Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

NHL Entry Draft 2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pardus, 25.01.2018 klo 21.32.

 1. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Dahlinia pidettiin kuitenkin varmana NHL:ssä aloittajana jo lähes siitä asti, kun hehkutus alkoi. MacKinnonin arkkivihollinen taisi kuitenkin olla lähes loppuun asti Seth Jones, eikä Barkov? Eikös tuo tullut aika yllätyksenä, että Barkov otettiin tokana. Ja ainakin rapakon takana MacKinnonia on pidetty koko uran ajalta parempana kuin Barkovia. Ja pidetään edelleen. Kane & Turris ja RNH & Landy ei hajua, kun en ollut näistä sillon kärryillä, niin uskon kun sanot.

  Minä näen tämän enemmän Hall vs. Seguin draftina, jossa jostain syystä kaveri joka tuskin tulee sentterinä pelaamaan on sentterinä kuitenkin laituria arvokkaampi. Jännä, että tuossa draftissa se sentterin rooli ei painanutkaan vaakakupissa. Aika kummallinen juttu, nyt kun ajattelee.
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2019 klo 22.03
  Viljami84 tykkää tästä.
 2. ijuka Jäsen

  Lainaus:
  Miksi oletat että kaikki mielipiteet perustuvat "pariin hassuun matsiin"? Näitä on kuitenkin ainakin itselläni tullut tällä kaudella yli 20 katsottua, taitaa olla jo yli 25:n. Ei näitä katselukertoja loputtomasti tarvita, sanoisin että noin ensimmäisten 3:n tai 4:n pelin jälkeen minulla on ollut aika hyvä idea hänestä pelaajana, ja olen vain hakenut tiettyihin aspekteihin varmistusta. Eräs on juuri tämä luistelu, sillä monia hehkutettuja asioita en ole juurikaan nähnyt - varsinkaan ketteryyttä ja pienessä tilassa puikkelehtimista. Lisäksi, koska Hughes on pelannut vain höntsälätkää junnuja vastaan, nämä ovat ne ainoat merkitykselliset matsit joita voi tarkastella. Eli:

  1. alle 18-vuotiaiden maajoukkueet. Näitä esim. Toni Rajala dominoi junioripelityylillä ja luistelulla, aivan kuin Hugheskin.
  2. USHL, USNTDP-tiimin kanssa, jolla maaliero 2:1. Nämä niitä kovia matseja ovatkin, mutta näin dominoivassa tiimissä pelaaminen antaa taatusti vääristyneen kuvan.
  3. NCAA, jotka ovat NCAA-tiimeille höntsää eivätkä ota niitä tosissaan.
  4. Alle 20-vuotiaiden kisat. Ehkä MM-kisojen lisäksi korkealaatuisinta, mutta kuitenkin junnuja.

  Eniten on siis kiinnostanut, miten Hughes pärjää kun vastassa on vähän haastavampaa vastusta. Ja tuo pelin ulkopuolella pyöriminen sekä jatkuva luistelu - usein näennäisen päämäärättömästi - on herättänyt huomioni näissä kisoissa. Myös se, että kestää kovin kauan reagoida yllättäviin tapahtumiin, ja kaartaa esim. pitkään ja kaukaa sen sijaan että pysäyttäisi ja kiihdyttäisi. Räjähtävyyden puutteesta onkin ollut puhetta, sekin on pistänyt silmään, sillä räjähtävyys paikaltaan ei vaikuta kovinkaan kummoiselta. Toki jos Hughes on koko ajan liikkeessä, niin silloin se hyvältä näyttää. Mutta yleensä pohjoisamerikkalaisilta huippuluistelijoilta näkee jo start&stop pelaamista, nehän pelaa sitä pikkujunnuista asti. Hughesilta en ole nähnyt sitä ikinä vaikka NHL:ssä juuri näin pelataan.

  Laitan tähän vielä. Joskus juuri kulmissa olen nähnyt Hughesin tekevän näitä äkkinäisiä pysähdyksiä, mutta ei tosiaan kovin nopeasti ole kiihdyttänyt vastakkaiseen suuntaan vaan vauhti on käytännössä pysähtynyt siihen. Jos näin osaa tehdä, niin olen onnistunut jokaisen kerran kun hän näin on tehnyt missaamaan. Yleensä pelaajat eivät tällaista kuitenkaan tee vain joissain otteluissa.
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2019 klo 22.13
 3. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Barzal on mielenkiintoinen kaveri verrokiksi, eikä vähiten siksi, että pelityyleissä on selvästi yhtäläisyyksiä Hughesin kanssa. Mutta jos nyt oikein muistan, niin Barzalista puhuttiin jossain kohtaa jopa samassa lauseessa McDavidin kanssa ja häntä pidettiin mahdollisena TOP5-varauksena. En muista, minkä takia hän sitten putosi ennen draftia ekan kierroksen puoliväliin.

