Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

NHL-lähetykset televisiossa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pontus Toikka, 23.09.2008 klo 14.42.

 1. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tilasin tuon Viasat Urheilu-Kanavapaketin, kun heillä oli tarjouksena 1kk 0€ 20v. synttäreiden kunniaksi. Urheilutarjonta on kyllä hyvä, pakko myöntää. Olen nyt pari päivää yrittänyt katsella lähetyksiä, mutta sellainen paskamainen vika ilmenee, että lähetys pätkäisee 2-5 minuutin välein n. 15 sekunniksi. Kuva ei mene pimeäksi, vaan jumittuu. Ja katselen siis ihan televisiosta lähetyksiä, en netin kautta. Minulla on Elisa Viihde-digiboksi ja tilaus on ikäänkuin heidän kauttaan siis. Onko muilla ollut samanlaista ongelmaa Viasatin urheilukanavien kanssa ja osaisikohan joku neuvoa, miten tuo vika saataisiin korjattua?

  P.S. Tyypilliseen suomalaiseen tapaan en soita suoraan asiakaspalveluun, vaan protestoin ensin keskustelupalstalla.
   
 2. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Lainaus:
  Itsellä Elisa Viihteen kautta ei mitään vastaavia bugeja ole tullut vastaan. Kaapelinetti 100mt toimii luotettavasti. Kyllä toi nettiyhteyden bugeilta kuulostaa vahvasti. Suosittelen kyllä ottamaan sinne Elisan aspaan yhteyttä. Kuvahan sun telkkariin tulee siis netin kautta siitä Elisa Viihde digiboksista. Onko se wlanilla vai ethernet piuhalla netissä kiinni?
   
 3. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Langattomalla on tv. Joo, mietein itse kans tuota, että ehkäpä Elisan asiakaspalveluun pitäisi soittaa, vaikuttaa siltä että olisi nyt sieltä päästä kiinni jotenkin.

  Niin ja kiitos vastauksesta!
   
 4. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Digiboksin epg ei suostu kertomaan miltä nhl extra kanavalta Caps-Devils tänä yönä tulee..

  Kellään tieto?
   
 5. Luxray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Telian Liiga-lähetysten laatu
  Lainaus:
  NHL XTRA2
   
 6. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Tänks dyyd
   
 7. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
 8. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 9. Selänne 8# Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, KalPa ja Anaheim Ducks
  Onko muilla samaa ongelmaa viasat jääkiekko hd ja viasat jalkapallo hd kanavien, kanssa eli kuva tavallaan nykii nopeassa liikkeessä ja tulee pahemmin esille juuri nopeatempoista nhl:ää katsoessa? Itselläni siis satelliitti paketti ja kyseiset kanavat välitetään netin kautta. Viasat urheilu hd kanavalla ei mielestäni tätä ongelmaa ole, vaikka sekin välitetään satelliitille netin kautta.
   
 10. Lainaus:
  Tällä hetkellä Jääkiekko HD- ja Jalkapallo HD -kanavien kuvanvirkistystaajuus on 25fps, siinä missä Urheilu HD-kanavan on nostettu 50 fps:ään. Tämä siis satelliittiasiakkailla. Jääkiekko HD- ja Jalkapallo HD -kanavien kuvanvirkistystaajuus tullaan lähiaikoina nostamaan myös tuohon 50 fps:ään, jolloin liikkuva kuva on sulavampaa. Toistaiseksi kanavilta näkyvät lähetykset näet satelliittiasiakkaanamme 50 fps:nä Viaplay-palvelusta ilman eri maksua.

  - Viasat-hemmo
   
 11. Selänne 8# Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, KalPa ja Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Onko tuolle tarkempaa aikataulua milloin tuo päivitys tulisi?
   
 12. Lainaus:
  Ei, jos tarkempaa aikataulua annetaan ja sitä joudutaankin siirtämään esim. yllätyksenä tulleen teknisen seikan takia, tulee käyttäjälle pettymys ja meille täysi postilaatikko. Sanotaan näin, että on onnistuneesti ja kestävästi pyörinyt testipenkissä eli lähellä ollaan.

  - Viasat-hemmo
   
 13. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Mitenkäpäs tuon VeikkausTV:n saa näkyviin, kun Fb mainostaapi illan Jets-matsin näkyvän sieltä. Tilinluominenko, vai pitääkö uhkapelata samalla?

  Edit. Väärä ketju, mutta olkoon tämä täälläkin.
   
  Viimeksi muokattu: 18.02.2017 klo 18.51
 14. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Rekisteröidyt veikkauksen asiakkaaksi.
   
 15. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Myös Redditistä löytyy toimivia linkkejä striimeihin.
   
 16. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Eikös pelitilillä pidä olla myös rahaa, vai muistanko nyt väärin?

  Mutta tosiaan, muitakin kelpostreamejä löytynee. Eriasia jos oli oikein suomiselostus ja sen haluaa.

  e:Asia selvä, ei siis tarvi valuuttaa.
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2017 klo 13.47
 17. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ei tarvi olla rahaa, muistaakseni lukee tuossa matsin mainoksessakin.
   
 18. DELPHiON Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, FC Barcelona
  Pystyykö Viaplayta katsomaan muullakin, kuin nettiselaimella 50fps laadulla? Tai onko suunnitteilla että esim SmartTV tai PS4 sovelluksiin tulisi tämä uudistus?
   
 19. Lainaus:
  Nettiselaimen lisäksi alustat jotka antavat 50 fps-laatua ovat Chromecast ja AppleTV. Varmasti on suunniteilla, se on itsestäänselvää. Viaplayn asiakaspalvelu osaa paremmin vastata.

  - Viasat-hemmo
   
 20. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  NHL Xtra 1 pimeänä Sonera Viihteessä vaikka pitäisi olla Carolina - Calgary käynnissä. Missä vika?
   
 21. Lainaus:
  Ei välttämättä missään, sillä matsi tuli Viasat Hockey HD -kanavalta. NHL Xtra -kanavat ovat vain liveotteluita varten, ja kun niillä ei näytetä matsia, ovat ne pimeänä.

  - Viasat-hemmo
   
 22. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Kiitos vastauksesta. Mahtavaa joka tapauksessa, että peli oli merkattu ohjelmatiedoissa tuonne Xtra 1 -kanavalle, mutta kun sitä toisen ottelun jälkeen alkoi tallennuksesta katsoa niin ruutu oli pimeänä. Olisiko mahdollista sellainen muutos tuonne ohjelmatietoihin, että jos ottelua ei tule kanavalta niin sitä ei myöskään lukisi ohjelmatiedoissa. On aika mahdotonta tietää mikä ohjelmatieto pitää paikkaansa ja mikä ei.
   
 23. Lainaus:
  Missä peli oli merkattu ohjelmatietoihin NHL Xtra 1 -kanavalle; Sonera Viihteen EPG:ssä vai jossain nettisivulla? Meidän sivujemme TV-oppaassa matsi oli merkattu Hockey HD -kanavalle. Voimme vastata vain omien sivujemme sisällöstä.

  - Viasat-hemmo
   
 24. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Sonera Viihteessä NHL Xtra-kanavat 1-4 ovat olleet pimeänä jo viime viikolta alkaen. Eipä tarvitse Bostonin peliä katsella tänä yönä. Ja juu, asiasta on Soneran asiakaspalvelua infottu, tiedä sitten onko mitään tapahtumassa ja missä vika TÄLLÄ kertaa on.