Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

NHL Entry Draft 2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pardus, 25.01.2018 klo 21.32.

 1. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lueskelen läpi Pronmanin Q&A-sessiota The Athleticista. Heinola jakaa kuulemma scouttien mielipiteitä, osa rakastaa (varaisi 10-15 sijoilla) ja osa varaisi vasta 3. kierroksella.
   
 2. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Toinen kiinnostava kommentti:

  "Teams say they always pick BPA to the public but I hear a lot of the contrary behind closed doors."
   
 3. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Corey Pronman:
  Hearing that projected first round pick Peyton Krebs tore his Achilles during offseason training. He could miss training camp but should be back early in the season.

  Saa nähdä, onko tällä vaikutusta varaussijoitukseen. Ei hän montaa pykälää varmasti putoa tämän takia, mutta jokunen yksittäinen tiimi saattaa päätyä tasatilanteessa toiseen pelaajaan.
   
 4. mikkelson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Voi hyvinkin olla että tänä vuonna menee tuo 26 rikki. Tein hieman tuollaista nykypäivän EP scouttausta ja veikkaisin että Suomalaisia varataan 26-31. Miltä tämä kuulostaa muiden korvaan? Onko realistinen arvio?
   
 5. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ketkä nämä 31 olisi?
   
  Naamavelli tykkää tästä.
 6. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Aaltonen
  Hatakka
  Heinola
  Hirvonen
  Honka
  Intonen
  Kakko
  Kallionkieli
  Kokkonen
  Krannila
  Loponen
  Maccelli
  Mäntykivi
  Nikkanen
  Nousiainen
  Petman
  Piiroinen
  Puistola
  Pärssinen
  Räsänen
  Räty
  Saarela
  Taponen
  Tieksola
  Thomson
  Tuomisto

  yli-ikäisistä,
  Ikonen
  Innala
  Latvala
  Oden
  Tanus

  Siinä pyytämäsi 31 nimeä.
   
  Anu Saukko tykkää tästä.
 7. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Mites muuten Wiljami Myllylä? 20+20 HIFK junnuissa tällä kaudella. Yhtään en tiedä kaverin pelaamisesta, mutta muuten tietysti sen verran, että on edesmenneen hiihtäjälegendan poika.
   
  Viimeksi muokattu: 09.06.2019 klo 22.12
 8. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  En ole nähnyt Myllylän pelaamista yhtään tällä kaudella, mutta ihan mahdollinen loppukierrosten varaus hän on minusta.
   
 9. mikkelson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  1.Kakko
  2.Heinola
  3.Thomson
  4.Kokkonen
  5.Honka
  6.Puistola
  7.Saarela
  8.Tieksola
  9.Kallionkieli
  10.Aaltonen
  11.Nikkanen
  12.Ikonen
  13.Innala
  14.Hatakka
  15.Loponen
  16.Maccelli
  17.Myllylä
  18.Mäntykivi
  19.Pärssinen
  20.Räsänen
  21.Räty
  22.Tuomisto

  Uskon että nämä ainakin saavat varauksen. Sitten löytyy vielä pelaajia joilla on kohtalaiset/hyvät mahdollisuudet tulla varatuksi.

  -Tanus
  -Taponen
  -Nousiainen
  -Piiroinen
  -Oden
  -Seppälä
  -Intonen
  -Lindberg
  -Krannila
  -Petman

  Tähän jälkimmäiseen listaan sopisi vielä varmasti moni muukin. Viimeisillä kierroksilla saatetaan myös varata vähän tuntemattomampia nimiä, sellaisia joista itsellä ei ole mitään käryä, joten 26-31 vaikutti sopivalta haarukalta.
   
  Atthe tykkää tästä.
 10. Tornados Jäsen

  Omat arvioni suomalaisten määrästä ovat kyllä hieman vaatimattomammat. Ensimmäisellä neljällä kierroksella arvioin menevän suunnilleen kolme suomalaista/kierros, joten tasaisella tahdilla tästä tulisi 21 suomalaista. Nimilistat vaikuttavat mielestäni melko optimistisilta, mutta en halua lähteä dumaamaan kenenkään mahdollisuuksia (+loppukierrokset voivat olla aika yllättäviäkin). 31 suomalaisvarausta vaatisi kuitenkin, että keskimäärin varattaisiin yli 4 suomalaista per kierros ja se tuntuu aika hurjalta tahdilta.
   
 11. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Lainaus:
  Laitoin vielä pelaajien pituudet ja pelipaikan mukaan mikkelssonin listaan, niin nähdään vähän minkä kokoisia pelaajia ollaan draftaamassa.
  Kiva katsoa sitten draftin jälkeen, miten tämä lista on osunut.
   
  mikkelson tykkää tästä.
 12. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Mietin kyllä ajatusta, että Hughesilla on niin paljon potentiaalia, mitä Kaapolla ei olisi. Eli onko niin, ettei Kaapo kehity tuosta enää? Voiko olla, että kun esim Kaapo pelannee jo ensi kaudella tulosyksikössä ja Hughes painaa vielä AHL:ää ja jämäminuutteja NHL:ssä, niin hän kehittyy yhtäkkiä ohi Kaaposta? Ihmettelen vain tuota potentiaalin hehkutusta. Jotenkin toivon, ettei Jack lunasta potentiaaliaan, mutta olisihan se kiva nähdä uusi supersentteri NHL:ssä.
   
