphia

  28.12 Florida - Montreal

  29.12 Tampa - Montreal

  30.12 Buccaneers - Falcons (NFL)

  1.1 Nashville - Philadelphia

  2.1 Dallas - New Jersey

  4.1 Arizona - New Jersey

  6.1 Vegas - New Jersey

  8.1 San Jose - Edmonton

  9.1 Lakers - Pistons (NBA)

  10.1 Los Angeles - Ottawa

  11.1 Anaheim - Pittsburgh

  12.1 Los angeles - Pittsburgh

  Autolla liikutaan koko matka joten ajamista tulee melko reilusti :D Orlando, Atlanta, Nashville, Dallas ja Arizona itselle uusia kaupunkeja niin niihin jos löytyy vinkkejä niin heittäkää ihmeessä! Onko muita samoihin aikoihin liikkeellä?
   
  Vislami tykkää tästä.
 16. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Tossa alkaa olla jo vähän urheilureissun tuntua, jos tosiaan noihin kaikkiin menossa. Respect!
   
 17. op777 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juhani Tamminen
  Lainaus:
  Huh, tsemppiä Nashvillen ja Dallasin välille! Hieno reissu varmasti tulossa, päivittelehän tänne kuulumisia.
   
 18. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Pelien ympärille nämä reissut aina on järjestetty! Mahdollisimman monta peliä aina tavoitteena nähdä, viime reissulla taisi tulla 10 niin nyt laitetaan viellä paremmaksi!
  Lainaus:
  Nashvillen ja Dallasin väli ei pitäis tuntua pahalta kun Dallasista täytyy Arizonaan viellä siirtyä sen jälkeen :)
   
 19. op777 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juhani Tamminen
  Lainaus:
  Mutta ei oo sentään peräkkäisinä päivinä ottelut ;D
   
 20. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Juu jos ois niin ei kyllä mitenkään onnistuis... :D
   
 21. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Reilun viikon päästä lähtö ja piti viellä pienet muutokset tehdä ohjelmaan..

  26.12 Magic - Suns (NBA)

  27.12 Tampa - Philadelphia

  28.12 Florida - Montreal

  29.12 Tampa - Montreal

  30.12 Buccaneers - Falcons (NFL)

  1.1 Nashville - Philadelphia

  2.1 Dallas - New Jersey

  3.1 Los Angeles - Tampa

  4.1 Anaheim - Vegas

  5.1 Los Angeles - Edmonton

  6.1 Vegas - New Jersey

  7.1 San Jose - Los Angeles

  8.1 San Jose - Edmonton

  9.1 Anaheim - Ottawa

  10.1 Los Angeles - Ottawa

  11.1 Anaheim - Pittsburgh

  12.1 Los Angeles - Pittsburgh

  Dallas -> LA lentäen ja muut matkat sitten ajamalla.
   
  Zohan, anzie, Turder ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 22. costi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, #33 Timo Hirvonen
  Reilun kuukauden päästä olisi tarkoitus käydä katsomassa Miamissa Panthersin peliä. Onko kokemuksia miten Panthersin lippujen hinnat kehittyvät ennen peliä? Hallihan ei tule varmasti myymään loppuumn, mutta kannattaako liput ostaa jo nyt vai odottaa mahdollisimman lähellä itse peliä?
   
 23. Pleksi(t) Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tuo riippuu varmaan vähän vastustajastakin. Marraskuussa olin katsomassa vs. Blackhawks. Pelipäivän aamuna ja edellisenä päivänä sai vielä alas päätyihin aika eteen n. 50$ liput + kulut. Sivuilta n. 100$, ylös olisi päässyt parilla kympillä. Odottelin vielä tovin ja muutamia tunteja ennen peliä nuo halvimmat alakatsomon liput olivat menneet, alakulmaan n. Rivi 20 oli sitten n.75$ ja otin ne. Eli pelipäivän aamu olisi ollut silloin paras.
   
 24. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Ite sain viime kaudella Montreal peliin liput pelipäivän aamuna sen verta halpaan hintaan että vaikka ei ollut tarkoitus sinne mennä niin tuli kuitenkin mentyä.
   
 25. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Hyi jeesus, että on vieläkin alakatsomolipuilla hintaa Leafs-Penguins -matsiin 2. helmikuuta. Mikä nyt loppujen lopuksi on omien kokemuksienne perusteella järkevin tapa hommata noita?