Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

NHL-matkat

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Old Ray, 27.04.2007 klo 22.58.

 1. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Viime keväänä oltiin New Jerseyssa katsomassa pari peliä ja silloin hoidettiin liput suoraan Ticketmasterin sivuilta - hyvin toimi.

  Mutta nyt olisi suuntana Miami, joten onkohan nyt StubHub parempi, kun pelit eivät kovin suosittuja ole? Ticketmasterhan myy ilmeisesti ainakin nyt näin pari kuukautta ennen matseja vain "virallisia", eikä niinkään second hand lippuja (?). Näiden Floridan matsien kanssa kannattenee siis odottaa mahd. lähelle matsia, että lippujen hinnat laskevat kunnolla?
   
 2. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Ostin tänä aamuna liput Rangersin peliin lauantaille. Aika tarkkaan olen lippujen kehitystä seurannut jo pari kuukautta ja kohtuupaikkoja ei ole alle sadan dollarin kappalehintaan ollut tarjolla kertaakaan, joten olen kärsivällisesti odottanut. Itseasiassa tickpickin app näyttää 98 on ollut min hinta.
  Nyt kun tapahtumaan on kuusi päivä löytyi jo selvästi parempi diili eli $78 punaviivan tuntumaan ja hieman keskitason yläpuolelle. Olisi alempana ollut toki parempia, mutta nimenomaan hinta-laatu suhde oli erinomainen (halvimmat vastaavat liput maksavat noin $120). Mikä kuitenkin oli oleellisinta ja miksi tänne kirjoittelin, niin halvimmat liput eivät poikkeuksellisesti löytyneen TickPickin kautta kuten lähes aina muutoin vaan Ticket Masterin TicketExchangen kautta. Tätä olin seurannut satunnaisemmin, mutta pitää tulevaisuudessa laittaa tuokin seurantaan.

  Pitää vielä nämä loppupäivät chekata, että miten hinnat kehittyvät, että voi sitten jälkikäteen harmitella ja katua kun tuli oltua hätäinen ja kertoa kiikkustuolissa lapsenlapsille, miten kaikki on pilalla.
   
 3. Vercetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Viime kaudella tuli käytyä Prudential Centerissä katsomassa kolme Devilsin ottelua. Yhden lipun ostin virallisesta nettikaupasta (Ticketmaster) ja kaksi Stubhubista. Kaikki mobiililippuja. Lippujen toimitus meni mainiosti lukuun ottamatta toista Stubhubista ostettua lippua, ja tästä ehkä pieni varoituksen sana.

  Ostin nuo Stubhub-liput nimittäin Stubhub.fi-sivustolta, ja tuo ongelmallinen lippu ei ollut ilmaantunut puhelimeen vielä ottelua edeltävän päivän iltapäivään mennessä. Nämähän saattavat tulla aika viime hetkelläkin, mutta koska olin Manhattanilla muutenkin, päätin käydä Stubhubin myyntipisteessä tiedustelemassa lipun perään. Kävi ilmi, että suomenkielisen Stubhubin ja lipun alkuperäisen myyjän välillä oli jonkinlainen häiriö, eikä tuo lippu olisi saapunut perille ilman erityistä asian selvittelyä. Kaksi Stubhubin työntekijää selvittelivät asiaa noin puoli tuntia koneella ja saivat lopulta muutaman puhelun jälkeen taiottua homman jotenkin kuntoon. Minulle tehtiin lisäksi kokonaan uusi Stubhub-tili Stubhub.comiin, jonne tuo lippu lopulta saatiin toimitettua. Työntekijät sanoivat, ettei tällaista ongelmaa ole aiemmin tullut vastaan.

  Palvelu myyntipisteessä oli aivan erinomaista, ja kaverit tekivät tuon mainostetun "100 prosentin lipputakuun" eteen kyllä pyyteettömästi hommia. Fiilis oli asian ratkettua sen verran hyvä, että ostin samalla käynnillä paperilipun myös samalla viikolla pelattavaan NYI-DET-matsiin, joka muuten maksoi tuolloin pari päivää ennen matsia noin 20 dollaria.

  Tapahtuneesta viisastuneena suosin jatkossa vain tuota .com-päätteistä sivustoa vastaavanlaisen häiriön välttämiseksi, varsinkin, kun noita Stubhubin kivijalkaliikkeitä ei ihan joka paikassa ole.
   
 4. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Jos vielä minäkin laitan tilannepäivitystä omasta tilanteesta kun ei unikaan aikaeron takia maistu. Nyt halvimmat vastaavat liput on tickpickissä 88$ eli voi sanoa, että lippujen pyyntihinnat ovat tippuneet pari-kolmekymppiä siitä mitä ne ovat olleet kuukausia nyt kun tapahtumaan on enää kolme päivää.

