Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

NHL-matkat

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Old Ray, 27.04.2007 klo 22.58.

 1. Jan Koller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät ♠, Montreal Canadiens
  Lainaus:
  Juuri ostin tuolta liput Floridan kauden avaukseen Miamissa. Ei tullut mitään lisämaksuja, kuten ainakin osalla sivustoista tulee hinnan päälle.
   
 2. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  StubHub ilmoittaa oletuksena hinnat ilman kuluja ja TickPick kuluineen. StubHubista saa hinnat kuluineen asetuksista. Näistä palveluista löytyy usein täsmälleen samat liput eli myyjä on lattanut lipun myyntiin kumpaankin palveluun ja tuolloin vertailu on aika helppoa.
   
 3. Mustakotka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  TickPickiä itsekin suosin lippujen hankinnassa. Talvella pääsi Devilsin ja Penguinsin matsiin alle 60 dollarilla alakatsomoon, mitä pidän hyvänä diilinä tässä vaiheessa.
   
 4. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos varmistuksesta.

  Seuraava kysymys: Miksi helvetissä tuolla on vaihtoehdot lippujen määrille vain parillisia lukumääriä? Siis joihinkin katsomoihin/riveille saa esim. 2, 4 tai 6 lippua, mutta ei esim. 1,3 tai 5. Miksi ei? Kolmelle henkilölle pitäs liput saada.
   
 5. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Onhan siellä myös yhtä, kolmea ja viittä paikka tarjolla. Jotkut myyvät parillisina, koska sillain saat helpommin varmaankin liput menemään, kun kukaan ryökäle ei pysty siitä kuuden paikan rivistä nappaamaan sitä keskipaikkaa.
   
 6. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  On toki, mutta ei siitä samalta riviltä. Ymmärrän tuon että yksittäisiä paikkoja ei haluta myydä juuri mainitsemastasi syystä, mutta en ymmärrä miksei voi myydä 3 tai 5 lippua siinä missä useampaa kappaletta parillisiakin määriä.

  No ei tosin tarvitsekaan enää ymmärtää, kun kolme paikkaa löytyi ja tuli jo ostettuakin.
   
 7. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Luulen että jenkeissä tuo on vähän kulttuurikysymys, että peleihin ei niin kevyesti lähdetä yksi kuin mitä suomessa ehkä tehdään, vaan suuri osa ostaa lippuna pareittain joten jos myy parittoman määrän lippuja niin käteen jää helpommin yksittäinen lippu. esim 6-3-2=1.
   
 8. Päähaku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kellään kokemuksia Dallasista kiekkokaupunkina ja American Airlines Centeristä? Matka suuntautuisi sinne Stars-Kings-otteluun lokakuussa nuoriherra Heiskasen otteita seuraamaan. Lähinnä mietin katsomosuosituksia ja muitakin hallilla operoimisen vinkkejä - kaikista olisin kiitollinen!
   
 9. Teräspekoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota wild
  Vegas ja stubhub ilmeisesti saanut oikeustaistelut vietyä loppuun kun lippuja ilmestynyt stubhubiinkin nyt myyntiin
   
 10. Kokeneempi veli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, TPS, Toronto Maple Leafs, Leijonat
  Lainaus:
  Itse en vielä ole käynyt, mutta keväälle varattu liput kolmeen Starsin kotimatsiin. Mielelläni kuulisin tuoretta raporttia kun olet saanut oman reissusi tehtyä!? Muidenkin Dallasin kävijöiden tipsit kiinnostavat myös minua.
   
 11. Mato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RTK
  Liput hankittu Amalie-arenalle vastaan asettuu Carolina Hurricanes, ensimmäinen NHL-matsi itselle paikanpäällä, alle 40$ liput ihan ok paikoille.
  Onkos kellään kokemuksia kyseiseltä areenalta?
   
 12. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Lainaus:
  Tässä jotain
  NHL-matkat
   
 13. Logan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shannon Szabados
  Ostin lipun La Kingsin kauden avauspeliin. Onko täällä kokemuksia mitä kannattas tehä?

  Käytännön vinkitki kelpaa.
   
