Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

NHL Entry Draft 2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pardus, 25.01.2018 klo 21.32.

 1. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Siellä saisi myös joku Devilsin tai Rangersin fani vielä kovemman slaagin kuin se Montrealin naisfani, joka näytti todella järkyttyneeltä Kotkaniemen valinnan jälkeen viime vuonna.
   
  Alamummo ja jalperi tykkäävät tästä.
 2. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Devilsin valkku John Hynes joka toimi USA:n MM-joukkueessa sitten kehu Hughesin taitoja ja persoonaa Devilsin somessa. En vielä heitä kirvestä kaivoon ton Kakon ykkössijan suhteen sillä tänään ja huomenna on vielä mahkuja antaa hyviä näyttöjä todella kovassa paikaasa. Ja onhan sitten vielä ne combainen testitulokset ja haastattelut. Kyllä noilla on sellaisissa tilanteissa vaikutusta jos seura on kahden vaiheilla kumman prospectin valitsee.
   
 3. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Toivoa tosiaan sopii, että Kakko onnistuisi myös pisteiden valossa näissä kahdessa vikassa pelissä. Vaikka Kakko tekikin pinnoja hyvin myös USA ja Kanadaa vastaan niin kyllä isojen pelien pinnat suuremmassa arvossa on. Onnistuu myös tärkeissä peleissä tai jotain vastaavaa.

  Ennen kaikkea toivon Kakolta vielä pari maalia niin menisi Laineen ohi. Laineella taisi olla 7+5 kun Kakolla on nyt 6+1? Pisteitä tuskin 5 enää tulee tekemään. Kun viisi maaliakin koko joukkueelle on jo iso saavutua. Kakkohan taisi jo Liigassa sekä Laineen, että Barkovin ohi pyyhkäistä?

  Kakko kun tekisi pari maalia ja tehot olisivat 8+1 vs. Hughesin 0+3 niin kyllä siinä jonkinlaisia näyttöjä olisi tuonne rapakon taakse. Mihin poika pystyt. Nyt pinnoja on jo kaksikertaa enemmän, mutta olisihan tuo kolmekertaa enemmän aika namua.
   
 4. Viljami84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
  Lainaus:
  En tiedä onko mitään merkitystä pisteillä tai ainakin itseni kohdalla enemmän on painanut vaakakupissa Kakon hyvät otteet ja vastavuoroisesti Hughesin hieman heikommat otteet, toki varmaan joku merkitys voisi olla pisteillä, mutta kun niitä voi tulla paskoillakin esityksillä.
   
 5. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Onko kukaan tullut miettineeksi, että mitä jos Devils vetää kanin hatusta ja vaihtaa vaikka Hallin Rangersin 2. vuoroon ja ämpärilliseen kiekkoja? Devils saa mielettömän sentteri-laituriparin seuraavaksi vuosikymmeneksi, ja Rangers saa helo-hetivalmiin ykköskorin hyökkääjän itselleen. Win-win?
   
 6. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Hughes oli mielestäni hyvä jenkkien viimeisessä pelissä Venäjää vastaan, kun tuohon runkoon saa vielä lisää voimaa niin hyvä tuosta tulee. Kakko antaa kyllä hyvän haasteen tässä kuitenkin, jos joskus kolme vuotta sitten nauratti suomalaisten höpötykset kuinka Laineen tulisi mennä ennen Matthewsia niin nyt tilanne ei ole mielestäni läheskään niin selkeä ja Kakko on todella antanut hyvät näytöt ja osoittanut, että tuosta tulee vielä ihan huippupelaaja. Hughes ei muuten vakuuttanut allekirjoittanutta kisoissa, mutta tuossa vikassa pelissä näkyi kyllä miksi hänen potentiaalistaan puhutaan siihen sävyyn miten puhutaan. Ei helppo valinta Devilsillä edessä, Rangersin johdon on huomattavasti helpompi olla ja napata vain se kumpi syliin sattuu tipahtamaan.
   
 7. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Ja näin olisi uusi Oilers valmiina. Liian paljon, liian aikaisin. Pakko olla kokeneempiakin pelaajia sisäänajamassa liigan ja ammattilaisen tavoille, muuten ei hyvä heilu.
   
 8. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Lisäksi Rangers ei välttämättä haluaisi edes Hallin vastineeksi saaden, luopua Kakon varaamisesta, tai Hughesin jos hän olisi kakkosvuorolla vapaana.

  Satsaus tulevaisuuteen ja näin kovasta draftista pidetään kiinni.
   
 9. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Miksi yhtäkkiä Rangersilla olisi kiire hankkia valmiita pelaajia, kun ovat puhuneet kärsivällisestä rebuildista ja toimineet sen mukaisesti. 2ndin treidaaminen Halliin ei tule tapahtumaan.
   
 10. Taison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, KalPa
  Flyers-fanina kiinnostaisi kuulla palstalaisten näkemyksiä kahdesta kymmenennen sijan hujakoille useimmissa rankkauksissa sijoitetuista sentteriprospekteista, nimittäin Peyton Krebsistä ja Alex Newhookista.