  Olen tästä asiasta kyllästymiseen asti jankuttanut mutta nämä lippuja myyvät henkilöt ovat ammattimaisia trokareita (ei niitä muuten olisi myynnissä näissä kanavissa yli tuhatta kappaletta) ja pahin mitä heille voi käydä on että liput jäävät käsiin. He ovat ammattilaisia ja ymmärtävät tasan tarkkaaan, että esim New Yorkissa käy päivittäin tuhansia huijattavia turisteja, jotka jokainen ovat huolissaan, että varmasti saavat haluamansa liput ja tämän takia ovat valmiita maksamaan siitä lipusta ylihintaa. Jos lippuja on tarjolla tuhat tai vaikka viisikinsataa ja tapahtumaan on enää muutama päivä niin lippujen hinta laskee. Tähän voi luottaa kuten verottajaan tai liigan www-sivuihin. Kuitenkaan kakkua ei voi useimmiten sekä syödä että säästää eli sekä ostaa ajoissa ja saada halvalla, vaan pitää valita jompi kumpi.

  Disclaimerima että ylläoleva kirjoitus pitää sisällään aika paljon oletuksia jotka eivät päde jossain Columbuksessa tai Floridassa eli siellä trokarien ja turistien määrä on vähän toinen, ja sitä kautta markkinatalouden logiikkakin on hieman erilainen ja halpoja lippuja voi saada etukäteenkin.
   
 5. Cream Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Jokipakka, Niinimäki, Keränen
  Lainaus:
  Puhelimella onnistuu myös Vegasissa. Latailet Jenkkilän päässä tuon Flash Seat-appin puhelimeen ja vilautat ruutua ovella. Areenan netti kantoi muistaakseni etuoville. Näin toimittiin meidän porukalla tammikuussa.
   
 6. Teräspekoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota wild
  Lainaus:
  Joo apin latasin jo valmiiksi puhelimeen ja netissä lisäsin flash seatin sivuilla pari pankkikorttia vaihtoehtoseen tunnistautumiseen. Eiiöhän noista joku toimi siellä areenalla
   
 7. Jan Koller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät ♠, Montreal Canadiens
  Ostin tickpickin kautta liput eileiseen ja huomiseen Floridan peliin. Rupesi eilen kylmäämään, kun hallilla ajattelin katsoa seuraavan pelin paikkoja. Tilausvahvistuksessa oli paikat riviltä 30, mutta sellaista ei ko. katsomossa ollut. No, latasin liput puhelimeen ja paikat olivatkin lipuissa riviltä 27, joten huomenna taas Barkovin "dominointia" katsomaan. En tiedä, mikä sekaannus kyseessä oli.
   
 8. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Näinhän tässä juuri kävi. Ihan akateemisesta mielenkiinnosta seurasin sekä NHL että NFL pelien hintaa aivan pelin alkuun asti ja sama kaava toistui kaikissa.

  Lippuja oli vielä päivää-paria ennen pelipäivää tarjolla tuhatmäärin. TickPickin sovelluksesta näkee kätevästi tarjolla olevien lippujen kokonaismäärän, keskihinnan ja halvimman hinnan sekä suunnan mihin nuo ovat kehittyneet.

  Fedex-liput on pakko myydä muutama päivä ennen peliä, kun toimituksessa kestää, joten niiden hinnat lähtivät tippumaan viimeisellä viikolla ja vetivät mukanaan muutkin hinnat laskuun. Selvästi näki että varsinaiset markkinat alkavat ihan viime hetkellä, eli hinnat ja lippujen määrät lähtivät tippumaan rajusti viimeisenä vuorokautena ja mitä pidempään on valmis odottamaan sitä halvemmalla pääsee. Lippuja oli vielä loppuhetkilläkin tai siis ottelun alkuhetkilläkin tarjolla tasaisesti sekä hyville että huonoille paikoille eli hinnoittelussa oli onnistuttu.

  Toki tarjontaa ei loppuvaiheessa enää yhtä paljon ole ja kokonaismäärää sekä tarjontaa kannattaa muutenkin seurata kun miettii oikeaa hetkeä. Samaten huomioitava on että eniten tarjontaa on kahden lipun paketeista eli yksittäisiä, parittomia määriä tai isompia määriä ei välttämättä yhtä helposti ja edullisesti löydä.

  Lippujen hinnat tippuivat ottelun alkuun mennessä parhaillaan noin puoleen siitä mitä pyynnöt olivat alunperin. Jos olisi pokkaa, niin menisi pelipaikalle kännykän kanssa ja tekisi diilin vasta viimeisellä mahdollisella hetkellä mielellään instant download -lipuista. Mietin katsomossa jo istuessa jopa lippujen upgreidausta kun samalla hinnalla olisi päässyt alakatsomoon kun mitä piippuhyllyn paikat maksoivat alkujaan.
   
