NHL-lähetykset televisiossa

  • 878 729
  • 2 165

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Tänään huippupeli Canes-Caps, ei studiota, sitten välillä jossain aivan paskassa pelissä studio?
Ei noilla taida koskaan olla päällekkäisiä studioita ja tänään pelataan myös Chelsea - Man United joka alkaa vartin päästä ja on studiopelinä. Oletettavasti priorisoitu tuo matsi ja näin jää studio lätkästä pois.
 
Huoh..

Ottawa-Tampa matsissa kuuluu kaukaloäänet todella pienellä, jenkkiselostus ja siihen päälle Mäkisen selostus.
Kuvan laatu 480p-720p.

Tuntuu että tällä kaudella nämä lähetysongelmat ovat vähintään tuplaantuneet aiemmista vuosista.
Ymmärrän ettei vika ole Viaplayn päässä, mutta jos tuosta maksaa 35e kuussa niin odotusarvo on se että tuote toimii ja siitä Viaplay on vastuussa.

Olispa Nhl.tv edelleen euroopassa.
 

F#21

Jäsen

ace

Jäsen
Loppuuko lähetykset siis VSportilta?

Edit: Eikun uutisessa sanotaankin että sieltä voi seurata myös. Olis pitäny lukee tarkemmin.
 
Suosikkijoukkue
40-25-15
Loistava uutinen! Olen aika lailla pettynyt tähän nykyiseen Viasatin touhuun ja uusi toimija voisi tuoda laatua pöytään, tosin vain kerran kuussa. Uskon vakaasti Ylen toimittavan vankkaa osaamista tällä saralla. Viasatilla on paljon parannettavaa toimissaan (tuskin koskaan sitä tekevät kustannussyistä). Kokonaan pois jääneet ottelut, huono informaatio, lähetysten vaatimaton laatu (pikselöinti, ääniongelmat, kuvan tarkkuus) ja muu touhu ovat ajoittain aikamoista askartelua.

Mielenkiinnolla odotamme ensimmäistä lähetystä.
 

rpeez

Jäsen
Kuinkahan Viasat/Digita salli tämän, hmmm, ehkä saivat korvausta.

Tyhmä kysymys: Mitä tarkoittaa SC-finaalit? Viimeistä 4-7 pelin sarjahuipennusta, vai kaikkia pudotuspeliotteluita?
 

rpeez

Jäsen
Miten Viasat ja Digita liittyvät toisiinsa? Viasat toki varmaan sallii sillä että tekivät tuon sopimuksen Ylen kanssa.
Digita on myös AntenniTV:n kautta maksu TV-operaattori jonka portfolioon kuuluu Viasatin omistamat V Sport kanavat.
Edit. Ja jos YLE näyttää SC-finaalit, saatan lopettaa Digitan kanssa olevan maksu-TV tilaukseni aikaisemmin.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KuPS, hyvä fiilis ja jauhojengi
Digita on myös AntenniTV:n kautta maksu TV-operaattori jonka portfolioon kuuluu Viasatin omistamat V Sport kanavat.
Juu Digita toimii jälleenmyyjänä. Ei se niiden myymiin tuotteisiin silti vaikuta mitenkään jos Viasat on tehnyt sopimuksen Ylen kanssa.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Mahtava uutinen. Toivotaan, että nuo 25 peliä, mitä näytetään. Olisivat nuita pe-su iltapelejä, jotka alkavat siinä 19-21 välillä. Nuita pelejä jaksaisi katsoakkin kun ei työ anna periksi yötämyöten pelejä väijjyä.

Ja jos SC finaalit tarkoittavat vain itse finaaleja, ei poffeja niin kyllä se maistuu sekin. Kyllähän finaalit kiinnostavat aina. Joskin myös poffikiekko kiinnostaa.
 

Yle hankkinut oikeudet näyttää NHL:ää kanaviltaan. Pelejä tosin vain 25 kappaletta per kausi + SC-finaalit.

25 peliä per kausi vai yhteensä 25 peliä tällä ja ensi kaudella?

Jos ensin mainittua, niin pelejä tulee enemmän kuin kerran viikossa tämän loppukauden ajan.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
25 peliä per kausi vai yhteensä 25 peliä tällä ja ensi kaudella?

Jos ensin mainittua, niin pelejä tulee enemmän kuin kerran viikossa tämän loppukauden ajan.
Tais olla niin että yksi peli kuukaudessa, että ei siinä kannata hirveästi sipsejä ja muuta sälää hommailla.

