Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

NHL-matkat

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Old Ray, 27.04.2007 klo 22.58.

 1. anzie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Tuli ostettua liput Pittsburgh @ Tampa Bay -matsiin TickPickistä melko suolaiseen hintaan, n. $250 kipale. Paikat tosin todella hyvät alakatsomon keskellä, TickPick näytti että tuo olisi "A+ deal".
  Nyt muutaman viikon kytännyt lippuja kyseiseen matsiin ja ei parempiakaan ole näkynyt. Pakko tuonne on päästä joten kaupat oli tehtävä.

  Otetaan vastaan myös urheilun ulkopuolisia vinkkejä Floridan alueella helmikuun puolivälissä.
   
 2. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Kennedy Space Center aivan ehdottomasti, mikäli avaruustutkimus vähänkään kiinnostaa. Varaa hommaan koko päivä.

  Disney Worldissa kannattaa käydä tsekkaamassa Void-virtuaalitodellisuusseikkailu; pitkälle on tultu näissä hommissa.
   
  anzie tykkää tästä.
 3. teppana Jäsen

  Kennedy Space center tuli kierrettä kuukausi sitten. Ehdottomasti sinne bussin kyytiin ja katsomaan aluetta laajemmin. Yhtenä huippukohtana myös aidon avaruussukkulan tutkiminen.

  Everglades reissu suoveneellä on myös ihan hauska kokemus.
   
 4. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Täältäkin ääni KSC:lle. Omasta vierailusta on jo yli 20 vuotta, menisin uudelleen, jos tuolla päin pyörisin.

  @tinkezione Älä jumita niihin hintoihin, jälkikäteen ei kuitenkaan enää harmita. Reissussa kaikki on halpaa ja kokonaisbudjetti on se, mitä pitää tuijottaa. Eli pakolliset asiat budjetoidaan ja optionaaliset toteutetaan jos jaksetaan.
   
 5. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Joo en mina niihin jumitakaan, seurueen muille osapuolille tuo on kuitenkin ensimmainen ja varmasti muutenkin harvalukuisempi kokemus, joka kylla oikeuttaa kaden laittamisen syvemmalle taskuun. Koska juuri reissussahan mikaan ei tyypillisesti maksa mitaan.

  Ticketnetworkille pisteet taalta. Kolmenlaisia lippuja on nyt tullut tilattua, ja jopa vahingossa yhteen matsiin tilaamani international express delivery saapui kotiovelle 36 tunnissa tilauksesta. Nopeammin, kuin esim. toisen matsin e-lipun latauslinkki sahkopostiin.

  Lahtoon 16 paivaa, hieman alkaa jo kylla kuumottaa.
   
  Alamummo ja Leon tykkäävät tästä.
 6. teppana Jäsen

  Vielä Floridaan palatakseni, jos on aikaa ja auto niin ehdottomasti road trip Key Westiin.
   
 7. ndal88a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee, Tampere
  Lainaus:
  Jääkiekkoon liittyen, niin nykyään Disney Worldin ravintoloissa tarjotaan alkoholia, pitää mennä kyllä pöytään istumaan. Epcot Centerin "drinking around the world" on ollut jo ohjelmassa vuosikymmeniä.
  Joku kirjoitti tästä kirjankin "Drinking in Disney", joskus töihin mennessä kuuntelin radiosta kirjailijan haastattelua.

  Muita kohteita, jos aikaa on, ns Panhandlessa olevat kaupungit Tallahassee ja toiseksi vanhin kaupunki Pohjois-Amerikassa, Pensacola. Pensacolan ulkopuolella on maailman isoin laivastoilmavoimien museo, museossa paljon asiaa liittyen Tyynenmeren taisteluihin, siellä taisi olla myös suomalainen Brewster näytteillä (löydettiin jostain suosta Karjalasta, nyt se kait on Tikkakoskella). Museo voi tietenkin olla kiinni johtuen tästä hallinnon sulusta, ilmainen pääsy.