  Krebsin tilastot tältä kaudelta eivät ole ehkä kaikkein huikeimmat, mitä ikäluokan muihin huippuihin tulee, mutta syitä voi varmasti hakea enemmänkin surkeasta Kootenay Icen joukkueesta kuin Krebsistä itsestään. Ilmeisesti erinomainen kahdensuunnanpelaaja ja joukkuepelaaja ylipäätään, mistä kertoo myös valinta U18-joukkueen kapteeniksi.

  Newhook on tehnyt kovia tehoja BCHL:ssä, joka ei sarjana kuitenkaan kestä vertailua CHL-liigojen kanssa. On tuolta kuitenkin ponnistanut pelaajia kuten Tyson Jost ja Kyle Turris. U18-kisoissa Newhook teki tehot 5+5 seitsemään otteluun ja osoitti että pärjää myös ikäluokkansa parhaita vastaan. Mitä hänestä olen lukenut niin on erinomainen luistelija ja laukauskin on kunnossa, vaikka onkin enemmänkin pelintekijä. Eliteprospecktin mukaan 180 cm ja 86 kg, joten on jo miehen mitoissa.

  Jos joku on seurannut pelaajia tarkemmin, kiinnostaisi ehdottomasti kuulla mielipiteitä. Ja jos kumpikin pelaaja sattuisi olemaan vielä vapaana esim. tuolla Flyersin 11. vuorolla niin kumman valitsisit ensin?
   
  Karpat46 tykkää tästä.
 11. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Kakko on nyt ottanu 3 ykköstilaa 18-, 20- ja miesten maailmanmestaruus tuleeko neljäs ykköstila?
   
  Pardus ja HOOLIGAN_ tykkäävät tästä.
 12. Wizzö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mörkö
  Nyt voitaisiin muuttaa draft sääntöjä että Devils voisi draftata Mörkö Anttilan ykkösenä.

  Hughes Rangersiin ja Kaapo voidaan varata jossain kuutos kiekalla Detroitiin.
   
 13. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Onkohan kukaan muu kuin Kakko voittanut noita kolmea eri MM ennen varatuksi tulemista?
   
 14. Puke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, New Jersey Devils
 15. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Toivottavasti. Kakolla on jokaista Hughesin MM-kisoissa saalistamaa tehopistettä vastaan yksi maailmanmestaruus. Ei tollasta temppua ole tehnyt yksikään jääkiekkolija ennen draftia. Muistan kun kerran kattelin jotain Kekäläisen haastattelua jossa hän kertoi miksi tämä pelaaja valittiin niin kuvailessaan pelaajaa niin hän lopulta mainitsi sen että kyseinen pelaaja oli voittanut muutaman mestaruuden ja käytti hänestä termiä "proven winner" eli voittajatyyppi. Joten kyllä sillä saa plusmerkinnän scouttiraporttiin jos sattuu olemaan mestaruusjoukkueessa isossa roolissa ja Kakkolla on nyt niitä kolme viimesen 13 kuukauteen. Ymärtääkseni tohon tempuun ei ole kukaan pelaaja aikaisemmin pystynyt. Kun draftipäivään ollaan suuntamassa niin Hughes voi olla pelaaja joka voittaa junnuturnausten pistepörssejä, mutta Kakko on pelaaja joka voittaa mestaruuksia.

  Hughes voi olla todella kova prospecti, mutta Kakossa on jotain maagista. Kakko on draftin paras pelaaja ja jos Devilsille kelpaa niin sitten on vaan onniteltava Ranges-faneja siitä että saivat oikeasti sen draftin ykkösvarauksen. Ja sitten meikäläistä vituttaa yhtä paljon kuin Torinon Olympialaisten jälkeen. Mutta tässä on saanut kokea niin hienot U20 ja MM-kisat että ei parane valittaa.
   
 16. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Samaa mietin eilen ja @Puke tulikin jo vastaus. Ei oikein tiedä edes miten reagoisi noihin saavutuksiin, hurjaa jälkeä kuitenkin. Ja vaikka ratkaisupeleissä jäi pisteittä, niin kantoi meitä alkusarjassa ja oli iso osa joukkuetta koko turnauksen. Ei ihan päässyt enään lentoon lopussa, mutta ei päässyt moni NHL tähtikään.
   
 17. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Kyllä. Juuri tuo Kekäläisen mainostama "prowen winner" on iso asia. Pelaaja siis tietää mitä voittaminen on ja mitä se vaatii. Kakko on marinoitu kullalla. Tämä viimeinen voitto vielä kokemuksena siitä, että tietää millainen voima on joukkuepelaamisella, sillä häpeilemättä voi sanoa tämän olleen yksi kaikkien aikojen joukkueista koskaan MM-jäillä. Siis nimenomaan joukkue, koska paperilla joukkue oli yksi Suomen huonoimpia koskaan vs. vastustajat tai ainakin viimeiseltä 40+ vuodelta. Myös se, että Kakolla on perspektiiviä 3 eri ikäluokasta mitä se voittaminen vaatii. Kakko oli ratkomassa 2 ensimmäistä mestaruutta ja kantoi tätä jengiä alkusarjassa, jonka jälkeen sen otti isoille hartioilleen Mörkö Anttila.