 9. manager78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FPS, Suomen maajoukkueet
  Tässä olis kuukauden päästä Vegasin reissua tiedossa ja vähän hankalaa mielestäni tuo flashseats systeemi (olen lukekenut täälläkin vanhempia viestejä mutta en ole apua löytänyt). Monta kertaa nykissä olleena niin täytyy sanoa että kyllä on helpompaa sinne tuo lippujen ostaminen kuin vegasiin.

  Flashseats appia ei pysty lataamaan Suomessa.
  Flashseatin nettisivuilla voisi rekisteröityä käyttäjäksi ja ostaa lippuja suoraan sitä kautta. Mutta siellä ei pysty rekisteröitymään kuin amerikkalaiset tai kanadalaiset käyttäjät.

  Stubhubit ym. muut vastaavat paikat kyllä myyvät lippuja mutta nekin ovat noita flashseats lippuja. Eli jossain vaiheessa kuitenkin pitää tili tehdä sinne. Mutta miten se siis onnistuu suomalaiselle käyttäjälle? Sovelluksenhan voisi ladata vasta jenkeissä mutta pitäähän sinne silloinkin vielä rekisteröityä omilla tiedoilla. Eli suomalaisella osoittteella ym.

  Eli jos täällä nyt olisi joku joka olisi ostanut lippuja vegasin peleihin ja ollut peleisssä niin olisi mukava kuulla tarkalleen miten lipunosto sujuin mitä piti tehdä missäkin vaiheessa.
   
 10. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Itsellä ei ollut mitään ongelmia Flashseatsin kanssa, muistan sen että pankkikortin tietojen perusteella tulee liput sinne. Eli se kortti sinne millä ostit liput.
   
 11. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  En osaa sanoa ulkomailta tulevan Flash Seats mahdollisuuksista mitään. Aika hermona olin sen kanssa, kun liput tulivat vasta kaksi päivää ennen matsia. Olin rekisteröinyt pankkikorttini (amerikkalainen) Flash Seatsille ja sen skannaamalla pääsi sitten portilla sisään ja sai paperiliput. En kyllä pidä tuosta systeemistä ollenkaan, koko ajan sai jännittää, että pääseekö sinne sisälle ollenkaan. Ja ymmärrän, että Suomesta tulevalle tuota jännityselementtiä tulee vielä enemmän, jos ne nyt yleensä edes suomalaisen luottokortin tai pankkikortin hyväksyvät.
   
 12. manager78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FPS, Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Juu olen ymmärtänyt tuon että liput tulee pankkikortin tietojen perusteella. Mutta millä saan laitettua ne pankkikorttini tiedot sinne flashseatin palveluun kun rekisteröinti onnistuu vain kanadalaisilta tai amerikkalaisilta?
   
 13. jalapeeno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Joo, tuo stubhubin suomeksi käännetty sivu neuvoo ”hienosti”, että mobiilippu on nyt saatavissa puhelimeen, kunhan vain hommaa puhelimeen stubhub - sovelluksen ja kirjautuu sisälle. Missään ei kerrota, että sovellus ei ole saatavissa Euroopassa. Soitin stubhubille ja he lähettivät mobiililippuni sähköpostiliitteinä. Erikoista vedätystä, mutta nyt kun tiedän miten toimia, niin varmaan tulee käytettyä kyseistä palvelua jatkossakin. Eiköhän se sovellus tule Eurooppaankin jossain vaiheessa.

  VPN auttanut, vaikka laitoin Freedomin Jenkkeihin.
   
 14. Teräspekoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota wild
  Lainaus:
  Minä ainakin pystyin lataamaan appin suomessa ennen reissua. Tiistaina käytiin kattoon vegas-buffalo peli ja loistavasti toimi appi. Tiistai aamuna ostin liput tickpickista ja kohta ne näkyi puhelimen ohjelmassa
   
 15. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Appi ei ole välttämätön, tuon mobiililipun voi avata kännykän selaimeenkin.
  lippuja on siis kahdenlaisia, toiset saa tickpickin appiin, mutta toiset vaativat sen muistaakseni ticketmasterin appin jota ei eurooppaan saa.
   
 16. jalapeeno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Mahtavaa. Voisitko neuvoa kuinka tuon mobiililipun saa avattua selaimeen? Oston vahvistusviestissä neuvottiin vain avaamaan äppi ja kirjautua sisään tunnuksilla. Muita vaihtoehtoja ei esitetty. Erikoista, että asiakaspalvelijakaan ei maininnut tuota mahdollisuutta.
   
