Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

NHL-lähetykset netissä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Daespoo, 10.10.2006 klo 22.36.

 1. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
  Näkyikö draft ilmaiseksi jostain?
   
 2. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Viaplay on tänne kirjoitettujen kommenttien perusteella ilmeisesti ihan asiallinen tapa katsoa NHL-matseja. Eli kaikki pelit ovat katsottavissa (myös jälkilähetyksinä), toisin kuin esim. Viasatilla, ja Viaplayn kautta pääsee katsomaan otteluita myös NHL.tv:n kautta jenkkiselostuksilla. Korjatkaa jos olen väärässä.

  Miten tuo NHL.tv:n kautta pelien katsominen tapahtuu käytännössä? Kirjaudutaanko NHL.tv:n sivuille Viaplay-tunnuksilla vai mikä systeemi siinä on käytössä? Viaplay-NHL.tv-yhdistelmää pystyy katsomaan ainakin koneella, mutta mietin, saanko katsottua pelit AppleTV:llä NHL-sovelluksen kautta (iTunesista valitsee maaksi Yhdysvallat), kuten "oikean" NHL.tv-tilin kanssa. AppleTV:n käytön syynä on se, että pystyn katsomaan pelit isolta näytöltä joukkueen omilla selostajilla.

  Kiinnostaisi katsoa jatkossa myös valioliigamatseja, minkä takia mietin NHL.tv:n korvaamista Viaplaylla.

  Tägään viestiin nyt vaikka @Lico n, kun olet kommentoinut NHL.tv-asiaa edellisellä sivulla. Ja @ViasatOfficial sitten virallisena edustajana.

  Edit: NHL.tv:seen kirjautumiskysymykseeni löytyikin vastaus Viaplayn asiakaspalvelusivuston kautta. Eli: "Huomioithan, että pääset NHL.TV-palveluun vain urheilukalenterin kautta, jonka vuoksi palvelu on vain käytettävissä tietokoneella (PC/Mac)."

  No, täytyy miettiä asiaa. Haluaisin kuitenkin katsoa pelejä isolta näytöltä Devilsin omilla selostajilla.
   
  Viimeksi muokattu: 09.08.2019 klo 16.34
 3. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Tosiaan mä itse hommasin Chromecastin, jonka avulla saa nätisti peilattua tietokoneen kautta telkkariin. Säätämistä se on, mutta Chromecast Ultralla laatu on järisyttävän hyvä.
   
 4. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Juu, tuokin mahdollisuus on olemassa. Tai no, mulla on se vanha Chromecast, mutta voisin päivittää Ultraan, jos tulee Viaplay otettua. Ainoa mitä mietin ovat selostukset, eli lähetyksiin ei taida saada Viaplaylla aina valittua oman jengin selostajia. Vai?
   
 5. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Viaplayn kautta NHL.tv:n pariin ja Cast päälle selaimesta, niin pelittää huikealla laadulla ja valitsemallasi selostuksella.
   
 6. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Aa okei, eli homma toimii noin. Kiitos vinkeistä!
   
 7. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Otin Viaplayn, ja irtisanon kohta Viaplayn. En tosin NHL:n vaan valioliigamatsien takia, joita näköjään näytetään kerrallaan vain yksi suorana. Suorat matsit ovat tietenkin parhaiden joukkueiden pelejä, ja Southamptonin matsit saan katsottua vasta illan päätteeksi uusintana. Ei kiitos jatkoon. Olisi pitänyt tämäkin asia tarkistaa etukäteen.

  Taidan kokeilla tämän ekan kuukauden jakson päättymisen jälkeen DAZN+VPN-yhdistelmää valioliigan katsomiseen, vaikka sitäkin on haukuttu kuvanlaadusta (ainakin NFL:n kohdalla). Ja NHL:ää katson sitten tuttuun tyyliin NHL.tv:n kautta.

  Tämä nyt ei varsinaisesti liity NHL-lähetysten katsomiseen. Kunhan heitin omat kommenttini asiasta, jos jollain sattuisi tulemaan samanlainen tilanne vastaan, mikä on toki epätodennäköistä.
   
 8. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  @Toby Dammit AppleTV:n tai puhelimen NHL.tv app ei toimi Viaplay tunnuksilla. Ne toimivat vain koneen selaimella.

  Itse odottelen taas original NHL.tv:n tarjouksia. Tai vaikka ei tulisi tarjouksia niin 120-130€:llä saa heiltä koko kauden.
   
 9. Buster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Brian O'Neill
  Lainaus:
  Toivottavasti brexit muuttaisi tämän, sillä kaiken taustalla taisi olla joku EU:n tuomioistuimen päätös tavaran vapaasta liikkumisesta, jonka myötä oli ok esittää Englannissa Valioliigaa ulkomailta hankitulla maksu-tv laitteistolla. Minkä johdosta sitten Valioliiga alkoi kansainvälisten tv-yhtiöiden (vain Euroopassa toimivien?) sopimuksiin kirjata näitä saamarin rajoituksia, että saavat lädit stadioneille. En toki tiedä onko mitään takeita, että Valioliiga noista saavutetuista pykälistään luopuisi ja jos luopuisi, niin tulisiko vasta viiveellä uusiin sopimuksiin.
   
 10. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Joo, näin päättelin muista viesteistä ja Viaplayn nettisivujen perusteella. Siis että NHL.tv app ei toimi Viaplayn tunnuksilla. Ja itselläni on tosiaan ollut aikaisemmin nimenomaan tuo NHL.tv käytössä juuri tuohon 120-130 e hintaan.

  Lainaus:
  Tämä on kyllä ärsyttävä asia. Ei varmasti Viaplayn/Viasatin vika, sillä hekin näyttäisivät epäilemättä mielellään kaikki pelit livenä, mutta eipä sillä kuluttajan kannalta ole juuri väliä. No, kokeilen DAZN:ia, josta kaikkien matsien pitäisi näkyä livenä, kunhan tämä Viaplayn kuukauden jakso päättyy.