  Sportsnetin jutussa oli tällainen maininta:
  "Barzal was selected by Seattle with the number one pick of the 2012 WHL Bantam Draft. The play-maker from Coquitlam, B.C., was often mentioned in the same breath as top prospect and OHL star Connor McDavid. Two years later Barzal’s name is still in the top 10, though much less prominent in what has become the “McDavid Draft,” despite the fact that he turned in an excellent rookie year in Seattle last season, scoring 14 goals to go with 40 assists in 59 games.

  For Barzal, it really doesn’t matter. “I want to be a high pick this year, but I’m not paying too much attention to it,” he says. “I mean, if some guy’s got me 17 or 16 it’s not going to really faze me. Maybe that motivates me a little more but I don’t check it too much.”

  Most of the media scouts covering the draft are located in the East, in places like Toronto or New York, and may pay less attention to the teams playing in the WHL. “It is what it is,” Barzal says. “I know at the end of the day that if you’re playing good hockey out here somebody’s going to recognize."
   
 4. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Kyllä ennen draftia keskustelu oli hyvin samankaltaista kuin nyt, toki Barkovia ei pidetty todennäköisenä 2. varauksena juuri sen takia, ettei potentiaalia nähty (kuten Kakon kohdalla) ja vastaavasti MacKinnonia vähäteltiin näyttöjen perusteella tai sen mystisen korkean potentiaalin takia. Toki MacKinnon oli tuolloin mielestäni valmiimpi pelaaja kuin Hughes on nyt.
   
 5. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Seth Jones oli tosiaan se jonka oletettiin menevän ekana. Muistan sen siitä kun kovasti selittelin että varmasti Colorado ottaa pojan kun hän oli tavallaan oman kylän poikia ja musta jenkki. Mutta Coloradon tuleva valkku Patrick Roy sitten vakuutti Joe Sakicin siitä että MacKinnon on oikea valinta kun oli poikaa nähnyt niin paljon kun oli (muistaakseni) valmentanut samassa sarjassa. Eli kyllä ne NHL-jengit sitten tarvittaessa sivuttaa vaikka tämmöset "oman kylän" stoorit ja draftaa sen parhaaksi katsomansa pelaajan. Olin siis täysin väärässä kun luulin että Jones saa etua siitä missä on syntynyt ja siksi muistan tämän tapauksen hyvin. :D
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2019 klo 22.22
  Ck, Rambokala & aessi tykkäävät tästä.
 6. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Pakko puuttua tähän. Mathew Barzal on kanukki. Ei jenkki. Iso ero. Meneppä sanomaan kanadalaista jenkiksi, niin saa turpaansa. Aivan sama asia kun suomalaista haukkuisi hurriksi.
   
 7. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Minä rupesin miettimään, että olikohan se sittenkään jenkki, mutta totesin mielessä että ei kukaan korjannut niin varmaan on. Hups. No, kiitoksia huomautuksesta.
   
 8. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Pakko puuttua tähän. Wikipedian mukaan suomalaisista noin 300 000 on hurreja, joten jos oikeaa henkilöä hurriksi haukut, voit saada vastaukseksi "niin olen". Varsinkin Helsingin, Vaasan ja Turun seuduilla.
   
  Alamummo ja Manazeri tykkäävät tästä.
 9. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Jos muuten kiinnostaa kuunnella draft-höpinöitä, niin NHL.comin NHL Draft Class on ihan jees podcast. Morreale ja Kimelman eivät ole itse mitään maailman kaksisimpia draft-asiantuntijoita, vaikka välillä kirjoittavatkin omia mock draftejaan, mutta vierailla on ihan pätevää sanottavaa. Toki siellä näkyy pohjoisamerikkalaisten näkökulma, mutta yhden jakson vieraana on esim. Göran Stubb. Toivottavasti saavat Kakostakin – tai suomalaisesta liigasta – jossain vaiheessa vielä oman jaksonsa. Uusimman jakson vieraana oli jenkkien U18-joukkueen valmentaja John Wroblewski.
   
  Tornados tykkää tästä.
 10. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Lainaus:
  Eikä saa, nehän pyytää vaan anteeksi kun siitä pahoittavat mielensä. Ei sen kummempaa.
   
 11. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Näin se on.

  Yksi skottikin uhosi kerran, että turpaan tulee jos skottia "haukkuu" englantilaiseksi.

  Kokeilin, ei laittanut turpaan vaan nauroi ja taputti olalle.
   