 13. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Vähän samaa olen miettinyt, kuin edellä. Lisäksi kait jokin arvo annetaan myös sille, että toisesta pelaajasta on luultavasti enemmän apua joukkueelle jo tulevasta kaudesta lähtien ja mahdollisesti muutamankin kauden verran, ennen kuin toinen kehittyy samalle tasolle?
   
 14. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ei ilmeisesti anneta. Se, että Kaapo on mukamas fyysisesti niin valmis ja Jack täysi raakile on kait pääargumentti tuossa "Potentiaali" keskustelussa. Mutta tosiasia on se, että ei Hughes tuosta ihan älyttömän vahvaksi tule koskaan kehittymään. Ja Kaapokin on aika tikku vielä. Itse näen sen niin, että Kaapo ei tule koskaan luistelemaan niin hyvin kuin Hughes, eikä Hughes tule koskaan olemaan niin vahva kuin Kakko. Ja scoutit näkevät luistelun arvokkaampana kuin tuon koon ja voiman.
   
 15. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Pronmanilta mielenkiintoinen TOP31-lista viiden viime vuoden aikana varatuista pelaajista. Hänen pyrkimyksenään on ollut listata pelaajat varaushetken potentiaalin ja odotusten mukaan, eikä sen perusteella, mitä näistä on myöhemmin tullut. Kyse on siis täysin Pronmanin subjektiivisesta näkemyksestä, eikä mistään varaushetken konsensuslistasta tms. Samalla listan ideana on hahmotella sitä, miten Hughes ja Kakko sijoittuvat tänä vuonna suhteessa edellisvuosien varauksiin.

  McDavid on listalla odotetusti ykkösenä, sen jälkeen tuleekin heti ensimmäinen yllätys kun Laine on kakkosena ennen Matthewsia. Hughes on listalla neljäntenä ennen Eichelia. Suomalaisista Kakko on seiska, Puljujärvi kasi ja Kotkaniemi neljästoista.

  https://theathletic.com/1018189/201...rospects-of-the-past-five-years-2019-edition/ (maksumuuri)
   
 16. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Ei kai tuo yllätys ole, kun Laine oli myös vuonna 2016 Pronmanilla ennen Matthewsia. Noinhan se pitääkin olla, kun draftin jälkeiset jutut eivät vaikuta listaan.
   
 17. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Juu, totta kai, jos asiaa ajattelee noin. Mutta itselleni yllätys siis oli se, että Pronman piti jo draftin aikaan Lainetta parempana varauksena kuin Matthewsia. Ei se nyt ihan älyttömän yleinen mielipide ollut silloin, vaikka Matthewsin ja Laineen välille toki viriteltiin silloin kaikenlaisia kisailuja.
   
 18. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Hyvin paljon järkeä kyllä tässä joukkueiden tilanteet huomioiden.
   
 19. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Onko tuossa Coloradon kannalta kovinkaan järkeä? Siellä on takalinjoilla jo Barrie, Girard ja Makar soittamassa viuluja ylivoimalla, niin Byram ei ole ehkä se ensimmäinen asia, mitä lääkäri määrää. Enemmänkin tarvitsisi tulitukea ykkösketjun taakse.

  Olisi Byram silti loistava lisäys ja ehkä vähentäisi painetta iskeä Barrielle vuoden päästä mottipäistä.
   
 20. Lecavalier Jäsen

  Kun tätä Hughes Kakko vääntöä on ollut jo pitkään, niin siitä tuli mieleen; milloin viimeksi kahden kärkivarauksen ollessa hyökkääjiä numerolla kaksi varattu on pelannut ykkösvarausta paremman uran?

  Tiukkoja taistelupareja tulee mieleen Thornton-Marleu, Ovechkin-Malkin ja Hall-Seguin. Puolestaan Stefan jäi Sedinin jalkoihin. Kovin montaa kertaa ei tule kuitenkaan mieleen, joten Kakon ollessa kakkonen ja pelatessa Hughesia paremman uran, lienee kyseessä harvinainen temppu.
   
 21. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  RNH vs Landeskog sanoisin että Landy on näistä kuitenkin parempi.
   
 22. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  On järkeä.

  Siinä vaiheessa ku Byram on huipulla, niin Barrie on jo muissa maisemissa.
   
 23. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Chicago kai tämän homman ratkaisee. Väitän Turcotten ja Byramin olevan 3. ja 4. Järjestys on sitten vaikeampaa arvailla. Noh, Rangersilla ja Avalanchella on kaikki hyvin. Ei tarvii miettiä kenet varaavat. Jäljelle jäänyt otetaan.
   
 24. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Tänään muuten julkaistaan Bob McKenzien lopulliset draft-listat, jotka perustuvat 10 scoutin kommentteihin. Mielenkiintoista nähdä, onko siellä tapahtunut jotain muutoksia edelliseen listaan ja sitten puolestaan muiden toimittajien listoihin verrattuna.

  First and foremost, the @TSNHockey 2019 NHL Draft Final Rankings will be available on Monday. The full Top 93 list will be on Sports News, Opinion, Scores, Schedules | TSN at about 11 a.m. ET, the same time we’ll have a 30-minute Top 31 Rankings show on TSN5.

  The @TSNHockey Top 31 Final Rankings show will be re-broadcast on TSN1 & TSN5 at 7:30 p.m. ET Monday and will also be available, without geo-lock, on Sports News, Opinion, Scores, Schedules | TSN starting on Monday afternoon. @Tessab25 will be hosting, with @CraigJButton and I along for the ride, too.
   
 25. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Avalanche tarvitsisi kyllä kakkossentterin eikä niinkään puolustajaa.