 17. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Kaivelin mailit. Eli kun TickPickistä ostaa liput joiden tyyppi on mobile tickets, tulee ensimmäisenä ostokuittaus (you purchaced tickets on tickpick), seuraavana tulee confirmation (your tickets are ready for delivery) ja vasta kolmas maili, joka tulee eri osoitteesta (xxx xxx sent you the tickets) sisältää linkin "accept tickets", joka NY Giantsin tapauksessa vei www-sivulle https://am.ticketmaster.com/ mistä viivakoodin saa avattua.

  Tuo keskimmäinen maili on kieltämättä hemmetin hämäävä kun sanamuoto on:
  "Delivery Notes: Your tickets have been transferred to you through the Ticketmaster Mobile-To-Mobile Ticket Transfer. Mobile Ticketing was put in place as a way to prevent fraud. Please use the e-mail sent by Ticketmaster to claim your tickets that have just been transferred to you. You will be asked to present your mobile ticket on your smartphone at the gate in order to gain access to the venue and to your seats."
   
 18. Logan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shannon Szabados
  Onko Bostonissa kävijöitä? Itellä joku pakkomielle selvittää mite halli voi olla metroradan yläpuoleĺla...

  Staples Centerissä kävin syksyllä ja oli hyvä, kokemuksia jos on ni kertokaa TD Gardenista.
   
 19. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  On tullu käytyä. Katutasosta kun menee sisään, niin siellä on kahviloita ja asema josta lähtee myös junia. Liukuportaita ylös niin pääsee jäähalliin ja siellä on myös erillisellä sisäänkäynnillä Bruinsin fanikauppa joka on ihan mukavan kokoinen putiikki. Pari vuotta sitten käytiin siellä ja silloin oli aikamoiset rakennushommat käynnissä ulkopuolella.
   
 20. Gretzky99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL:n suomalaiset
  Onko kenelläkään kokemusta Vegasin kotipeleistä? Onko halli yleensä loppuunmyyty? Kannattaako liput hankkia hyvissä ajoin vai löytyykö vielä pari tuntia ennen peliä?

  Olen menossa katsomaan Vegasin pelejä 1.1. Kingsiä vastaan ja 8.1. Rangersia vastaan.
   
 21. Teräspekoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota wild
  Lainaus:
  Viime kuussa kävin kaksi peliä kattoon ja molempiin peleihin ostin liput vasta pelipäivän aamuna n. 8 tuntia ennen alkua. Kyllä sinne jotain lippuja saa aina jostain ostettua mutta hyviä paikkoja ei enää yleensä ole viime tingassa tarjolla.

  Näyttää olevan joka paikassa paras ajankohta tuo pelipäivän aamupäivä kun trokarit pudottaa lippujen hintoja ettei jää myymättä ja hyviä (alakatsomon) paikkoja on vielä tarjolla. Säästää alakatsomon paikoissa helposti n. 100-150$ per lippu
   
 22. teppana Jäsen

  Launataina 1.12. menen kaverin kanssa katsomaan Tampa @ Florida matsia. Ilmeisesti ei autolla mennä kun jonkinlaista juomatarjoilua kuului lippujen kylkeen. Täytyy selvitellä julkisia tai sitten vain Uber. Käsittääkseni on kohtuullisen hintaista kulkea Uberilla tms.
   
 23. ndal88a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee, Tampere
  Lainaus:
  Missä on majapaikka? Jos peli päättyy jotain klo 22, sanoisin että aika heinko
  Lainaus:
  Missä päin on majapaikka? Jos peli päättyy joskus klo 22:n jälkeen niin sanoisin että aika heikkoa on julkistarjonta. Saattaa päästä jonnekin Fort Lauderdaleen.
  Ehkä tehdä jotain sellaista että peliin mennessä julkisilla, Sawgrass Mills:iin (ostoskeskus areenan vieressä, sitten lyhyt kävely hallille), pois sitten uberilla.

  JOL
   
 24. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos infosta. Jossain päin Fort Lauderdalea on kaverilla kämppä. En oikein edes tiedä mikä matka hallille on. Voi olla että lähdetään ajoissa päivällä jo kohti hallia ja pysähdellään useampaan otteeseen. Silloin vois julkisia katsoa mutta takaisin tosiaan varmaan autokyyti.
   
 25. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  En tiedä auttaako yhtään, ja joutuu kyllä varmasti tuonne FlashSeatsin kurimukseen, mutta tällaista lipunhankintasaittia tarjottiin Vegas-faneille tänään (linkki vie Vegas Golden Knightsin viralliselle lippujen vaihto -sivulle).