  Kyllä nyt on helppo sanoa, että Kakko on tällä hetkellä maailman paras varausikäinen pelaaja ja vieläpä kohtalaisella kaulalla Hughesiin. Näytöt nimenomaan tältä kaudelta huomattavasti kovemmat, myös yksilönä.

  Tuo ei tarkoita sitä, etteikö Hughes voisi olla parempi ensi kaudella, epäilen ja todennäköisempää on se, että Kakko on parempi myös syksyllä. Oikeastaan ainut mikä on Hughesin puolella draftissa luistelun lisäksi, on se, että hänen CV:ssä lukee sentteri ja hän on USA kansalainen.
   
 18. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  No onneksi Devilsin toimistolla varmasti tiedetään että Kakko oli vielä viime kaudella sentteri junnuisa, ja tainut ennekin mainita että Seth Jones tai paremmin sanottuna Colorado aikoinaan osotti että eipä toi kansalaisuus paljoa paina kun valintaa tehdään. New Jerseyn uutisissa osa jenkki-faneista on sitä mieltä että Kakko on parempi joten faneilta tuleva paine Hughesin varaamiseen on tippunut.

  Lainaus:
  Kun tähän kysymykseen ei kukaan muu ole tarttunut niin vastaan nyt jotain. En siis kovin montaa peliä ole pojilta nähnyt, mutta kai sekin on tyhjää parempi.

  Peyton Krebs teki allekirjottaneeseen vaikutuksen noissa U18 kisoissa. Tuli mieleen Sakic ja Yzerman johon varmaan vaikutti pelityyli, numero 19 selässä ja C rinnassa. Peliäly loisti ja on tosiaan kahdensuunnan pelaaja. Krebs on nostanut osakkeitaan ja menee oletettavasti top 10:ssä. Olisin ylättynyt jos Philadelphialle tippuu, mutta jos näin käy niin onneksi olkoon.

  Alex Newhook taas ei noissa peleissä ollut mitenkään maagisen hyvä vaan oli vain perus hyvä. Tai siis ei tehnyt yhtä suurtavaikutusta kuin toi Krebs. Mutta toi Newhook pelasi ymärtääkseni BCHL:ssä sen takia että pystyy ensi kaudella pelamaan yliopistosarjoissa ja on suuntamassa Boston Collegeen. Ilmeisesti poika haluaa hieman opiskella, joten tiedä sitten tiputtaako se hänen sijoitustaa alaspäin draftipäivänä. Tossa kun on vaarana että käy samalla tavalla kuin esim. Kevin Hayesin tapauksessa joka myös kävi Boston Collagen että varaus raukeaa ja poika sitten valitsee itse sen jengin minne menee pelamaan. Philadelphia nyt perinteisesti on ollu semmoinen jengi minne pelaajat haluaa päästä pelamaan, mutta toisaalta Hayeskin valitsi Rangersin mielummin kuin Chicagon. Toi 11 varausvuoro on kuitenkin sen verran hyvä että Philadelphian GM:änä ehkä ottaisin tässä suhteessa jonkun varmemman tapauksen. Esim. tossa kohtaa saattas olla vielä draftin toiseksi paras pakki tarjolla.
   
  Ck ja Taison tykkäävät tästä.
 19. mikkelson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Käsittääkseni A ja B- junioreissa Kakko ei ole pelannut sentterinä kuin joitakin yksittäisiä otteluja. C-junnuissa en sitten tiedä. Tällä kaudella liigassa pelasi 4 ottelua ja yhden U20 turnauksen sentterinä. Eiköhän tuo Kakolta kuitenkin onnistuisi.
   
 20. Tornados Jäsen

  Pidän Kakon lisäksi myös Hughesia voittajatyyppinä, enkä näe tässä suurta eroa pelaajien välillä vaikka Kakko onkin mestaruudet onnistunut nappaamaan. Hughes oli nyt parhaimmillaan Venäjää vastaan puolierässä ja hän syötti vapaan maalipaikan myös nuorten kisoissa.
   
 21. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Okei. Harmi, kun se jätkä vaan ei ole koskaan voittanut mitään, edes ylivoimaisissa joukkueissa.
   
 22. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Aika harva on tuossa iässä. En toisaalta pidä Jokiharjua kauheasti voittajatyyppinä vaikka se onkin voittanut jo samat mestaruudet kuin Kakkokin.
   
 23. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Noh noh, miten saatoit unohtaa OJHL:n mestaruuden? Saatika alle 17-vuotiaiden epävirallisen maailmanmestaruuden.
   
 24. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Eli pelaaja voi olla voittajatyyppi vain, jos on jonkun mestaruuden voittanut. Esimerkiksi Marko Anttila ei vielä tähän aikaan ollut voittajatyyppi, mutta nyt on.
   
 25. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Olisihan se voittaminen ihan olennainen osa, etenkin kun on pelannut ylikylän jengeissä. Hughes oli hyvä puolivälierissä joo, mutta en minä osta mitään "Hyvän syötön antoi niin on siksi voittajatyyppi" juttuja.