Ihme juttu että Ylen vasemmistosiipi antaa luvan hankkia kapitalistista hapatusta. Ilmeisesti ne on voideltu huolella.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
"Suomalaisten huippuhetket ovat nähtävissä tuoreeltaan"
Tämän perusteella Carolina, Florida, Dallas ja Nashville ainakin saanevat runsaasti näkyvyyttä. Ehkä myös Boston jos Tuukka alkaa pelata.
 
Viimeksi muokattu:

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valtteri Pulli, Tepes
Toivottavasti YLE hommaa jonkun kunnon selostajan eikä tunge Leinos Simppaa sönkkäämään selostuskoppiin.
 

Laiskiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täytyy tunnustaa että itselläni on tästä uutisesta hieman kaksijakoiset fiilikset. Yhtäältä urheilufanina olen todella iloinen siitä, että tasokkaan kiekon seuraaminen tulee nyt julkaistun sopimuksen myötä mahdolliseksi nykyistä laajemmalle osalle kansaa vapailla kanavilla tapahtuvan jakelun ansiosta, mikä on aina iloinen asia näin maksullisten sisältöjen valtakaudella.

Lisäksi ymmärrän sopimukseen liittyen hyvin myös Ylen näkökannan. Onhan yhtiö hävinnyt viime vuosina monien merkittäviekin TV-oikeuksien huutokaupat, ja tällä hetkellä etenkin kiekon osalta, on Ylen portfoliossa tällä hetkellä aika ammottava aukko. Kaikesta tästä huolimatta, en kuitenkaan ole täysin vakuuttunut siitä, että kaikista maailman tapahtumista ja sarjoista juuri NHL, on se joka on ehdottoman tarpeellista saada Ylen tarjontaan.

Muistan lukeneeni muutamankin lehtijutun parin viime vuoden aikana, joissa Ylen johtoporras on valoittanut yhtiön linjaa alati lisääntyvän tarjonnan, ja kallistuvien oikeuksien risti-aallokossa. Itse tiivisistäisin noiden lukemieni haastattelujen perusteella Ylen kerrotun linjan olevan pyrkimys hankkia sellaisten tapahtumien TV-oikeuksia, jotka ovat kohtuuhintaisia, Suomalaisille merkittäviä, tai omaavat suurta kasvupotenttiaalia suosiossaan.

Ymmärrän hyvin, että tämä hankinta on nähtävissä sopivana tuohon kriteeristöön, mutta itse en jotenkin vain näe viime vuosina kasvanneesta suomalaispelaajien määrästä, tai NHL:llän merkittävästä asemasta Kiekossa huolimatta kyseistä sarjaa kansallisesti kovinkaan merkittävänä. Sama koskee myös sarjan kasvupotenttiaalia.

NHL on kasvattanut onnistuneesti suosiotaan Suomessa omalla, ja Viasatin työllä ansiokkaasti, enkä täten näe, että Ylen tarjoama buusti NHL:llän suosiolle olisi tarpeellinen, tai välttämättä edes tarkoituksenmukainenkaan.

Mitä hintaan, tulee, ei uutisessa vähemmän yllättäen mainita siitä mitään, enkä osaa siitä kamalasti edes mitään spekuloida. Voisin kuitenkin olettaa, että yksittäisten runkosarjaotteluiden markinna-arvo ei ole NENT-groupille kovinkaan merkittävä, mutta vastaavasti SC-finaalit lienevät hieman arvokkaampi osa saada osaksi alilisenssiä. Tyydyn siis vain arvaamaan, että tuskin tähän hankintaan kuitenkaan koko urheilubudjettia kului.

Tämä tekstiseinä siis tiivistettynä: Suhtaudun tällaisten urheiluoikeuksien hankkimiseen Ylelle hieman varauksellisesti, vaikka urheilun, ja jääkiekon ystävänä varmaankin tulen tulevista lähetyksistä katsomaan ainakin osan
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, LFC, RoPS, FIN, ARG, Lauri M ja Mikko R
Ihan kiva, että Yle näyttää pelejä, mutta onkohan tästä tullut hieman parranpärinää jo? Joku nimittäin voisi ajatella, että Ylen toimenkuvaan ei tällainen oikein kuulu verorahoilla. Tykkään toki katsoa änäriä, vaikka en ole mikään suurkuluttaja.

@Laiskiainen kertoi hyvin, itse olin sen verran laiskiainen, että tiivistin jotakuinkin kahdelle riville saman.
 
Viimeksi muokattu:

Glory Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Club de hockey Canadien
Mun mielestä ihan hieno juttu että nyt kaikella kansalla on halutessaan mahdollista nähdä NHL pelejä. Sitä taas mietin että mahtaako sitten olla YLEn ottelut näitä keskellä yötä pelattavia Arizona-Buffalo pelejä klo 3:30 alkaen sopivasti vaikka maanantai-tiistai yönä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös