Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

NHL-lähetykset netissä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Daespoo, 10.10.2006 klo 22.36.

 1. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Siellä on taas Viaplay ja NHL.tv linkitys rikki.
  Tämä on tapahtunut about joka kausi
   
 2. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Ihan hyvin tuntuu ainakin tällä hetkellä toimivan, tiedä sitten onko eilen ollut ongelmia.
   
 3. Subbanisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs
  Onko muilla samaa ongelmaa, että PS4 kautta Viaplayn jälkilähetykset ei toimi? Kännykällä saan pelit hyvin näkyviin, mutta PS4:lla painamalla peliä tulee vaan mustaa ruutua näkyviin ja se menee myös automaattisesti lähetyksen loppuun ja kelaamalla lähetyksen alkuun ei myöskään näy muuta kuin mustaa ruutua.

  E. Toronto-Washington näyttää toimivan viime yön matseista, mutta sekin alkaa lähetyksen lopusta. Lisäksi pari muuta peliä näytti viasatin ruotsin ohjelmaruutua mustan ruudun sijaan.
   
 4. Subbanisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs
  Lainaus:
  Nyt toimii ja kiitos Viaplaylle nopeasta korjauksesta!
   
 5. Subrosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL-Jokerit
  Taas näyttää Viaplay Carolinan pelissä jotain johtokimppua. Matsi mennyt jo vartin. Tyhmähän ei ole se, joka pyytää, vaan...

  Kuinka voi toistuvasti sössiä oman liiketoimintansa ydintekniikan tällä tavoin? Masentavaa laatua.
   
 6. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Toimiikos muilla viaplay? Itsellä ei pysty kirjautumaan sisään nettisivulla tai appsissa.

  edit: vpn oli jäänyt itsellä päälle joten käyttäjässä vika tällä kertaa.
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2018 klo 06.49
 7. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Detroit Red Wings, Telia
  Ei liity suoraan tähän, mutta miksi nhl.com/scores kautta katsotut koosteet on mun kännykällä kamalaa kuraa? Rakeilee ja tökkii ihan pirusti. Joudun aina odottamaan, että Jatkoaika laittaa koosteet omalle nhl-videot sivulle.
  Jos jotain muuta kautta pystyy näitä katsomaan, niin arvostan vinkkiä.
   
 8. Bo'er Jäsen

  En kahlannut koko 365 sivua taaksepäin ja jos tästä on ollut aiemmin juttua, niin pyydän nöyrimmin anteeki. Joku voi tietysti sitten linkata sivulle?

  Eli tuossa NHL.tv:ssä on sellainen ongelma, että kun kuvaa scrollaa alas, että näkisi sen alapalkin ja highlightsit(lähinnä maalit). En pysty aina menemään niin alas, ettei koko näkymä katoa ja tulee vasemmalle se pieni ruutu. Ja siinä samalla tasolla on myös se koko ruudun näyttö, jota luonnollisestikaan en saa päälle.

  Onko jollain samoja ongelmia ja millä olette saaneet ratkaistua? Ihmeellistä on, että välillä toi onnistuu ja välillä ei? Raivostuttava ongelma.
   
 9. Yopo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Myöhässä tulee vastaus, mutta samasta ongelmasta olen minäkin kärsinyt. Ensimmäisellä kerralla en tainnut saada koko ruudun näyttöä käyttöön, mutta seuraavalla kerralla onnistuin scrollaamaan juuri oikean määrän alas ja saamaan ottelun koko ruudulle.

  Josta päästäänkin omaan ongelmaani, eli kuvat jatkuvaan nykimiseen. Muutaman sekunnin välein ruutuun tulee pieni nykäisy, joka tekee katsomisesta todella epämiellyttävää. Viaplayn tilaus on juuri päättymässä, mutta tulevaisuuden kannalta otan mielelläni tuohon vinkkejä jos löytyy. Aiemmin ollut puhetta näytön "aktivoimisesta" ruutua klikkaamalla tai vastaavaa, mutta ainakaan omalla kohdallani ei ole auttanut. Chromella ja Edgellä olen kokeillut ja molemmilla sama juttu.
   