  Ck, Vislami & astraljava tykkäävät tästä.
 12. Anrii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, JarPa
  Aika yhteinen konsensus tuntuu olevan että Kaapo on tällä hetkellä parempi ja kokonaisvaltaisempi paketti miesten tasolle kuin Hughes. Se sitten nähdään mitä nämä herrat on 3-5 vuoden päästä, josta itsekin uskon että molemmat on huippupelaajia NHL:ssä tuossa aikaikkunassa. Eihän tässä ole kuin voittajia Kakkoa ja Hughesia varatessa. Jos Devils ottaa Hughesin, he saavat amerikkalaisten äitien unelmavävyn joukkueeseensa (kai se osaa pelatakkin) ja jos Rangers varaa Kakon, niin he saavat Kakko shown kaukaloon. Sama toisin päin, eli ei sillä hirveästi ole väliä kumpi varataan ensin, mutta ykkösvaraus olisi kuitenkin ensimmäinen suomalainen valinta. Siinä tehdään hienoa historiaa kun se paalu rikotaan ja kun Kakkoa katteleekin, niin kyllähän tosta tekemisestä saa välillä sellaisen fiiliksen että se on vääryys jos ei ekana mene. Ihan eläimellistä dominointia MM-tasolla. Täytyy muutenkin sanoa että todella harva pelaaja pystyy tuollaiseen tason nostoon tasolta seuraavalla kuin Kakko.

  Pian taas nähdään mitä tänään keksii kun vastassa on Tanska. Miten kuuppa kestää mediahuomion?
   
  mayra ja Ck tykkäävät tästä.
 13. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Taidat olla oikeassa. Kohteliaasti pyytävät anteeksi ja korjaavat virheellisen väitteen.
   
  astraljava tykkää tästä.
 14. sakkr Jäsen

  Kannattaa muistaa Hughesia ja Matthewsia verratessa se, että Matthews on ”loppuvuoden poika”, eli meni änäriin vuotta vanhempana ja valmiimpana kuin Hughes.
   
 15. ijuka Jäsen

  Suuri ero kyllä siinä miten pelaavat. Hughes tuntuu pelaavan aivan päämäärättömästi, kiertelee ja kaartelee ja saa kiekon jos sattuu olemaan menossa siellä mihin on hyvä syöttää, joka näyttää aika satunnaiselta. Kakko taas tuntuu sijoittuvan koko ajan hyvin, ja nimenomaa ei kaartele ja kiertelee vaan menee sinne missä on hyvä olla. Monta kertaa tässäkin pelissä on ollut tilanteita, joissa Kakko on ollut aivan vapaana syöttöä vastaanottamaan, mutta Suomalaiset ei oo nähnyt. Kun keskityin tähän Hughesilla, niin aika usein on jossain syöttölinjojen ulkopuolella, aka pelin ulkopuolella.
   
  mayra tykkää tästä.
 16. Raksilan mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  On kyllä vuosisadan puhallus Rangersilta, jos Devils varaa kääpiön Kaapon sijaan.
   
  Wizzö ja Ck tykkäävät tästä.
 17. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  En jaksa uskoa, että ketään kääpiötä varaisivat, mutta Hughesin mahdollisesti kyllä.
   
  Ck tykkää tästä.
 18. Raksilan mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Tuota fyysistä takamatkaa ei yhdessä eikä kahdessakaan kesässä oteta kiinni jos koskaan. Hughes on kääpiö miesten peleihin, toisensanoen heiveröinen.
   
 19. Kari Runk Jäsen

  Vanhan toistoahan tämä, mutta tosiaan, varaa Devils sitten miten tahansa, niin Rangersissa ollaan kyllä pöksyt aaaivan märkänä. Joko sieltä tipahtaa näin juuri ennen draftia aivan älyttömässä iskussa oleva suomalaisteini joka on todennäköisesti heti ensi kaudesta lähtien kärkikenttien mies, tai sitten pitkään hehkutettu Hughes, johon ei pitänyt olla mitään saumaa. Ei yhtään mitään saumaa.
   
  Wizzö ja sakkr tykkäävät tästä.
 20. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Joo, onhan tuo 18-vuotias pelaaja pelannut urallaan jo peräti neljä miesten peliä, joten toivo on menetetty Hughesin kohdalla.
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 21. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Älä pilaa änäriniilon iltaa. On tärkeintä että JH komeilee listoilla ykkösenä, ollut koko ajan ja sitä positiota ei muuteta.
   
 22. Micqou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Avs, Mikko Rantanen
  Aikamoisia puusilmiä saa Devilsin organisaatiossa olla jos Hughesin varaa, mutta eihän ne oo, eli eiköhän Kakko valitettavasti New Jerseyyn päädy :/
   
 23. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Eivät varaa. JH jo itse varmistanut paikkansa. Ei hätää.
   
 24. Micqou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Avs, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  No huh sitten, ehdin jo vähän huolestua
   
 25. Raksilan mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Niin, siis parhaimmilaanhan Hughesista kuoriutuu Theo Fleuryn kaltainen peluri, mutta nyt se kaikki on jossittelua. Tällä hetkellä kaveri ei ole lähellekään NHL-tasoa, kun taas Kaapo on valmista ykkösketjun kamaa ja tulee olemaan edellä vähintään seuraavat 2-3 vuotta. Siellä on käsittääkseni kuitenkin sekä GM:llä, että valkulla jobit vaakalaudalla Devilsissä tuona ajanjaksona, joten riski olisi harvinaisen tyhmä jo ihan herrojen omien pestien kannalta.