Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

NHL-lähetykset netissä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Daespoo, 10.10.2006 klo 22.36.

 1. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Siis suorana saa appsilla, mutta tallenteita ei? Mutta tietokoneella saa castattua chromecastilla telkkariin? Vai onko ainoa tapa katsoa yön peliä jälkilähetyksenä tietokoneen kautta ilman chromecast-mahdollisuutta? Tosi hankala etsiä tietoa Viaplayn sivuilta.
   
 2. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Muotoilin varmaan epäselvästi ja ymmärsin ehkä väärin mitä hait takaa, mutta Viaplayn kautta live-matsit alkavat siitä missä sillä hetkellä ovat (jos eivät ole muuttaneet tätä kuukauden sisällä). Tallenteella meinasin, jos olet tallentanut esimerkiksi digiboksillesi matsin, niin eikös se ala suoraan nollasta?

  Viaplayn kautta pääsee NHL.tv:n pariin, joka toimii vain tietokoneella ja siellä on asetus ”start live-game from the beginning”. Sen verran varotan tästä, että ainakin kaksi kertaa meikäläisellä tuo täppä ei ole toiminut yhdistäessä Chromecastiin, vaan aloitti matsin suoraan livenä. Laitoin tuosta palautetta jenkkeihin ja sanoivat tekevänsä asialle jotain.

  Jälkilähetykset saat kyllä puhelimesta Chromecastin avulla telkkariin. Mutta nimenomaan Viaplayn kautta, jolloin et pysty päättämään selostusta.
   
 3. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Jälkilähetyksillä tarkoitan tässä yhteydessä Viaplayn ohjelmakirjastoa, mihin matsit ilmeisesti tupsahtavat melko pian päättymisen jälkeen. Omaa tallennusta en enää Viaplayn kanssa käytä. Liekö edes mahdollista? Offline-tavaraa tuolta saa ladattua omiin laitteisiin ohjelmakirjastosta, mutta se ei kyllä kiinnosta. Jos appsilla saa aloitettua live-lähetyksen vain siitä kohtaa, missä peli sattuu olemaan, niin sitten se on niin. Ja jos tuo hiukan monipuolisempi (?) nhl.tv toimii vain tietokoneella, niin eipä sekään ole showstopperi. Kunhan saan nykytyyliin kuvan telkkariin kohtuullisella kuvanlaadulla. Ainoa vaatimus on, että oli kyse suorasta lähetyksestä tai ohjelmakirjaston tallenteesta, niin chromecast-striimi on vaatimus. Piuhoja en ala tuon takia vetämään läppäristä. Win10+Chrome näyttäisi ainakin pelittävän käyttöliittymänä. Ensisijainen käyttöliittymä on mulla kännykkä.

  Ja jos tuo striimaus ei vaan omaan käyttööni sovi, pitää avata sama kanavapaketti uudelleen kaapeliin. Kanavakortin irtisanon sitten, kun koeaika on onnellisesti ohi. Sitten menee Eurosporttikin nettiaikaan.
   
 4. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Viaplayn NHL.tv sanoo että ei ole pelejä. Edelliset pelit jotka näkyy ovat 26. päivän pelit. Muilla samaa?

  E: Jaa, itseasiassa NHL.com väittää myöskin ettei ole pelejä. Joku ongelma heillä.

  E2: Toimii nyt.
   
  Viimeksi muokattu: 30.11.2018 klo 07.31
 5. jaaza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport ja Jalasjärven Jalas
  Pirun hyvin tuo Nuutti Vihtilä selostaa illan Vancouver-Dallas peliä.
  Hyvää seuraa Mäkisen ja Kainulaisen selostuksille.
   
 6. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
 7. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Jos jotakuta kiinnostaa niin Trombit.netissä on käynnissä suora NHL-studio missä pureudutaan kierroksen tapahtumiin.
   
 8. Marlboro Jäsen

  Lainaus:
  Eikö NHL.tv:tä saa siis millään tavalla puhelimeen? Eli siis sitä NHL Premium-hommelia sieltä NHL-appista. Vai onnistuisiko VPN:llä vai miksei sitä saa puhelimeen?
   
 9. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ei saa koska app käyttää puhelimen GPS:ää paikannukseen. Pelit ei näy jos GPS ei ole päällä.

  Tai no saa roottaamalla/jailbreakilla mutta ei nätisti.

  Jos on viaplay niin kännykällä ei tarvitse NHL.tv:tä
   
 10. Marlboro Jäsen

  Lainaus:
  On mulla se Viaplay tietty mutta joskus puhelin on kätevämpi ja olisi se kiva saada helposti streamattua puhelimesta TV:seen kuva. Riittäähän se Viaplay periaatteessa mutta Islandersin miehenä olisi kiva katsoa aina tuttua feediä.

  Mutta siis jos puhelimeen ostaisi esim. F-Secure Freedome VPN:n niin pitäisi onnistua katselu?
   
 11. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Mikä sulla on ongelma striimata Viaplay kännykällä telkkariin?
   
 12. Marlboro Jäsen

  Lainaus:
  Edelleen vaan kiinnostaisi se NHL.tv:n feedin valinta-mahdollisuus.
   
 13. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Aa, käsitin, että Viaplay ei muka toimisi kännykällä.
   
 14. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Miksi et striimaa viaplay sovelluksesta?

  Edelleen, VPN:llä et pysty ohittamaan GPS:ää.
   
 15. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Lainaus:
  Edelleen ilmeisesti tarkoitus on valita itse tuo Islandersin tarjoama selostus, joka on mahdollista vain NHL.TV:n kautta.
   
 16. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Sieltä se löytyy NHL.tv:stä mutta kännykällä et sitä saa.
   
 17. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  Auttaako tuohon GPS:n ohittamiseen fake GPS / mock location sovellukset?
   
 18. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kuulemma toimii, itse en ole koskaan käyttänyt.
   
  Jesus Shaves tykkää tästä.
 19. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Onkohan tän ketjun kamaa, vai minkä, ihan sama. Kattelen tossa Viaplayltä Carolinan ja Nashvillen matsia. Luuri oli lataamossa, joten käynnistin striimin chromecastiin läppärin chrome-selaimesta, koska siinä on se ikoni. Ei ollut eka kerta, kun tällä menetelmällä striimi alkaa pätkiä jossain vaiheessa, ja lopulta pitää käynnistää uudelleen. Hermostuin tällä kertaa sen verran, että katkaisin striimiin ja aloitin uudelleen, tällä kertaa iPhonen kautta. Nyt ei ole taas mitään laatuongelmia, kuten ei yleensäkään iPhone->chromecast -combolla. Pystyn kuitenkin katsomaan tällä samalla läppärillä toista striimiä ilman ongelmia, kun on kännykästä käynnistetty striimi telkkarin ruudulla (siis esim. Liigaa telkkarissa ja Viaplayltä jotain muuta läppärissä). Mitä helvettiä? Eihän se voi olla käynnistävästä laitteesta kiinni? Ja vika on vain siinä striimissä, mikä on siirretty selaimesta chromecastiin.