 10. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Black Fridayn kunniaksi F-secure Freedom 25€/vuosi. Tähän kun yhdistää n. 103€/kausi NHL.tv niin alkaa olla nähilän seuraajalle sopiva paketti kasassa.
   
  Viimeksi muokattu: 22.11.2018 klo 19.13
 11. Bo'er Jäsen

  Lainaus:
  Mihin tuota Freedome tarvitaan, eikö Suomessa näy NHL.tv? Asun siis Saksassa, joten mielenkiinnosta kysyn.

  NHL.tv on myös Black Friday tarjouksessa. Loppukausi 89,99 taalaa : NHL Subsribe : No Subscription Available

  En kyllä tiedä onko toi juurikaan mikään tarjous, kun 1/4 hinnasta on pois ja noin 1/4 kaudesta pelattu. Sen verran huomautuksena vielä tuohon alkuperäiseen viestiin ja 103€/kausi, että toi on taxfree hinta ja ALV pitää tuohon päälle maksaa. Sama koskee tuohon BF-tarjoukseen.
   
 12. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Viasatilla on yksinoikeus niin normi NHL.tv on blackout alueella, siksi tarvitaan vpn tai dns palvelu. Freedome on F-securen sivulta eli ei tarvi mitään taxeja tai alveja eikä myöskään NHL.tv koska ostaja on ulkomailta tax 0.0.
   
 13. Bo'er Jäsen

  En väittänytkään, että Freedomesta mitään veroja tarvii maksaa, vaan puhuin tuosta NHL.tv:stä. Muistelisin kyllä, että kun tuon aikoinani ensimmäistä kertaa joskun viitisen vuotta sitten tilasin, niin luottokortilta oli veloitettu enemmän Euroissa, kun taaloissa. Vaikka kurssiero mukaan olisi pitänyt noin 15 pinnaa olla Euroissa "halvempi", joten päättelin tohon tulleen ALV 19% päälle. En asiaa sen enempää silloin tutkinut, että mistä toi lisämaksu muusta olisi voinut tulla? Voin toki olla väärässäkin asian suhteen.

  Sen jälkeen toi veloitus on mennyt vuosittain autoomaatti-subsribellä luottokortilta ja en ole hintaa edes seurannut.
   
 14. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Miten tämä olisi pitänyt tulkita? "toi on taxfree hinta ja ALV pitää tuohon päälle maksaa. Sama koskee tuohon BF-tarjoukseen."

  Ei siellä mitään veroja ole kun ostaa ns ulkomailta.
   
 15. Bo'er Jäsen

  En nyt jaksa enempää aiheesta jankata ja etsiä todisteita. Huomasin juuri etsiessä, että eivät varmaan ole saaneet veloitettua automaattisesti tänä vuonna luottokortilta, kun kortti uusiutui ja uusi päättymispäivä. En löytänyt mitään maksumerkintää NHL.tv:ltä tältä vuodelta visan historiasta. Ilmeisesti katson nyt ilmaiseksi noita lähetyksiä?

  Tässä eräs linkki viime vuoden hintaan(pieni sivulause), joka oli international 119,99USD/kausi. Parempaa en viime vuodelta löytänyt: https://slickdeals.net/f/10532088-n...l-price-with-military-student-id-verification

  Tänne ei näköjään screenshotteja voi laittaa, joten laitetaan copynä muutama rivi 2017 visan veloituksesta(Danske Bank):
  Teksti tiliotteella: Nhl.Tv
  Määrä: -120,98 EUR (USD 142,79)
  Kirjauspäivä: 18.09.2017
  Arvopäivä: 31.10.2017

  Jokainen voi tuosta laskea (0.19*119,99)+119,99 = 142,80

  Eli kyllä minulla ainakin Saksassa asuvana tuosta ALV 19% rokotetaan. Tiedä sitten mihin porukka VPN:llä kikkailee itsensä? Varmaan Monaco on hyvä paikka?
   