  Sen verran lisäystä Pensacola pelataan myös jääkiekkoa
  https://pensacolaiceflyers.com

  Samaten kuin Orlandossa ECHL, myös Jacksonvillessä on joukkue
  The Official Website of Orlando Solar Bears Hockey
  Homepage

  JOL
   
  Viimeksi muokattu: 08.01.2019 klo 13.59
 8. Tekila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  On liput muuten tuolle kierrokselle tiukassa. Menossa huhtikuussa Kennedy Space Centeriin ja ostin tuossa liput sinne + bussiajelulle. Oli tarjolla kaksi bussilähtöä sille päivälle enää. En tosin tutkinut tuleeko niitä eri aikoihin myyntiin vai onko tuo todellisuutta, että pitää olla ajoissa liikenteessä.
  Toki tuo on Spring Break aikaa mitä ollaan tuolla, ehkä siellä pari ihmistiä siihen aikaan enemmän on paikalla.
   
 9. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Ehka spring break vaikuttaa sitten tuon verran; itse kavin tuolla toukokuussa 2017 ja keskukseen seka sille lipun hintaan kuuluvalle bussikierrokselle (joka on jo itsessaan todella hieno, siina kaydaan laukaisualustoilla, ajetaan rakettipajan ympari ja erillisessa Saturn V/Apollo -museossa) sen kuin vain lampsi muina miehina sisaan. Maksullisille bussikierroksille ei enaa jaksanut, joten niista en osaa sanoa miten olisi kaynyt.
   
 10. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Orlandossa on disneyn ja universalin huvi- ja vesipuistot. Tykättiin kyllä kovasti disneyn vesipuistosta, johon päädyttiin puhtaasti lipunhinnan vuoksi. Oltiin joulun aikaan ja noihin huvipuistoihin ois saanu pulittaa sillontyyliin 300$ per perse sisäänpäästäkseen... toki ilmaseksikin näkee jonkin verran, varsinkin disneyn puolella. Vesipuistoon pääsi tyyliin 50$ kun oli off season, itse asiassa oli varsin kiva kun puisto ei ollut tupaten täynnä väkeä ja laitteisiin pääsi liki aina jonottamatta.

  Niin ja joo, täältäkin ääni KSC:lle. Huikea paikka ja todellakin kannattaa varata koko päivä alkaen aamusta. Me mentiin puolen päivän jälkeen ja tuli liian kiire :(
   
 11. Lazara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TML
  Hei,
  10 vuotta aktiivisesti olen seurannut jatkoaikaa ja nyt tuli hommattua tunnukset tänne, että pääsee kirjoittelemaankin.
  Sitten asiaan. Sain viimein hommattua liput Maple Leafsin peliin maaliskuulle ja kysyisinkin vinkkejä mitä muuta Torontossa kannattaa käydä katsomassa? Reissu kestää 5 päivää ja se on työreissu, mutta aikaa jää muuhunkin kuin töihin ja tähän yhteen matsiin. Hall of fame kannattaa varmaan käydä kurkkaamassa?
   
 12. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC
  Lainaus:
  Hall of Fame on ihan must!

  Torontossa pelaa NBA huippujengi Raptors, jos tykkäät koripallosta. Ripley's Aquarium of Canada oli kyllä yksi hienoimmista akvaarioista, joissa olen käynyt eli suosittelen. Samalla keikalla voi poiketa CN Toweriin katsomaan maisemia. Kivoja paikallishoodeja on St Lawrencen alueella, jossa on myös mukavia ravintoloita ja hieno kauppahalli.
   
 13. Lazara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TML
  Kiitos vinkeistä @Alamummo! Pitääpä käydä tsekkaan tuo aquarium hall of famen lisäksi. Muutenkin hienoa päästä katsomaan ensimmäinen nhl peli livenä ja vielä Torontossa!
   
  Alamummo tykkää tästä.