 14. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Mene katsomaan peli :))))) hehe
   
 15. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Voitin sitten pari lippua tuohon Floridan ja Winnipegin Global Series -matsiin Helsingissä 2. marraskuuta, ei harmita juuri yhtään! Pitääkin heittää Jukurien paita päälle matsiin :)
   
 16. Teräspekoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota wild
  Onko kellään kokemusta flash seats lipuista? Ymmärsinkö oikein että flash seatsiin tehdään tili ja sinne annetaan pankki-/luottokortin tiedot ja sitten sillä kortilla pääsee sisään? Vegasin kotipeleihin näyttää olevan järkiään kaikki liput noita flash seat lippuja.

  Jos joltain löytyy kokemusta näistä niin vinkit tervetulleita esim. onko tilin tekemisessä tai kortin tietojen antamisessa jotain huomioon otettavaa!
   
 17. Logan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shannon Szabados
  Lainaus:
  Ainakin itellä oli että tiketit tulee sitä kautta ja tili piti avata. Stubhubin kautta ostin ja sivuille tuli pvm ja aika.
   
 18. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  No niin, kiitos. Tama selvittikin.

  Tarkoituksena on lahtea neljan hengen mullilauman voimin tammi-helmikuun vaihteessa akselille NYC-Toronto, ja nelja matsia osuu matkalle:
  29.1. NYR-PHI
  1.2. BUF-CHI
  2.2. TOR-PIT
  4.2. TOR-ANA

  Online-lippukaupat nayttaa varsinkin tuohon Leafs-Pens -matsiin pelkastaan muutamaa lippua aivan kohtuuttomilla hinnoilla, taytynee siis odotella viela hetkinen ennen kuin aktivoituu ostohousujen kanssa.
   
 19. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Skyscannerissa olis taas iso kasa NHL paikkakuntien lentoja alle 400€:lla. Yleensä Frankfurt, Amsterdam tms. välilaskulla.
   
  Viimeksi muokattu: 23.09.2018 klo 08.59
 20. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 21. Pleksi(t) Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tähän tuli tartuttua, reilu 330€ Miami ilman laukkuja. Marraskuu tuntuu jo nyt mukavammalta kun saa (toivottavasti) nauttia viikon lämmöstä ja hyvistä peleistä. Tampassa ensin Lightning vs. Panthers, ja toisena pelinä Panthers vs. Blackhawks. Tampa vs. Blackhawks myös mietinnässä, pari vuotta sitten oli hyvä tunnelma.
   
 22. Teräspekoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota wild
  Lainaus:
  Ei näytä paljon vaikuttavan tuo keissi. Tickpick täynnä second hand lippuja edelleen. Reilu kaksi viikkoa ja pitäs tonne lähtä pari peliä kattoon. Eniten tuolla kammoksuttaa se flash seat systeemi ku pitää tili tehä sinne ja sitten toivon mukaan saa luottokortilla liput hallilta.

  Helmikuun alussa sitten reissu nykiin ja jerseyhin. Siellä on onneksi vanhat kunnon pdf- ja mobiililiput käytössä
   
 23. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ei näy ei. Melkoisen sinisilmäistä luulla että nyt kausaria jonottavat olisi niitä oikeita faneja jotka vain itse käyvät peleissä.
   
 24. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Ticketmasterin toiminta arveluttaa tassa kylla melkoisesti, hehan ottavat jalleenmyynnista siivun itselleen. Nain ollen helmikuun alun Torontossa pelattaviin matseihin on Ticketmasterissa tarjolla pelkastaan 500-1000 CAD paikkoja ja niitakin kourallinen. Third party -saiteilta loytyy hieman enemman, mutta todella kovia hintoja siellakin vingutaan.
   
 25. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ticketmaster myy myös niitä "Resale" -lippuja, eli joku jolla on jo lippu ei pääsekään paikalle, ja myy sitten itse ticketmasterin kautta eteenpäin. Näin varsinkin lähempänä peliä jos ei ole loppuunmyyty matsi, voi saada todella halvalla tosi hyviä lippuja. Jopa ihan parilla kympillä alakatsomoon - riippuu tietty aina mistä roikkuu.