  Viimeksi muokattu: 23.11.2018 klo 20.36
 16. Flonaldo Jäsen

 17. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Alkaa kyrsiä tuo Viasatin tarjonta, tai sen puute. Harkitsen siirtymistä Viaplayhin. Pystyykö:

  - katsomaan minkä tahansa matsin seuraavana aamuna/päivällä jälkikäteen?
  - kelaamaan jälkilähetyksistä mainokset/erätauot sujuvasti
  - tukeeko chromecastia iPhonelle miten hyvin?

  Suoria lähetyksiä tulisi varmaan katsottua enimmäkseen Valioliigasta, toki änäriäkin, jos tulee kivaan aikaan illalla.

  Onko negatiivisia kokemuksia palvelusta? Mitä plussaa kanavakorttiin verrattuna?
   
 18. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tsekkasin just oman paypallin ja siellä on pelkästään 119,99$. Kortiksi liitetty ”kotimainen” AMEX.

  Kortin laskulla lukee 106,09€

  Ilmeisesti extrat tulee suoralla korttimaksulla.
   
 19. Nurmijärven Peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
  Itsellä ollut Viaplay n. vuoden käytössä PS 4 kautta. Jälkilähetykset seuraavan aamuna toimineet moitteetta ja helppo kelailla mainokset/erätauot pois. Viaplayn kautta voi myös katsella sarjoja, jos on niiden ystävä. Viasatilla kuukausi hinta oli 39, kun vastaava paketti Viaplaylla on 34 e.
   
 20. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  @Nurmijärven Peto Mites toi kesken aloittaminen? Eli jos peli alkaa viideltä, herätyskello soi kuudelta, niin voiko aloittaa samantien pelin alusta katsomisen? Ja milloin jälkilähetykset tulevat katsottavaksi, jos ei herää ennen pelin loppumista? Säilyvät ilmeisesti pari päivää katsottavissa, mikä on mulle ihan riittävästi.
   
 21. Nurmijärven Peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
  Pelit säilyvät arkistossa 48 h, jonka jälkeen häviävät sieltä. Olen katsonut matseja vain jälkilähetyksinä, mutta en osaa sanoa tarkkaan milloin matsit tulevat katsottavaksi. Tyytyväinen olen ollut Viaplayn toimintaan.
   
 22. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Matsit tulee lähes samantien katsottavaksi, kun peli loppuu. Mutta jos ps4 katsoo, niin ei pysty kelaamaan jo alkanutta peliä alkuun. Eli jos ns. puolilivenä meinaat katsoa. Apple tv kautta pystyy kelailemaan sekä tietokoneella.

  Chromecastista en osaa sanoa.
   
 23. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Chromecast on helvetin hyvä NHL.tv:n (ja Viaplayn) kanssa. NHL.tv tulee Viaplayn mukana eli saa tietokoneelta Chromecastin telkkariin ja saa valita selostuksista. Kelaaminen suhteellisen simppeliä.
   
 24. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Joo, kiitos jo vastanneille. Mulla käyttö tulee olemaan lähes täysin iPhonen appsilla chromecastiin. Sen takia tuo puoli kiinnostaa erityisesti, lähinnä siis käyttöliittymämielessä. Nytkin tulee aloitettua digiboksin tallenteen katsominen vasta sitten, kun peli on jo päättynyt. Olisi vain plussaa, jos voisi katsoa striimillä pelin alusta, vaikka peli olisi vielä kesken. Arkisin ei yleensä ehdi mitään katsomaan muutenkaan, aika poikkeustapauksia ovat mulla. Viikonloppuisin sitten kokonaisia pelejä yön tarjonnasta riippuen. Ja silloin herätään sen verran myöhemmin, että yleensä pelit eivät enää ole käynnissä.
   
 25. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Käsittääkseni NHL.tv (ja tallenteet) on ainut tapa aloittaa matsi kesken suoraan lähtöruudusta. Puhelimella valitettavasti NHL.tv ei toimi.